Φοιτητικές Εκλογές 2010 : Μαθήματα Δημοκρατίας

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
michailangelo
byte level
byte level
Academic status: N>4

Re: Φοιτητικές Εκλογές 2010 : Μαθήματα Δημοκρατίας

Post by michailangelo » Wed May 19, 2010 7:31 pm

Stoupeace wrote:
maria_ wrote:Για όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, προσωπικά θεωρώ οτι η αποχή δεν είναι λύση.
Συμμετέχοντας στις εκλογές δηλώνω ότι υποστηρίζω την ύπαρξη των κομματικών παρατάξεων στο πανεπιστήμιο. Δε με νοιάζει να μη βγει ΠΑΣΠ και η κάθε ΠΑΣΠ, με νοιάζει να μην υπάρχει.

Η αποχή μόνη της δεν είναι λύση, σίγουρα, χρειάζονται κι άλλες δράσεις απο το ΦΣ. Αλλά δεν θα κατεβω να ψηφισω, επειδη "σιγά μη φύγουν οι παραταξεις ποτέ"
Όχι φίλε Stoupeace. Με την συμμετοχή δεν δηλώνεις οτι υποστηρίζεις την ύπαρξη κομμάτων. Δηλώνεις οτι υπάρχεις και ενοχλείσαι. Και το σημαντικότερο δηλώνεις οτι σε νοιάζει.

Το κακό με την αποχή είναι ότι μπορεί πολύ ευκολά να παρερμηνευθεί σαν αδιαφορία. Και νομίζω δεν είναι αυτό το μύνημα που θες να περάσεις. Δεν τους γουστάρεις; Οκ, πήγαινε και καταψήφισε τους.

Το θέμα δεν είναι τα πιστεύω σου αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα τα εκφράσεις.
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Wed May 19, 2010 7:32 pm

maria_ wrote:@dexter, Stoupeace
Θεωρώ οτι η αποχή δεν έχει κάτι να πεί στη χ,ψ,ω παράταξη. Απλά θα εκλεγούν εκπρόσωποι για 'σένα, χωρίς εσένα (για τον καθένα δηλαδή - δεν το θέτω προσωπικά). Ίσως να σήμαινε κάτι αν ίσχυε οτι από ένα ποσοστό φοιτητών και κάτω δεν μπορεί να εξαχθεί εκλογικό αποτέλεσμα (υπάρχει κάτι τέτοιο;). Επίσης αν δεν συμφωνείς με κανέναν τους, υπάρχει και το άκυρο. Άποψη είναι κι αυτή. :smt002
++maria_

Απέχοντας είναι σαν να παραχωρείς σε έναν άλλο το δικαίωμα να αποφασίσει για σένα.Και από όσο ξέρω δεν υπάρχει όριο συμμετοχής για εγκυρότητα. Το θέμα δεν είναι να απέχεις απλά, αλλά να κάνεις κάτι πιο μεγάλο. Π.χ. να μαζέψεις υπογραφές για κάποιο σκοπό. Να οργανώσεις μια συμβολική διαμαρτυρία-κίνηση κλπ κλπ.
tZoLe
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by tZoLe » Wed May 19, 2010 7:34 pm

marios wrote:Μια απορία: Αν δεν θέλω να ψηφίσω κανέναν(το οποίο μετά την διάλυση του ΦΑΝΚΙ είναι και η δική μου κατάσταση) θα πρέπει να πάω να ρίξω άκυρο. Με την εξαίρεση της ικανοποιήσης να πάω και να γράφω χριστοπαναγίες στο ψηφοδέλτιο, τι άλλη διαφορά κάνει από την αποχή;

P.S: Το μόνο θετικό είναι ότι γλιτώσαμε από τους κανίβαλλους αύριο στην καταμέτρηση. :smt006

Και εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι, οπότε προτιμώ να ψηφίζω Ολυμπιακό. :-p Η αποχή δεν πιστεύω ότι είναι λύση. Προτιμότερο είναι τα άκυρα να αποτελούν μεγαλύτερο ποσοστό από τις παρατάξεις και ας μην κερδίζουν.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Wed May 19, 2010 7:36 pm

tZoLe wrote:Προτιμότερο είναι τα άκυρα να αποτελούν μεγαλύτερο ποσοστό από τις παρατάξεις και ας μην κερδίζουν.
Με ποια λογική; Ή πιστεύεις ότι την παράταξη που κέρδισε θα την απασχολήσει περισσότερο το ότι ήρθαν 1500 άτομα και ψήφισαν άκυρο, από το να μην ήρθαν καθόλου;
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Wed May 19, 2010 7:38 pm

aguero88 wrote:1ον η αποχή δεν είναι λύση.
Φυσικά και είναι. Σε συνδυασμό μάλιστα με την προωθούμενη αλλαγή στην οποία η ψήφος των "εκπροσώπων" των φοιτητών στα συμβούλια θα έχει βαρύτητα αντίστοιχη της συμμετοχής που τους εξέλεξε, θα είναι μια πολύ καλή λύση για να ξεκινήσει η επιστροφή της ισχύος από τα κομματο-γουφγουφ πίσω στους φοιτητές.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
giak
Mbyte level
Mbyte level

Re: Επιστολή Πρύτανη - Φοιτητικές Εκλογές 2010

Post by giak » Wed May 19, 2010 7:38 pm

χααχαχα δεν στα λένε καλά οι από πάνω σου πασόκοι. λεφτά του φοιτητικού συλλόγου λέει! που είναι αυτό το φανταστικό ταμείο το οποίο και να υπήρχε γιατί να πληρώνει τα έδρανα που σπάει η παράταξή σου;
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Wed May 19, 2010 7:39 pm

michailangelo wrote:Το θέμα δεν είναι τα πιστεύω σου αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα τα εκφράσεις.
A ξέχασα να πω ότι δε με νοιάζει αν ξέρει η κάθε παράταξη ότι δεν θέλω να υπάρχει! Δεν παραχωρώ σε κανένα το δικαίωμα για τίποτα, επειδή πολύ απλά αμφισβητώ το ρόλο τους μέσα στο πανεπιστήμιο. Οσο αυτό τους δέχεται, δε σέβομαι ούτε αυτό. Επιμένω: η αποχή απο μόνη της δεν είναι λύση.

Οσοι ψηφίζετε, το κάνετε επειδή υποστηρίζετε την τάδε παράταξη ή επειδή συμβιβάζεστε με το να ψηφίσετε τα κακάκια απο τα αποκακάκια? Εγώ θεωρώ την γνώμη μου πολυεπίπεδη και δυστυχώς δε συμβιβάζεται ούτε στο ελάχιστο με καμία παράταξη. Αρα δε μεταφράζεται σε ψήφο. Το τι μήνυμα παίρνουν οι παρατάξεις, είναι δικό τους θέμα.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Wed May 19, 2010 7:42 pm

mikem4600 wrote:
Φυσικά και είναι. Σε συνδυασμό μάλιστα με την προωθούμενη αλλαγή στην οποία η ψήφος των "εκπροσώπων" των φοιτητών στα συμβούλια θα έχει βαρύτητα αντίστοιχη της συμμετοχής που τους εξέλεξε, θα είναι μια πολύ καλή λύση για να ξεκινήσει η επιστροφή της ισχύος από τα κομματο-γουφγουφ πίσω στους φοιτητές.
Ωραίο αυτό. Αν το απορρίψουν οι παρατάξεις προτίνω να κατεβάσουμε ψήφισμα και να μαζέψουμε υπογραφές ώστε να εφαρμοστεί.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Wed May 19, 2010 7:43 pm

2ον Ας μου πει ένας ο οποίος ήθελε να ψηφίσει μυστικά (υπόψιν στα ψηφοδέλτια των παρατάξεων συνολικά ήταν πάνω από 100 άτομα από το πρώτο έτος γραμμένα) και δεν μπορούσε επειδή πάνω από το κεφάλι του ήταν κάποιος άλλος και τον κοίταγε...
Ας μου πει το βίωσα αυτό, δεν μπορούσα να ψηφίσω μυστικά και πάνω από το κεφάλι μου ήταν ο τάδε(νομίζω τους ξέρουμε τους συνδικαλιστές με τα ονόματα τους).
Σε όποιον συνέβη αυτό, θα πάμε μαζί αύριο (εγώ και αυτός δηλαδή) να βρούμε τον παράγοντα που κοιτούσε την ψήφο του(έχω κάτι διασυνδέσεις) και να ζητήσουμε το λόγο.

Η ουσία είναι η εξής:
Όποιος θέλει να ψηφίσει μυστικά ψηφίζει.
Όποιος θέλει να ψηφίσει φανερά ψηφίζει.
(Οι μισοί είναι δηλωμένοι στα ψηφοδέλτια και οι άλλοι μισοί υποστηρίζουν φανερά)
Τώρα για τα παραβάν...Υπάρχει το εξής θέμα γιατί δεν μπαίνουν.
1ον Η ψηφοφορία γίνεται σε μια αίθουσα. 2ον ψηφίζουν παρα παρα πολλά άτομα. Αυτά τα 2 έχουν ως αποτέλεσμα η χρήση παραβάν να καθυστερεί την διαδικασία...Ενώ τώρα μπαίνουν στο Δεριγνύ μέσα 5-10 και ψηφίζουν...
Επίσης αν εγώ με άλλους 5 από εδώ μέσα φτιάχναμε την παράταξη VENUS, θα μπορούσαμε να μπούμε στην αίθουσα στα παραβάν στις 9 η ώρα το πρωί και να βγούμε στις 9 το βράδυ, οπότε η παράταξη Venus θα κέρδιζε με ψήφους 5-0 γιατί κανένας άλλος δεν θα είχε προλάβει να ψηφίσει...Για λόγους επιτάχυνσης της διαδικασίας δεν υπάρχουν παραβάν λοιπόν.

Λοιπόν για αυτό εγώ λέω καλύτερα να αφήσουμε τις μπαρούφες(ναι στα παραβάν, όχι στις βλακείες περί μη μυστικότητας της ψήφου από μένα) και ας εστιαστούμε στα σοβαρά ζητήματα και σε θέματα ουσίας, πολιτικής καθώς και θέματα που αφορούν το τμήμα μας.

Υ.Γ Η αποχή δεν είναι λύση
Υ.Γ2 Αν είναι χιλιάδες αυτοί που παρακάλαγαν να ψηφίσουν μυστικά και τα λαμόγια δεν τους άφηναν πείτε το μου να πάρω και βοηθό για το αυριανό μου tour...Περιμένω εεεε........
Λοιπόν άκου ΠΑΣΠΙΤΗ εγώ ήθελα να ψηφίσω μυστικά αλλά ξέρεις, αυτά τα "μικρούλια" τα ψηφοδέλτια που τυπώνετε, έκαναν τα κομματόσκυλα και της δικής σου παράταξης να με κοιτάνε σαν λυσασμένα. Επίσης ΠΑΣΠΙΤΗ αν ένας κάφρος μπει στο παραβάν στις 9 το πρωί και στις 10 δεν έχει βγει βάζεις 2ο παραβάν και συνεχίζεις τη διαδικασία κανονικά. Επιπλέον ΠΑΣΠΙΤΗ έχετε τόσα κοπροσκυλά που γυροφέρνουν πέρα δόθε μπας και μαζέψουν καμιά ψήφο ενώ θα μπορούσαν να βοηθούν στην επιτάχυνση της ψηφοφορίας. Τέλος ΠΑΣΠΙΤΗ από μίμηση και μόνο στον τρόπο που εκλέγονται οι πατρόνες σας στις εθνικές εκλογές θα έπρεπε να κρατήσετε τα προσχήματα της μυστικότητας της ψήφου.
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Wed May 19, 2010 7:44 pm

και εμένα ποιος μου εγγυάται ότι τις άκυρες ψήφους δεν τις μοιράζουν μεταξύ τους για να φαίνεται ότι τους ψήφισαν περισσότεροι?

είναι τόσο διαφανείς οι εκλογές που όποιος θέλει κάνει ότι θέλει.. :smt018

και δεν θέλω να ψηφίσω κανέναν από τους 5 που κατεβαίνουν, γιατί να πάω να ψηφίσω?
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
mikem4600
Gbyte level
Gbyte level

Post by mikem4600 » Wed May 19, 2010 7:54 pm

nickpro wrote:
mikem4600 wrote:
Ωραίο αυτό. Αν το απορρίψουν οι παρατάξεις προτίνω να κατεβάσουμε ψήφισμα και να μαζέψουμε υπογραφές ώστε να εφαρμοστεί.
Χμ, δεν νομίζω ότι τους πέφτει λόγος των παρατάξεων. Το είχε πάρει το μάτι μου σε κάποιο άρθρο ως μέρος του (εκκολαπτόμενου) νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την τριτοβάθμια.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Wed May 19, 2010 8:14 pm

Ας προσέξουμε λίγο τον τόνο μας και ας αποφύγουμε να αποδίδουμε χαρακτηρισμούς. Μην οδηγηθούμε σε flame.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
madness
Mbyte level
Mbyte level

Post by madness » Wed May 19, 2010 8:27 pm

Το πρόβλημα δεν είναι ότι υπάρχουν κόμματα στις σχολές... ούτε και ότι οι φοιτητικές εκλογές διεξάγονται με αυτόν τον ΚΑΦΡΙΚΟ τρόπο...

ΑΛΛΑ ότι σε αυτή την χώρα η ίδια καφρίλα επικρατεί παντού. Ο καθένας που έχει εξουσία την ΑΣΚΕΙ σε βάρος των άλλων... για αυτό φτάσαμε εκεί που φτάσαμε και δεν υπάρχει καμία σωτηρία... και αύριο που εμείς θα είμαστε στις θέσεις των γονιών μας θα παραδώσουμε στα παιδιά μας μια ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΉΡΑΜΕ!

μπράβο μας! :smt011
Καθένας με την τρέλα του...
...εγώ προτιμώ την δική μου!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Wed May 19, 2010 8:32 pm

Αυτοσυγκράτηση... Και υπομονή... Και κατανόηση... Παίδες ού κακοήθεις, αλλ' ευήθεις - και αφάσιοι! :smt013

Δ. Γκρ.
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Wed May 19, 2010 8:41 pm

2ον Ας μου πει ένας ο οποίος ήθελε να ψηφίσει μυστικά (υπόψιν στα ψηφοδέλτια των παρατάξεων συνολικά ήταν πάνω από 100 άτομα από το πρώτο έτος γραμμένα) και δεν μπορούσε επειδή πάνω από το κεφάλι του ήταν κάποιος άλλος και τον κοίταγε...
Ας μου πει το βίωσα αυτό, δεν μπορούσα να ψηφίσω μυστικά και πάνω από το κεφάλι μου ήταν ο τάδε(νομίζω τους ξέρουμε τους συνδικαλιστές με τα ονόματα τους).
Σε όποιον συνέβη αυτό, θα πάμε μαζί αύριο (εγώ και αυτός δηλαδή) να βρούμε τον παράγοντα που κοιτούσε την ψήφο του(έχω κάτι διασυνδέσεις) και να ζητήσουμε το λόγο.

Η ουσία είναι η εξής:
Όποιος θέλει να ψηφίσει μυστικά ψηφίζει.
Όποιος θέλει να ψηφίσει φανερά ψηφίζει.
(Οι μισοί είναι δηλωμένοι στα ψηφοδέλτια και οι άλλοι μισοί υποστηρίζουν φανερά)
Τώρα για τα παραβάν...Υπάρχει το εξής θέμα γιατί δεν μπαίνουν.
1ον Η ψηφοφορία γίνεται σε μια αίθουσα. 2ον ψηφίζουν παρα παρα πολλά άτομα. Αυτά τα 2 έχουν ως αποτέλεσμα η χρήση παραβάν να καθυστερεί την διαδικασία...Ενώ τώρα μπαίνουν στο Δεριγνύ μέσα 5-10 και ψηφίζουν...
Επίσης αν εγώ με άλλους 5 από εδώ μέσα φτιάχναμε την παράταξη VENUS, θα μπορούσαμε να μπούμε στην αίθουσα στα παραβάν στις 9 η ώρα το πρωί και να βγούμε στις 9 το βράδυ, οπότε η παράταξη Venus θα κέρδιζε με ψήφους 5-0 γιατί κανένας άλλος δεν θα είχε προλάβει να ψηφίσει...Για λόγους επιτάχυνσης της διαδικασίας δεν υπάρχουν παραβάν λοιπόν.

Λοιπόν για αυτό εγώ λέω καλύτερα να αφήσουμε τις μπαρούφες(ναι στα παραβάν, όχι στις βλακείες περί μη μυστικότητας της ψήφου από μένα) και ας εστιαστούμε στα σοβαρά ζητήματα και σε θέματα ουσίας, πολιτικής καθώς και θέματα που αφορούν το τμήμα μας.

Υ.Γ Η αποχή δεν είναι λύση
Υ.Γ2 Αν είναι χιλιάδες αυτοί που παρακάλαγαν να ψηφίσουν μυστικά και τα λαμόγια δεν τους άφηναν πείτε το μου να πάρω και βοηθό για το αυριανό μου tour...Περιμένω εεεε........
Έχουμε κάποια ταμπέλα στο avatar που λέει "Μ...Σ" ??? Εμένα στο 2 έτος όταν μπήκα να ψηφίσω ήρθε τύπος από πίσω μου χωρίς να τον πάρω χαμπάρι... Δεν το άκουσα.. Σε εμένα έγινε..
Για όσα λέει ο Pascal +++ (όχι με τον τόνο του βέβαια - ας τα ακουσει μονο εκείνος :-D -)
Ξέρω πολύ καλά εκ των έσω οτι μπορείτε να μάθετε τι ψήφισε ο καθένας με πολύ μικρή πιθανότητα σφάλματος.. Αυτά πες τα στους 1ετής.. Επίσης το ότι στο ψηφοδέλτιο έχετε 100 1ετής τι δείχνει? Να σου πω εγω.. ότι 18χρονοι που μόλις ξεμπέρδεψαν την mars με το π...λι τους, είδαν παρτάκι και "κοινωνική" δικτύωση και μπήκαν σε κάτι που τους πρίζουν μέρες.. (όπως έπριζαν και εμένα.. trust me δεν έχω μέλι για να διαφέρω από άλλους)..
Ειλικρινά δεν σε κρίνω ούτε εσένα ούτε την παράταξη σου... Αλλά πετάς άκυρα λες και είμαστε σε άλλο πανεπιστήμιο εμείς...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
Phoenix!
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by Phoenix! » Wed May 19, 2010 8:56 pm

Η επιλογή του να φτιαχτεί μια παράταξη ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ που ως στόχο θα έχει την κατάργηση των κομματικών παρατάξεων δεν είναι εφικτή ε?
Μια παράταξη φοιτητών ενάντια στα κόμματα που θα παλεύει για το καλό των φοιτητών και της σχολής, ανεξαρτήτως άλλων συμφερόντων είναι εφικτή ή εγώ είμαι πολύ ιδεαλίστρια?
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Wed May 19, 2010 8:59 pm

Α αναδρομικά δεν μπορώ να δράσω...Ακόμα κανείς...Αναμένω...

@Pascal τι μου λες να πάω σπίτι; Σπίτι μου είμαι...Εκτός αν κάνεις ερώτηση τόση ώρα και δεν το έχω καταλάβει...Ενοείς Πας σπίτι ;
@Proskope ναι όλα τα επιτελεία των παρατάξεων ξυμεροβραδιάζονται υπολογίζοντας πιθανότητες...Βασικά πέρνα από τα τραπεζάκια αύριο και ρώτα πόσοι έχουν περάσει πιθανότητες...Ελάχιστοι...
@Pascal Το μέγεθος δεν μετράει :) . Αυτό το καθορίζουν όλες οι παρατάξει νομίζω...Άσε που το σήμα είναι μικρό...
Επίσης εσύ τι νοιάζεσαι; Δεν είσαι κατά τις αστικής δημοκρατίας και των εκλογικών διαδικασιών η κάνω λάθος; Αλήθεια πήγες να ψηφίσεις; Δεν έχεις πει ότι είσαι αναρχικός η κάνω λάθος; Σορρυ γιατί έχω μπερδευτεί εδώ μέσα...Μόλις λέω την άποψη μου χαρακτηρίζομαι και με διαφορετικό χρώμα...Πολύχρωμος έχω καταντίσει...

Ουσια; Ουσία; Ουσία; Ουσία; Ξέρω δεν υπάρχουν παραβάν...Ουσία όμως; Α ξέχασα δεν υπάρχουν παραβάν...Η ουσία που πήγε; Ξέχασα δεν υπάρχουν παραβάν...
Last edited by aguero88 on Wed May 19, 2010 9:03 pm, edited 1 time in total.
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Wed May 19, 2010 9:02 pm

η ουσία είναι οτι αν είχατε παραβάν θα ψήφιζα.
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Wed May 19, 2010 9:05 pm

h4wk wrote:η ουσία είναι οτι αν είχατε παραβάν θα ψήφιζα.
Η ουσία είναι ότι κράζουν 100 και δεν βρέθηκε ένας να πει πήγα σε μια γωνία να ψηφίσω μυστικά και δεν με αφήνανε...
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Wed May 19, 2010 9:07 pm

aguero88 wrote:Α αναδρομικά δεν μπορώ να δράσω...Ακόμα κανείς...Αναμένω...

@Pascal τι μου λες να πάω σπίτι; Σπίτι μου είμαι...Εκτός αν κάνεις ερώτηση τόση ώρα και δεν το έχω καταλάβει...Ενοείς Πας σπίτι ;
@Proskope ναι όλα τα επιτελεία των παρατάξεων ξυμεροβραδιάζονται υπολογίζοντας πιθανότητες...Βασικά πέρνα από τα τραπεζάκια αύριο και ρώτα πόσοι έχουν περάσει πιθανότητες...Ελάχιστοι...
@Pascal Το μέγεθος δεν μετράει :) . Αυτό το καθορίζουν όλες οι παρατάξει νομίζω...Άσε που το σήμα είναι μικρό...
Επίσης εσύ τι νοιάζεσαι; Δεν είσαι κατά τις αστικής δημοκρατίας και των εκλογικών διαδικασιών η κάνω λάθος; Αλήθεια πήγες να ψηφίσεις; Δεν έχεις πει ότι είσαι αναρχικός η κάνω λάθος; Σορρυ γιατί έχω μπερδευτεί εδώ μέσα...Μόλις λέω την άποψη μου χαρακτηρίζομαι και με διαφορετικό χρώμα...Πολύχρωμος έχω καταντίσει...

Ουσια; Ουσία; Ουσία; Ουσία; Ξέρω δεν υπάρχουν παραβάν...Ουσία όμως; Α ξέχασα δεν υπάρχουν παραβάν...Η ουσία που πήγε; Ξέχασα δεν υπάρχουν παραβάν...
Ζητάς ουσια και απαντάς αυτά? WTF?
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Wed May 19, 2010 9:09 pm

aguero wrote:Λοιπόν για αυτό εγώ λέω καλύτερα να αφήσουμε τις μπαρούφες(ναι στα παραβάν, όχι στις βλακείες περί μη μυστικότητας της ψήφου από μένα) και ας εστιαστούμε στα σοβαρά ζητήματα και σε θέματα ουσίας, πολιτικής καθώς και θέματα που αφορούν το τμήμα μας.
@ Proskope Αυτό το έχω γράψει στο 1ο μου post.
Last edited by aguero88 on Wed May 19, 2010 9:12 pm, edited 1 time in total.
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Wed May 19, 2010 9:11 pm

ξέρεις γιατί δε ψήφισα φέτος και πέρσυ;

επειδή είχα πεί οτι θα ψηφίσω μία παράταξη και ψήφισα άλλη.

όταν βγήκαν τα αποτελέσματα ήρθε το παιδί απο τη παράταξη που του είχα πει οτι θα ψηφίσω και μου έδειξε στο χαρτί με τα αποτελέσματα τί είχα ψηφίσει

και μου είπε "εδώ θα μπορούσε να είναι ένας λιγότερος"

δε ξέρω αν είσαι σε κάποια παράταξη ή όχι αλλά δε με νοιάζει κιόλας.

αυτό που με ενοχλεί είναι οτι υποτιμάς τη νοημοσύνη μου
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”