Φοιτητικές Εκλογές 2010 : Μαθήματα Δημοκρατίας

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Locked
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4
Re: Φοιτητικές Εκλογές 2010 : Μαθήματα Δημοκρατίας

Post by Vag_plir » Sat May 22, 2010 12:51 am

ήμουν όλη μέρα γραμματεία με τον έτερο _plir και ξέρω πότε μπήκαν παραβάν , απλά εκτίθεσαι λασπολογώντας...
madness
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by madness » Sat May 22, 2010 1:01 am

Vag_plir wrote: Πάντως παραβάν μετά τις 2 υπήρχαν και δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα κατά της ΠΑΣΠ όπως υπαινίσσεστε.
Μιλάμε για το Δεριγνί??? γιατί στις 3-4 που πήγα εγώ το μόνο που είδα υπήρχαν απομεινάρια από παραβάν... Τα σίδερα τους υπήρχαν δηλαδή πίσω πίσω στο αμφιθέατρο... αλλά προφανώς και κουρτίνες-ύφασμα ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ!!!

δεν ξέρω τι λέτε εγώ ξέρω τι ΕΙΔΑ!

*εδιτ: αχαχαχα πήγε και επεξεργάστηκε το ποστ και την έσβησε την... εντάξει μας έπεισες! :-D
Καθένας με την τρέλα του...
...εγώ προτιμώ την δική μου!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Sat May 22, 2010 1:03 am

Vag_plir wrote: edit: Το σκίσιμο (και όχι ολοσχερής καταστροφή όπως λέει κάποιος) των παραβάν έγινε όταν είχαν τελειώσει τα περιθώρια διαπραγματεύσεων και ξεκινούσε η διαδικασία. Ήταν μία ΛΑΘΟΣ ενέργεια που έγινε ΕΝ ΘΕΡΜΩ αλλά δεν ήταν πιο αντιδημοκρατική από την αυθαίρετη τοποθέτηση τους.
άρα λοιπόν παραδέχεσαι ότι σαν φασιστική παράταξη σκίσατε τα παραβαν γιατί δεν πέρναγε το δικό σας.Τότε πολύ απλά δεν έχεις καμία διαφορά με τους δαπίτες που σε τραμπουκίσανε το χειμώνα αφού μόλις έχεις την ευκαιρία αρχίζεις τους τσαμπουκάδες και τους τραμπουκισμούς( δεν εξαιρώ τα εαακ και την πκσ για αντίστοιχα περιστατικά σε άλλες σχολές).
++ από που και ως που η πασπάρα μολύνει το χώρο του πανεπιστημίου με χυδαία συνθήματα και τραμπουκισμούς εναντίον των ηττημένων των εκλογών?
++ από πότε μια παράταξη έχει το δικαίωμα να καταστρέφει την δημόσια περιουσία?Πέρυσι με τους μπάχαλους ένα μήνα στην σχολή γίναν λιγότερες καταστροφές από αυτές που προκαλέσατε εσείς σε ένα βράδυ.
Επίσης επειδή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι απαντάω στο σωστό άτομο εγώ πολύ απλά θα σου πω ότι δεν έχεις κανένα λόγο να υπερασπίζεσαι τους τραμπούκους "συντρόφους" σου μιας και είσαι από τους μετριοπαθείς πασπίτες.Βγάλε όμως τις παρωπίδες και κατάλαβε γιατί κράζουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα...
Last edited by ja_the_invincible on Sat May 22, 2010 1:07 am, edited 1 time in total.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vag_plir » Sat May 22, 2010 1:05 am

δεν ξέρω αν μπήκαν 2 ή 2μιση αλλά 3-4 ΣΙΓΟΥΡΑ είχαν μπει ένα δίπλα στην γραμματεία στο έδρανο του καθηγητή και ένα στην πόρτα που είναι ανοιχτή όταν γίνονται μαθήματα, υπήρχαν και άλλοι 2 σκελετοί παραβάν χωρίς ύφασμα (αλήθεια αφού μπήκαν στην διαδικασία να τα φτιάξουν γιατί δνε τα έφτιαξαν όλα;).

edit: πολλοί "ανεξάρτητοι παραταξιακοί" μαζεύτηκαν... φασιστικό είναι επίσης να πατάς τους κανόνες λειτουργίας του διοικητικού συμβουλίου του φοιτητικού συλλόγου και να κάνεις ότι γουστάρεις... και ίδιος με τους ΔΑΠίτε γίνεσαι περισσότερο όταν τα βρίσκεις μαζί τους για να "γαμ**εις τους ΠΑΣΟΚους"

edit2: με χαρακτηρίζεις μετριοπαθή και όντως δεν θεωρώ τον εαυτό μου ότι φοράει παρωπίδες αλλά και εγώ έσκισα παραβάν γιατί η τοποθέτησή τους ήταν ΠΑ_ΡΑ_ΝΟ_ΜΗ. αλήθεια είσαι σε κάποια παράταξη;

edit3: όσο για τις καταστροφές στο Α κάθε χρόνο τις πληρώνουμε...
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Sat May 22, 2010 1:13 am

:lol: :lol: :lol: :lol: ποσο fail η υπερπροσπάθειά σας :lol: :lol: :lol: :lol:
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sat May 22, 2010 1:14 am

Vag_plir wrote:edit: Το σκίσιμο (και όχι ολοσχερής καταστροφή όπως λέει κάποιος) των παραβάν έγινε όταν είχαν τελειώσει τα περιθώρια διαπραγματεύσεων και ξεκινούσε η διαδικασία. Ήταν μία ΛΑΘΟΣ ενέργεια που έγινε ΕΝ ΘΕΡΜΩ αλλά δεν ήταν πιο αντιδημοκρατική από την αυθαίρετη τοποθέτηση τους.
Αυτό θα το δεχόμουν, στην περίπτωση που θα ήταν το πρώτο λάθος. Πόσα εν θερμώ λάθη πρέπει να γίνουν για να μάθουμε;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Sat May 22, 2010 1:16 am

Ούτοσι άλλως ξέρουμε για που πάτε. Αφήστε μας εμάς ήσυχους ούτοσι άλλως ξέρουμε που μας έχετε γραμμένους και συνεχίστε με την ησυχία σας τις κομματικές σας καριέρες. Άντε δηλαδή ρεζίλι γίνεσαι και εσύ και η παράταξή σου. Και είσαι τόσο προκλητικός που θα μας τα βγάλεις όλα νόμιμα. Ρε φίλε παράνομο είναι και στο τραίνο να μην έχεις εισιτήριο, αλλά ο ελεγκτής τις προάλλες που είδε την γιαγιάκα την άπορη δεν της είπε τίποτα. Υπάρχει το παράνομο και το νόμιμο, και το ηθικό και το ανήθικο. Δυστυχώς φίλε μου είστε νόμιμοι και ανήθικοι αν τα πιστεύετε αυτά που λέτε.Οπότε η νομιμότητα σε μερικές περιπτώσεις δεν μου λέει τίποτα. Ούτοσι άλλως σημασία δεν έχει τι κάνεις αλλά πώς το κάνεις.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sat May 22, 2010 1:17 am

:think: :problem:
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sat May 22, 2010 1:17 am

Επίσης φασιστικό είναι να γίνεται μια συζήτηση 2-3 σελίδες για το τι έκανε ή δεν έκανε(και πότε και πώς και γιατί και ποιός) μια παράταξη, σε ένα φόρουμ που δεν επιτρέπονται οι παραταξιακές συζητήσεις, με αποτέλεσμα να είναι στα όρια του λουκέτου το thread.
Κόψτε το λοιπόν, έτσι κι αλλιώς, δεν ανταλλάσετε απόψεις, ο ένας λέει στον άλλο τι έγινε ή τι "έγινε" με συχνότητα μεγαλύτερη και από διπλομποτιά του Lombardo...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Sat May 22, 2010 1:18 am

marios wrote:Επίσης φασιστικό είναι να γίνεται μια συζήτηση 2-3 σελίδες για το τι έκανε ή δεν έκανε(και πότε και πώς και γιατί και ποιός) μια παράταξη, σε ένα φόρουμ που δεν επιτρέπονται οι παραταξιακές συζητήσεις, με αποτέλεσμα να είναι στα όρια του λουκέτου το thread.
Κόψτε το λοιπόν, έτσι κι αλλιώς, δεν ανταλλάσετε απόψεις, ο ένας λέει στον άλλο τι έγινε ή τι "έγινε" με συχνότητα μεγαλύτερη και από διπλομποτιά του Lombardo...
thank you
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vag_plir » Sat May 22, 2010 1:21 am

έχεις 2 προτάσεις:
1)παραβάν
2)παραβάν+λευκό+δικαστικός αντιπρόσωπος
αν μπει ΜΟΝΟ παραβάν και υποστηρίζεις το 2ο πάει να πει ότι τα άλλα 2 μπορεί και να μην γίνουν ποτέ. αν λοιπόν μπει παράνομα προσπαθείς να διαπραγματευτείς την επανατοποθέτηση τους με τα άλλα 2. Πραγματικά έχω κουραστεί να δέχομαι επιθέσεις. Γιατί είστε όλοι τόσο καχύποπτοι απέναντι στην ΠΑΣΠ. Θεωρείται ηλίθιους 289 συμφοιτητές σας (στο τμήμα) που την στήριξαν;
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Sat May 22, 2010 1:23 am

Vag_plir wrote:έχεις 2 προτάσεις:
1)παραβάν
2)παραβάν+λευκό+δικαστικός αντιπρόσωπος
αν μπει ΜΟΝΟ παραβάν και υποστηρίζεις το 2ο πάει να πει ότι τα άλλα 2 μπορεί και να μην γίνουν ποτέ. αν λοιπόν μπει παράνομα προσπαθείς να διαπραγματευτείς την επανατοποθέτηση τους με τα άλλα 2. Πραγματικά έχω κουραστεί να δέχομαι επιθέσεις. Γιατί είστε όλοι τόσο καχύποπτοι απέναντι στην ΠΑΣΠ. Θεωρείται ηλίθιους 289 συμφοιτητές σας (στο τμήμα) που την στήριξαν;
Θες απάντηση τώρα?
Δες πόσοι είναι φοιτητές πραγματικά και τα λέμε άλλη στιγμή.

edit: Συνέχισε να μας πουλάς τρέλα.Εγώ προσωπικά έχω λιώσει.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vag_plir » Sat May 22, 2010 1:25 am

και εγώ έλιωσα όταν διάβασα "ούτοσι" αλλά δεν σε προσέβαλα
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Sat May 22, 2010 1:27 am

Δεν είμαι φιλόλογος ούτε πολιτικός. Και τουλάχιστον έχω ένα κούτελο και μια συνείδηση καθαρή.
Stop από εμένα, κομμα.....λα δεν αξίζουν ούτε το σάλιο μου.

madness
Mbyte level
Mbyte level

Post by madness » Sat May 22, 2010 1:31 am

Vag_plir wrote:δεν ξέρω αν μπήκαν 2 ή 2μιση αλλά 3-4 ΣΙΓΟΥΡΑ είχαν μπει ένα δίπλα στην γραμματεία στο έδρανο του καθηγητή και ένα στην πόρτα που είναι ανοιχτή όταν γίνονται μαθήματα, υπήρχαν και άλλοι 2 σκελετοί παραβάν χωρίς ύφασμα (αλήθεια αφού μπήκαν στην διαδικασία να τα φτιάξουν γιατί δνε τα έφτιαξαν όλα;).
ένα δίπλα στην γραμματεία στο έδρανο του καθηγητή - μόνο σκελετός
ένα στην πόρτα που είναι ανοιχτή όταν γίνονται μαθήματα - μόνο σκελετός
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[b][color=#4000BF]αν μέχρι τώρα γνωρίζατε τα παραβάν των εκλογών κάπως έτσι:[/color][/b] [img]http://www.newsit.gr/files/Image/29-11/resized/croped/paravan_660_462_630_355.jpg[/img] [color=#40BF00][b]τώρα με την [size=200]ΠΑΣΠ [/size]που στηρίζει την διαφάνεια ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ θα είναι έτσι: [img]http://img11.imagehosting.gr/out.php/i1388122_o9y.jpg[/img] Τέρμα πια τα κλειστοφοβικά παραβάν τα[size=200] ΝΕΑ παραβάν[/size] είναι ευήλια ευάερα και κάνουν ακόμα και αν έχετε κλειστοφοβία!!![/b][/color]
Καθένας με την τρέλα του...
...εγώ προτιμώ την δική μου!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vag_plir » Sat May 22, 2010 1:36 am

@ necrofear
Ενώ εγώ κοροϊδεύω κόσμο...άντε γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει μερικοί, είπαμε να συζητήσουμε και σπιλώνετε συνειδήσεις! Άντε παίξε καμιά dota!

@madness
μάλλον μιλάμε για άλλη αίθουσα γιατί στο δεριγνύ υπήρχαν 2 παραβαν και 2 σκελετοι τη μισή μέρα, αλλά εγω δεν καθόμουν να βγάζω φωτο όπως οι σύντροφοι/φίλοι σου ΑΡΕΝίτες

ΥΓ περιμένω παρατήρηση από admin ενώ δεν είδα καμία όσο στρέφονταν προσωπικά πυρά
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Sat May 22, 2010 1:41 am

Vag_plir wrote: ΥΓ περιμένω παρατήρηση από admin ενώ δεν είδα καμία όσο στρέφονταν προσωπικά πυρά
Image
Pointless thread is pointless.
To νημα κλεινει μιας και εδω και πολλα μηνυματα βρισκεται στα ορια του lock και εχει χαθει πάσα ουσια.
Οι εκλογες εγιναν και οσα (εποικοδομητικά) σχολια ηταν να ειπωθουν ειπωθηκαν. Δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει εφοσον απλα ανταλλασονται προσβολες/κατηγοριες απο ολες τις πλευρες.
ImageImageImageImageImageImageImage
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”