για Ηρακλειο μιλαω...αυτο ειναι αλλωστε κυριως η Κρητη!!!necrofear_13 wrote: Ή έτσι νομίζεις δεν ξέρω τι έχεις καπνίσει...![]()
![]()
Καλού κακού όποιος θέλει να πάει κρήτη ας κοιτάξει κανένα δελτίο καιρού.

για Ηρακλειο μιλαω...αυτο ειναι αλλωστε κυριως η Κρητη!!!necrofear_13 wrote: Ή έτσι νομίζεις δεν ξέρω τι έχεις καπνίσει...![]()
![]()
necrofear_13 wrote:Ή έτσι νομίζεις δεν ξέρω τι έχεις καπνίσει...samiwinch wrote:εδω παντως εχει ολη μερα ηλιο και αρκετη ζεστη...![]()
![]()
![]()
ουστττ!!!XaviannNJ wrote:@Samiwinch: Χανιά ftw!
οχι το έχω δει σε περίπτερο..ultimate_aektzis wrote:Πες μου οτι ειναι fake...
Για κοιτα...και δεν του φαινεται.Εγω νομιζω οτι ειναι ενα μιγμα focus, menshealth και Sporty.jrΕίναι παρόμοιου περιεχομένου με το περιοδικό Κατερίνα σε facebookικη έκδοση
Κρυάδες......ultimate_aektzis wrote:Για κοιτα...και δεν του φαινεται.Εγω νομιζω οτι ειναι ενα μιγμα focus, menshealth και Sporty.jrΕίναι παρόμοιου περιεχομένου με το περιοδικό Κατερίνα σε facebookικη έκδοση![]()
wtf?cypher wrote:Πετυχα διαφημιση για νεο περιοδικο.![]()
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Κι εγώ πέτυχα τη διαφήμιση στην τηλεόραση..κατάντια..!!cypher wrote:
Έτσι κι αλλιώς είναι για facebook girlsnookie wrote:
Προσωπικα..δεν θα χρειαστω τετοιο ειδος οδηγιων!
Αααακριβως για αυτο μπορει να το τσιμπησουν και τιποτα αρσενικα προκειμενου να εντρυφησουν στα ιερα μυστικα του τροπου σκεψης αυτων των ''κοριτσιων''.. :idea:*Natasa* wrote:Έτσι κι αλλιώς είναι για facebook girlsnookie wrote:
Προσωπικα..δεν θα χρειαστω τετοιο ειδος οδηγιων!
Έτσι κι αλλιώς είναι για facebook girlsnookie wrote:
Γιατί είναι ένας και ίδιος για ολες? You bring racism upon you*Natasa* wrote:Αυτό είναι τουλάχιστον τραγικό! 'Ασε που ποτέ κανείς με κανένα περιοδικό δε θα μπορέσει να μπει στον τρόπο σκέψης των κοριτσιών!
Όχι είναι πολλοί,αλλά κανέναν δε θα καταφέρετε να μάθετεStoupeace wrote:Γιατί είναι ένας και ίδιος για ολες? You bring racism upon you*Natasa* wrote:Αυτό είναι τουλάχιστον τραγικό! 'Ασε που ποτέ κανείς με κανένα περιοδικό δε θα μπορέσει να μπει στον τρόπο σκέψης των κοριτσιών!
[/spoiler]