Φοιτητικές Εκλογές 2010 : Μαθήματα Δημοκρατίας
Re: Φοιτητικές Εκλογές 2010 : Μαθήματα Δημοκρατίας
χαχχαχχαχ πάμε ρε πασπάρα τρέλανε μας. ε ρε ζόρι που θα έχουν φάει τα διάφορα αριστεροχαρούμενα της σχολής!
Το μόνιμο επιχείρημα των αριστερίστικων παρατάξεων απέναντι στην ΠΑΣΠ είναι ότι δεν τα θέλει γιατί υπάρχει κόσμος που αν μπει στο παραβάν θα ψηφίσει "κάτι μικρό" ενώ έξω από το παραβάν τον "ΠΑΣΠίτη που τον κοιτάει". Και την πρώτη χρονιά εφαρμογής της ψηφοφορίας με παραβάν 1. η ΠΑΣΠ έφτασε σε ιστορικά υψηλά 2. η ΑΡΕΝΑ έπεσε 3. τα ΕΑΑΚ έμειναν σταθερά 4. η ΠΚΣ ανέβηκε λίγο. Επειδή είμαι 5ο έτος και ασχολούμαι με την ΠΑΣΠ από το 1ο έχω να πω ότι η ΠΑΣΠ κάθε χρόνο θέλει παραβάν αλλά δεν θέλει ΜΟΝΟ παραβάν... Ο λόγος που δημιουργήθηκε ένταση με την τοποθέτησή τους είναι ότι ήταν αυθαίρετη ενέργεια ενώ ακόμα το θέμα συζητιόταν (για το αν θα έχουμε 1.παραβάν 2.λευκό 3.δικαστικό αντιπρόσωπο (πρόταση ΠΑΣΠ) ή μόνο παραβάν (πρόταση ΔΑΠ) ) Το θέμα έληξε με υποχώρηση της ΠΑΣΠ αφού όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις από δεξιά ή/και αριστερά απειλούσαν την διεξαγωγή αυτών καθαυτών των εκλογών.
ΥΓ όταν η ΠΑΣΠ έλεγε για διεξαγωγή των Γενικών Συνελεύσεων με φοιτητική ταυτότητα και προεδρείο οι άλλοι μας έλεγαν ασφαλίτες
ΥΓ συγγνώμη για την παραταξιακή κουβέντα αλλά για τα "εν τω δήμω" δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας...
ΥΓ όταν η ΠΑΣΠ έλεγε για διεξαγωγή των Γενικών Συνελεύσεων με φοιτητική ταυτότητα και προεδρείο οι άλλοι μας έλεγαν ασφαλίτες
ΥΓ συγγνώμη για την παραταξιακή κουβέντα αλλά για τα "εν τω δήμω" δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας...
αριστεριστικων : μιλησε ο μεγαλος αριστερος τωραVag_plir wrote:Το μόνιμο επιχείρημα των αριστερίστικων παρατάξεων απέναντι στην ΠΑΣΠ είναι ότι δεν τα θέλει γιατί υπάρχει κόσμος που αν μπει στο παραβάν θα ψηφίσει "κάτι μικρό" ενώ έξω από το παραβάν τον "ΠΑΣΠίτη που τον κοιτάει". Και την πρώτη χρονιά εφαρμογής της ψηφοφορίας με παραβάν 1. η ΠΑΣΠ έφτασε σε ιστορικά υψηλά 2. η ΑΡΕΝΑ έπεσε 3. τα ΕΑΑΚ έμειναν σταθερά 4. η ΠΚΣ ανέβηκε λίγο. Επειδή είμαι 5ο έτος και ασχολούμαι με την ΠΑΣΠ από το 1ο έχω να πω ότι η ΠΑΣΠ κάθε χρόνο θέλει παραβάν αλλά δεν θέλει ΜΟΝΟ παραβάν... Ο λόγος που δημιουργήθηκε ένταση με την τοποθέτησή τους είναι ότι ήταν αυθαίρετη ενέργεια ενώ ακόμα το θέμα συζητιόταν (για το αν θα έχουμε 1.παραβάν 2.λευκό 3.δικαστικό αντιπρόσωπο (πρόταση ΠΑΣΠ) ή μόνο παραβάν (πρόταση ΔΑΠ) ) Το θέμα έληξε με υποχώρηση της ΠΑΣΠ αφού όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις από δεξιά ή/και αριστερά απειλούσαν την διεξαγωγή αυτών καθαυτών των εκλογών.

δεν εξηγησες γιατι εγινε η επιθεση της συμμοριας και χαλασαν τα παραβαν η ιδεα μου; (το "υπηρχε ενταση γιατι δεν ηταν επισημο" ΔΕΝ ειναι εξηγηση)
πιστευεις στο δικαιωμα του κοσμου να μην ειναι φανερο το τι ψηφιζει η οχι; αν ναι γιατι το σταματας;
επισης λες για διεξαγωγη γενικων συνελευσεων με φοιτητικη ταυτοτητα
1)αφου η πασπ λεει παντα οχι σε γενικες συνελευσεις, τι σας νοιαζει πως κανουμε εμεις τις συνελευσεις μεταξυ μας;

2)οτι ακουγεται λιγο ασφαλιτικο παντως ,ακουγεται. ειδικα οταν και η πασπ και οι ασφαλιτες δουλευουν για τον ιδιο ανθρωπο (κυβερνηση κανεις;)
-------
πες το ανοιχτα παντως : εβαλαν παραβαν ενω δεν το ειπατε εσεις. οποτε και τα βγαλατε με τη βια.
μην ντρεπεσαι να πεις τι εκανες - αμα ντρεπεσαι φροντισε να μην το κανεις πρωτα
(οχι αναγκαστικα εσυ, οποιος ηταν αυτος ο πρωτογωνος που πηγε να επιβαλει με τη βια αυτο που θελει για αλλη μια φορα για να μην φανει οτι ολες οι αλλες παραταξεις ειναι πιο δημοκρατικες απο την πασπαρα)
edit : το καταλαβαινεις οτι το επιχειρημα σου για τα αποτελεσματα εκεινης της χρονιας δεν λεει και πολλα, ετσι δν ειναι;
- nikolas17
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Και την πρώτη χρονιά εφαρμογής της ψηφοφορίας με παραβάν

- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Παρακαλω θερμα, να περιοριστουν οι παραταξιακες-κομματικες συζητησεις απο εδω και κατω.

το οντοπικ ποιο είναι; το παραβάν; η δημοκρατία στο πανεπιστήμιο και οι εκλογές; πώς θα σχολιάσουν οι χρήστες αν δεν αναφερθούν στις παρατάξεις και το τι λέει και κάνει η κάθε μία;
- zaveti
- Mbyte level
ειλικρινα τωρα θελω να μου πειτε ολοι εδω μεσα..το ΠΑΣΟΚΙΚΟ υφος και συμπεριφορα μεχρι και στα ποστς του φορουμ,δεν ειναι ακρως ενοχλητικο?
γι αυτο δεν υπαρχει Φ.Ο.Σ(φοιτητες ΛΑΟΣ) στην ασοεε.υπαρχει η πασπ που κανει την φασιστοδουλεια της ακομα καλυτερα.ΕΥΓΕ.αξιος ο μισθος σας πασοκοι.
γι αυτο δεν υπαρχει Φ.Ο.Σ(φοιτητες ΛΑΟΣ) στην ασοεε.υπαρχει η πασπ που κανει την φασιστοδουλεια της ακομα καλυτερα.ΕΥΓΕ.αξιος ο μισθος σας πασοκοι.
- cypher
- Venus Former Team Member
Yπαρχει διαφορά αναμεσα στο σχολιαζω με επιχειρηματα και στο πεταω χαρακτηρισμους "αριστερος", "πασοκος" κτλ κτλ περα δωθε και ριχνωντας κατηγοριες ο ενας στον αλλον. Νομιζω δεν οδηγει και πουθενα το δευτερο ενδεχομενο και δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει.giak wrote:το οντοπικ ποιο είναι; το παραβάν; η δημοκρατία στο πανεπιστήμιο και οι εκλογές; πώς θα σχολιάσουν οι χρήστες αν δεν αναφερθούν στις παρατάξεις και το τι λέει και κάνει η κάθε μία;

Ευχαριστω.
υ.γ.
Αυτο εννουσα.zaveti wrote:ειλικρινα τωρα θελω να μου πειτε ολοι εδω μεσα..το ΠΑΣΟΚΙΚΟ υφος και συμπεριφορα μεχρι και στα ποστς του φορουμ,δεν ειναι ακρως ενοχλητικο?

ενοχλητικο οχι, αστειο ομως ειναι - στα ορια του γελοιου μερικες φορεςzaveti wrote:ειλικρινα τωρα θελω να μου πειτε ολοι εδω μεσα..το ΠΑΣΟΚΙΚΟ υφος και συμπεριφορα μεχρι και στα ποστς του φορουμ,δεν ειναι ακρως ενοχλητικο?
(μπροστα στο ΦΟΣ προτιμουν το σκοταδι οι φοιτητες της ασοεε

zaveti φοσ στην ασοεε δεν υπάρχει γιατί αν ερχόντουσαν θα φεύγαν οριζοντιωμένοι. τράβα κλάψε τώρα για τις 7 έδρες της πασπάρας και άσε τα υπόλοιπα για την ΟΒΑ σου.
είπαμε να γίνεται κουβέντα για τις παρατάξεις όταν συνδέονται με ένα θέμα αλλά τα δικά σου είναι άχρηστα.
cypher έτσι όπως το λες συμφωνώ και ήρθε και ο/η zaveti να σε επιβεβαιώσει. στο παρόν θρεντ τουλάχιστον, μαζί σου
είπαμε να γίνεται κουβέντα για τις παρατάξεις όταν συνδέονται με ένα θέμα αλλά τα δικά σου είναι άχρηστα.
cypher έτσι όπως το λες συμφωνώ και ήρθε και ο/η zaveti να σε επιβεβαιώσει. στο παρόν θρεντ τουλάχιστον, μαζί σου

Ας τισ σταματήσουμε τις κομματικές επιθέσεις καλύτερα, μην φάει κάνα lock το νήμα.Άκρη δεν θα βγάλουμε. Ότι ήταν να ειπωθεί έχει ήδη ειπωθεί. Τα κατηγορώ έχουν βρει τους κατηγορούμενους, ότι και να συζητηθεί από εδώ και πέρα, δεν θα αλλάξουν.zaveti wrote:ειλικρινα τωρα θελω να μου πειτε ολοι εδω μεσα..το ΠΑΣΟΚΙΚΟ υφος και συμπεριφορα μεχρι και στα ποστς του φορουμ,δεν ειναι ακρως ενοχλητικο?
@giak: εσύ σε όποιο thread και να μιλήσεις, αυτόματα γίνεται υποψήφιο για κλείδωμα. μήπως να μην μιλάς σε κανένα για να αποφεύγονται τα locks??

http://ekloges.panspoudastiki.gr/analytika59.html
Τα ιδια αποτελεσματα και απο το site της πανσπουδαστικης, πωπω η ΔΑΠ εχασε πανηγυρικα, φανταζομαι τι παρτι θα χουν στησει οι πασπιτες...
Τα ιδια αποτελεσματα και απο το site της πανσπουδαστικης, πωπω η ΔΑΠ εχασε πανηγυρικα, φανταζομαι τι παρτι θα χουν στησει οι πασπιτες...
ε εδώ νομίζω είμαι κύριος και χώνομαι μόνο σε όσους τα ζητάνε
(τους αριστερούς που λύσσαξαν σήμερα με την σαρωτική νίκη της πασπ και λένε χίλια-δυο αντί να κοιτάξουν την καμπούρα τους και το πως ούτε εν μέσω ολομέτωπης επίθεσης του κεφαλαίου δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω.)

ΛΕΥΚΑ 0 0.0% 0 0.0% 0 0.0%ramparter wrote:http://ekloges.panspoudastiki.gr/analytika59.html
γιατι αραγε;

τα λεει καπως διαφορετικα στης πανσπουδαστικης παντως, πχ στα αλλα νομιζω ειδα μικρη αυξηση στα εαακ , στης πκς δειχνει μικρη μειωση.
οχι οτι εχει ιδιαιτερη σημασια
επισημη ανακοινωση με τα αποτελεσματα ποτε γινεται;
επίσημη από ποιον; το κάθε κόμμα βγάζει τα δικά του κάθε χρόνο.
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Νικ μην τα βάζεις με τον giak τώρα...το θέμα αυτό έτσι και αλλιώς έχει ημερομηνία λήξης, απο την στιγμή που ανοίχτηκε...
btw giak δεν νομίζω.. τα ταμπλό τους τα ίδια γράφουν κάθε χρόνο.. ελάχιστες διαφορές... Κάνω λάθος...?
btw giak δεν νομίζω.. τα ταμπλό τους τα ίδια γράφουν κάθε χρόνο.. ελάχιστες διαφορές... Κάνω λάθος...?
- zaveti
- Mbyte level
κοιτα επειδη τα περνανε τωρα,ειναι πολυ λογικο να υπαρχουν παραλειψεις/σφαλματα..οταν θα ανακοινωθουν επισημα τοτε και στα 2 σαιτ θα περαστουν οπως πρεπει 

επισημη απο τη σχολη.giak wrote:επίσημη από ποιον; το κάθε κόμμα βγάζει τα δικά του κάθε χρόνο.
καπως νομιμοποιειται το ποσους εκπροσωπους θα στειλει ο καθενας, οχι;

ασε που δεν ειδα μεγαλες διαφορες στις διαφορες ανακοινωσεις, οποτε γιατι λες οτι βγαζει ο καθενας τα δικα του;
νόμιζα μιλούσε για πανελλαδικά αποτέλεσμα όπου παρατηρούνται κάμποσες διαφορές. και στην ασοεε τα ίδια γράφουν όταν τα βρήσκουν, υπάρχουν φορές που δεν τα βρίσκουν ειδικά όταν κρίνονται έδρες.proskopos wrote:Νικ μην τα βάζεις με τον giak τώρα...το θέμα αυτό έτσι και αλλιώς έχει ημερομηνία λήξης, απο την στιγμή που ανοίχτηκε...
chriskin οι πρυτανικές αρχές προτιμούν να μην πολυανακατεύονται με τις κοκορομαχίες των κομμάτων και παίζουν τον πόντιο πιλάτο. ότι πουν οι περισσότεροι αυτό θα ισχύσει.
- WoLfeN Ilic
- Mbyte level
Πηραν τα εαακ εδρα και δεν πηρε η αρενα?
Ποσο πιο κατω ειναι ο πατος για την αριστερα?
Παλι καλα τουλαχιστον που εχουμε εστω και μια αριστερη παραταξη στο ΔΣ(τους κνιτες δεν τους βαζω γιατι δεν εχουν αποψη). Αλλα και φετος που υπηρχε μονο μια, ειδαμε ποσες γενικες συνελευσεις εγιναν και πως καποιοι τις σαμποταραν..
Φετος βγηκαν και παλι οι πασοκοι στο δρομο να πανηγυρισουν με καπνογονα οπως περυσι?
Ποσο πιο κατω ειναι ο πατος για την αριστερα?
Παλι καλα τουλαχιστον που εχουμε εστω και μια αριστερη παραταξη στο ΔΣ(τους κνιτες δεν τους βαζω γιατι δεν εχουν αποψη). Αλλα και φετος που υπηρχε μονο μια, ειδαμε ποσες γενικες συνελευσεις εγιναν και πως καποιοι τις σαμποταραν..
Φετος βγηκαν και παλι οι πασοκοι στο δρομο να πανηγυρισουν με καπνογονα οπως περυσι?
- sandra
- Wow! Terabyte level
Να πω την αμαρτια μου ποτε δεν ξεχωρισα ΑΡΕΝΑ και ΡΑΣ/ΕΑΑΚ. Ίσως επειδή πάντα στα πλαίσια κατεβαίνον μαζί τους έχω στο μυαλό μου σχεδόν ίδιους 

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
chriskin επειδή είσαι μικρός (ηλικιακά) για να έχεις δει την συνέπεια και την φερεγγυότητα της οποιασδήποτε παράταξης δηλώνω πρόθυμος να συζητήσω ανοιχτά, με πμ ή κατ ιδίαν για όσα μου προσάπτεις, αρκεί να είσαι συζητήσιμος και όχι εμπαθής όπως φαίνεται να είσαι...