Ανέκδοτα

Σίγουρα όλο και κάτι δε θα ταιριάζει με τις παραπάνω ψυχαγωγικές κατηγορίες...
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Re: Ανέκδοτα

Post by enum21 » Sun May 16, 2010 7:48 am

chriskin wrote:
enum21 wrote:http://www.europeans.co.za/funchannel/f ... kalish.htm
17) Thank you... thengiou... (No translation found)
:lol: :-p :-p

8) what's the time please... otsi taim... mazi to exoume to roloi
?
κατι δεν επιασα σε αυτο
Να σου πω την αλήθεια ούτε κι εγώ το πολυκατάλαβα.. :-p
Loner
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by Loner » Sun May 16, 2010 10:24 am

Τι δεν καταλάβατε...? Ο τύπος θέλει να ρωτήσει την ώρα
otsi taim ~ what's the time
Μαζί το έχουμε το ρολόι = Έχεις ρολόι μαζί σου?Μπορείς να μου πεις τι γράφει? :razz:
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Sun May 16, 2010 10:26 am

Loner wrote:Τι δεν καταλάβατε...? Ο τύπος θέλει να ρωτήσει την ώρα
otsi taim ~ what's the time
Μαζί το έχουμε το ρολόι = Έχεις ρολόι μαζί σου?Μπορείς να μου πεις τι γράφει? :razz:
:smt021 να σου πω την αλήθεια δεν την σκέφτηκα αυτή την ανάλυση :-p :smt016
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Wed May 19, 2010 3:19 pm

Ο Billy πήγε στο Τέξας και αγόρασε από ένα αγρότη ένα γάιδαρο έναντι του ποσού των $100.00. Ο αγρότης συμφώνησε να του τον παραδώσει την επόμενη μέρα.
Την επόμενη μέρα ο αγρότης του είπε, 'Συγνώμη αλλά έχω άσχημα νέα, ο γάιδαρος ψόφησε."
Ο Billy απάντησε, "Τότε δώσε μου τα λεφτά μου πίσω.'
Ο αγρότης είπε, 'δεν μπορώ να το κάνω γιατί τα έχω ήδη ξοδέψει.'
Ο Billy είπε, 'Εντάξει, τότε δώσε μου τον νεκρό γάιδαρο.'
Ο αγρότης ρώτησε, 'Τι θα τον κάνεις?'
και ο Billy απάντησε, "θα τον βγάλω σε λοτταρία.'
Ο αγρότης του απάντησε με μια δόση ειρωνείας, 'Αποκλείεται να βγάλεις σε λοταρία τον ψόφιο γάιδαρο.'
και ο Billy απάντησε 'φυσικά και μπορώ, απλά δεν θα πω σε κανένα ότι είναι ψόφιος.'
Ένα μήνα αργότερα ο αγρότης βρέθηκε ξανά με τον Billy και ρώτησε. ' Τι έγινε με τον ψόφιο γάιδαρο?'
Ο Billy είπε, 'Τον έβγαλα σε λοταρία. Πούλησα 500 εισιτήρια προς δύο δολάρια το ένα και έτσι κέρδισα $898.00'
Ο αγρότης ρώτησε, 'Καλά κανένας δεν παραπονέθηκε?' και ο Billy απάντησε, ' Μόνο ο τύπος που τον κέρδισε, και για να μην φωνάζει του έδωσα πίσω τα δύο του δολάρια.'
Billy now works for Goldman Sachs.
*Natasa*
Mbyte level
Mbyte level

Post by *Natasa* » Wed May 19, 2010 10:31 pm

Σε εξετάσεις Φυσικής σε κάποιο πανεπιστήμιο ο καθηγητής εξέταζε τους φοιτητές του προφορικά και έναν έναν. Περνάει ο πρώτος, του λέει ο καθηγητής:

-Eίσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα 80 km / h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε;

Ο φοιτητής απαντάει: - Ανοίγω το παράθυρο.

Οπότε του λέει ο καθηγητής: - Ποια η αντίσταση του αέρα που αναπτύσσεται μετά το άνοιγμα του παραθύρου, ποια η μεταβολή της τριβής μεταξύ τρένου και γραμμών και τέλος ποια η νέα ταχύτητα του τρένου;

O κακόμοιρος ο φοιτητής μην ξέροντας να απαντήσει κόβεται.

Αυτό συνεχίζεται με όλους τους φοιτητές ώσπου μπαίνει ο τελευταίος, ο οποίος είναι στο τελευταίο έτος.

Του λέει ο καθηγητής: - Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα 80 km / h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε;

- Βγάζω το σακάκι μου, λέει ο φοιτητής.

Ο καθηγητής του λέει: - Ζεσταίνεσαι πολύ!

- Ε τότε βγάζω και τη μπλούζα μου.

- Ζεσταίνεσαι πάρα πολύ!

- Ε, βγάζω και το παντελόνι μου αν ζεσταίνομαι τόσο πολύ.

- Μα μιλάμε καίγεσαι!

- Ε, τότε βγάζω και το σώβρακό μου, τι να κάνουμε.

- Ωραία... Είναι κι ένας αράπης εκεί και αν το βγάλεις θα σε γ@@@@@ι... Ακόμα θες να γδυθείς;

- Κοιτάξτε κύριε καθηγητά εγώ προσπαθώ να πάρω πτυχίο εδώ και πόσα χρόνια και συνέχεια με κόβετε. Και ΟΛΟ το τρένο να με γ@@@@@ι, εγώ το παράθυρο ΔΕΝ το ανοίγω!!!
Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...

My time is yet to come..so I'll be forever yours..

I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Thu May 20, 2010 1:26 am

:lol: :lol: :lol: Καλό Natasa!

-Χριστός: Πέτρο έλα να σου πω.
-Πέτρος: Τι είναι Δάσκαλε?
-Χριστός: x=y²
-Πέτρος: Τι είναι αυτό Δάσκαλε???
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
-Χριστός: Παραβολή.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Thu May 20, 2010 1:32 am

:lol: :lol: @Νατασσα και Zif
Και μία δικιά μου έμπνευση πριν λίγη ώρα:

Πώς λέγεται η Carrie Bradshaw (Sex and the City) στα κάρβουνα?
Σχάρα Jessica Parker
Shoot me now.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu May 20, 2010 1:33 am

Ελα ρε, τα αυτοσχεδια εχουν την πιο πολλη πλακα.Εγω βγαζω ανεκδοτα και γελαω μονος μου στο σπιτι. :smt005
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu May 20, 2010 1:44 am

ultimate_aektzis wrote:Ελα ρε, τα αυτοσχεδια εχουν την πιο πολλη πλακα.Εγω βγαζω ανεκδοτα και γελαω μονος μου στο σπιτι. :smt005

το κακο ειναι οτι τα αυτοσχεδια συνηθως κανουν μονο τον εμπνευστη να γελαει :smt016
(αν και το παραπανω δεν ηταν κακο να πω την αληθεια)
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Thu May 20, 2010 1:46 am

ultimate_aektzis wrote:Ελα ρε, τα αυτοσχεδια εχουν την πιο πολλη πλακα.Εγω βγαζω ανεκδοτα και γελαω μονος μου στο σπιτι. :smt005
Εγώ όμως δεν αρκούμαι σε αυτό και στεναχωρώ τον κόσμο γύρω μου.
chriskin wrote:(αν και το παραπανω δεν ηταν κακο να πω την αληθεια)
Your standards are too low man :lol:
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Thu May 20, 2010 1:48 am

Stoupeace wrote:Your standards are too low man :lol:
που να δεις τα δικά μου..
με το δικό σου έλιωσα..
ειδικά στις ταινίες όσο πιο άθλια τόσο πιο πολύ μου αρέσει , και πάντα γελάω σε κωμωδίες ,θρίλερ , αστυνομικά κτλ :lol: :lol:
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu May 20, 2010 2:04 am

dexter wrote:ειδικά στις ταινίες όσο πιο άθλια τόσο πιο πολύ μου αρέσει , και πάντα γελάω σε κωμωδίες ,θρίλερ , αστυνομικά κτλ :lol: :lol:
κυριως σε αστυνομικες που το παιζουν παντοδυναμοι ("8 σφαιρες εφαγα αλλα δεν πειραζει,πρεπει να κανω το καθηκον μου" φαση) εκει εχει το Τρελο γελιο.
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Fri May 21, 2010 12:52 am

:smt005

Link
-----------------
Και άλλο ενα, βγαλμένο απο τη ζωή:
[b]Ερώτηση: Πόσοι forumίτες χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;[/b] Απάντηση: 1 για να αλλάξει τη λάμπα και να ποστάρει ότι η λάμπα έχει αλλαχτεί. 14 για να μοιραστούν παρόμοιες εμπειρίες αλλαγής λαμπών και για να προτείνουν διαφορετικούς τρόπους που θα μπορούσε να γίνει η διαδικασία. 7 για να προειδοποιήσουν για τους κινδύνους που περιέχει η αλλαγή λάμπας. 1 για να μετακινήσει το τόπικ στη θεματική ενότητα περί λυχνιών. 2 που αντιδρούν στην μετακίνηση στη θεματική ενότητα περί λυχνιών και προτείνουν τη μετακίνηση στη θεματική ενότητα περί ηλεκτρολογικών. 7 για να υποδείξουν Greeklish/ορθογραφικά/γραμματικά λάθη στα posts. 5 για να την πουν στους moderators που επέτρεψαν τα λάθη αυτά. 3 moderators για να διαγράψουν τα flames περί των λαθών. 6 που μαλώνουν για το εάν πρέπει να προφέρετε λάμπα ή λάμ-πα... άλλοι 6 που αποκαλούν τους προαναφερόμενους ηλίθιους. 2 επαγγελματίες που πληροφορούν πως η σωστή ονομασία είναι λαμπτήρας. 15 ξερόλες που θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες και υποστηρίζουν ότι η ονομασία λάμπα είναι απόλυτα σωστή 19 για να πουν ότι το φόρουμ δεν ασχολείται με λάμπες και η συζήτηση θα πρέπει να γίνει σε φόρουμ που ασχολείται με λάμπες 11 για να υποστηρίξουν πως αφού όλοι χρησιμοποιούμε λάμπες τότε μας αφορά. 36 για να συζητήσουν ποια μέθοδος αλλαγής είναι η καλύτερη, που θα βρείτε τις καλύτερες λάμπες, ποιες είναι οι καλύτερες μάρκες και ποιες οι χειρότερες. 7 για να ποστάρουν λινκς όπου υπάρχουν διαφορετικά είδη λαμπών. 4 για να ποστάρουν τα σωστά λινκς γιατί τα παραπάνω ήταν λάθος. 13 που κάνουν quote σχεδόν όλα τα ποστς που έχουν γίνει μέχρι τώρα και προσθέτουν κάτω-κάτω ένα smile. 5 για να δηλώσουν ότι αφού αμφισβητούνται ή παρεξηγούνται οι προθέσεις τους δεν θα ξαναγράψουν στο φόρουμ. 4 για να πουν ότι τα θέμα αυτό έχει ξανασυζητηθεί και παλιότερα. 13 για να πουν ότι όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι σχετικό με λάμπες να κάνει πρώτα ένα ψάξιμο στο Google. και 1 ξεχασμένος που κάνει reply στο αρχικό ποστ μετά από 6 μήνες ξαναρχίζοντας τα όλα από την αρχή...
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
captain-cook
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by captain-cook » Wed Jun 02, 2010 1:17 am

Είναι ένας σκίουρος πάνω σε ένα πεύκο ..Αγναντεύει ,αγναντεύει ,αγναντεύει .....Αγναντεύει.

Σε κάποια φάση βλέπει κάτω μία αγελάδα. Ξεκινάει η αγελάδα και σκαρφαλώνει το πεύκο και έχει μείνει μ@λ@κας ο σκίουρος.

Έρχεται κάθετε διπλά του και του λέει :

- Καλημέρα σκίουρε .

Ο σκίουρος σοκαρισμένος :

- Μα καλά αγελάδα δεν είσαι? Τι κάνεις πάνω στο δεντρό ?

-Αγελάδα :Ήρθα να φάω μήλα

-Σκίουρος : Μα εδώ είναι πεύκο

-Αγελάδα : Έφερα τα δικά μου ......
Xrhstos_kiP
Gbyte level
Gbyte level

Post by Xrhstos_kiP » Wed Jun 02, 2010 2:38 am

xa0xa0 ελεος :lol:
*Natasa*
Mbyte level
Mbyte level

Post by *Natasa* » Thu Jun 03, 2010 9:15 pm

Ήταν μια φορά ο Χριστός και πήγαινε στην Ναζαρέτ να βρει τον πατέρα του, τον Ιωσήφ, που είχε πολύ καιρό να τον δει. Στο δρόμο συναντάει έναν γεράκο:
- Γεια σου παιδί μου, που πηγαίνεις; του λέει ο γεράκος.
- Γεια σου και εσένα γέροντα, του λέει ο Ιησους, πηγαίνω στη Ναζαρέτ να βρω τον πατέρα μου που είναι μαραγκός.
- Α, τι σύμπτωση κι εγώ μαραγκός είμαι τέκνον μου!
- Ναι, αλλά ο πατέρας μου είναι αρκετά φτωχός...
- Κι εγώ το ίδιο νέε μου, τί να πεις, αναδουλειές...
- Όμως κι εγώ δεν είμαι ένα φυσιολογικό παιδί...
- Ούτε και το δικό μου το παιδί είναι φυσιολογικό...!
Κοιτάζονται για λίγο στα μάτια και μετά, βουρκωμένοι και οι δύο πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, και λέει ο Χριστός: "Πατέρα!" και λέει και ο γεράκος:"Πινόκιο"!!!!!!!!!
Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...

My time is yet to come..so I'll be forever yours..

I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
ant0nhs
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ant0nhs » Thu Jun 03, 2010 9:22 pm

Λολ!!!!
Τί είναι πράσινο και το κρεμάμε στους τοίχους;;;
Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο...
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Thu Jun 03, 2010 9:24 pm

Το σπανακόρνιζο :smt016
εδιτ: Γιατί οι κουφοί δεν πίνουν Σπράιτ?
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
ant0nhs
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ant0nhs » Thu Jun 03, 2010 9:33 pm

Γιατί δεν ακούν τη δίψα τους!!! (Ανταποδίδω!! :smt016 :smt016 :smt016)
Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο...
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Thu Jun 03, 2010 11:01 pm

Ένας τύπος με μηχανή , πάει να περάσει τα Μεξικανικά σύνορα με δύο σάκους να ισορροπούν στους ώμους του .
Φρουρός : " Τι έχεις στους σάκους ; "
Τύπος : " Αμμο ! "
Ο φρουρός τον κατεβάζει από τη μηχανή , ψάχνει τους σάκους ... γεμάτοι άμμο . Ο τύπος τα μαζεύει , ανεβαίνει στη μηχανή και φεύγει . Μετά από δύο εβδομάδες , πάλι τα ίδια ...
Φρουρός : " Τι έχεις εκεί ; "
Τύπος : " Αμμο ! "
Φρουρός : " Κατέβα να σε ψάξουμε ".
Τα ίδια ... τίποτα παρά άμμος και ο τύπος ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε .
Κάθε δύο εβδομάδες , επί έξι μήνες , οι έρευνες συνεχίστηκαν . Τελικά , μια βδομάδα ο τύπος δε φάνηκε . Ωστόσο , τον πέτυχε ο φρουρός στο κέντρο της πόλης και του λέει :
" Κολλητέ , μας είχες τρελάνει . Ξέραμε ότι κάτι πέρναγες λαθραία πάνω - κάτω . Δε θα πω τίποτα σε κανέναν ... τι λαθραία περνούσες απ τα σύνορα ; "
Κι ο τύπος απαντά :
" Μοτοσικλέτες " .

:lol: :lol:
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
ant0nhs
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ant0nhs » Fri Jun 04, 2010 9:59 pm

Πως λέγεται στα Αραβικά το Διαζύγιο;;;
ΤαΕίχαΑλλάΤαΧάλασα :smt016 :smt016 :smt016
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Sat Jun 05, 2010 12:35 am

Ο Μπιλ Γκέιτς και ο Θεός (λιγο καμμενο :-p )

Μίαν ωραία πρωία και καθώς οδηγούσε το ελικόπτερο του για να πάει στη δουλειά ο Βασίλειος Πύλας (κατά κόσμον Bill Gates), τράκαρε με έναν πελεκάνο... Πάει ο καημένος ο πελεκάνος, απεδήμησε και ο Βασιλάκης προς Κύριον και δημηουργόν του (αν και ποτέ εν βίω δε θα παραδεχόταν για δημιουργό του άλλον του εαυτού του). Βρέθηκε λοιπόν ο κύριος Πύλας στις πύλες του παραδείσου. Ο Άγιος Πέτρος είχε πάει στη Χαλκιδική για Σαββατοκύριακο, και την ώρα της άφιξης του Βασιλάκη στον επουράνιο κόσμο έπινε καφεδάκι στο Porto Paradiso (τον τράβηξε το όνομα). Έτσι ο Βασιλάκης συναντήθηκε αυτοπροσώπως με τον Δημιουργό του που είχε αναλάβει τη φύλαξη των θυρών. Μετά τις συστάσεις και αφού πείστηκε ο Μπίλης ότι δεν είναι αυτοδημιούργητος του απευθύνεται η εξής πρόταση:
- Κοίταξε, Μπίλη (έτσι τον αποκαλούσε), είμαι πολύ προβληματισμένος για την απόφαση μου στο αν θα έρθεις μαζί μου στον παράδεισο ή θα πας στην κόλαση. Στο κάτω κάτω, βοήθησες αφάνταστα την κοινωνία τοποθετώντας έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή σχεδόν σε κάθε σπίτι σε όλον τον κόσμο. Δημιούργησες όμως και αυτά τα τρισάθλια Windows 95. Θα κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Για την δικιά σου περίπτωση, θα σε αφήσω να διαλέξεις που θες να πας!"
- Να 'σαι καλά Κύριε και Δημιουργέ μου (έτσι τον απεκάλεσε μια και μόνο φορά ο νεοφώτιστος). Ποια είναι όμως η διαφορά; (πού να ξέρει ο αδιαφόρετος)
Και του απάντησε ο Θεός:
- Θα σε αφήσω να επισκεφθείς για λίγο και τις δυο τοποθεσίες για να διαλέξεις μόνος σου.
- Ναι, αλλά που θα πάω πρώτα;
- Θα το αφήσω κι αυτό στην κρίση σου.
- Ωραία, ας πάμε πρώτα στην κόλαση...
Και ούτο εγένετο. Η κόλαση ήταν μια πανέμορφη αμμώδης παραλία με κρυστάλλινα νερά. Υπήρχαν χιλιάδες καλλίγραμμες γυναίκες που παίζανε στα ρηχά - και λιγότερες στα βαθειά - γελώντας και κουνώντας τα κάλλη τους. Ο ήλιος έλαμπε και η θερμοκρασία ήταν τέλεια. Ο Βασιλάκης πολύ ευχαριστήθηκε και σκέφτηκε: Αν είναι έτσι η κόλαση πολύ θέλω να δω και τον παράδεισο... Πήγε το λοιπόν και στον παράδεισο να δει τι παίζει.
Ωραία ήταν κι εκεί. Ήταν ένα μέρος ψηλά πάνω στα σύγνεφα, αγγελάκια παίζαν και τραγουδούσαν, ένα μικρό τραβούσε τα πούπουλα ενός άλλου και απόρησε ο Μπίλης πως δε γύρισε το άλλο να του αστράψει μια. Λίγο χλιαρά τα είδε τα πράγματα. Δεν μπορούσε να πει, καλά ήταν, αλλά η κόλαση του φάνηκε καλύτερη... με πιο πολύ ψαχνό. Αποφάσισε να πάει στην κόλαση και το είπε και του Δημιουργού του, που πιάσαν και φιλίες και του πρότεινε να παίξουν και κανένα ταβλάκι καμία φορά. Πέρασαν οι μέρες, γύρισε ο Άγιος Πέτρος από τα μπάνια με ένα μαυρισματάκι μούρλια, τον είδε κι ο Θεός και ζήλεψε, και δίνει στον εαυτό του άδεια δυο-τρεις μέρες να πάει κι αυτός Χαλκιδική που άκουσε πολλά από τον Αι Πέτρο. Καθώς κατέβαινε προς τα μέρη μας του 'ρθε η ιδέα να περάσει να πει μια καλημέρα στον Μπίλη και να παίξουν και κανένα ταβλάκι τώρα που έχει και καιρό. Φθάνοντας στην κόλαση, βρίσκει τον Μπίλη αλυσιδωμένο μέσα σε μια σπηλιά, ουρλιάζοντας ανάμεσα στις φλόγες. Τα διαβολάκια τον ξεροψήνανε και του τραβούσαν το αυτί που και που.
- Πως παν τα κέφια Μπίλη; Ήρθα για το ταβλάκι που μου 'ταζες πως θα μου ρίξεις στ' αυτιά....
Και ο Βασίλειος μέσα από κραυγές αγωνίας και πόνου κατάφερε να του πει:
- Δεν είναι δυνατόν... δεν είναι αυτό που είδα... Τι έγινε εκείνο... το άλλο μέρος που είχα δει όταν κατέβηκα την πρώτη φορά;...
Και ο Κύριος:
- Μα... δεν ξέρεις; Ήταν το screen saver! :smt020 :smt024
[color=#0040BF]Η ξανθιά και το password [/color] Παίρνει μια ξανθιά τηλέφωνο στην Microsoft για βοήθεια. Την ρωτάει ο υπάλληλος: - Ποιο είναι το πρόβλημα σας; (Ξανθιά:) - Δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet. (Υπάλληλος:) - Μάλιστα. Ξέρετε το password? (Ξανθιά:) - Ναι, το είδα απο τον φίλο μου που καθόταν προηγουμένως στον υπολογιστή. (Υπάλληλος:) - Ωραία. Και ποιό είναι το password σας? (Ξανθιά:) - Έξι αστεράκια! :smt021
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
Post Reply

Return to “Άλλα ψυχαγωγικά θέματα”