τα credits στον h4wk που το ανακάλυψε!chriskin wrote:ωραιο το videακι στο portal για τα social networks

τα credits στον h4wk που το ανακάλυψε!chriskin wrote:ωραιο το videακι στο portal για τα social networks
Δεν ξέρω απλά το είδα κάπου και το πόσταρα.enum21 wrote:Να της ζήσει. Τι έκανε?Stoupeace wrote:Γέννησε η Claudia Schiffer
πρίν κάν προλάβω να το διαφημίσω!!chriskin wrote:ωραιο το videακι στο portal για τα social networks
εχει και καλη προφορα ο τυπος, περιμενα να εχει καμια προφορα χωριουh4wk wrote:πρίν κάν προλάβω να το διαφημίσω!!chriskin wrote:ωραιο το videακι στο portal για τα social networks![]()
Social Networks, είναι στο DNA μας;
Τσκ,τσκ,τσκ!!!Κακέ!Stoupeace wrote:Δεν ξέρω απλά το είδα κάπου και το πόσταρα.enum21 wrote:Να της ζήσει. Τι έκανε?Stoupeace wrote:Γέννησε η Claudia Schiffer
εδιτ: δεν εκανε παιδι εκανε κοριτσι
χωρις λανα τι νοημα εχει το smallville ???Xrhstos_kiP wrote:Εχει εξαφανιστει..Απο την επομενη σεζον απ οτι ακουσα θα ειναι σαν το lois&clark το concept, οποτε δεν εχει κ θεση
Έχεις τα δίκια σου. Σε νιώθω!!!!chriskin wrote:χωρις λανα τι νοημα εχει το smallville ???Xrhstos_kiP wrote:Εχει εξαφανιστει..Απο την επομενη σεζον απ οτι ακουσα θα ειναι σαν το lois&clark το concept, οποτε δεν εχει κ θεση
Αξιζουν ξεχωριστα threads πιστευω.h4wk wrote:Το φωτοτυπικό σας κατασκοπεύει!!security risk από εκεί που είμαι σίγουρος πως δε το περιμένατε!!
Η Κίνα βάζει τέλος στην ανωνυμία του InternetΌχι οτι γενικότερα υπάρχει αλλά οι κινέζοι το παρακάνουν
me neither.. είχα την εντύπωση ότι εκεί σίγουρα απαγορευότανStoupeace wrote:Βερολίνο: Αύξηση του ορίου κατοχής μαριχουάνας
Δεν ήξερα ότι είναι νόμιμη και στη Γερμανία.