miv wrote:Δεν γνωρίζω, νομίζω η δεύτερη θητεία του είναι ως υπουργός στο εν λόγω υπουργείο.
Κατα τ'αλλα αυτό για τη cia, όχι ότι μου φαίνεται περίεργο, αλλά πρώτη φορά το ακούω, θα ήταν ενδιαφέρον αν έχεις πηγή. Αν και είναι λίγο δύσκολο να διαχωρίσεις τα πράγματα εκείνη την περίοδο που εν όψει των Ολυμπιακών είχε γεμίσει η Αθήνα από ξένους αστυνομικούς/πράκτορες, εδώ το 2005 παρακολουθούσαν το κινητό του Πρωθυπουργού της χώρας ας πούμε...
Δεν ξέρω αν ήξερε που ήταν τα μέλη πριν το συμβάν με τον Ξηρό (δεν θα μπορούσα να ξέρω τέτοιες λεπτομέρειες), αλλά το ότι εξάρθρωσε (ελπίζω...) τη 17Ν, μια τρομοκρατική οργάνωση με 30 χρόνια ιστορία θα είχε απήχηση είτε 1 χρόνο είτε 3 μήνες πριν τις εκλογές, λογικό είναι. Πάντως η "επίσημη" αν θέλεις, εκδοχή, είναι ότι έφτασαν στη σύλληψη μέσω του Ξηρού όταν έσκασε πάνω του η βόμβα, το δε Κουφοντίνα τον έψαχναν σε όλα τα νησιά της χώρας για ένα ολόκληρο καλοκαίρι, τώρα αν έγιναν αλλιώς τα πράγματα, δεν τα ξέρω, δεν έχω δυνατότητα πληροφόρησης "από μέσα" ή κάτι άλλο.
Να μην ξεφεύγουμε όμως, ε....
στο wikipedia μπορεις να βρεις ευκολα για την αναμειξη της cia (εδιτ : δεν το βρισκω ! καποιος θα το εβγαλε λογικα, το ειχα δει εκει καποτε σιγουρα). εκεινη την περιοδο ειχε και τη βραβευση του πρακτορα που εκανε τη δουλεια και στο site της ιδιας της cia.
δεν ξερω αμα λεει κατι ο "λογος" μου γιατι εικονα δεν εχω - παντως το ειχα δει το site ο ιδιος.
απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειναι η πρωτη φορα του σε υπουργικη θεση αλλα η δευτερη, και μαλιστα στο ιδιο υπουργειο (εκτος αμα επειδη αλλαξε ονομα λεει κατι, το ιδιο ειναι). και την προηγουμενη φορα δεν ειχε δειξει και την καλυτερη εικονα (κατι συνταξιουχους θυμαμαι που ειχε στειλει να σαπακιασουν τα ματ) ουτε φετος (κατι γερους βαρεσαν και φετος τα ματ). - που σημαινει πως η κανει κακη δουλεια (δεν ξερει να τους ελεγχει) η δινει κακες εντολες (ακομα χειροτερα δηλαδη) .
προφανως κανενα απο αυτα δεν δικαιολογει την επιθεση, νομιζω οτι το ξεκαθαρισαμε. απλα μην τον βγαλουμε και αγιο επειδη δεχθηκε επιθεση
ismael blanco wrote:
και εδω αμα σκοτωσει κανεις κοσμο με τετοιο τροπο θα τον χωσουν μεσα μονιμα, κι εκει αμα σκοτωσει αστυνομικος η διεφθαρθει πολιτικος δεν θα κανουν τιποτα.
Μν το λες αυτο με τοση σιγουρια...
Θα σου ελεγα το παραδειγμα για την αγγλια αλλα με προλαβε ο kwnccc...Τα πραγματα που συμβαινουν εδω ειναι τις περισσοτερες φορες κωμικοτραγικα και οποιες ποινες πεφτουν ειναι για το θεαθηναι σε ζητηματα που υπαρχουν απο πισω συμφεροντα ή δν πεφτουν καν ποινες...Ενω αν πιασουν καποια 22χρονα παιδια που και καλα ηταν σε τρομοκρατικη οργανωση( πυρηνες φωτιας) τους προβαλουν στα μεσα ως τους χειροτερους εγκληματιες και οτι η ελλαδα πλεον θα ειναι ασφαλης....Ειδαμε ποσο ασφαλης ειναι και εχουμε να δουμε ακομα...
τυχαιες δολοφονιες (αρα οχι με συμφεροντα, μιας και αυτο π λες ειναι απαντηση στο παραδειγμα μου με τα σχολεια) και εδω αντιμετωπιζονται σωστα οπως και σε καθε μερος.
για θεματα συμφεροντων δες και σε αλλες χωρες : αμα καποιον τον θελουν ελευθερο, ελευθερος θα μεινει.
κοιτα ιστορικα αστυνομικης βιας πχ σε αλλες χωρες. σε αγγλια και ηπα εχουν γινει ακραιες επιθεσεις απο αστυνομικους και δεν εχει γινει τιποτα.