Φοιτητικές Εκλογές 2010 : Μαθήματα Δημοκρατίας

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
giak
Mbyte level
Mbyte level

Re: Φοιτητικές Εκλογές 2010 : Μαθήματα Δημοκρατίας

Post by giak » Fri May 21, 2010 1:31 am

sandra wrote:Να πω την αμαρτια μου ποτε δεν ξεχωρισα ΑΡΕΝΑ και ΡΑΣ/ΕΑΑΚ. Ίσως επειδή πάντα στα πλαίσια κατεβαίνον μαζί τους έχω στο μυαλό μου σχεδόν ίδιους :oops:
οι διαφορές τους είναι μικροκομματικές. η αρένα πρόσκειται στον σύριζα και τα εαακ στην ανταρσυα (ναρ, αραν, αρασ, σεκ, και άλλα αρχικά)
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri May 21, 2010 1:35 am

Vag_plir wrote:chriskin επειδή είσαι μικρός (ηλικιακά) για να έχεις δει την συνέπεια και την φερεγγυότητα της οποιασδήποτε παράταξης δηλώνω πρόθυμος να συζητήσω ανοιχτά, με πμ ή κατ ιδίαν για όσα μου προσάπτεις, αρκεί να είσαι συζητήσιμος και όχι εμπαθής όπως φαίνεται να είσαι...

ωραιο το κολπακι του "ειμαι ο μεγαλος, θα σου εξηγησω εγω" και το "οχι εδω που θα μας ακουνε, καπου να σε πεισω μονος μου" αλλα εχεις κανει 2 λαθος υποθεσεις
1)μαθε να μην κρινεις την ηλικια καποιου απο το τι λεει κατω απο την εικονα του
2)ειμαι αρκετα πιο συζητησιμος απο οτι νομιζεις - εσυ απο την αλλη φαινεται να νομιζεις πως οι ανθρωποι η συμφωνουν μαζι σου, η ειναι κολλημενοι. δυστυχως η ζωη δν ειναι ετσι - κι εγω το νομιζα στο δημοτικο αυτο.

ημουν καπου αδικος και δεν το προσεξα; εμενα μου φαινεται οτι ειπα μονο αντικειμενικες αληθειες (!) (που να σχολιαζα κιολας :lol: )

γιατι δεν απαντησες ομως σε κανενα απο αυτα που ειπα ; μιας και ειναι ον-τοπικ , γιατι δεν τα λες εδω;

giak wrote:
sandra wrote:Να πω την αμαρτια μου ποτε δεν ξεχωρισα ΑΡΕΝΑ και ΡΑΣ/ΕΑΑΚ. Ίσως επειδή πάντα στα πλαίσια κατεβαίνον μαζί τους έχω στο μυαλό μου σχεδόν ίδιους :oops:
οι διαφορές τους είναι μικροκομματικές. η αρένα πρόσκειται στον σύριζα και τα εαακ στην ανταρσυα (ναρ, αραν, αρασ, σεκ, και άλλα αρχικά)

επισης τεινουν να εχουν διαφορες σε πολλα βασικα θεματα περι σχολης (!)
εφεε πχ.

δεν μου φαινεται και τοσο μικροκομματικη διαφορα αυτη
madness
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by madness » Fri May 21, 2010 1:37 am

όπως φαίνεται από τα blogs
http://arena-asoee.blogspot.com/ (είναι λίγο πιο αέρινοι με ένα ελαφρύ ροζ-μοβ)
http://ras-eaak.blogspot.com/ (έχουν ένα βαρύ μαύρο κόκκινο)

η αρένα αν δεν κάνω λάθος (αλλιώς δεν το γλυτώνω το ξύλο) είναι προς συνασπισμό (*νυν σύριζα) μεριά
ενώ τα εαακ είναι πιο αριστερά σχήματα (δεν ξέρω αν αντιστοιχούν σε κάποιο κόμμα και ποιο...)

αν λέω καμιά μεγάλη βλακεία διορθώστε με :-D

*εδιτ: απ' ότι βλέπω μέσα ήμουν
Καθένας με την τρέλα του...
...εγώ προτιμώ την δική μου!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri May 21, 2010 1:40 am

madness wrote:
όπως φαίνεται από τα blogs
http://arena-asoee.blogspot.com/ (είναι λίγο πιο αέρινοι με ένα ελαφρύ ροζ-μοβ)
http://ras-eaak.blogspot.com/ (έχουν ένα βαρύ μαύρο κόκκινο)

η αρένα αν δεν κάνω λάθος (αλλιώς δεν το γλυτώνω το ξύλο) είναι προς συνασπισμό (*νυν σύριζα) μεριά
ενώ τα εαακ είναι πιο αριστερά σχήματα (δεν ξέρω αν αντιστοιχούν σε κάποιο κόμμα και ποιο...)

αν λέω καμιά μεγάλη βλακεία διορθώστε με :-D

*εδιτ: απ' ότι βλέπω μέσα ήμουν
αστειο παρακατω, οπως ειπα και παραπανω δεν πιστευω οτι εχουν τοσα κοινα οσα λετε :
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
μπα στο κανονικο site της και η αρενα μαυρο εχει :lol:
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Fri May 21, 2010 1:43 am

chriskin wrote:
giak wrote:

εφεε πχ.

Η εφεε δεν είναι βασικό θέμα περί σχολής. Άσε που μία μεγάλη τάση των εαακ λέει ναι στην εφεε (η μεγαλύτερη ίσως, σε μερικές πόλεις σίγουρα και στην ασοεε νομίζω επίσης) και ακόμα είναι στα εαακ αρά μάλλον αυτό δεν είναι επιχείρημα.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri May 21, 2010 1:47 am

giak wrote:
chriskin wrote:
giak wrote: οι διαφορές τους είναι μικροκομματικές. η αρένα πρόσκειται στον σύριζα και τα εαακ στην ανταρσυα (ναρ, αραν, αρασ, σεκ, και άλλα αρχικά)

εφεε πχ.

Η εφεε δεν είναι βασικό θέμα περί σχολής. Άσε που μία μεγάλη τάση των εαακ λέει ναι στην εφεε (η μεγαλύτερη ίσως, σε μερικές πόλεις σίγουρα και στην ασοεε νομίζω επίσης) και ακόμα είναι στα εαακ αρά μάλλον αυτό δεν είναι επιχείρημα.

ποιο θεωρεις βασικο θεμα στη σχολη;
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Fri May 21, 2010 1:50 am

η εφεε ξαναλέω δεν είναι βασικό θέμα της σχολής. δεν είναι θέμα της σχολής καν. ξέρεις τι είναι η εφεε;
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by Vag_plir » Fri May 21, 2010 1:53 am

@chriskin
αν είσαι μεγαλύτερος από ότι λέει η ημερομηνία κάτω από την εικόνα δεν σε τιμάει ιδιαίτερα αφού μάλλον δεν έχεις μάθει να αντιλαμβάνεσαι τα λεγόμενα του άλλου μιας και λέω ξεκάθαρα "να συζητήσω ανοιχτά(=δημόσια)". Επίσης δεν σε τιμάει αν θεωρείς ότι κάποιος μπορεί να σε πείσει μόνο και μόνο αν συζητήσει κατ ιδίαν μαζί σου, γιατί δείχνει αδυναμία χαρακτήρα. Τέλος όταν ανέφερα τη λέξη ηλικιακά μάλλον θα έπρεπε να γράψω "ακαδημαϊκά" γιατί για να λες αυτά τα πράγματα για την ΠΑΣΠ είτε μικρός (ακαδημαϊκά) είσαι, είτε εμπαθής... Τα υπόλοιπα αύριο γιατί είμαι 2 μέρες άυπνος και χρειάζομαι επειγόντως ύπνο
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri May 21, 2010 2:00 am

Vag_plir wrote:@chriskin
αν είσαι μεγαλύτερος από ότι λέει η ημερομηνία κάτω από την εικόνα δεν σε τιμάει ιδιαίτερα αφού μάλλον δεν έχεις μάθει να αντιλαμβάνεσαι τα λεγόμενα του άλλου μιας και λέω ξεκάθαρα "να συζητήσω ανοιχτά(=δημόσια)". Επίσης δεν σε τιμάει αν θεωρείς ότι κάποιος μπορεί να σε πείσει μόνο και μόνο αν συζητήσει κατ ιδίαν μαζί σου, γιατί δείχνει αδυναμία χαρακτήρα. Τέλος όταν ανέφερα τη λέξη ηλικιακά μάλλον θα έπρεπε να γράψω "ακαδημαϊκά" γιατί για να λες αυτά τα πράγματα για την ΠΑΣΠ είτε μικρός (ακαδημαϊκά) είσαι, είτε εμπαθής... Τα υπόλοιπα αύριο γιατί είμαι 2 μέρες άυπνος και χρειάζομαι επειγόντως ύπνο
γιατι αλλαζεις Ολα οσα ειπα
ανοιχτα ειναι και εδω , γιατι δεν λες; (!) το να προτινεις δημοσια συζητηση που ξερεις πως δεν θα γινει δεν ειναι κατι εξυπνο
δεν ειπα οτι μπορεις να με πεισεις κατ'ιδιαν, ειπα οτι το πιστευεις εσυ. γιατι αλλαζεις παλι αυτα που λεω;
---
για την πασπ εχω διαφορετικη αποψη απο εσενα. οπως ειπα παραπανω : δεν ειναι ολοι οσοι δεν εχουν ιδια αποψη με εσενα κολλημενοι. απλα εχουν διαφορετικη αποψη. οπως ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο εκει εξω...
αμα απαντησεις σε παρακαλω να απαντησεις με επιχειρηματα και οχι με μαγκιες του τυπου "ειμαι μεγαλυτερος" .
αμα δεν εχεις επιχειρηματα να απαντησεις, αφησε το. δεν ειναι εδω μερος για flamewars και δεν εχω καμια διαθεση να κατσω να παιζω με τα κομπλεξ του καθενος.σε παραφραση του γνωστου "συνθηματος" : "ωριμα επιχειρηματα or gtfo" :)
giak wrote:η εφεε ξαναλέω δεν είναι βασικό θέμα της σχολής. δεν είναι θέμα της σχολής καν. ξέρεις τι είναι η εφεε;
ξαναλεω : ποιο θεωρεις βασικο θεμα στη σχολη;
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Fri May 21, 2010 2:05 am

ξαναλέω η εφεε δεν είναι βασικό θέμα της σχολής.

όταν κάνεις έναν τέτοιον ισχυρισμό πρέπει πρώτα να τον αποδείξεις εσύ με επιχειρήματα και μετά να σου απαντήσω εγώ με επιχειρήματα και όχι το αντίθετο.

το αν θα υπάρχει λοιπόν Εθνική Φοιτητική Ένωση Ελλάδος είναι βασικό θέμα της ΑΣΟΕΕ;
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri May 21, 2010 2:09 am

giak wrote:ξαναλέω η εφεε δεν είναι βασικό θέμα της σχολής.

όταν κάνεις έναν τέτοιον ισχυρισμό πρέπει πρώτα να τον αποδείξεις εσύ με επιχειρήματα και μετά να σου απαντήσω εγώ με επιχειρήματα και όχι το αντίθετο.

το αν θα υπάρχει λοιπόν Εθνική Φοιτητική Ένωση Ελλάδος είναι βασικό θέμα της ΑΣΟΕΕ;
αμα δεν ειναι η εφεε θεμα που απασχολει τη σχολη, τι ειναι;
προφανως δεν ειναι αποκλειστικα της δικης μας σχολης, προφανως ομως απασχολει και τη σχολη μας , οπως και καθε αλλη σχολη.

τι θελεις να αποδειξω ακριβως; :smt017

---
αυτο με τη σειρα που λες μου θυμιζει στο δημοτικο που καθομουν με ενα παιδι στο θρανιο και οποιος διαλεγε τη μια ωρα σε ποια πλευρα θα κατσει δεν μπορουσε να διαλεξει και τη δευτερη :lol:
Last edited by chriskin on Fri May 21, 2010 2:13 am, edited 2 times in total.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Fri May 21, 2010 2:11 am

βαρεθηκα pm it :roll:
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Fri May 21, 2010 2:20 am

άντε επειδή δεν καταλαβαινόμαστε. βασικό θέμα περί σχολής είναι το αν θα έχουμε δίδακτρα, άσυλο, τι γνώσεις και από ποιους κτλ κτλ.
η εφεε απασχολεί μόνο μία μικρή μερίδα των φοιτητών και αυτούς στα πλαίσια του φοιτητικού συνδικαλισμού και όχι στα πλαίσια της φοιτητικής ιδιότητας σαν τέτοιας.
επίσης το να διαφωνούν αρένα με (όχι όλους) τους εαακίτες για την εφεε δεν είναι διαφωνία για κάποιο θέμα της ασοεε όπως πχ για το αν θα έπρεπε οι φοιτητές της ασοεε να έχουν πτυχιακή εξεταστική αλλά διαφωνία για το ποια είναι τα αντιπροσωπευτικά όργανα των φοιτητών όχι στην ασοεε αλλά πανελλαδικά.
άρα δεν είναι βασικό θέμα περί σχολής (βαρέθηκα να το λέω)

έντιτ:
αυτο με τη σειρα που λες μου θυμιζει στο δημοτικο που καθομουν με ενα παιδι στο θρανιο και οποιος διαλεγε τη μια ωρα σε ποια πλευρα θα κατσει δεν μπορουσε να διαλεξει και τη δευτερη :lol:
αυτά δεν είναι πλακίτσες αλλά αρχές ενός σωστού διαλόγου που λένε ότι όταν λες κάτι πρέπει να το υποστηρίζεις αλλιώς μία απάντηση του στιλ "δεν είναι έτσι" είναι αντίστοιχης αξίας με τον όποιο ισχυρισμό σου.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri May 21, 2010 2:27 am

giak wrote:άντε επειδή δεν καταλαβαινόμαστε. βασικό θέμα περί σχολής είναι το αν θα έχουμε δίδακτρα, άσυλο, τι γνώσεις και από ποιους κτλ κτλ.
η εφεε απασχολεί μόνο μία μικρή μερίδα των φοιτητών και αυτούς στα πλαίσια του φοιτητικού συνδικαλισμού και όχι στα πλαίσια της φοιτητικής ιδιότητας σαν τέτοιας.
επίσης το να διαφωνούν αρένα με (όχι όλους) τους εαακίτες για την εφεε δεν είναι διαφωνία για κάποιο θέμα της ασοεε όπως πχ για το αν θα έπρεπε οι φοιτητές της ασοεε να έχουν πτυχιακή εξεταστική αλλά διαφωνία για το ποια είναι τα αντιπροσωπευτικά όργανα των φοιτητών όχι στην ασοεε αλλά πανελλαδικά.

άρα δεν είναι βασικό θέμα περί σχολής (βαρέθηκα να το λέω)
σοβαρα σε πειραξε που εβαλα αυτο το παραδειγμα;
οποιοδηποτε αλλο παραδειγμα και να εβαζα , παλι θα το χαρακτηριζες η "θεμα χωρις αμεση σχεση με τη σχολη" η "μικροκομματικη διαφορα".
-------
επισης η εφεε αλλαζει τη βαρυτητα των συνελευσεων που γινονται μεσα στην ιδια την ασοεε , αρα Ειναι βασικο θεμα που αφορα την ασοεε...
για να μην τρελαινομαστε κιολας.
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Fri May 21, 2010 2:31 am

ούτε καν δεν αλλάζει την βαρύτητα τον συνελεύσεων. είναι άσχετα το ένα με το άλλο. σαν να μου λες ότι το αν θα υπάρχει ή δεν θα υπάρχει γσεε αλλάζει την βαρύτητα της συνέλευσης των υπαλλήλων του πλαισίου της στουρνάρη. και δεν με πείραξε κάτι απλά είπες κάτι που δεν ισχύει και σε διόρθωσα.
madness
Mbyte level
Mbyte level

Post by madness » Fri May 21, 2010 2:36 am

ωχχχ στο τέλος θα πλακωθείτε... ας σας αποπροσανατολίσω λίγο...

Link
(αν κρίνω από την φασαρία... προς καταστροφή το κόβω το Α... - στο Α είναι??? υποθέτω :smt016 )
Καθένας με την τρέλα του...
...εγώ προτιμώ την δική μου!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri May 21, 2010 2:38 am

giak wrote:ούτε καν δεν αλλάζει την βαρύτητα τον συνελεύσεων. είναι άσχετα το ένα με το άλλο. σαν να μου λες ότι το αν θα υπάρχει ή δεν θα υπάρχει γσεε αλλάζει την βαρύτητα της συνέλευσης των υπαλλήλων του πλαισίου της στουρνάρη. και δεν με πείραξε κάτι απλά είπες κάτι που δεν ισχύει και σε διόρθωσα.
το αμα σε πειραξε ηταν στο γιατι επαναλαμβανες το ιδιο χωρις να απαντας. δεν ειχες διορθωσει κατι, απλα δεν απανταγες.
---
οσο για το θεμα των συνελευσεων, το παραδειγμα σου ειναι τελειως αποτυχημενο.
δεν θα πιασουμε συζητηση για το πως αλλαζει η ισχυς των γενικων συνελευσεων σε περιπτωση που δημιουργηθει μια επιτροπη με μεγαλυτερη εξουσια απο αυτες. εχουμε και οι δυο καποιες αποψεις και ξερουμε και οι δυο ,φανταζομαι, τα επιχειρηματα της καθε παραταξης πανω στο θεμα , δεν υπαρχει λογος να παιξουμε ενα χαζο παιχνιδι εδω που θα αρχισει συζητηση που δεν εχει τελος (οπως καθε συζητηση πολιτικης, ειδικα μεσα απο φορουμ)
---
σου θυμιζω επισης οτι ειμαστε Τελειως εκτος θεματος - το καλυτερο θα ηταν να το αφησουμε εδω και να αφησουμε το θεμα να συνεχισει κανονικα(η να πεθανει).
madness wrote:

Link
(αν κρίνω από την φασαρία... προς καταστροφή το κόβω το Α... - στο Α είναι??? υποθέτω :smt016 )

πολυ σωστο το spoiler, αν και φαινεται πως μονο αυτος/η εχει την προθεση να κανει κατι τετοιο.
---
νοοτροπια της μαζας τελειως με συνθηματα που εχουν θεση μονο σε γηπεδα
giak
Mbyte level
Mbyte level

Post by giak » Fri May 21, 2010 2:41 am

χαζό παιχνίδι είναι αυτό που κάνουν τα αριστερά κόμματα που ανακαλύπτουν δήθεν τεράστιες διαφορές για να δικαιολογήσουν τον σεχταρισμό τους. αντεπιχειρήματα δεν μπορώ να δώσω μιας και δεν υπάρχουν επιχειρήματα.
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Fri May 21, 2010 6:39 am

madness wrote:

Link
έχει κουρτίνες στο Α? Εγώ είχα την εντύπωση ότι είναι στο Χ.. μπορεί να κάνω και λάθος.. :smt017

Μα καλά με τοοοοοοοόσο κόσμο (φίσκα το αμφιθέατρο) ανάβουν και ??πυροτεχνήματα?? :shock:
Τέλος πάντων δεν θυμάμαι πως λέγονται :-p
Ωχ, πάλι καταστροφές θα δουν τα μάτια μας. :smt011

Και αυτά δεν πρόκειται να φτιαχτούν από τα λεφτά φοιτητικού συλλόγου και ούτε πριν την εξεταστική :smt018
Εκτός και αν σεβάστηκαν τον πρύτανη και όλους εμάς που δε γουστάρουμε να βλέπουμε μια κατεστραμμένη σχολή.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Fri May 21, 2010 1:45 pm

Δεν μπορεί να γίνει τίποτα για αυτή την κατάσταση(από τον οποιοδήποτε); Ούτε στο γήπεδο δεν τα βλέπεις αυτά :smt021 :smt021
Εκτός αν στόχος είναι να εκφυλιστεί τόσο η έννοια του Πανεπιστημίου...
Προφανώς αναφέρομαι σε όλες τις παρατάξεις που είναι εκεί, αφού αν δεν κέρδιζε η ΠΑΣΠ τα ίδια θα έκανε η ΔΑΠ ή όποιος άλλος έβγαινε...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Fri May 21, 2010 1:49 pm

Έχει πάει ή είναι κανείς στη σχολή για να μας πει αν όντως έγιναν οι συνήθεις καταστροφές?
lost_noni_dw
Mbyte level
Mbyte level

Post by lost_noni_dw » Fri May 21, 2010 1:58 pm

enum21 wrote:Έχει πάει ή είναι κανείς στη σχολή για να μας πει αν όντως έγιναν οι συνήθεις καταστροφές?
Δεν ξερω για καταστροφες μπηκα απο δεριγνυ κ εχει ασυνηθηστα λιγες αφισες.Τρομαξα να αναγνωρισω τον πρωτο οροφο οπως ανεβαινα νομιζα οτι πηγα αλλου :lol:
Image
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”