Που πιστεύετε πως θα δουλεψετε?
-Ιδιωτικός Υπάλληλος (Ελλάδα)
-Ελεύθερος Επαγγελματίας (Ελλάδα)
-Φτιάχνεις Εταιρεία (Ελλάδα)
-Εξωτερικό κάποιο από τα παραπάνω
S.a.kiss.007 wrote:Που πιστεύετε πως θα δουλεψετε?
-Ιδιωτικός Υπάλληλος (Ελλάδα)
-Ελεύθερος Επαγγελματίας (Ελλάδα)
-Φτιάχνεις Εταιρεία (Ελλάδα)
-Εξωτερικό κάποιο από τα παραπάνω
μπορούμε να το επεκτείνουμε γιατί κάποιοι (λίγοι ισως) μπορεί να θέλουν να συνεχίσουν ερευνητικά ή στο χώρο ενός πανεπιστημίου.
Ναι οκ η ερώτηση ήταν το βασικό Τα υπόλοιπα τα έβαλα για να καταλάβετε περίπου τι θέλω να πω
Επίσης συνδικαλιστής και τηλεοπτικός παραγωγός είναι επιλογές
S.a.kiss.007 wrote:Ναι οκ η ερώτηση ήταν το βασικό Τα υπόλοιπα τα έβαλα για να καταλάβετε περίπου τι θέλω να πω
το συνδικαλιστής δεν είναι επάγγελμα..
και το τηλεοπτικός παραγωγός είναι στο ιδιοκτήτης εταιρείας(και αν όχι τότε ιδιωτικός υπάλληλος)..
S.a.kiss.007 wrote:Ναι οκ η ερώτηση ήταν το βασικό Τα υπόλοιπα τα έβαλα για να καταλάβετε περίπου τι θέλω να πω
και το τηλεοπτικός παρααγωγός είναι στο ιδιοκτήτης εταιρείας(και αν όχι τότε ιδιωτικός υπάλληλος)..
πφφφφ νιώθω πως μιλάω με τον Σέλντον... ΟΚ again
Επίσης συνδικαλιστής και τηλεοπτικός παραγωγός είναι επιλογές Sarcasm!!!
και το τηλεοπτικός παρααγωγός είναι στο ιδιοκτήτης εταιρείας(και αν όχι τότε ιδιωτικός υπάλληλος)..
nickpro wrote:Άσχετο. Τελικά θα βάλουμε κάποιον έλεγχο ώστε να μην μπορεί κάποιος να ψηφίζει άπειρες φορές?? Γιατί διαφορετικά δεν έχει νόημα.
Μόνο με login που θέλει πολυυυυύ δουλειά - αλλιώς ακόμα και με cookies κτλ παρακάμπτεται σχετικά εύκολα...
Εγώ το βλέπω από την οπτική, ότι αν κάποιος δεν μπορεί να σπαμάρει εύκολα, δεν θα το κάνει. Οπότε ένας έλεγχος ip θα ήταν αρκετός. Δηλαδή πρέπει να είναι κάποιος διεστραμμένος για να ανοιγοκλείνει το router για να σπαμάρει το poll, ή να αλλάζει συνεχώς υπολογιστές στο lab.
Έχω μια άκυρη απορία και μιας και (νομίζω) έχει ενδιαφέρον, θέλω να την δω σε poll:
Σε τι δομή δεδομένων θα αποθηκεύατε όλη την γνώση που υπάρχει στον κόσμο?
(το ξέρω εξαρτάται την εφαρμογή , αλλά η πρώτη σας σκέψη?)
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
S.a.kiss.007 wrote:Έχω μια άκυρη απορία και μιας και (νομίζω) έχει ενδιαφέρον, θέλω να την δω σε poll:
Σε τι δομή δεδομένων θα αποθηκεύατε όλη την γνώση που υπάρχει στον κόσμο?
(το ξέρω εξαρτάται την εφαρμογή , αλλά η πρώτη σας σκέψη?)
Με γράψατε εντελώς!!! Ενώ σας άρεσε το καμμένο με την cshell