4η φορά το ίδιο βίντεο σε μια βδομάδα!
Τι έχετε πάθει όλοι;
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
proskopos wrote:χαχαχα... Πρέπει να είμαστε πολύ περίεργα όντα για να γελάμε με αυτά..
xaxa όντως, το έδειξα στον αδερφό μου και δεν καταλάβαινε γιατί γέλαγα και μου άρεσε. Και θεώρησε ότι είναι και βλακεία Τι να πω δε με καταλαβαίνουν Μόνο εσείς με καταλαβαίνετε
Δεν είναι μόνο αυτά ρε σεις... Στο τρένο που πηγαίναμε και γυρνάγαμε απο Fosscom πχ αυτά που λέγαμε ήταν εντελώς καμμένα... Όσοι μας ακούν μας περνάνε για freaks... Τα έλεγα στην κοπελιά μου και με κοίταγε περίεργα...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Θεϊκό το βιντεάκι!! Τα ακούς enum;;; Όταν σου λέω ότι καταντήσαμε να λέμε τα αστεία που λέγαν οι καθηγητές στο πρώτο έτος και γελάγανε μόνοι τους γιατί εμείς τότε δεν τα καταλαβαίναμε...!! Καήκαμε! Ωρέ πού πάμε, πού πάμε!
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet
2) You are visiting Venus forum
3) You are reading my signature
5) You didn't notice that point 4 is missing
6) You just checked for point 4
7) You are smiling
[/size][/color]
proskopos wrote:Δεν είναι μόνο αυτά ρε σεις... Στο τρένο που πηγαίναμε και γυρνάγαμε απο Fosscom πχ αυτά που λέγαμε ήταν εντελώς καμμένα... Όσοι μας ακούν μας περνάνε για freaks... Τα έλεγα στην κοπελιά μου και με κοίταγε περίεργα...
To έχω πάθει κι εγώ πολλές φορές αυτό όταν είμαι στο τρένο με κάποιον από Πληροφορική και μιλάμε.. οι άλλοι μας κοιτάνε με γουρλωμένα μάτια, καρφωμένοι και με ένα ύφος "Τι λένε τώρα αυτοί"? Είναι όλα τα λεφτά.