Μεταλάδες ενωθείτε!

Εδώ μπαίνουν μουσικά θέματα.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Μεταλάδες ενωθείτε!

Post by chriskin » Thu Jul 08, 2010 9:13 pm

Stoupeace wrote: δεν νομίζω η κυβέρνηση της Πορτογαλίας να είναι όλοι γκοθίκια με corpsepaint :lol:

προσπαθησα αρκετα να το φανταστω αυτο αλλα απλα δεν μου βγαινει :lol:

---------------

για τα γραμματοσημα παντως : εκει βαζουν πραγματα που αρεσουν σε καποιες ομαδες. σε καποιες ομαδες (αρκετα μεγαλες) αρεσει η black , αρα πρεπει να βαλουν.

για το τελευταιο του stoupeace : ειναι απολυτα σωστο αυτο. οι χριστιανοι κατεστρεψαν χιλιαδες ναους σε σημειο να μην μεινει τιποτα απολυτως και στη συνεχεια εχτισαν απο πανω τους δικους τους. το να χαλασει κανεις κανενα παραθυρο ναου η να βαλει καμια φωτια για το συμβολικο της ιστοριας δεν μου φαινεται ιδιαιτερα μεγαλη αμαρτια
Last edited by chriskin on Thu Jul 08, 2010 9:16 pm, edited 1 time in total.
The Punisher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by The Punisher » Thu Jul 08, 2010 9:15 pm

σχετικά με τα γραμματόσημα: Γιατί πρέπει να ανανγωρίσουμε κάτι ηλίθιο ως κάτι άξιο αντιγραφής. Στην Ελλάδα περισσότερο πουλάει η Θώδη ας πούμε, πως θα σας φαινόταν σε γραμματόσημο.

Δεν έχω ιδέα με ποιο τρόπο επιλέγονται οι εικονίτσες για τα γραμματόσημα. Για την ακρίβεια απ'όσα γραμματόσημα έχω δει ως τώρα, ζήτημα να θυμάμαι καμιά 20ρια. Το να βάζουμε όμως τέτοιες παραστάσεις και να τα στέλνουμε να ταξιδέψουν στο άλλο άκρο του κόσμου είναι τουλάχιστον υποκειμενικό. Δε θα εκτιμήσω ιδιαίτερα την Πορτογαλία αν το επόμενο πακέτο που λάβω έχει τέτοιου είδους παραστάσεις πάνω. Το αντίθετο μάλιστα :smt012

Εκτός αν θεωρείτε τους Moonspell ή τους Rotting Christ ως προσφορά στην ανθρωπότητα, ή ακόμη ως κάποια ελάχιστη επιρροή σε αυτήν. Σοβαρά τώρα .. :smt017

Cheers

----
chriskin wrote:εκει βαζουν πραγματα που αρεσουν σε καποιες ομαδες.
please ξανασκέψου το και δες ότι ούτε ισχύει, ούτε ενισχύει τις απόψεις σου, ούτε θα σου άρεσε αν ίσχυε .. :roll:
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jul 08, 2010 9:23 pm

γιατι ακριβως δεν ισχυει ; εχεις δει τι μπαινει στα γραμματοσημα η απλα το λες ετσι;
(και ναι, δεν μ'αρεσει που ισχυει, το ειπα αρκετα καθαρα στα προηγουμενα μηνυματα μου...)
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Thu Jul 08, 2010 9:25 pm

chriskin wrote:εχεις δει τι μπαινει στα γραμματοσημα η απλα το λες ετσι;
Διαβασες το post μου ή μόνο τις 3 τελευταίες γραμμές; Seriously now ... :roll:
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jul 08, 2010 9:28 pm

The Punisher wrote:
chriskin wrote:εχεις δει τι μπαινει στα γραμματοσημα η απλα το λες ετσι;
Διαβασες το post μου ή μόνο τις 3 τελευταίες γραμμές; Seriously now ... :roll:
διαβασα και τονισα εμμεσα το μερος που λες οτι δεν εχεις ιδεα για το τι μπαινει στα γραμματοσημα
δεν σου φαινεται παραλογο να πεις τοτε οτι εχω αδικο οταν λεω τι μπαινει στα γραμματοσημα, αμα δεν ξερεις;

υπαρχουν απειρα γραμματοσημα με προσωπα η συμβολα που συνδεονται αμεσα με στρατιωτικους αρχηγους που προκαλεσαν σφαγες (δεν εχω καποιο προβλημα με το στρατο γενικοτερα αλλα αλλο αμυνα και αλλο επιθεση) η με βασιλιαδες κτλ. αμα θεωρειται ηθικη επιλογη ο βασιλιας που ειχε κοσμο να πεθαινε για να γελαει, και ανηθικη επιλογη οι moonspell, κατι παει λαθος νομιζω.
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Thu Jul 08, 2010 9:35 pm

chriskin wrote:διαβασα και τονισα εμμεσα το μερος που λες οτι δεν εχεις ιδεα για το τι μπαινει στα γραμματοσημα
δεν τόνισες κάτι, ερώτηση έκανες. Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι.

Πέρα από αυτό υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ ανήθικου και ηλίθιου. Αν θεωρείς εσύ ανήθικο να βάλουν οπλαρχηγούς ας πούμε οκ. Για το κομμάτι "επιθετική πολιτική" μάλλον αναφέρεσαι στον Μ. Αλέξανδρο (δε νομίζω η "προέλαση στην Άγκυρα" να έχει γραμματόσημα, δεν ξέρω) που είναι ένα πρόσωπο αναγνωρισμένο από την παγκόσμια ιστορία (hint: δεν τον κρίνω)

Κοιτάζοντας λίγο online για ελληνικά γραμματόσημα, για να μη συζητάμε σε κενό πλαίσιο δηλαδή, βλέπω κυρίως τοπία, κεφαλές αγαλμάτων, Eurobasket και Euro (συλλεκτικά περισσότερο). Ένα πρόχειρο google θα σου βγάλει τα αντίστοιχα αποτελέσματα φαντάζομαι. Παρεμπιπτόντως, απ' όσα είδα, η συντριπτική πλειοψηφία ήταν τοπία, επαναστάτες του '21 ή μάχες (πχ Ναυαρίνο) και αρχαία αγάλματα. Δεν είδα άπειρους σφάχτες στρατιωτικούς και βασιλιάδες. :smt017
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jul 08, 2010 9:43 pm

με ενα γρηγορο google για να σου δειξω ποσο χαζα ειναι τα γραμματοσημα βρηκα τη φατσα του ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ
αμα δεν εχω παθει αμνησια ειναι ενας πρωην πολιτικος που σταματησε επειδη μπλεχτηκε σε τεραστια οικονομικα εγκληματα.
(τυχαινει να ειναι και συγγενης γαμωτο)
επισης βρηκα γραμματοσημα με πολεμικα αεροπλανα της αμερικης (ναι , αυτα που σφαζουν γυναικοπαιδα στις διαφορες χωρες, πριν απο λιγο καιρο και εδω διπλα μας βαρεσαν μια γεφυρα, ενα νοσοκομειο και ενα σχολειο), οπως και γραμματοσημα για καθε αλλο πολεμο που εκανε η αμερικη

(επισης, μιας και μιλαγαμε για την πορτογαλια δεν αναφερομουν στον αλεξανδρο αλλα γενικοτερα σε προσωπα συνδεδεμενα με εγκληματα παγκοσμιως)

επισης βρηκα ενα γραμματοσημο για τις καλες σχεσεις της ελλαδας με τη σερβια, κατι που θα επρεπε να ειχε μαζευτει μετα τη σφαγη 8000+ αμαχων απο τους "συμμαχους" μας το 95. μπορει να ειμαι αφελης αλλα πιστευω οτι δεν χρειαζεται η ελλαδα συμμαχους που κανουν τετοιες σφαγες, ποσο μαλλον οταν οι σφαγες γινανε καθαρα επειδη οι 8000 αμαχοι ηταν μουσουλμανοι.
-----------
επισης ας μην σχολιαστουν καλυτερα τα γραμματοσημα ομαδων και λοιπων επιχειρησεων (apple πχ). θα ελεγε κανεις πως αμα εχει γραμματοσημο ο παναθηναικος , αξιζουν τουλαχιστον 2 γραμματοσημα οι moonspell. τουλαχιστον οι moonspell δεν προωθουν το "πλακωθειτε με οσους υποστηριζουν rotting christ"
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Thu Jul 08, 2010 9:56 pm

μίλαγα για ελληνικά γραμματόσημα, δηλαδή για αυτά έψαξα μόνο. Οι Αμερικάνοι κάνουν διάφορα έξυπνα, θες να αντιγράψουμε ; :smt016
Πάντως θεωρώ πως στα γραμματόσημα πρέπει να μπαίνουν παραστάσεις πολιτισμικού ενδιαφέροντος και μόνο.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jul 08, 2010 10:00 pm

The Punisher wrote:μίλαγα για ελληνικά γραμματόσημα, δηλαδή για αυτά έψαξα μόνο. Οι Αμερικάνοι κάνουν διάφορα έξυπνα, θες να αντιγράψουμε ; :smt016
Πάντως θεωρώ πως στα γραμματόσημα πρέπει να μπαίνουν παραστάσεις πολιτισμικού ενδιαφέροντος και μόνο.
νομιζα οτι εγραψα και καποια παραδειγματα ελληνικων γραμματοσημων, θελεις να μου πεις γιατι αυτα ειναι καλυτερα απο τους moonspell και τους rot. christ?

η μουσικη για μενα ειναι πολιτισμικου ενδιαφεροντος. ο παναθηναικος οχι (ουτε ο ολυμπιακος.. :smt018 )
(για να μην παρεξηγηθω : ουτε οι αγριες σφαγες που βρηκα πριν , ουτε οι εγκληματιες που κρυβονται πισω απο εικονα πολιτικου ειναι πολιτισμικου ενδιαφεροντος)
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Thu Jul 08, 2010 10:53 pm

ούτε οι rotting christ είναι πολιτισμός :)
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Jul 08, 2010 11:01 pm

μην καταληξουμε σε μια τεραστια αλυσιδα μηνυματων εκτος θεματος , κριμα για τους υπολοιπους αναγνωστες.
τελειωνω με το " αν ειχα να επιλεξω αναμεσα στο να σφαξω 8000 αμαχους και να ακουσω rotting christ, θα εκανα το δευτερο. αμα ειχα να επιλεξω ποιο να χρησιμοποιησω για να προωθησω το κρατος μου, δεν θα σκεφτομουν καν την πρωτη επιλογη¨

παω να σκοτωσω κανεναν στο urban terror τωρα :lol:
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Thu Jul 08, 2010 11:11 pm

αν ειχα να επιλεξω αναμεσα στο να σφαξω 8000 αμαχους και να ακουσω rotting christ, θα εκανα το δευτερο.
Αυτό ακούγεται πολύ παιδικό επιχείρημα. Βασικά δεν ξέρω αν μπορεί να προσμετρηθεί ως επιχείρημα για οτιδήποτε.

τι ωραία που κλείνεις το offtopic πάντως :-D
chriskin wrote:παω να σκοτωσω κανεναν στο urban terror τωρα
Μην ελπίζεις σε γραμματόσημο :lol:
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Fri Jul 09, 2010 10:01 am

chriskin wrote: υπαρχουν απειρα γραμματοσημα με προσωπα η συμβολα που συνδεονται αμεσα με στρατιωτικους αρχηγους που προκαλεσαν σφαγες (δεν εχω καποιο προβλημα με το στρατο γενικοτερα αλλα αλλο αμυνα και αλλο επιθεση) η με βασιλιαδες κτλ. αμα θεωρειται ηθικη επιλογη ο βασιλιας που ειχε κοσμο να πεθαινε για να γελαει, και ανηθικη επιλογη οι moonspell, κατι παει λαθος νομιζω.
Συμφωνω ουτε οι marduk εχουν σφάξει, άρα τους χρωσταμε γραμματοσημο...
Image
που θα πάει θα το δουμε...
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Fri Jul 09, 2010 4:05 pm

Μεταφερθηκαν τα offtopic. Μαζευτειτε plz. Υπαρχουν και πμ.
ImageImageImageImageImageImageImage
Xrhstos_kiP
Gbyte level
Gbyte level

Post by Xrhstos_kiP » Mon Jul 19, 2010 9:40 pm

emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Mon Jul 19, 2010 11:20 pm

Xaxa γαμ@το!! Αpplegate+headbang :smt049
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Tue Jul 20, 2010 4:26 pm

Link

2:12 :-p
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
cypher
Venus Former Team Member

Post by cypher » Thu Sep 23, 2010 5:59 pm

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει τη 1η Οκτωβρίου και σημεία προπώλησης είναι το Public, το Tickethouse και on-line το http://www.ticketpro.gr.

Τιμή εισιτηρίου: 28€ προπώληση. Ώρα έναρξης: 21:00.

Annihilator
Tετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010 - Principal Club Theatre, Θεσσαλονίκη
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010 - Gagarin 205, Αθήνα"
:)
http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=409
ImageImageImageImageImageImageImage
Xrhstos_kiP
Gbyte level
Gbyte level

Post by Xrhstos_kiP » Sun Oct 10, 2010 11:53 pm

Anthrax New Song Fight Em Til You Can't

Link

γουσταρω θρασσσσσσσσσσσσ :-p
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Mon Oct 11, 2010 3:48 pm

Xrhstos_kiP wrote:Anthrax New Song Fight Em Til You Can't

Link

γουσταρω θρασσσσσσσσσσσσ :-p
Yayy, μυρίζει 80'ίλα :smt081
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Mon Oct 11, 2010 3:55 pm

Το intro θυμίζει blackened ή είναι η ιδέα μου; :-p
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Tue Oct 12, 2010 3:38 am

netharis wrote:Το intro θυμίζει blackened ή είναι η ιδέα μου; :-p
Αμυδρά, προσωπικά αν δε το'χα στο μυαλό μου δε θα το παρατηρούσα.

Colour Haze κανείς?
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Post Reply

Return to “Μουσική”