Daywalkings... 06:01-23:59
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Re: Daywalkings... 06:01-23:59
Τα πρακτικά μαθήματα? Εγώ έκανα 10 2ωρα (τυπικά 2 45λεπτα είναι, αλλά καμιά φορά έκανα και παραπάνω ώρα-μέχρι δηλαδή να πάω το αυτοκίνητο στον επόμενο)ultimate_aektzis wrote:Ποσες ωρες την μερα ειναι τα μαθηματα?
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Ένα 2ωρο την ήμερα από ότι θυμάμαι ήταν ή κάπου εκεί! Πάντως εγώ πήγαινα στα θεωρητικά!ultimate_aektzis wrote:Ποσες ωρες την μερα ειναι τα μαθηματα?

Ειδικά στα τελευταία που μας έκαναν για τα μηχανικά μέρη ήταν πολύ καλό, άσε που ακούς και διάφορα άλλα πράγματα σχετικά με οδήγηση πέραν του μαθήματος!

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Για θεωρητικα μιλαω.Και κατι αλλο.Επροκειτο για το 2ο αστειακι που ακουσα αυτες τις μερες.Το διπλωμα λεει θελει 2 μηνες να ερθει.
Τουλαχιστον καμια βεβαιωση παιρνεις, οπως με την ταυτοτητα ή θα κανω λευκη απεργια στην ΓΑΔΑ για να το παρω πιο γρηγορα?

Τουλαχιστον καμια βεβαιωση παιρνεις, οπως με την ταυτοτητα ή θα κανω λευκη απεργια στην ΓΑΔΑ για να το παρω πιο γρηγορα?

- emperormario
- Wow! Terabyte level
Εμένα έκανε λιγότερο απο 1 μήνα, αλλά ήμουν απο τους πρώτους που πήρα το νέο, πλαστικοποιημένο δίπλωμα, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται τώρα..Όχι, δεν πήρα καμία βεβαίωση μέχρι να έρθει το επίσημο, αλλά καμια βολτούλα στη γειτονιά θα την κανεις. Σιγά, τώρα, μη σε σταματήσουνε 

Κανονικά έρχεται σε κανά μήνα αφού περάσεις τα πρακτικά, βέβαια εξαρτάται και από το κάθε πότε τα στέλνει το Υπουργείο, δεν θυμάμαι ακριβώς! Πάντως αν κάνει να σου έρθει >1 μήνα σου δίνεται νομίζω κάποια βεβαίωση...ultimate_aektzis wrote:Για θεωρητικα μιλαω.Και κατι αλλο.Επροκειτο για το 2ο αστειακι που ακουσα αυτες τις μερες.Το διπλωμα λεει θελει 2 μηνες να ερθει.![]()
![]()
Εγώ πάντως που είχα ζητήσει δεν μου έδωσαν επειδή θα ερχόταν γρήγορα τι δίπλωμα μου!
- emperormario
- Wow! Terabyte level
kwnccc, μην το ψάχνεις, ποστάρω πιο γρήγορα απο σένα

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Nαι αυτό είναι το βιβλίο, που εχει τις ερωτησεις και διπλα Σ/Λ. Θα δω τι μαθαίνω απο το βιβλίο και θα πάω σε κανα μηχανολογικό ίσως πως λεγονται αυτα τα περίεργα, που όλοι λένε ότι είναι δύσκολα..emperormario wrote:Έχει μέσα ερωτήσεις πολλαπής με 3 πιθανές απαντήσεις, και σε πολλές απο αυτές έχει και εικόνα? Αν ναι, τότε αυτό είναι, και δε σου χρειάζεται τίποτα άλλο. Κάνεις και τα τεστάκια απο το cd, και είσαι έτοιμος! Και εννοείται δε χρειάζεται να πας στα θεωρητικά μαθήματα, είναι χάσιμο χρόνου.

Last edited by stoupeace on Mon Jul 12, 2010 9:05 pm, edited 1 time in total.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- philimonas
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Μη λαδώσεις μανultimate_aektzis wrote:Κατι αστειακια ακουσα οτι απο τον Ιουνιο το λαδωμα...ανεβηκε στα 300Ε.

Πιο κοντά στις 10 μέρες θέλει. Τόσο έκανε το παλιό που έβγαλα (ροζουλί τρίπτυχο). Πέρσι που το άλλαξα σε καινούριου τύπου (ροζουλί καρτούλα) έκανε 4 μέρες η αλλαγή. Αν βιάζεσαι πολύ, μην περιμένεις να πάει η σχολή να στο φέρει από τη διεύθυνση μεταφορών, αλλά πήγαινε μόνος σου. Εγώ είχα ήδη το δίπλωμα για καμιά 10αριά μέρες όταν με πήρε ο δάσκαλος να μου πει ότι την επόμενη θα το έχωultimate_aektzis wrote:Το διπλωμα λεει θελει 2 μηνες να ερθει.![]()
![]()

Last edited by philimonas on Mon Jul 12, 2010 9:08 pm, edited 1 time in total.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Παλι τα ιδια θα καθομαι να εξηγω?
Λαδωμα-->250Ε
Επανεξεταση(Μεγαλη πιθανοτητα γιατι ειναι λαμογια)--->150Ε
Οταν παω για επανεξεταση παλι εχω μεγαλη πιθανοτητα να πεσω σε μουτρο αρα ή δινω τοτε το λαδωμα ξεμπερδευω και χανω 150Ε ή θα δινω μεχρι να πεσω στο 10% των φιλοτιμων εξεταστων.Μην κοιτας εσυ που οδηγας ποδηλατακι με βοηθητικες και την εχεις δει Σουμαχα.

Λαδωμα-->250Ε
Επανεξεταση(Μεγαλη πιθανοτητα γιατι ειναι λαμογια)--->150Ε
Οταν παω για επανεξεταση παλι εχω μεγαλη πιθανοτητα να πεσω σε μουτρο αρα ή δινω τοτε το λαδωμα ξεμπερδευω και χανω 150Ε ή θα δινω μεχρι να πεσω στο 10% των φιλοτιμων εξεταστων.Μην κοιτας εσυ που οδηγας ποδηλατακι με βοηθητικες και την εχεις δει Σουμαχα.

- philimonas
- Kilobyte level
Έχω και άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, το ποδήλατο προφανώς δεν έχει καμία σχέση.
Με το να λαδώσεις κι εσύ απλά βοηθάς να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση που λες ότι δεν σου αρέσει!
Με το να λαδώσεις κι εσύ απλά βοηθάς να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση που λες ότι δεν σου αρέσει!
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Με ενδιαφερει πιο πολυ η τσεπη μου ομως και να τελειωνω.Η παταξη του λαδωματος ειναι δουλεια της πολιτειας και του ΣΔΟΕ(ανοιγμα λογαριασμων εξεταστων) και μετα δικη μου.Μην κανεις σαν τον Πραστακο που λεει να σαπισουμε στο ξυλο οποιο "παρασιτο" μπαινει στην σχολη. 

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Σε τέτοιες περιπτώσεις ο εκβιασμός περιλαμβάνει πολλά λεφτά, και επειδή δεν είναι δικά μου, αλλά των γονιών μου, δε θα τους αφήσω να πληρώνουν επειδή οι εξεταστές είναι μαμημεμοι μαμαμες και ξινίζουν όταν δε λαδώνονται.philimonas wrote:Έχω και άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, το ποδήλατο προφανώς δεν έχει καμία σχέση.
Last edited by stoupeace on Mon Jul 12, 2010 9:13 pm, edited 1 time in total.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- emperormario
- Wow! Terabyte level
@Stoupeace: Ωραία, ωραία, αυτό είναι το βιβλίο. Άκου τι θα κάνεις, αρχικά το κάνεις ένα πέρασμα, κατανοώντας τις ερωτήσεις με τις διασταυρώσεις (δηλαδή, να καταλαβαίνεις ποιος έχει προτεραιότητα και γιατί). Οι υπόλοιπες ερωτήσεις, είτε είναι θεόχαζες του στυλ:
μια γιαγιά περνάει το δρόμο. Τι κάνεις?
α) Την πατάς, ανεβάζοντας το score σου
β) Τις κορνάρεις για να κουνήσει, και τις σέρνεις και καντήλια φεύγοντας
γ) Περιμένεις να περάσει
είτε έχουν νούμερα (π.χ. αποστάσεις πέδησης κλπ..) που απλά πρέπει να παπαγαλήσεις.
Μετά, θα κάνεις 1-2 περάσματα του βιβλίου ακόμα, κρύβοντας με το χέρι σου τις απαντήσεις, όπου και θα προσπαθείς να βρεις τη σωστή μόνος σου.
Και τέλος θα λοιώσεις στα τεστάκια στο pc, μέχρι να μην κάνεις ούτε ένα λάθος (υπολόγισε δλδ. καμιά 20αριά φορές).
μια γιαγιά περνάει το δρόμο. Τι κάνεις?
α) Την πατάς, ανεβάζοντας το score σου
β) Τις κορνάρεις για να κουνήσει, και τις σέρνεις και καντήλια φεύγοντας
γ) Περιμένεις να περάσει
είτε έχουν νούμερα (π.χ. αποστάσεις πέδησης κλπ..) που απλά πρέπει να παπαγαλήσεις.
Μετά, θα κάνεις 1-2 περάσματα του βιβλίου ακόμα, κρύβοντας με το χέρι σου τις απαντήσεις, όπου και θα προσπαθείς να βρεις τη σωστή μόνος σου.
Και τέλος θα λοιώσεις στα τεστάκια στο pc, μέχρι να μην κάνεις ούτε ένα λάθος (υπολόγισε δλδ. καμιά 20αριά φορές).
Last edited by emperormario on Mon Jul 12, 2010 9:17 pm, edited 2 times in total.
- sandra
- Wow! Terabyte level
philimonas++ Πες τα ρε, εμεις φταιμε πρωτα απο ολα που τους τα δινουμε. Καλυτερα να σε κοψουν και να τα ξαναδωσεις παρα να ασχολεισαι με λαμογια. Αυτο το χαλι παντως μονο στην Αθηνα, και με το λαδωμα και με το κοστος γενικα του διπλωματος
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Ισχύει, ιδίως στην Κρήτη έχω ακούσει μέχρι και μισές τιμέςsandra wrote:Αυτο το χαλι παντως μονο στην Αθηνα, και με το λαδωμα και με το κοστος γενικα του διπλωματος
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- philimonas
- Kilobyte level
Συμφωνώ με το Μάριο, απλά μην αποσπάστε από τις χαζές ερωτήσεις γιατί υπάρχουν και 5-10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις
ultimate: καμία σχέση όμως. Συμφωνώ ότι και το ΣΔΟΕ ή οι διάφοροι ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν ευθύνη, όμως δεν μπορείς να τα ρίχνεις μόνο σ'αυτούς.
Επίσης αυτό με το 10% που λες ότι είναι οι "σωστοί" νομίζω είναι πολύ υπερβολικό. Ξέρω πολλά παιδιά που πήραν με την πρώτη το δίπλωμά τους χωρίς λάδωμα (ή τους έκοψαν, αλλά από δικό τους λάθος).

ultimate: καμία σχέση όμως. Συμφωνώ ότι και το ΣΔΟΕ ή οι διάφοροι ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν ευθύνη, όμως δεν μπορείς να τα ρίχνεις μόνο σ'αυτούς.
Επίσης αυτό με το 10% που λες ότι είναι οι "σωστοί" νομίζω είναι πολύ υπερβολικό. Ξέρω πολλά παιδιά που πήραν με την πρώτη το δίπλωμά τους χωρίς λάδωμα (ή τους έκοψαν, αλλά από δικό τους λάθος).
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Ειναι και αναλογα τη σχολη.Απο τη στιγμη που τα παιρνουν(μαλλον) και οι δασκαλοι εξαρταται και απο τον δασκαλο.Αν πεταω στην οδηγηση θα ρεζιλευτει να μου πει να λδωσω. 

- philimonas
- Kilobyte level
Οι δάσκαλοι σίγουρα τα παίρνουν
Πάντως το αν θα "πετάς" στην οδήγηση (που αποκλείεται μετά από 20 ώρες να "πετάς στην οδήγηση", απλά θα ξέρεις 2-3 μανούβρες καλά
) δεν εξαρτάται μόνο από το δάσκαλο αλλά και από εσένα καμάρι μου.

Πάντως το αν θα "πετάς" στην οδήγηση (που αποκλείεται μετά από 20 ώρες να "πετάς στην οδήγηση", απλά θα ξέρεις 2-3 μανούβρες καλά

- dexter
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
πολλοί δεν στο ζητούν απλά το λάδωμα το βάζουν στην συνολική τιμή και εσύ νομίζεις ότι το πήρες χωρίς λάδωμα..ultimate_aektzis wrote:Ειναι και αναλογα τη σχολη.Απο τη στιγμη που τα παιρνουν(μαλλον) και οι δασκαλοι εξαρταται και απο τον δασκαλο.Αν πεταω στην οδηγηση θα ρεζιλευτει να μου πει να λδωσω.
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
πάρτε μετρό ρε κουβάδες που μάθατε τώρα τα αμάξια
.2 ευρώπουλα πάει η βενζίνη 

f**k robin and batman i'm robbin with a bat man