Έπος γιατί; Τι σου άρεσε; Εμένα μου πέρασε λίγο απαρατήρητο.( η ερώτηση μου δεν είναι ειρωνικήStoupeace wrote:To τελευταίο επεισόδιο πόσο έπος?? Ειδικά η σκηνή με τους 3 στο bar

Έπος γιατί; Τι σου άρεσε; Εμένα μου πέρασε λίγο απαρατήρητο.( η ερώτηση μου δεν είναι ειρωνικήStoupeace wrote:To τελευταίο επεισόδιο πόσο έπος?? Ειδικά η σκηνή με τους 3 στο bar
Aυτή τη στιγμή, μου'χει μείνει η σκηνη στο bar περισσότερο που πέθανα στα γέλια! Απο κει και πέρα, δεν υπήρξε επεισόδιο house που να με χάλασε. Περνάει η ώρα ευχάριστα και στα περισσότερα θέλω να δω πώς θα γιατρευτεί ο ασθενής.fotini wrote:Έπος γιατί; Τι σου άρεσε; Εμένα μου πέρασε λίγο απαρατήρητο.( η ερώτηση μου δεν είναι ειρωνικήStoupeace wrote:To τελευταίο επεισόδιο πόσο έπος?? Ειδικά η σκηνή με τους 3 στο bar)
ε, ο ασθενης ποτε δεν παθαινει κατι, εκτος αμα ειναι σε φαση που δεν γινεται να σωθει. μετα απο μερικες σαιζον φευγει το ενδιαφερον για τον ασθενηStoupeace wrote:Aυτή τη στιγμή, μου'χει μείνει η σκηνη στο bar περισσότερο που πέθανα στα γέλια! Απο κει και πέρα, δεν υπήρξε επεισόδιο house που να με χάλασε. Περνάει η ώρα ευχάριστα και στα περισσότερα θέλω να δω πώς θα γιατρευτεί ο ασθενής.fotini wrote:Έπος γιατί; Τι σου άρεσε; Εμένα μου πέρασε λίγο απαρατήρητο.( η ερώτηση μου δεν είναι ειρωνικήStoupeace wrote:To τελευταίο επεισόδιο πόσο έπος?? Ειδικά η σκηνή με τους 3 στο bar)
Διαβάζοντας πάλι το thread, συνειδητοποίησα ότι ειμαι απο τους λίγους που νοιάζονται πιο πολύ για τον ασθενή πάρα για τις εξελίξεις στο σενάριο. Πχ, ειλικρινά δε με νοιάζει ο House να τα φτιάξει με την Cuddy, αρκεί να έχει τους χαβαλέδες με τον Wilson, και να μην πεθάνει κανείς άλλος απο το team
+++chriskin wrote:ε, ο ασθενης ποτε δεν παθαινει κατι, εκτος αμα ειναι σε φαση που δεν γινεται να σωθει. μετα απο μερικες σαιζον φευγει το ενδιαφερον για τον ασθενη
Ντάξει το τελευταίο ήταν τέλειο επεισόδιοLoner wrote:Το είδατε το τελευταίο επεισόδιο...;
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Stoupeace wrote:
By the way, οταν γραφουμε House M.D. - Spoiler, το κάνουμε για να αποφεύγουμε τα spoiler tagsLoner wrote:
Stoupeace wrote:Ισχύει αυτό που λες, αλλά τη στιγμή που έχουμε 1 σεζόν ακόμη σίγουρα (και δεν ξέρω για 8η, δεν εχω ακούσει κάτι ακόμα), νομίζω ότι τραβάει να
NAI NAI NAIStoupeace wrote:By the way, οταν γραφουμε House M.D. - Spoiler, το κάνουμε για να αποφεύγουμε τα spoiler tagsLoner wrote:
![]()
![]()
Ισχύει αυτό που λες, αλλά τη στιγμή που έχουμε 1 σεζόν ακόμη σίγουρα (και δεν ξέρω για 8η, δεν εχω ακούσει κάτι ακόμα), νομίζω ότι τραβάει να
huddyMichelle wrote:Δεν είναι παραίσθηση παιδιά, το διάβασα από συνέντευξη των παραγωγών ή σεναριογράφων (δεν θυμάμαι τι ήταν).
Άρα, θα δούμε κι άλλο Huddy (House + Cuddy) στην επόμενη season, και προσωπικά, πολύ χαίρομαι, κρίνοντας από το πόσο καλά το εισήγαγαν στο season finale.
http://artsbeat.blogs.nytimes.com/2010/ ... on-finale/chriskin wrote:huddyMichelle wrote:Δεν είναι παραίσθηση παιδιά, το διάβασα από συνέντευξη των παραγωγών ή σεναριογράφων (δεν θυμάμαι τι ήταν).
Άρα, θα δούμε κι άλλο Huddy (House + Cuddy) στην επόμενη season, και προσωπικά, πολύ χαίρομαι, κρίνοντας από το πόσο καλά το εισήγαγαν στο season finale.![]()
---
αμα λενε τιποτα αλλο εκτος απο αυτο και εχεις κανα λινκ στειλε κι απο εδω
Michelle wrote:http://artsbeat.blogs.nytimes.com/2010/ ... on-finale/chriskin wrote:huddyMichelle wrote:Δεν είναι παραίσθηση παιδιά, το διάβασα από συνέντευξη των παραγωγών ή σεναριογράφων (δεν θυμάμαι τι ήταν).
Άρα, θα δούμε κι άλλο Huddy (House + Cuddy) στην επόμενη season, και προσωπικά, πολύ χαίρομαι, κρίνοντας από το πόσο καλά το εισήγαγαν στο season finale.![]()
---
αμα λενε τιποτα αλλο εκτος απο αυτο και εχεις κανα λινκ στειλε κι απο εδω
(σεναριογράφοι είναι τελικά)
Nαι ρε γαμωτο, τα promo ειναι ολα για για huddy, ασε που δεν εχει κανενα καινουργιες σκηνες για τους αλλους χαρακτηρεςthefreak wrote:Ελπίζω να μην καταντήσει μια απο τις αγαπημένες μου σειρές σε ρομάντζο, you're House ffs!![]()
Καλά, εσύ μάλλον περνάς ακόμη τη φάση του νηπιαγωγείου, όπου οι "ρομαντικές περίοδοι" είναι για τις γυναίκες και τους άντρες που χρειάζεται να "συνέλθουν". Grow up.thefreak wrote:Δεν περιμέναμε να μην σου αρέσει, γυναίκα είσαι. Ο House θα συνέλθει πιστεύω.. περνάει απλώς μια ρομαντική περίοδο.
++thefreak wrote:Δεν περιμέναμε να μην σου αρέσει, γυναίκα είσαι. Ο House θα συνέλθει πιστεύω.. περνάει απλώς μια ρομαντική περίοδο.
Ρε παιδιά, δεν νομίζω ότι θα γίνει και Τιτανικός το Housenetharis wrote: ++
Μα δεν βλέπουμε House για να δούμε ρομαντική ιστορία!
O Hugh Laurie ξέρει και υποδύεται καταπληκτικά το συγκεκριμένο χαρακτήρα, δεν γίνεται να γίνει μαλθακός!