Who does that??ja_the_invincible wrote: 31.Μην μπλέξεις με περίεργους τύπους που θα προσπαθήσουν να σε κάνουν φαν του συγκροτήματος τους.
And WHO does THAT???ja_the_invincible wrote:32.μην κανονίζεις για donuts όταν οι συνάδελφοι σου διαβάζουν.είναι ανάρμοστο και προκλητικό![]()
Γιατί είναι καλύτερο? Μας έχουν πει πως είναι ίδιο των φοιτητών, απλώς δεν μας δίνουν πίτσα και τηγανιτές πατάτεςtsilochr wrote:για την ιστορία, το φαγητό στο εστιατόριο των καθηγητών είναι ελαφρά καλύτερο όντως, αλλά παραμένει κάτω του μετρίου. Καμία σχέση με τις εστίες του Πολυτεχνείου και της Φιλοσοφικής.
στα 5 χρονια ακριβως ε;?:=2b|~2b wrote:Γιατί είναι καλύτερο? Μας έχουν πει πως είναι ίδιο των φοιτητών, απλώς δεν μας δίνουν πίτσα και τηγανιτές πατάτεςtsilochr wrote:για την ιστορία, το φαγητό στο εστιατόριο των καθηγητών είναι ελαφρά καλύτερο όντως, αλλά παραμένει κάτω του μετρίου. Καμία σχέση με τις εστίες του Πολυτεχνείου και της Φιλοσοφικής.Σημειωτέον, το εστιατόριο είναι του μόνιμου προσωπικού, συμπεριλαμβανομένων και των διδακτορικών. Επίσης, στην εποχή μου (92-97) το Πολυτεχνείο είχε άθλιο φαγητό, πχ κοτόπουλο Λερναια Ύδρα, μόνο λαιμούς και φτερούγες. Μου κάνει εντύπωση που τώρα έχουν καλύτερο από μας.
Η νομική νομίζω έχω ακούσει ότι έχει καλό φαί!dexter wrote:41.να πηγαίνεις πάντα άυπνος να δώσεις τα μαθήματα ακόμα και αν δίνεις στις 3.30 το μεσημέρι..![]()
στο πολυτεχνείο το φαγητό δεν είναι καθόλου καλύτερο(προσωπική εμπειρία), όμως το εστιατόριο των καθηγητών τους είναι καλύτερο και μπορούν και οι φοιτητές να πάνε να φάνε αρκεί να πληρώσουν~5 ευρώ..
αυτά απ'ότι μου έχουν πει κάτι συμμαθητές μου..(άμα θέλετε για περαιτέρω τους ρωτάω ή πάμε ως ομάδα και επιθεωρούμε όλα τα φοιτητικά εστιατόρια![]()
)
Οι σαλάτες είναι σίγουρα πιο φρέσκες, δοκίμασε λάχανο και θα καταλάβεις τη διαφορά. Στο εστιατόριο φοιτητών έχω φάει κρύο και χτεσινό φαί (ειδικά στο πρώτο πιάτο) πολλές φορές. Κατά τα άλλα είναι το ίδιο, απλά φρέσκο :D. Επίσης, δεν το λές πίτσα και τηγανιτές πατάτες, ίσως γόμα και σαμπρέλες?:=2b|~2b wrote:Γιατί είναι καλύτερο? Μας έχουν πει πως είναι ίδιο των φοιτητών, απλώς δεν μας δίνουν πίτσα και τηγανιτές πατάτεςtsilochr wrote:για την ιστορία, το φαγητό στο εστιατόριο των καθηγητών είναι ελαφρά καλύτερο όντως, αλλά παραμένει κάτω του μετρίου. Καμία σχέση με τις εστίες του Πολυτεχνείου και της Φιλοσοφικής.Σημειωτέον, το εστιατόριο είναι του μόνιμου προσωπικού, συμπεριλαμβανομένων και των διδακτορικών. Επίσης, στην εποχή μου (92-97) το Πολυτεχνείο είχε άθλιο φαγητό, πχ κοτόπουλο Λερναια Ύδρα, μόνο λαιμούς και φτερούγες. Μου κάνει εντύπωση που τώρα έχουν καλύτερο από μας.
βασικά το πολυτεχνείο σαν χώρος και σαν δυνατότητες είναι σε άλλο επίπεδο.που να δεις τις καινούριες εστίες-μέχρι και γήπεδο τένις έχουνtsilochr wrote: Στο Πολυτεχνείο έχω φάει μια φορά στην εστία που είναι στην Κατεχάκη και έπαθα πλάκα
Άμα αναφέρεσαι στη πολυτεχνιούπολη δε γνωρίζω από πρώτο χέρι αλλά σίγουρα στη αρχιτεκτονική (Πατησίων ) έχει πάρα πολύ καλό φαγητό, και ας ανοίξουμε ένα θέμα περί φαγητού αφού μας άνοιξε η όρεξηkwnccc wrote:Η νομική νομίζω έχω ακούσει ότι έχει καλό φαί!dexter wrote:41.να πηγαίνεις πάντα άυπνος να δώσεις τα μαθήματα ακόμα και αν δίνεις στις 3.30 το μεσημέρι..![]()
στο πολυτεχνείο το φαγητό δεν είναι καθόλου καλύτερο(προσωπική εμπειρία), όμως το εστιατόριο των καθηγητών τους είναι καλύτερο και μπορούν και οι φοιτητές να πάνε να φάνε αρκεί να πληρώσουν~5 ευρώ..
αυτά απ'ότι μου έχουν πει κάτι συμμαθητές μου..(άμα θέλετε για περαιτέρω τους ρωτάω ή πάμε ως ομάδα και επιθεωρούμε όλα τα φοιτητικά εστιατόρια![]()
)
![]()
Ψηθείτε για venus-οκατάσταση!