απορια : στη γαλλια περασαν τις δημοσιες υπηρεσιες σε open source. αυτοι πως δουλευουν μια χαρα;
δεν ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις
τοτε μακ και παλι μακ, 3 χιλιαρικα το λαπτοπ μου με ασημενια μπογια και λειτουργικο των 50 ευρω
Σύσταση Τμήματος Προστασίας Διανοητικής Ιδιοκτησίας
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: Σύσταση Τμήματος Προστασίας Διανοητικής Ιδιοκτησίας
μην πέφτουμε πάντα στις ίδιες λούπες .. έλεος
btw το support σε *nix είναι αρκετά πιο ακριβό από το support σε ms. Οπότε τον τεχνικό τον συμφέρει να βάλει *nix αν είναι certified
btw το support σε *nix είναι αρκετά πιο ακριβό από το support σε ms. Οπότε τον τεχνικό τον συμφέρει να βάλει *nix αν είναι certified

Και εγώ πιστεύω ότι είναι παράλογο να χρησιμοποιείς επαγγελματικά εργαλεία ( είτε από άποψη τιμής είτε από άποψη δυνατοτήτων ) από τη στιγμή που κάνεις ερασιτεχνική χρήση.
Εγώ άλλη απορία έχω. Κάθε καημένο μαγαζάκι που μπορεί να έχει ένα pc με παράνομο os για να παίζει πασιέντζα or something θα πληρώνει πρόστιμο τώρα?
Προφανώς ναι, αλλά είναι λογικό? Νομίζω παλιότερα υπήρχε αντίστοιχος νόμος αλλά αφορούσε επιχειρήσεις με >50 υπαλλήλους, πράγμα σχετικά λογικό.
Γενικά σχετικά με το software χωράει πολλή συζήτηση...
Το λέω αυτό γιατί πιστεύω ότι αν πρωτοπιάσει κάποιος pc με linux or something στα χέρια του από μικρός τότε τα WIndows θα του φαίνονται περίεργα στη χρήση.
Εγώ άλλη απορία έχω. Κάθε καημένο μαγαζάκι που μπορεί να έχει ένα pc με παράνομο os για να παίζει πασιέντζα or something θα πληρώνει πρόστιμο τώρα?
Προφανώς ναι, αλλά είναι λογικό? Νομίζω παλιότερα υπήρχε αντίστοιχος νόμος αλλά αφορούσε επιχειρήσεις με >50 υπαλλήλους, πράγμα σχετικά λογικό.
Γενικά σχετικά με το software χωράει πολλή συζήτηση...
Ποιός μίλησε για πληροφορικάριους? Νομίζω η M$ και κάθε M$ θα προτιμούσε να γίνεται χρήση αποκλειστικά των προϊόντων της και ας υπήρχαν τα "πειρατικά" παρά να μην έχανε κέρδη αλλά να υπήρχαν και άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα.nickpro wrote:Επίσης το θέμα Linux άστο, γιατί δεν μιλάμε αποκλειστικά για πληροφορικάριους
Το λέω αυτό γιατί πιστεύω ότι αν πρωτοπιάσει κάποιος pc με linux or something στα χέρια του από μικρός τότε τα WIndows θα του φαίνονται περίεργα στη χρήση.
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

Στην Γαλλία, όχι στο Ελλάντα.chriskin wrote:απορια : στη γαλλια περασαν τις δημοσιες υπηρεσιες σε open source. αυτοι πως δουλευουν μια χαρα;
Ναι, αλλά πόσοι είναι αυτοί? Μακάρι να ήταν όλοι.Master_ex wrote:Ποιός μίλησε για πληροφορικάριους? Νομίζω η M$ και κάθε M$ θα προτιμούσε να γίνεται χρήση αποκλειστικά των προϊόντων της και ας υπήρχαν τα "πειρατικά" παρά να μην έχανε κέρδη αλλά να υπήρχαν και άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα.nickpro wrote:Επίσης το θέμα Linux άστο, γιατί δεν μιλάμε αποκλειστικά για πληροφορικάριους
- mikem4600
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ναι, σίγουρα. Θα είναι σαν Yugo με κολλημένο σηματάκι μερσεντέ στο καπώ.chriskin wrote:δεν ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις
τοτε μακ και παλι μακ, 3 χιλιαρικα το λαπτοπ μου με ασημενια μπογια και λειτουργικο των 50 ευρω

Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
η κατι παει λαθος με το παραδειγμα σου η δεν καταλαβα ακριβως τι ειπες