φυσικά και δε σε γραψαμε, θα μπει και το δικό σου αλλά κάποια περίοδο με πιο σοβαρή και φιλοσοφική διάθεση.. Τώρα λίγο πιο χαλαρή κατάσταση :ρ
Dorks -> ας πούμε σπασίκλες (για να μη κηνυγας μετα

Γιατί τα αποτελέσματα μπορούν να μαγειρευτούν παλι!enum21 wrote:Γιατί ρωτάς?kwnccc wrote:Σε αυτό έχει γίνει έλεγχος για να μην παίρνει παραπάνω από μία ψήφο από τον καθένα?enum21 wrote:now we have the next top poll..
![]()
να σου πω την αλήθεια περίμενα τη C να είναι ψηλά όχι όμως την Cobol!![]()
anywayz
Someone who has odd interests, and is often silly at times. A dork is also someone who can be themselves and not care what anyone thinks.S.a.kiss.007 wrote:Τι είναι dorks?
Άρα:USA pejorative slang for a quirky, silly and/or stupid, socially inept person, or one who is out of touch with contemporary trends. Often confused with nerd and geek, but does not imply the same level of intelligence.
Το ξέρεις ότι θα τα πήγαινες μια χαρά με τον Sheldon ε?Zifnab wrote:Θα σας απαντήσω επιστημονικά
Άρα:USA pejorative slang for a quirky, silly and/or stupid, socially inept person, or one who is out of touch with contemporary trends. Often confused with nerd and geek, but does not imply the same level of intelligence.
A dork is a geek
A geek isn't always a dork
Δεν ισχύει δηλαδή αμφιμονοσήμαντα - αλλά μονοσήμαντα.
Είναι πολύ πιο υποτιμητικό να σε πούνε dork.
Άρα η απάντηση είναι no για κάποιες φορές και yes για κάποιες εξαιρέσεις.
Απάντησα no καθώς έχουμε σχέση υποσυνόλου και όχι ταύτιση των δύο συνόλων
Code: Select all
echo $dorks==$geeks?"yes":"no"; /*what's the answer ?*/
Κλασσικό παράδειγμα geek...Είναι όμως και dork...?Master_ex wrote:yo!Η ερώτηση είναι λάθοςCode: Select all
![]()
Είναι κώδικας άρα η απάντηση είναι συγκεκριμένη! Άρα δεν μπορούμε να απαντήσουμε υποκειμενικά![]()
Επίσης, τα $dorks και $geeks είναι μεταβλητές που δε ξέρουμε τη τιμή τους... και τι γλώσσα είναι αυτή, το == τι συγκρίνει? τιμές ή τύπους?
INSUFFICIENT DATA FOR MEANINGFUL ANSWER
Loner wrote:Κλασσικό παράδειγμα geek...Είναι όμως και dork...?Master_ex wrote:yo!Η ερώτηση είναι λάθοςCode: Select all
![]()
Είναι κώδικας άρα η απάντηση είναι συγκεκριμένη! Άρα δεν μπορούμε να απαντήσουμε υποκειμενικά![]()
Επίσης, τα $dorks και $geeks είναι μεταβλητές που δε ξέρουμε τη τιμή τους... και τι γλώσσα είναι αυτή, το == τι συγκρίνει? τιμές ή τύπους?
Η ερώτηση θα είναι λάθος γιατί η απάντηση είναι συγκεκριμένη.dexter wrote:Loner wrote:Κλασσικό παράδειγμα geek...Είναι όμως και dork...?Master_ex wrote:yo!Η ερώτηση είναι λάθοςCode: Select all
![]()
INSUFFICIENT DATA FOR MEANINGFUL ANSWER![]()
![]()
![]()
next poll :είναι ο Master_ex dork , geek ή και τα 2?
Ναι σωστά δεν είχε!! dunno όμως δεν θα επέλεγα - η γλώσσα μάλλον είναι php και το == συγκρίνει μόνο τιμέςMaster_ex wrote:yo!Η ερώτηση είναι λάθοςCode: Select all
![]()
pyro wrote:Βρήκα το επόμενο poll : "Σας άρεσε το προιγούμενο poll; ναι ή οχι"
H αναδρομη θα ηταν και το μεθεπομενο να ειναι "σας αρεσε το προηγουμενο poll?"enum21 wrote:pyro wrote:Βρήκα το επόμενο poll : "Σας άρεσε το προιγούμενο poll; ναι ή οχι"και το μεθεπόμενο : "Σας άρεσε το πιο προηγούμενο poll" αναδρομή
Stoupeace wrote:H αναδρομη θα ηταν και το μεθεπομενο να ειναι "σας αρεσε το προηγουμενο poll?"enum21 wrote:pyro wrote:Βρήκα το επόμενο poll : "Σας άρεσε το προιγούμενο poll; ναι ή οχι"και το μεθεπόμενο : "Σας άρεσε το πιο προηγούμενο poll" αναδρομή
enum21 wrote:Εννοούσα ό,τι συνέχεια θα χρησιμοποιούσαμε την ίδια ερώτηση για το πιο προηγούμενο poll (το ένα πριν από αυτό που λέμε)![]()
Σε μπέρδεψα? Δε νομίζω!![]()
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
para wrote:Βασικά, αναδρομή (χμ, "άπειρο loop" καλύτερα) θα ήταν αν το επόμενο poll ήταν:
Θα σας αρέσει το επόμενο poll?
και το μεθεπόμενο:
Σας άρεσε το προηγούμενο poll?
OLE!Οι 5 υψηλότερες θερμοκρασίες
ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ » αναλυτική πρόγνωση ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ 37 °C
meteo.gr
fail σε τμήμα πληροφορικών να χρησιμοποιούμε το ίδιο pass... το MScIS ετοιμάζεται για security awareness campaign στο uni
Σε κάθε λογαριασμό σου έχεις διαφορετικό εσυ ; εγώ εχω καμία 5αριά που εναλλάσσονται, αλλα πιο συχνά και αλλα λιγότεροStormRider wrote:fail σε τμήμα πληροφορικών να χρησιμοποιούμε το ίδιο pass... το MScIS ετοιμάζεται για security awareness campaign στο uni
πλεον, ναι... έχει τύχει βέβαια, και μιας και δεν έχω πάρα πολλά πράγματα να θυμάμαι κι έτσι έχω διαφορετικά... Ωστόσο, η τακτική που αναφέρεις είναι οκ. Νομίζω ότι κανείς δεν περιμένει αυξημένη ασφάλεια από τα passwords πλεον (δεν ξέρω αν περίμενε και ποτέ). Επαρκή ασφάλεια για όχι σημαντικά πράγματα νομίζω, σα χρήστης, ότι προσφέρουν. Περισσότερο χαριτολογώντας την έκανα την παρατήρηση γιατί περίμενα λιγότερα voteschriskin wrote:Σε κάθε λογαριασμό σου έχεις διαφορετικό εσυ ; εγώ εχω καμία 5αριά που εναλλάσσονται, αλλα πιο συχνά και αλλα λιγότερο