Μεταλάδες ενωθείτε!
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Re: Μεταλάδες ενωθείτε!
ΓΑ ΜΩ ΤΟ 

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Υπάρχει περίπτωση να είναι hoax (μάλλον είναι), οπότε μην απελπίζεστε, σε 1-2 μέρες θα ξέρουμε.
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Η φήμη το πρωί ήταν όντως hoax, τώρα (δυστυχώς) δε νομίζωFeth wrote:Υπάρχει περίπτωση να είναι hoax (μάλλον είναι), οπότε μην απελπίζεστε, σε 1-2 μέρες θα ξέρουμε.
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Κρίμα!
Ο καρκίνος δεν νικιέται παρά σπάνια...
R.I.P! τον έμαθα πριν κανα 2 χρόνια, και πραγματικά τον λάτρεψα
και τον τελευταίο καιρό έψαχνα συχνά να βρω νέα για την υγεία του, αφότου ανακοινώθηκε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο.
Human Gods are not Immortal...

R.I.P! τον έμαθα πριν κανα 2 χρόνια, και πραγματικά τον λάτρεψα

12 μέρες πριν τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά.wiki wrote:On 4 May 2010, Heaven and Hell announced they were cancelling all summer dates as a result of Dio's ill health.
Human Gods are not Immortal...
-
- Kilobyte level
Από ό,τι φαίνεται είναι αλήθεια..
Μπορεί να μην υπήρξα ποτέ φοβερός fan του ίδιου ή των Sabbath/Rainbow, αλλά είναι από τα πρόσωπα για τα οποία έχω (όπως θα έπρεπε και όλος ο κόσμος) απίστευτη εκτίμηση.
R.I.P. Ronnie James Dio
Μπορεί να μην υπήρξα ποτέ φοβερός fan του ίδιου ή των Sabbath/Rainbow, αλλά είναι από τα πρόσωπα για τα οποία έχω (όπως θα έπρεπε και όλος ο κόσμος) απίστευτη εκτίμηση.
R.I.P. Ronnie James Dio
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Τι να λέμε ρε παιδιά το είπε η Wendy, η σύζυγος και manager του στο official site.
Δεν το'χω χωνεψει, και ειμαι σκατ* απο την ωρα που το εμαθα. Δεν το περιμενα να αντιδρασω ετσι, αλλα ρε γαμωτο, ειναι ο DIO.
Δεν το'χω χωνεψει, και ειμαι σκατ* απο την ωρα που το εμαθα. Δεν το περιμενα να αντιδρασω ετσι, αλλα ρε γαμωτο, ειναι ο DIO.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
τωρα μην φανω καφρος αλλα ο dio ηταν, οχι καποιο μικρο παιδακι.
εζησε τη ζωη του αρκετα καλα, μακαρι και αλλοι να ζουσαν τοσο και με τοσες επιτυχιες
εζησε τη ζωη του αρκετα καλα, μακαρι και αλλοι να ζουσαν τοσο και με τοσες επιτυχιες
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Nαι ρε σίγουρα. Εγώ απλά δεν το χωνεύω, είναι ο αγαπημένος μου σε αυτή τη μουσική. Σε όλη τη μουσική βασικά. On some level, τον αγαπάω, δεν ξέρω αν το'χεις νιωσει ποτε για μουσικό, αλλά έτσι ένιωθα πάντα.chriskin wrote:τωρα μην φανω καφρος αλλα ο dio ηταν, οχι καποιο μικρο παιδακι.
Στεναχωριεμαι που πηγε απο καρκινο και οχι απο γηρατεια, αυτο ειναι ολο. Του αξιζε να πεθανει μονο πανω στη σκηνη
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
-
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
O Dio για πολλους, για ενα τεραστιο κινημα, για μενα, δεν ειναι μονο μουσικος.. Ειναι σχεδον φιλοσοφια ζωης..
Το παρακατω βιντεο το εξηγει πολυ καλυτερα απο μενα φυσικα///...Ειναι ολη η υποθεση..
Link
Το παρακατω βιντεο το εξηγει πολυ καλυτερα απο μενα φυσικα///...Ειναι ολη η υποθεση..
Link
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
R.i.p και από εμένα. Είναι κρίμα να φεύγουν τέτοιοι άνθρωποι γιατί τουλάχιστον η μουσική μας κάνει να ονειρευόμαστε ακόμα και σε δύσκολους καιρούς. Ο dio όπως και αρκετοί ακόμα είναι ένας από τους λόγους που λέω ότι ήθελα να γεννηθώ πριν από 20-30 χρόνια(από ότι έχω γεννηθεί) ώστε να είχα τη δυνατότητα να ζήσω τα 'χρυσά χρόνια της μουσικής' (κατά τη γνώμη μου πάντα). Δυστυχώς ο dio 'έφυγε' και δυστυχώς ταλαιπωρήθηκε(καρκίνο στο στομάχι είχε αν θυμάμαι καλά,έχασα πρόσφατα την γιαγιά μου από αυτό και είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τον άνθρωπο που το παθαίνει). Μπορεί ο dio να ήταν κοντός αλλά μετά το θάνατο του η μουσική 'κόντυνε' αρκετούς πόντους. Σοζ για το μελόδραμα.
We love you!!!

We love you!!!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- keeper21
- Kilobyte level
Ωραιο timing βρηκες για να τα πεις αυτα αδερφε..chriskin wrote:τωρα μην φανω καφρος αλλα ο dio ηταν, οχι καποιο μικρο παιδακι.
Ηθελα να ξερα τι ερεθισμα ειχες ή τι σε ενοχλησε στα προηγουμενα ποστ για να τα γραψεις αυτα..

Και οχι ουτε το γεγονος οτι εκανε πολλες επιτυχιες σημαινει οτι δε πρεπει να πενθουμε και να στεναχωριομαστε,ουτε 67 χρονων ειναι τοσο μεγαλος.
Δε θα πεθανει ποτε ρε φιλε,θα ζησει για παντα μεσα απο το εργο του και τη τιτανοτεραστια φωναρα του.
Τεραστιος ηταν,ειναι και θα ειναι για παντα στη συνειδηση οσων ασχοληθηκαν μαζι του.
Παιζει να μη προκαλεσε ποτε και να ειναι απτους ανθρωπους με το μεγαλυτερο ηθος στη μουσικη βιομηχανια..
Δε χρειαζεται καν να αναφερω ποσους εχει επηρεασει και τι αφηνει πισω,οποιος ακουει εστω και λιγο απο αυτη τη μουσικη το αντιλαμβανεται.
Reaching out to embrace the random.
Reaching out to embrace whatever may come.
δεν καταλαβες τι ειπα (η δεν ειπα) νομιζω - οπως το οτι δεν ειπα οτι με ενοχλησε κατι απο τα παραπανω. αντιθετα μαλιστα.
αυτο που ειπα ειναι οτι δεν πρεπει να στεναχωριεται κανεις αμα σκεφτει οτι ο συγκεκριμενος εζησε καλη ζωη, αρκετα μεγαλη (αμα τη συγκρινεις με τα παιδακια που πεθαινουν καθε μερα, ναι , ειναι μεγαλη πως να το κανουμε) , αρκετα ευχαριστη (σιγουρα καλυτερα απο αυτες που ζουμε η πιθανοτατα θα ζησουμε εμεις, που σιγουρα δεν ειμαστε στη χειροτερη θεση) , με αρκετες επιτυχιες (κι ας μην μ'αρεσει το εργο του, δεν παυει να ειναι σημαντικο ) και απο οτι καταλαβα ηταν απο τους ελαχιστους που αντι να πεθανουν μεσα στα ναρκωτικα καταφεραν να κρατησουν φιλους/οικογενεια (οσο γινεται με αυτο το επαγγελμα τουλαχιστον).
αυτο που ειπα ειναι οτι το λογικο ειναι να χαρει κανεις για τη ζωη που εζησε - "μακαρι και αλλοι να ζουσαν τοσο και με τοσες επιτυχιες " (και δεν λεω μονο για επαγγελματικες επιτυχιες).
να ζησω εγω ετσι κι ας πεθανω στα μολις (μολις?) 67 μου κανοντας οτι θελω σε ολη μου τη ζωη.
τωρα που εκρινες πως ειπα κατι κακο, δεν ξερω.
και ενας αλλο λογος να χαρει κανεις : εχει περασει κανενας δικος σου την ταλαιπωρια απο τετοια αρρωστια; δεν θελεις να συνεχισεις να βασανιζεσαι, να χαλαρωσεις θελεις. και αμα εχεις ζησει και καλη ζωη, ακομα περισσοτερο.
αυτο που ειπα ειναι οτι δεν πρεπει να στεναχωριεται κανεις αμα σκεφτει οτι ο συγκεκριμενος εζησε καλη ζωη, αρκετα μεγαλη (αμα τη συγκρινεις με τα παιδακια που πεθαινουν καθε μερα, ναι , ειναι μεγαλη πως να το κανουμε) , αρκετα ευχαριστη (σιγουρα καλυτερα απο αυτες που ζουμε η πιθανοτατα θα ζησουμε εμεις, που σιγουρα δεν ειμαστε στη χειροτερη θεση) , με αρκετες επιτυχιες (κι ας μην μ'αρεσει το εργο του, δεν παυει να ειναι σημαντικο ) και απο οτι καταλαβα ηταν απο τους ελαχιστους που αντι να πεθανουν μεσα στα ναρκωτικα καταφεραν να κρατησουν φιλους/οικογενεια (οσο γινεται με αυτο το επαγγελμα τουλαχιστον).
αυτο που ειπα ειναι οτι το λογικο ειναι να χαρει κανεις για τη ζωη που εζησε - "μακαρι και αλλοι να ζουσαν τοσο και με τοσες επιτυχιες " (και δεν λεω μονο για επαγγελματικες επιτυχιες).
να ζησω εγω ετσι κι ας πεθανω στα μολις (μολις?) 67 μου κανοντας οτι θελω σε ολη μου τη ζωη.
τωρα που εκρινες πως ειπα κατι κακο, δεν ξερω.
και ενας αλλο λογος να χαρει κανεις : εχει περασει κανενας δικος σου την ταλαιπωρια απο τετοια αρρωστια; δεν θελεις να συνεχισεις να βασανιζεσαι, να χαλαρωσεις θελεις. και αμα εχεις ζησει και καλη ζωη, ακομα περισσοτερο.
- keeper21
- Kilobyte level
Γενικα δε διαφωνω μαυτα που λες,ειδικα στο τελευταιο ποστ,απλα με ενοχλησε το οτι το γραφεις τωρα,τη στιγμη που υπαρχουν ατομα στεναχωρημενα και γραφεις ουσιαστικα γιατι δε πρεπει να ειναι(οτι εζησε πολυ και πετυχε πολλα).
Σα να πεθανει ενα πολυ αγαπημενο σου προσωπο και να σου πω,νταξ ρε chriskin,αραξε ηταν μεγαλος και εζησε καλα..Μπορει να μη σε ενοχλουσε εσενα,εμενα με τσιγκλισες λιγο..
Και αφου δε σαρεσει το εργο του οπως ειπες,αστο,δε χρειαζεται να σχολιασεις τωρα στη τελικη,που μερικοι δε μπορουν να το πιστεψουν,το γραφεις οταν εχει κατασταλαξει η υποθεση,παρολο που σε αυτα που γραφεις εισαι σχετικα σωστος..
Φιλικα παντα..
Σα να πεθανει ενα πολυ αγαπημενο σου προσωπο και να σου πω,νταξ ρε chriskin,αραξε ηταν μεγαλος και εζησε καλα..Μπορει να μη σε ενοχλουσε εσενα,εμενα με τσιγκλισες λιγο..

Και αφου δε σαρεσει το εργο του οπως ειπες,αστο,δε χρειαζεται να σχολιασεις τωρα στη τελικη,που μερικοι δε μπορουν να το πιστεψουν,το γραφεις οταν εχει κατασταλαξει η υποθεση,παρολο που σε αυτα που γραφεις εισαι σχετικα σωστος..
Φιλικα παντα..

Reaching out to embrace the random.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
To είχα ξεχάσει μέσα στον ύπνο μου. I hate this thread
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
-
- Venus Former Team Member
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Αν ειναι δυνατόν, καθυστερημένοι χριστιανοί απο ανεξαρτητη baptist εκκλησια θα σαμποτάρουν την κηδεία του DIO!
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ!!!!
Ολο το άρθρο από: ultimate-guitar.comAccording to the official web site of the Westboro Baptist Church (WBC) — an independent Baptist church and hate group known for its hatred of homosexuals and its protest activities (which include picketing funerals) — WBC is planning on picketing Ronnie James Dio's public memorial service on Sunday, May 30 at 2:00 p.m. at The Hall Of Liberty located at Forest Lawn Hollywood Hills, 6300 Forest Lawn Drive, Los Angeles, California.
What will presumably one of WBC's standard "peaceful sidewalk demonstrations" is meant to "remind you who worship that old Serpent, Satan, that your time is very short," according to a post on the "Upcoming Picket Schedule" page of the web site. The post continues, "You know 67 year old, Satan-worshiping (or at least one of their enablers) Ronnie James Dio (of showing his devil horns to the world each time he goes in public) Black Sabbath fame is dead, right? We'll be there! Just because the chances of any of God's elect being amongst this group of heavy metal sycophants is slim to none does not mean they should not get some good words."
The post goes on to say, "Yes, it is true that Ozzy Osbourne did 'accidentally' bite off the head of a bat, but That is the least of their sins (little nasties!), they currently do not do that, but they throw raw meat to the audience and encourage violence of Every Form!"

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ!!!!
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Stoupeace wrote:Αν ειναι δυνατόν, καθυστερημένοι χριστιανοί απο ανεξαρτητη baptist εκκλησια θα σαμποτάρουν την κηδεία του DIO!Ολο το άρθρο από: ultimate-guitar.comAccording to the official web site of the Westboro Baptist Church (WBC) — an independent Baptist church and hate group known for its hatred of homosexuals and its protest activities (which include picketing funerals) — WBC is planning on picketing Ronnie James Dio's public memorial service on Sunday, May 30 at 2:00 p.m. at The Hall Of Liberty located at Forest Lawn Hollywood Hills, 6300 Forest Lawn Drive, Los Angeles, California.
What will presumably one of WBC's standard "peaceful sidewalk demonstrations" is meant to "remind you who worship that old Serpent, Satan, that your time is very short," according to a post on the "Upcoming Picket Schedule" page of the web site. The post continues, "You know 67 year old, Satan-worshiping (or at least one of their enablers) Ronnie James Dio (of showing his devil horns to the world each time he goes in public) Black Sabbath fame is dead, right? We'll be there! Just because the chances of any of God's elect being amongst this group of heavy metal sycophants is slim to none does not mean they should not get some good words."
The post goes on to say, "Yes, it is true that Ozzy Osbourne did 'accidentally' bite off the head of a bat, but That is the least of their sins (little nasties!), they currently do not do that, but they throw raw meat to the audience and encourage violence of Every Form!"![]()
![]()
![]()
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ!!!!
μετα οταν κοροιδευω εγω τους οπαδους (γιατι οπαδοι ειναι..) καθε θρησκειας μου λενε οτι ειμαι αδικος

- XaviannNJ
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Κι ύστερα σου λένε ότι οι θρησκείες διδάσκουν την αγάπη προς τον πλησίον.......

-
- Gbyte level
Το αντιο των Metallica στον μεγαλο Ronnie James Dio
Link
Link
Death greets me warm, now i just say goodbye, Ronnie goodbye..
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Συγκινητικό. Να ήταν και ο James στα καλά του, να έβγαινε καλύτερο...
Ρε ανατρίχιασα, τι θεοί. Αν το πει κανένας στην Ελλάδα θα μου φύγει η σπονδυλική στήλη, right then and there
Ρε ανατρίχιασα, τι θεοί. Αν το πει κανένας στην Ελλάδα θα μου φύγει η σπονδυλική στήλη, right then and there
Last edited by stoupeace on Sat May 22, 2010 1:39 pm, edited 1 time in total.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \