[Παλιό] - 22 Μαρτίου 2005 - 1ST OSS/LINUX CONFERENCE

Εδώ μπορείτε να ενημερώνετε ή να ενημερώνεστε για τη διοργάνωση διαφόρων συνεδρίων και σεμιναρίων.
Post Reply
P@radox
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

[Παλιό] - 22 Μαρτίου 2005 - 1ST OSS/LINUX CONFERENCE

Post by P@radox » Wed Mar 16, 2005 3:03 am

1ST OSS/LINUX CONFERENCE COMDEX EDUCATIONAL FORUM

Αθήνα, 22 Μαρτίου 2005, DIVANI CARAVEL HOTEL

Μεταξύ άλλων στο 1st OSS/Linux Conference θα δοθούν επαγγελματικές λύσεις για σημαντικά επιχειρηματικά προβλήματα και το πώς το Linux επιτυγχάνει να είναι μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική λύση, καθώς επίσης και το πώς μπορεί να εφαρμοστεί επιτυχώς στις επιχειρήσεις, γλιτώνοντας γι’ αυτές χρόνο και χρήμα.

Το 1st OSS/Linux Conference θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν σε δύο διαφορετικές αίθουσες τόσο οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο τεχνικό κλάδο (Technical) μιας επιχείρησης όσο και οι προϊστάμενοι και διευθυντές αυτών (Policy & Business).

Πηροφοριες : http://www.comdexgreece.gr/index.asp?a_ ... ews_id=346
Image
P@radox's Space - Ελληνικότατο..!
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Wed Mar 16, 2005 5:30 pm

Το 1st OSS/Linux Conference θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν σε δύο διαφορετικές αίθουσες τόσο οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο τεχνικό κλάδο (Technical) μιας επιχείρησης όσο και οι προϊστάμενοι και διευθυντές αυτών (Policy & Business).
Εμείς μπορούμε να το παρακολουθήσουμε; :!:
Λέω εγώ τώρα..... :-D
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Wed Mar 16, 2005 9:01 pm

Την ίδια ακριβώς απορία είχα...

Δεν πιάνω το θέμα του αν θα μας ενδιαφέρει και θα μας χρειαστεί άμεσα κάτι τέτοιο,αλλά σιγά μη μας δεχτούν...
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
P@radox
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by P@radox » Fri Mar 18, 2005 2:08 am

Αν το σκεφτεί κανείς.. γιατί να μη μας δεχτούν. Κύριος διοργανωτής είναι η Comdex η οποία αν δεν κάνω λάθος ειχε συνδιοργανώσει και την Cisco Expo 2005 στο Athens Intercontinental στα τέλη Φεβρουαρίου, οπου η εγγραφή μέσω Internet αν και η φόρμα της ηταν φτιαγμένη για εταιρικούς υπαλλήλους, μπορούσες να δηλώσεις οτι είσαι φοιτητής και ως εταιρία να δηλώσεις Ο.Π.Α...αλλα και κατα την προσέλευση ειχες τη δυνατότητα να το κάνεις αυτό!! Κάτι το ανάλογο οπως βλέπω ισχύει και στην προκειμένη περίπτωση για εγγραφή μέσω Internet http://www.comdexgreece.gr/index.asp?a_id=62&cw_id=11.Εκανα εγγραφή και τώρα περιμένω τηνπ΄ροσκληση να μου έρθει σπίτι.Τονίζω πως οταν ζηταται να επιλέξετε ιδιότητα εχει την επιλογή STUDENT.Προσωπικά δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω αλλα μια και το βρήκα ειπα να το αναφέρω για τους φανατικούς του Linux. Πιστεύω πως αν μας δέχονται και ..(αν φυσικά ειναι και Δωρεάν..)... θα αξίζει τον κόπο..!! Είδωμεν..
Image
P@radox
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by P@radox » Fri Mar 18, 2005 2:16 am

Και συνεχιζω με κατι για να τραβάτε τα μαλλιά σας...! Αφού έκανα εγγραφή στην Comdex Greece 2005.. πηγα να ενημερώσω το προφίλ μου.. και τι να δώ..!! Μα φυσικά οτι βλεπετε και εσείς.. το password που ειχα ορίσει φαινόταν ολοκάθαρο στην οθόνη του υπολογιστή μου..Καράφλιασα..!!! Φυσικά τους έστειλα ενα mail αλλα δεν ξερω κατα πόσο θα διορθωθεί η κατάσταση..!! Πάντως είναι απίστευτο σε ένα τέτοια site να παρουσιάζονται τέτοια περιστατικά..!
Image.
(Δεν ξέρω σε ποιά θεματική ενότητα ανήκει το παρπάνω γι αυτό και το αφήνω εδω και εσεις που ξέρετε.. στείλτε το κάπου η δημιουργήστε μια Θεματική Ενότητα με τίτλο "Τα Απαράδεκτα.." για τέτοιες γκάφες..οι οποίες δεν είναι και λίγες..!!
Last edited by P@radox on Fri Apr 08, 2005 6:41 pm, edited 1 time in total.
Image
P@radox
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by P@radox » Fri Mar 18, 2005 2:33 am

Εκανα και μια δεύτερη εγγραφή (αυτή που φαίνεται) για ευνόητους λόγους..!
Δεν μπορώ να πώ όμως... μου απάντησαν την επόμενη μέρα πρωί πρωί..και μου είπαν..
" Καλησπέρα σας,
Επειδή η Μαίρη βρίσκεται εκτός γραφείου σήμερα σας απαντάω εγώ στο παρακάτω θέμα που προέκυψε.
Καταρχήν έχει δίκιο ο κύριος ότι εμφανίζεται το password. Αυτό βέβαια γίνεται μόνο στην περίπτωση ενημέρωσης του προφίλ όπως αναφέρει και ο ίδιος άρα ο χρήστης έχει κάνει login.
Προφανώς για να κάνει login γνωρίζει το username & password του και έχει πρόσβαση στην προσωπική του καρτέλα με όλα τα στοιχεία που εκείνος έχει συμπληρώσει.
Δεν βλέπει στοιχεία κάποιου άλλου εγγεγραμμένου χρήστη ώστε να μιλάμε για παραβίαση αρχής προστασίας δεδομένων
, άρα δεν καταλαβαίνουμε και το παρακάτω σχόλιο του κου Ρούτση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαι στη διάθεσή σας.
Ευχαριστώ
Maria Chatzatoglou
Account Supervisor "

Τι να τους απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση..??!!
Image
yioan
byte level
byte level

Post by yioan » Mon Mar 21, 2005 9:14 pm

Πες τους ότι έχουν δίκαιο και ότι δεν το σκέφτηκες και ότι θα ήταν καλό να στείλουν και μία εισήγηση στη Microsoft να καταργήσει τα password boxes από το windows αφου για να δεις τα αποθηκευμένα passwords πρέπει να έχεις κάνει ήδη log on.

Ναι επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα όταν κάποιος κάθεται δίπλα σου. Πληκτρολογείς το password με το ένα σου χέρι και με το άλλο κρύβεις το κουτάκι του password.
P@radox
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by P@radox » Thu Mar 24, 2005 2:58 am

Σωστός... Τους εστειλα ενα mail που εξηγουσε αναλυτικα ορισμενες τετοιες κωμικοτραγικες καταστασεις.. Ας κανουν οτι νομιζουν.. στο κατω κατω.... επαγγελματιες ειναι...
Image
Post Reply

Return to “Συνέδρια - Σεμινάρια”