Στο fb νομίζω ότι αν βάλεις # και κολλητά το username κάποιου σε ένα σχόλιο πχ, τότε το username αυτό στο σχόλιο λειτουργεί ως λινκ στο αντίστοιχο προφίλ.sandra wrote:Νομιζω οτι παλια στο twitter ηταν τροπος για να βαλεις tag στα λεγομενα σου, αν ηθελες πχ να γραψεις για τα επεισοδια στην Αθηνα εβαζες #griots και οι αναζητήσεις με αυτόν τον ορο επεστρεφαν τα tweets που το περιείχαν. Πλεόν το twitter πρέπει να κανει αναζητηση σε οποιαδηποτε λεξη, αλλα το χουι έχει μείνει. Μάλλον καθυστερημένη μόδα θα την έλεγα.
Daywalkings... 06:01-23:59
Re: Daywalkings... 06:01-23:59
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Οκ thanks, τι χανεις αν δεν εχεις twitter?sandra wrote:Νομιζω οτι παλια στο twitter ηταν τροπος για να βαλεις tag στα λεγομενα σου, αν ηθελες πχ να γραψεις για τα επεισοδια στην Αθηνα εβαζες #griots και οι αναζητήσεις με αυτόν τον ορο επεστρεφαν τα tweets που το περιείχαν. Πλεόν το twitter πρέπει να κανει αναζητηση σε οποιαδηποτε λεξη, αλλα το χουι έχει μείνει. Μάλλον καθυστερημένη μόδα θα την έλεγα.

O Freddos το βαζει συχνα...δεν ξερω αν παρακολουθεις αθλητικα ωστε να τον ξερεις και να τον εχεις και friend.chriskin wrote:ultimate_aektzis wrote:Ρε τι σπαστικη μοδα ειναι αυτο με τις # στο fb και το twitter.Και για ποιο λογο το βαζουν ετσι?
δεν το εχω δει πουθενα, ποιο λεμε;

Με το @ νομιζω γινεται.nickpro wrote:Στο fb νομίζω ότι αν βάλεις # και κολλητά το username κάποιου σε ένα σχόλιο πχ, τότε το username αυτό στο σχόλιο λειτουργεί ως λινκ στο αντίστοιχο προφίλ.sandra wrote:Νομιζω οτι παλια στο twitter ηταν τροπος για να βαλεις tag στα λεγομενα σου, αν ηθελες πχ να γραψεις για τα επεισοδια στην Αθηνα εβαζες #griots και οι αναζητήσεις με αυτόν τον ορο επεστρεφαν τα tweets που το περιείχαν. Πλεόν το twitter πρέπει να κανει αναζητηση σε οποιαδηποτε λεξη, αλλα το χουι έχει μείνει. Μάλλον καθυστερημένη μόδα θα την έλεγα.
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Code: Select all
_+88______________________________
_+880_____________________________
_++88_____________________________
_++88_____________________________
__+880_________________________++_
__+888________________________+88_
__++880______________________+88__
__++888_____+++88__________+++8__
__++8888__+++8880++88____+++88__
__+++8888+++8880++8888__++888___
___++888++8888+++888888++888____
___++88++8888++8888888++888_____
___++++++888888888888888888______
____++++++88888888888888888______
____++++++++000888888888888______
_____+++++++000088888888888______
______+++++++00088888888888______
_______+++++++088888888888_______
_______+++++++088888888888_______
________+++++++8888888888________
________++++++0088888888_________
________+++++0008888888__________
________++++8888888888___________
_________++++88888888____________
__________+++88888888____________

- XaviannNJ
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Όντωςultimate_aektzis wrote:Με το @ νομιζω γινεται.nickpro wrote:Στο fb νομίζω ότι αν βάλεις # και κολλητά το username κάποιου σε ένα σχόλιο πχ, τότε το username αυτό στο σχόλιο λειτουργεί ως λινκ στο αντίστοιχο προφίλ.sandra wrote:Νομιζω οτι παλια στο twitter ηταν τροπος για να βαλεις tag στα λεγομενα σου, αν ηθελες πχ να γραψεις για τα επεισοδια στην Αθηνα εβαζες #griots και οι αναζητήσεις με αυτόν τον ορο επεστρεφαν τα tweets που το περιείχαν. Πλεόν το twitter πρέπει να κανει αναζητηση σε οποιαδηποτε λεξη, αλλα το χουι έχει μείνει. Μάλλον καθυστερημένη μόδα θα την έλεγα.
Ναι δε είμουν σίγουρος.Δεν το έχω κάνει ποτέ κιόλας.Οπότε, στο θέμα μας, τι κάνει η #??XaviannNJ wrote:Όντωςultimate_aektzis wrote:Με το @ νομιζω γινεται.nickpro wrote: Στο fb νομίζω ότι αν βάλεις # και κολλητά το username κάποιου σε ένα σχόλιο πχ, τότε το username αυτό στο σχόλιο λειτουργεί ως λινκ στο αντίστοιχο προφίλ.

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Κααααποτε εφτιαχνε tag στο twitter αλλα πλεον ειναι περιττη και χρησιμευει για να μου σπαει τα νευρα. 

- samiwinch
- Mbyte level
- Academic status: MSc
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Μπαοκ?ultimate_aektzis wrote:

Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Παιδιά βάλτε όλοι βενζίνη σήμερα και φουλάρετε το! Αυξάνεται απο αύριο κι αλλο!
- sinty
- Kilobyte level
Πόσο ακόμα οέο??? Τα ποδαράκια μας θα παίρνουμε σε λίγο!barbarosa wrote:Παιδιά βάλτε όλοι βενζίνη σήμερα και φουλάρετε το! Αυξάνεται απο αύριο κι αλλο!
She's lost in the darkness, fading away
I'm still around here, screaming her name
- enum21
Το ποδήλατο είναι η μόνη λύση. Σεβασμός από τους οδηγούς και δρόμοι να υπήρχαν.sinty wrote:Πόσο ακόμα οέο??? Τα ποδαράκια μας θα παίρνουμε σε λίγο!barbarosa wrote:Παιδιά βάλτε όλοι βενζίνη σήμερα και φουλάρετε το! Αυξάνεται απο αύριο κι αλλο!
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Στην Αθήνα, όχι, το ποδήλατο δεν είναι λύση, λόγω αποστάσεων, κλίματος, και μορφολογίας εδάφους. Για κοντινές αποστάσεις/βόλτες συμφωνώ, αλλά δύσκολα θα γίνει καθημερινό μέσο μετακίνησης (όπως είναι π.χ. στο Βέλγιο και στην Ολλανδία)
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- enum21
Για αυτό λέω να υπήρχαν δρόμοι.. οι τωρινοί ούτε για αυτοκίνητα δεν είναιemperormario wrote:Στην Αθήνα, όχι, το ποδήλατο δεν είναι λύση, λόγω αποστάσεων, κλίματος, και μορφολογίας εδάφους. Για κοντινές αποστάσεις/βόλτες συμφωνώ, αλλά δύσκολα θα γίνει καθημερινό μέσο μετακίνησης (όπως είναι π.χ. στο Βέλγιο και στην Ολλανδία)

- sinty
- Kilobyte level

Συμφωνώ! Ούτε κατάλληλες λωρίδες δεν υπάρχουν στους δρόμους ούτε τίποτα! Και άσε που άμα πάθεις τίποτα, θα σου πούνε "Κι εσύ; στην Ελλάδα με ποδήλατο;" ανεξαρτήτως του αν έφταιγες εσύ ή όχι. Θα ήταν όμως ωραία να υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες... Όνειρα, όνειραemperormario wrote:Στην Αθήνα, όχι, το ποδήλατο δεν είναι λύση, λόγω αποστάσεων, κλίματος, και μορφολογίας εδάφους. Για κοντινές αποστάσεις/βόλτες συμφωνώ, αλλά δύσκολα θα γίνει καθημερινό μέσο μετακίνησης (όπως είναι π.χ. στο Βέλγιο και στην Ολλανδία)

She's lost in the darkness, fading away
- philimonas
- Kilobyte level
Αφήστε τις δικαιολογίες και φέρτε τα ποδήλατα από τα χωριά σας! 

- maria nefeli
- Kilobyte level
Διαβάζοντας τη συζήτηση εδώ περί ποδηλάτων στην Αθήνα κτλ , θυμήθηκα ένα - μάλλον σύνηθες - περιστατικό που μου είχε κάνει εντύπωση στο Βερολίνο :
εκεί σε όλη την πόλη τα πεζοδρόμια είναι χωρισμένα με γκρι και μπορντό πλάκες , οι γκρι για τους πεζούς και οι μπορντό για τα ποδήλατα.
Γενικά , τα ποδήλατα είναι πολύ προσφιλές μέσο μεταφοράς για τους κατοίκους του Βερολίνου .
Αν έκανε , όμως , κάποιος κακομοίρης το λάθος να περπατάει στις μπορντό πλάκες , πολύ απλά , τον χτυπούσαν οι διερχόμενοι ποδηλάτες !!!!
Δεν προσπαθούσαν να τον αποφύγουν , δεν του κόρναραν , απλώς έπεφταν πάνω του
(δεν υπερβάλω , το είδα η ίδια αρκετές φορές και προφανώς δεν λέω οτι πάντα έτσι γίνεται , φαντάζομαι θα υπάρχουν και κάποιοι πιο "διαλλακτικοί")
Ό,τι να 'ναι !
εκεί σε όλη την πόλη τα πεζοδρόμια είναι χωρισμένα με γκρι και μπορντό πλάκες , οι γκρι για τους πεζούς και οι μπορντό για τα ποδήλατα.
Γενικά , τα ποδήλατα είναι πολύ προσφιλές μέσο μεταφοράς για τους κατοίκους του Βερολίνου .
Αν έκανε , όμως , κάποιος κακομοίρης το λάθος να περπατάει στις μπορντό πλάκες , πολύ απλά , τον χτυπούσαν οι διερχόμενοι ποδηλάτες !!!!
Δεν προσπαθούσαν να τον αποφύγουν , δεν του κόρναραν , απλώς έπεφταν πάνω του

(δεν υπερβάλω , το είδα η ίδια αρκετές φορές και προφανώς δεν λέω οτι πάντα έτσι γίνεται , φαντάζομαι θα υπάρχουν και κάποιοι πιο "διαλλακτικοί")
Ό,τι να 'ναι !
Ωφελείν ή μη βλάπτειν (Ιπποκράτης)
το ειδα κι εγω αυτο στη στουτγαρδη
κατι παει τελειως στραβα με τη λογικη των γερμανων
ενω στο αναλογο διπλο πεζοδρομιο που εχουν στα βριλισσια και εχει για ποδηλατα και πεζους απλα ο ποδηλατης ειπε "να περασω λιγο;"
(την κυριακη το ειδα αυτο, το αλλο πριν απο μερικα χρονια)
κατι παει τελειως στραβα με τη λογικη των γερμανων

ενω στο αναλογο διπλο πεζοδρομιο που εχουν στα βριλισσια και εχει για ποδηλατα και πεζους απλα ο ποδηλατης ειπε "να περασω λιγο;"
(την κυριακη το ειδα αυτο, το αλλο πριν απο μερικα χρονια)
- philimonas
- Kilobyte level
Άσε μας! Όλοι περπατάνε πάνω, ακόμα και στα σημεία που έχει πεζοδρόμια!
Κι άμα "κορνάρεις" σε κοιτάνε και περίεργα. Μου έχει τύχει να μου πεί ένας να πάω από το δρόμο
Κι άμα "κορνάρεις" σε κοιτάνε και περίεργα. Μου έχει τύχει να μου πεί ένας να πάω από το δρόμο

philimonas wrote:Άσε μας! Όλοι περπατάνε πάνω, ακόμα και στα σημεία που έχει πεζοδρόμια!
δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα την απαντηση σου , αμα πηγαινε στο δικο μου
βασικα δεν καταλαβα το "ασε μας" αμα δειχνει αγανακτηση επειδη αναγνωριζεις την κατασταση (μιας και λες οτι κι εσενα σου εχει τυχει να παει πεζος στο μερος των ποδηλατων και να μην κανει αυτοματα ακρη να περασεις οταν εισαι με ποδηλατο) η αμα παρεξηγησες αυτο που ειπα.
εγω αυτο που ειπα παντως ειναι πως ειδα ποδηλατη να ζηταει ευγενικα απο πεζο να κανει στην ακρη ενω βρισκονταν στο μερος που ειναι ορισμενο ως μερος για ποδηλατες - αντι απλα να τον πατησει και να προχωρησει με το ποδηλατο του αμεριμνος οπως ειχα δει σε αναλογη φαση στη στουτγαρδη και ειχα μεινει #%#@%^%.
- philimonas
- Kilobyte level
Κοίτα, σίγουρα διαφωνώ με το να πατάνε οι ποδηλάτες τους πεζούς (προφανώς
).
Από την άλλη, δε νομίζω ότι οι πεζοί πρέπει να πάνε "αυτόματα στην άκρη για να περάσεις όταν είσαι με το ποδήλατο", γιατί απλά οι πεζοί δεν πρέπει να είναι στον ποδηλατόδρομο
, όπως πχ δεν πηγαίνω εγώ με το ποδήλατο στα πεζοδρόμια (για πάνω από 100 μέτρα ξέρω'γω)

Από την άλλη, δε νομίζω ότι οι πεζοί πρέπει να πάνε "αυτόματα στην άκρη για να περάσεις όταν είσαι με το ποδήλατο", γιατί απλά οι πεζοί δεν πρέπει να είναι στον ποδηλατόδρομο