AnINffected wrote: Link Sorry που το ξαναποστάρω (κανονικά από ΥΤ αυτή τη φορά γιατί το άλλο link θα χάθηκε μέσα στα άλλα) όμως αυτό το βίντεο θα σας το επιβάλλω δε γίνεται αλλιώς
Τολμώ να πώ οτί είναι το καλύτερο βίντεο μικρού μήκους που έχω δεί.EVER.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JVuUwvUUPro[/youtube]
[b]Sorry[/b] που το ξαναποστάρω (κανονικά από ΥΤ αυτή τη φορά γιατί το άλλο link θα χάθηκε μέσα στα άλλα) όμως αυτό το βίντεο θα σας το επιβάλλω δε γίνεται αλλιώς :-p :-D :-p
Τολμώ να πώ οτί είναι το καλύτερο βίντεο μικρού μήκους που έχω δεί.EVER.
AnINffected wrote:Ποιό;Το να πέσεις στο τζάμι για να φιλήσεις μια γυναίκα που ερωτεύτηκες κεραυνοβόλα;
(αστειάκι, χωρίς παρεξήγηση ε; )
Το να ερωτευτώ κεραυνοβόλα και να φανταστώ σε δευτερόλεπτα ένα απίθανο μέλλον με μια κοπέλα που είδα κάπου.
Αυτό που δε δείχνει το βιντεάκι και το θεωρώ παράλειψη είναι το μετά.
Ο τύπος ΔΕΝ περνάει απέναντι και συνεχίζει προς το σπίτι του οπου
κατά πάσα πιθανότητα μέχρι να φτάσει θα την έχει κιόλας ξεχάσει, ενώ η κοπέλα τελικά μαθαίνουμε οτι απλά κοιτούσε αν είχε βάλει καλά το κραγιόν στην αντανάκλασή της στο τζάμι
και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet
2) You are visiting Venus forum
3) You are reading my signature
5) You didn't notice that point 4 is missing
6) You just checked for point 4
7) You are smiling
[/size][/color]
AnINffected wrote:Ποιό;Το να πέσεις στο τζάμι για να φιλήσεις μια γυναίκα που ερωτεύτηκες κεραυνοβόλα;
(αστειάκι, χωρίς παρεξήγηση ε; )
Το να ερωτευτώ κεραυνοβόλα και να φανταστώ σε δευτερόλεπτα ένα απίθανο μέλλον με μια κοπέλα που είδα κάπου.
Αλήθεια ε;Πολύ όμορφο αυτό, σ'ευχαριστώ που το μοιράστηκες!
h4wk wrote:Αυτό που δε δείχνει το βιντεάκι και το θεωρώ παράλειψη είναι το μετά.
Ο τύπος ΔΕΝ περνάει απέναντι και συνεχίζει προς το σπίτι του οπου
κατά πάσα πιθανότητα μέχρι να φτάσει θα την έχει κιόλας ξεχάσει, ενώ η κοπέλα τελικά μαθαίνουμε οτι απλά κοιτούσε αν είχε βάλει καλά το κραγιόν στην αντανάκλασή της στο τζάμι
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...) Ada Lovelace
Πέρα από την πλάκα, φοβερό...Και το μήνυμα που περνάει είναι πολύ σημαντικό, γιατί πέθανε ένα κοντινό μου πρόσωπο σε τροχαίο, ενώ όλοι λέμε "δεν θα συμβεί ποτέ σε εμένα".
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...) Ada Lovelace
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet
2) You are visiting Venus forum
3) You are reading my signature
5) You didn't notice that point 4 is missing
6) You just checked for point 4
7) You are smiling
[/size][/color]
απαιτουμενη εμπειρία: καμια
το campimg σαν αυτό στα video games δεν παίζει γιατί θα βαρεθείς αρκετά (και αν πέσεις με 3 4 άτομα δεν θα τους βγάλεις όλους και αν τα καταφέρεις θα μελανιάσεις αρκετά :P )
στα σενάρια μπορεί να γίνει campimg από τινά πόψη ότι κάθεσαι ως scout με ασύρματο για να παρακολουθείς κίνηση, είτε ως defender σε σημεία σημασίας. όμως στο D-Day δεν θα είναι έτσι, θα είναι μάλλον πιο δραστικά τα πράγματα.