Μακάρι!*Natasa* wrote:Πράγματι..και νομίζω ότι το τρέιλερ που κυκλοφόρησε δείχνει σκηνές γενικά κι από τα δύο (αφού διαφημίζει και τα δύο μέρη) άρα θα έχουν γυριστεί..!

Μακάρι!*Natasa* wrote:Πράγματι..και νομίζω ότι το τρέιλερ που κυκλοφόρησε δείχνει σκηνές γενικά κι από τα δύο (αφού διαφημίζει και τα δύο μέρη) άρα θα έχουν γυριστεί..!
StormRider wrote:Δε θέλω να δω τίποτα. Βρήκε γκόμενο.
StormRider wrote:![]()
![]()
![]()
Μα είναι δυνατόν??? Με αυτόν??? Τί έχει αυτός παραπάνω από εμένα??? (καλά μην απαντήσετε)
![]()
![]()
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
StormRider wrote:![]()
![]()
![]()
Μα είναι δυνατόν??? Με αυτόν??? Τί έχει αυτός παραπάνω από εμένα??? (καλά μην απαντήσετε)
![]()
![]()
Αυτο ειναι που λεμε σταχτη κ burberryStormRider wrote:Αποχαιρετίστε το κατάστημα της Burberry στο Κολονάκι, σε λίγες ώρες δε θα υπάρχει...
Αν την αγαπάς πραγματικά, πρέπει να την αφήσεις να ακολουθήσει τη καρδιά της. Όσο και αν σε πονάει..StormRider wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emperormario wrote:Αν την αγαπάς πραγματικά, πρέπει να την αφήσεις να ακολουθήσει τη καρδιά της. Όσο και αν σε πονάει..StormRider wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δώσε στον StormRider τα φώτα σου, μετέδωσε του το feeling του rock star, για να κατατροπώσει τον άλλο τον χλεχλε!Stoupeace wrote:Aντε μωρε ολοι αφησανε μαλλια και μπηκαν σε μια μπαντα
Πλεον δεν είναι τόσο στάνταρ τα πράγματα...kwnccc wrote:Όταν θα μπλέξει με τις κόκες, θα γίνει πάλι ο παλιός καλός της εαυτός και θα γυρίσει σε σεα StormRider!![]()
Βασικά δεν το είπα τόσο για αυτό! Πιο πολύ σκέφτηκα άλλες περιπτώσεις που καβαλλημένα κοριτσάκια που έχουν μάθει στα φώτα κλπ από την εφηβεία τους συνήθως στο τέλος καταλήγουν όλο και κάπως σε καμμιά κλινική αποτοξίνωσης!marios wrote:Πλεον δεν είναι τόσο στάνταρ τα πράγματα...kwnccc wrote:Όταν θα μπλέξει με τις κόκες, θα γίνει πάλι ο παλιός καλός της εαυτός και θα γυρίσει σε σεα StormRider!![]()
Όταν βγαίνει ο τύπος από τους Blink 182 και λεει σε συνέντευξη:
"και μάγκα μου, πήγαμε μετά στο tour-bus μας, καπνίσαμε 2 τσιγαριλίκια και στο ορκίζομαι, σχεδόν το κάναμε"
Και το Toy Story το έδειξε 3D,απλά όχι σε όλους τους κινηματογράφους..!gasparosoft wrote: (ελπίζω να το δείξουν κι εδώ σε 3D , όχι όπως το toy story)