Νυχτοπερπατήματα (12μμ- 6πμ μόνο)
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Re: Νυχτοπερπατήματα (12μμ- 6πμ μόνο)
δραματικο mode : το τελος καθε λογικηςultimate_aektzis wrote:Τι ειναι αυτο παλι?
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Γενικα ο γαμος σημερα ειναι μια μλκ και μιση.Οχι σαν μυστηριο προφανως αλλα σαν ενα μεσο να κονομανε ολοι οι ενδιαμεσοι και να χαιρονται οι θειαδες του ζευγαριου και το μονο που τελικα αλλαζει στη ζωη του ζευγαριου ειναι το τραπεζικο τους balance.
Α ναι, και ενα κ0λ0χαρτο που τους ανακηρρυσει επισημα ανδρογυνο.

αμα θελει κανεις γαμο δεν μπορω να καταλαβω γιατι να κανει εκκλησιαστικοultimate_aektzis wrote:Γενικα ο γαμος σημερα ειναι μια μλκ και μιση.Οχι σαν μυστηριο προφανως αλλα σαν ενα μεσο να κονομανε ολοι οι ενδιαμεσοι και να χαιρονται οι θειαδες του ζευγαριου και το μονο που τελικα αλλαζει στη ζωη του ζευγαριου ειναι το τραπεζικο τους balance.![]()
πας στο δημαρχειο και κανεις σαν ανθρωπος, ουτε φορας γελοια ρουχα ουτε φωναζεις την καθε κυρα που θελει μονο να φαει στο τραπεζι
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Ο πολιτικος καταπινεται πιο ευκολα απο την σκοπια που το βλεπω...βεβαια καποιοι ειναι και θρησκοληπτοι και θελουν να τους ευλογησει ο Θεος την οικογενεια.
Προσωπικα ειμαι καπου στη μεση(ουτε αθεος, ουτε γλυφω τα ρασα του παππα
) αλλα θα το σκεφτω πολυ αν και οταν ερθει η ωρα, για θρησκευτικο.Και ας ουρλιαζουν σαν χηρες οι γονεις και τα πεθερικα.Dont mind. 
Προσωπικα ειμαι καπου στη μεση(ουτε αθεος, ουτε γλυφω τα ρασα του παππα

ενταξει δεν ειμαστε πια σε εποχες που δεν θα καταλαβαινουν οι γονεις σε αναλογες περιπτωσειςultimate_aektzis wrote:Ο πολιτικος καταπινεται πιο ευκολα απο την σκοπια που το βλεπω...βεβαια καποιοι ειναι και θρησκοληπτοι και θελουν να τους ευλογησει ο Θεος την οικογενεια.
Προσωπικα ειμαι καπου στη μεση(ουτε αθεος, ουτε γλυφω τα ρασα του παππα) αλλα θα το σκεφτω πολυ αν και οταν ερθει η ωρα, για θρησκευτικο.Και ας ουρλιαζουν σαν χηρες οι γονεις και τα πεθερικα.Dont mind.
η εστω δεν νομιζω να μην καταλαβαινουν οι δικοι μου, δεν ξερω για αλλους γονεις
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Υπάρχουν κοσμάρες ρε... Η μάνα μου ας πούμε θα μανουριάζει σίγουρα για γάμους και βαφτίσια.chriskin wrote:η εστω δεν νομιζω να μην καταλαβαινουν οι δικοι μου, δεν ξερω για αλλους γονεις
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- the_night_watchman
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
απο τη στιγμη που υπαρχει το διαζυγιο πιστευω πως ο γαμος και ειδικα ο θρησκευτικος δεν εχει καμια αξια ως θεσμος.
το μονο που μετρα ειναι το χαρτι για πρακτικους λογους -οπως οταν υπαρχουν παιδια,σε περιπτωσεις θανατου/αρρωστιας ενος απ τους 2 (δηλ θα πρεπει να εχει λογο επισημα ο/η σύζυγος και να παρει αποφασεις και οχι αλλοι αμεσοι συγγενεις).*
κατα τα αλλα μια χαρα ζουν ολοι κ χωρις γαμους.
*
το μονο που μετρα ειναι το χαρτι για πρακτικους λογους -οπως οταν υπαρχουν παιδια,σε περιπτωσεις θανατου/αρρωστιας ενος απ τους 2 (δηλ θα πρεπει να εχει λογο επισημα ο/η σύζυγος και να παρει αποφασεις και οχι αλλοι αμεσοι συγγενεις).*
κατα τα αλλα μια χαρα ζουν ολοι κ χωρις γαμους.
*
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Νομίζω κιόλας υπάρχει επίδομα γάμου. Κατά τα άλλα on a related subject "Οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν αποτεφρώνονται" είναι η απάντηση της Εκκλησίας στην επίσημα αναγνωρισμένη επιλογή της αποτέφρωσης. Οχι που θα χάνανε λεφτά κι απο κει.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
παιζει και το οικονομικο συμφερον σε περιπτωση γαμου. νομιζω αυτα με τη συμβιωση δεν το εχουν μεσα, η τουλαχιστον δν εχουν ολα τα οικονομικα θετικα π δινει ενας γαμος
καλα με την αποτεφρωση ειναι Σιγουρο πως θα το ζητησω για μενα. και αμα δεν με δεχτει η ορθοδοξη εκκλησια θα ελεγα ποσο με ενδιαφερει
σιγα μην μεινω στο χωμα να με φανε
αυτο εννοουσα ως συμφερον, το επιδομα, απλα ειχα κολλησειStoupeace wrote:Νομίζω κιόλας υπάρχει επίδομα γάμου. Κατά τα άλλα on a related subject "Οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι δεν αποτεφρώνονται" είναι η απάντηση της Εκκλησίας στην επίσημα αναγνωρισμένη επιλογή της αποτέφρωσης. Οχι που θα χάνανε λεφτά κι απο κει.
καλα με την αποτεφρωση ειναι Σιγουρο πως θα το ζητησω για μενα. και αμα δεν με δεχτει η ορθοδοξη εκκλησια θα ελεγα ποσο με ενδιαφερει

σιγα μην μεινω στο χωμα να με φανε
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Καλα μην το γυρισουμε στο μακαβριο
Πρωτη φορα ακουω για επιδομα γαμου...οι γονεις μου δεν παιρνουν παντως.Εκτος και αν δεν ειναι παντρεμενοι.

Πρωτη φορα ακουω για επιδομα γαμου...οι γονεις μου δεν παιρνουν παντως.Εκτος και αν δεν ειναι παντρεμενοι.

σιγουρα; εμενα παιρνουν αλλα το παιρνει μονο η μανα μου (μηπως δεν ειναι παντρεμενη με τον πατερα μου;ultimate_aektzis wrote:Καλα μην το γυρισουμε στο μακαβριο![]()

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Οχι ρε σεις πρωτη φορα το ακουω.Τωρα αν ειναι encapsulated(να το παιξουμε και λιγο IT pro's
) στους μισθους τους δεν ξερω.

- dexter
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
μήπως είναι μόνο για τους δημοσίους υπαλλήλους?chriskin wrote:σιγουρα; εμενα παιρνουν αλλα το παιρνει μονο η μανα μου (μηπως δεν ειναι παντρεμενη με τον πατερα μου;ultimate_aektzis wrote:Καλα μην το γυρισουμε στο μακαβριο![]()
Πρωτη φορα ακουω για επιδομα γαμου...οι γονεις μου δεν παιρνουν παντως.Εκτος και αν δεν ειναι παντρεμενοι.)
κλασικό επίδομα δημοσίου?

http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
- gasparosoft
- Gbyte level
Για να παντρευτεί κάποιος σκάει κοντά στα 200+ ευρώ στην "εκκλησία" για χαρτούρες. Βάλε και άλλα 100 ευρώ για τον παπά, σύνολο 300. Βέβαια αν δεν κάνεις θρησκευτικό γάμο είσαι στιγματισμένος , θα πας στην κόλαση σύμφωνα με τους επιχειρηματίες - παπάδες κτλ. Γενικά ό,τι έχει σχέση με εκκλησία => πολλά πολλά λεφτά. Για αυτό και οι βαφτίσεις, κηδείες, σαράντα (ογδόντα
) κοκ.

δεν εχω ιδεα, ειναι τοσο μικρο που δεν αξιζει ετσι κι αλλιωςdexter wrote:μήπως είναι μόνο για τους δημοσίους υπαλλήλους?chriskin wrote:σιγουρα; εμενα παιρνουν αλλα το παιρνει μονο η μανα μου (μηπως δεν ειναι παντρεμενη με τον πατερα μου;ultimate_aektzis wrote:Καλα μην το γυρισουμε στο μακαβριο![]()
Πρωτη φορα ακουω για επιδομα γαμου...οι γονεις μου δεν παιρνουν παντως.Εκτος και αν δεν ειναι παντρεμενοι.)
κλασικό επίδομα δημοσίου?
- enum21
- Academic status: Alumnus/a
gasparosoft wrote:Για να παντρευτεί κάποιος σκάει κοντά στα 200+ ευρώ στην "εκκλησία" για χαρτούρες. Βάλε και άλλα 100 ευρώ για τον παπά, σύνολο 300. Βέβαια αν δεν κάνεις θρησκευτικό γάμο είσαι στιγματισμένος , θα πας στην κόλαση σύμφωνα με τους επιχειρηματίες - παπάδες κτλ. Γενικά ό,τι έχει σχέση με εκκλησία => πολλά πολλά λεφτά. Για αυτό και οι βαφτίσεις, κηδείες, σαράντα (ογδόντα) κοκ.

+++++ Σωστός.
και στο τέλος να καταντήσει σαν αυτόν ->
Link
aquila non captat muscas. numero 5
για λιγο νομιζα οτι θα ηταν σκετο τεστthefreak wrote:awesome test:
http://www.rorschachinkblottest.com/inkblottest.swf
(credits to netharis)
+++

και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload
- Loner
- Academic status: N>4
Από αυτούς ποιος μας προστατεύει... 

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.