- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
giak wrote:όχι γιατί είναι πολύ σημαντικό σε τέτοιες περιόδους να αντιδράσουμε σωστά και να μην οδηγηθούμε σε έξαρση του αντισημιτισμού.
Ρε άνθρωπε του τί θες για να καταλάβεις ότι δεν έχω θέμα με τους ανθρώπους αυτούς, τί έχεις στο κεφάλι σου? έλεος. Συγγνώμη από τους υπόλοιπους για τον τόνο μου.giak wrote:όχι γιατί είναι πολύ σημαντικό σε τέτοιες περιόδους να αντιδράσουμε σωστά και να μην οδηγηθούμε σε έξαρση του αντισημιτισμού.
Bingo, έδωσες μόνο σου την απάντηση. Προφανώς και δεν έχει μυαλό, απλά γουστάρει να την λέει σε όλους. Και ναι εγώ είμαι ρατσιστής, δεν μπορώ τους *****. "Το ξέρατε ότι και οι Ευρωπαίοι είναι ρατσιστές? Μας λένε γραικούς. Μόνο οι Τούρκοι είναι σωστοί, μας λένε Ίωνες." Φιλοσοφικός συλλογισμός giak.tZoLe wrote:Ρε άνθρωπε του τί θες για να καταλάβεις ότι δεν έχω θέμα με τους ανθρώπους αυτούς, τί έχεις στο κεφάλι σου? έλεος. Συγγνώμη από τους υπόλοιπους για τον τόνο μου.giak wrote:όχι γιατί είναι πολύ σημαντικό σε τέτοιες περιόδους να αντιδράσουμε σωστά και να μην οδηγηθούμε σε έξαρση του αντισημιτισμού.
Είσαι όμως και εσύ μία... δεν σε φτάνει καμίαgiak wrote: και μέσα σε όλα αυτά πετάγονται και οι *****. ε ψάξε αλλού τον "ένοχο".
δεν με ενδιαφερει καθολου τι λετε μεταξυ σαςgiak wrote:chriskin δεν το συνεχίζω εγώ αλλά εσύ κατηγορείς εμένα. στον dexter του την είπα για το ρατσιστικό του, του εξήγησα και τι εννοώ και του είπα ότι όταν κάποιος λέει κάτι ρατσιστικό λογικό είναι να θεωρηθεί ρατσιστής. ο τζόλε προφανώς ήθελε να χωθεί και αυτός ενώ είχε τελειώσει το θέμα απλά για να μου την πει και μάλιστα συνεχίζει ενώ δεν αναφέρομαι καν σε αυτόν. και μέσα σε όλα αυτά πετάγονται και οι σφηνόπουτσες. ε ψάξε αλλού τον "ένοχο".
cursed wrote: Είσαι όμως και εσύ μία... δεν σε φτάνει καμία
AmmarkoV wrote:
zweistein wrote:
chriskin wrote:επειδη εσυ το αρχισες και το συνεχιζεις , το λεω σε εσενα. αμα το αρχιζε και το συνεχιζε καποιος αλλος, θα το ελεγα σε εκεινον.
εσύ τους δίνεις δίκιο, παίρνουν αέρα και χαλάνε το τόπικ.zweistein wrote:
Μα αν παραδεχτούν ότι είναι παράνομοι, δεν έχουν δικαίωμα να τους κρατήσουν εκεί;chriskin wrote: αυριο θα επιστρεψουν οσοι ελληνες πολιτες "δεχτουν" πως ηταν παρανομη η κινηση με τα καραβια (το αναφερει και στο tvxs ως "θα επιστρεψει οι πρωτη ομααδα ελληνων" η καπως ετσι.
αναφέρεστε στη σύνθεση του πληρώματος του τουρκικού πλοίου να φανταστώ?redlabel wrote:Η σκακιέρα της διεθνούς διπλωματίας είναι εξαιρετικά περίπλοκη. Τα συμφέροντα κάθε λαού δεν είναι διόλου προφανές πώς εξυπηρετούνται.
Λεονταρισμοί και τα τοιαύτα δεν είναι παρά απλά επικοινωνιακά μέσα για την επίτευξη των στόχων των εκάστοτε εμπλεκομένων.
Θεμελιώδης επιδίωξη της διπλωματίας είναι να μην αποτελέσει αφελές πιόνι για την επίτευξη αλλότριων στόχων.
Μήπως θάπρεπε να αναζητήσετε και κάποιες - όχι και τόσο δυσδιάκριτες - "παραγώγους" των φαινομένων;
Δ. Γκρ.
wikipedia wrote:Israel has two official languages, Hebrew and Arabic.Hebrew is the primary language of the state and is spoken by the majority of the population, and Arabic is spoken by the Arab minority
[..]
![]()
[/quote]WoLfeN Ilic wrote:
Mε τί? Με γάζες και φαϊ? Για μαχαίρια λέγανε στην αρχή (που ειναι πολυ λογικο να'χουν μαζί τους στο πλοίο). Τωρα λένε για πυροβολισμούς?dexter wrote:είδε κανείς χθές τον εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού στους φακέλους?
είπε ότι οι κομμάντος που όρμησαν στο πλοίο δέχτηκαν επίθεση και ότι τους πυροβόλησαν κιόλας!!!
έχει κανείς καμία πηγή να δούμε αν ισχύει κάτι τέτοιο?
είπε ότι και καλά επιτεθήκαν στους κομμάντο και τους πήραν τα όπλα!!!Stoupeace wrote:Mε τί? Με γάζες και φαϊ? Για μαχαίρια λέγανε στην αρχή (που ειναι πολυ λογικο να'χουν μαζί τους στο πλοίο). Τωρα λένε για πυροβολισμούς?dexter wrote:είδε κανείς χθές τον εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού στους φακέλους?
είπε ότι οι κομμάντος που όρμησαν στο πλοίο δέχτηκαν επίθεση και ότι τους πυροβόλησαν κιόλας!!!
έχει κανείς καμία πηγή να δούμε αν ισχύει κάτι τέτοιο?