Daywalkings... 06:01-23:59

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
kwnccc
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a
Re: Daywalkings... 06:01-23:59

Post by kwnccc » Mon Jul 12, 2010 11:06 pm

dexter wrote:
ultimate_aektzis wrote:Ειναι και αναλογα τη σχολη.Απο τη στιγμη που τα παιρνουν(μαλλον) και οι δασκαλοι εξαρταται και απο τον δασκαλο.Αν πεταω στην οδηγηση θα ρεζιλευτει να μου πει να λδωσω. ;)
πολλοί δεν στο ζητούν απλά το λάδωμα το βάζουν στην συνολική τιμή και εσύ νομίζεις ότι το πήρες χωρίς λάδωμα..
Όντως αυτό ισχύει πολλές φορές, γιατί πια θεωρείται δεδομένο! :-p
kwnccc wrote:
ultimate_aektzis wrote:Για θεωρητικα μιλαω.Και κατι αλλο.Επροκειτο για το 2ο αστειακι που ακουσα αυτες τις μερες.Το διπλωμα λεει θελει 2 μηνες να ερθει. :smt005 :smt005

Τουλαχιστον καμια βεβαιωση παιρνεις, οπως με την ταυτοτητα ή θα κανω λευκη απεργια στην ΓΑΔΑ για να το παρω πιο γρηγορα? :-p
Κανονικά έρχεται σε κανά μήνα αφού περάσεις τα πρακτικά, βέβαια εξαρτάται και από το κάθε πότε τα στέλνει το Υπουργείο, δεν θυμάμαι ακριβώς! Πάντως αν κάνει να σου έρθει >1 μήνα σου δίνεται νομίζω κάποια βεβαίωση...
Εγώ πάντως που είχα ζητήσει δεν μου έδωσαν επειδή θα ερχόταν γρήγορα τι δίπλωμα μου!
:lol: :lol:

Που θα μου πάει, λίγη προπόνηση θέλω ακόμα! :lol:
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Mon Jul 12, 2010 11:36 pm

δεν εξαρτάται μόνο από το δάσκαλο αλλά και από εσένα καμάρι μου.
Το πλεον σιγουρο ειναι οτι δεν θα αρκεστω στις 20 ωριτσες του δασκαλου. :smt006
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by ismael blanco » Tue Jul 13, 2010 9:17 am

ultimate_aektzis wrote:
δεν εξαρτάται μόνο από το δάσκαλο αλλά και από εσένα καμάρι μου.
Το πλεον σιγουρο ειναι οτι δεν θα αρκεστω στις 20 ωριτσες του δασκαλου. :smt006
Καλα προφανως και δν θα αρκεστεις στις 20 ωρες μαθηματος...Και τον αερα του αυτοκινητου αν δν ξερεις να οδηγεις απο πριν θα τον παρεις μετα απο 6 μηνες περιπου...
Ωχ πας για διπλωμα????Την βαψαμε ευτυχως που δν μενουμε και κοντα :lol: ....Ποτε με το καλο θα δωσεις αν ειναι να σου ευχηθω καλη επιτυχια??? :lol: :lol: ....
Live your dreams...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Jul 13, 2010 12:13 pm

Δεν ρωταω για μενα ρε...αν ειναι να παω για διπλωμα θα ερθω σε σενα να κανω μαθηματα. :lol:
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ismael blanco » Tue Jul 13, 2010 1:05 pm

ultimate_aektzis wrote:Δεν ρωταω για μενα ρε...αν ειναι να παω για διπλωμα θα ερθω σε σενα να κανω μαθηματα. :lol:
Και καλα θα κανεις....Και φθηνοτερος ειμαι και θα μαθεις και καλυτερη οδηγηση!!!!
Live your dreams...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Jul 13, 2010 1:39 pm

Δεν ξερω για καλυτερη αλλα σιγουρα θα μαθω πιο γρηγορη...ξερεις τωρα, αγνοουμε προτεραιοτητες φαναρια τροχονομους(ειδικα αυτους γιατι ειμαστε ΑΕΚτζηδες και δεν γουσταρουμε μπατσους) δεν δινουμε προτεραιοτηα στους πεζους μπαινουμε στο αντιθετο ρευμα κτλ. :lol: :lol:
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ismael blanco » Tue Jul 13, 2010 1:44 pm

Α ολα και ολα αυτα θα τα μαθεις απο τον dante :-p ...Εγω θα σου μαθω προσεκτικη και καλη οδηγηση....Ποτε με το καλο ξεκινας, γτ απο αυγουστου παιζει πινγκ-πονγκ tournament you know!!!! ;)
Live your dreams...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Jul 13, 2010 1:51 pm

Μπα δεν προλαβαινω κλεινει το τμημα διπλωματων(πολυ βρωμικο χρημα επεσε και πανε να βαλουν betadine :-p )...το πολυ πολυ θα ερχεσαι να με παιρνεις. :smt006
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Tue Jul 13, 2010 11:55 pm

Χμ ναι η κατάσταση με τα λαδώματα είναι κάπως τραγική αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι αυτό. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας (εγώ δεν λαδώνω να μην διαιωνίσω την κατάσταση) όλοι μας το κάναμε και σε πολλές περιπτώσεις δεν γίνεται κι αλλιώς. Εκτός κι αν έτυχαν σε κάποιον σωστό επαγγελματία. Παρόλα αυτά για να μπεις σε τέτοιες θέσεις πρέπει να είσαι γλύφτης του κερατά οπότε χλωμό το κόβω να υπάρχει έστω και ένας σωστός εξεταστής. Όσο καλός οδηγός και να σαι αν σου βγάλουν το λάδι μια ώρα ένα λαθάκι θα το κάνεις δεν μπορεί μέσα στο άγχος σου. Οπότε επειδή κάθε φορά που εξετάζεσαι δίνεις σχεδόν όσο και στο λαδάκι έχεις μια σιγουριά. Η κατάσταση έτσι είναι δυστυχώς και δεν αλλάζει. Για κάθε έναν που δεν θα δώσει υπάρχουν άλλοι 10 που θα τα δώσουν οπότε για τους αλήτες εξεταστές δεν έγινε και τίποτα ίσα ίσα δείχνουν ότι κόβουν και κόσμο και δεν τους περνάνε όλους. Έτσι κι αλλιώς το 800άρι έκαστος το έχουν χαλαρά.

Τουλάχιστον ας έχει την αυτογνωσία ο καθένας να μην οδηγάει όταν βλέπει ότι δεν ξέρει.

Αλήθεια γιατί τα νέου τύπου διπλώματα κάνουν 4πλάσιο χρόνο να εκδοθούν? Το δικό μου το είχα πάρει σε μια βδομάδα από τις εξετάσεις (το ροζ βιβλιαράκι) αλλά έχω ακούσει ότι το νέο κάνει κανα μήνα να βγει...
philimonas
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by philimonas » Wed Jul 14, 2010 12:31 am

barbarosa wrote:όλοι μας το κάναμε
lol (και δεν λέω μόνο για εμένα)
barbarosa wrote:Τουλάχιστον ας έχει την αυτογνωσία ο καθένας να μην οδηγάει όταν βλέπει ότι δεν ξέρει.
lol :smt006

Για το πόσο κάνει να βγει είπα και πιο πάνω ότι εγώ πήρα το δικό μου καινούριο σε λιγότερο από εβδομάδα (αντικατάσταση του παλιού βέβαια). Δεν ξέρω αν τα καινούρια που εκδίδονται για πρώτη φορά αργούν πράγματι, πάντως μια επιπλέον καθυστέρηση 1-3 ημερών είναι φυσιολογική δεδομένου ότι όλα στέλνονται πλέον στη διεύθυνση διαβατηρίων της αστυνομίας στην Καισαριανή και δεν εκδίδονται στις νομαρχίες.
~~Wind~~
Gbyte level
Gbyte level

Post by ~~Wind~~ » Wed Jul 14, 2010 12:50 am

lol, dudes είναι απλά τα πράγματα,

σήματα διαβάζεις 2μέρες, δίνεις και περνάς
επίσης τα διαβάζεις από εδώ -> http://stogr.gr/

πρακτικά δε λαδώνεις εκτός κι αν είσαι στόκος φλώρος και κατεστραμμένος
και δεν έχεις τι να κάνεις τα λεφτά σου
5 απλά πράγματα ζητάνε, αν τα κάνεις σωστά και είσαι ευγενικός σε περνάνε,
αν σε κόψουν καλά σου κάνανε και πιθανόν να είσαι και επικίνδυνος

επίσης αν δε σ'αρέσει κάτι το αλλάζεις,
εκτός κι αν σ'αρέσει να είσαι πρόβατο, δεν έχεις δική σου κρίση και άποψη
και βολεύεσαι πίσω από γελοίες δικαιολογίες,
ουσιαστικά τον εαυτό σου κοροϊδεύεις

προσωπικά εγώ πέρασα και τα σήματα και τα πρακτικά με τη μία, με 3 βδομάδες μαθήματα, σε ένα μήνα δλδ ξεμπέρδεψα.
Όταν έδωσα πρακτικά ήμασταν 5 άτομα, και οι 4 άλλοι είχαν λαδώσει 150€+ τον κάθε εξεταστή και έλεγαν ότι χωρίς λάδωμα πλέον δε περνάς κ ότι αξίζει και τέτοια
κι εγώ τους κορόιδευα, γενικά τραγική κατάσταση. Και πάλι ως ο μόνος που δε λάδωσε πέρασα.. φοβερό κατόρθωμα..

πάρτε μπισκότα καλύτερα και κεράστε κ εμένα κανένα.
αυτά, κάντε τπτ χρήσιμο τώρα.

EDIT:
@barbarosa: ναι, το καινούργια κάνει 3βδομάδες να βγει
το υπόλοιπο ποστ ήταν τραγικό κατά τη γνώμη μου.
ImageImage
Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Wed Jul 14, 2010 1:53 am

Στα forums όλοι υπέρμαχοι της διαφάνειας είναι. Αν γινόταν αυτό στην πραγματική ζωή δεν θα υπήρχε αυτή η κατάσταση με τις εξετάσεις φίλε μου. Πονάει η αλήθεια μερικές φορές.
Master_ex
Mbyte level
Mbyte level

Post by Master_ex » Wed Jul 14, 2010 2:01 am

Εγώ είμαι της άποψης να μιλήσετε με το δάσκαλό σας πρώτα και να δείτε τι θα σας πει και αυτός. Εαν δεν υπάρχει περίπτωση να περάσετε κανονικά θα το ξέρει και θα σας το πει. Αρκεί να μην είναι και αυτός στο παιχνίδι και τα πιάνει μαζί με τους εξεταστές.
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Image Play and help!
~~Wind~~
Gbyte level
Gbyte level

Post by ~~Wind~~ » Wed Jul 14, 2010 2:06 am

barbarosa wrote:Στα forums όλοι υπέρμαχοι της διαφάνειας είναι. Αν γινόταν αυτό στην πραγματική ζωή δεν θα υπήρχε αυτή η κατάσταση με τις εξετάσεις φίλε μου. Πονάει η αλήθεια μερικές φορές.
dude, δε το κάνεις για τους άλλους, για σένα το κάνεις,
εσύ θα είσαι σωστός απέναντί σου.

Link
ImageImage
Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Wed Jul 14, 2010 2:28 am

Τι μου θύμησες τώρα:

Link

Link
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Wed Jul 14, 2010 3:30 am

Ρε παιδιά ούτε εγώ λάδωσα... δεν είναι απαραίτητο... Εγώ έκατσα στο αυτοκίνητο για εξέταση λιγότερο από 5 λεπτά και μου έσβησε κιόλας γτ είχα άγχος.. δεν με έκοψαν.. τα έκανα όλα κομπλε και τέλος.. Ωστόσο ισχύει ότι αν θέλουν σου βγάζουν το λάδι, μέχρι να κάνεις @@@.. Την αδερφή μου την εξέταζαν 45 λεπτά, μέχρι που βαρέθηκαν και την πέρασαν..

Μην λαδώσετε, το αυτοκίνητο δεν είναι παιχνιδάκι... Δεν είναι μόνο το αν ξέρετε να οδηγείτε, είναι και το αν μπορείτε να διορθώσετε κάποιο πιθανό λάθος του διπλανού σας...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Jul 14, 2010 5:20 pm

Master_ex wrote:Εγώ είμαι της άποψης να μιλήσετε με το δάσκαλό σας πρώτα και να δείτε τι θα σας πει και αυτός. Εαν δεν υπάρχει περίπτωση να περάσετε κανονικά θα το ξέρει και θα σας το πει. Αρκεί να μην είναι και αυτός στο παιχνίδι και τα πιάνει μαζί με τους εξεταστές.

και οι δασκαλοι παντα μεσα δν ειναι; :smt017 (εκτος αμα τους συμφερει αυτους να κοπεις για να ξανακανεις μαθηματα, δεν ξερω )
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Wed Jul 14, 2010 5:24 pm

Αρκετοί δάσκαλοι είναι κι αυτοί μέσα στο κόλπο. Τα χρήματα άλλωστε από το χέρι του δασκάλου φεύγουν και πάνε στην τσέπη του εξεταστή. Κάποιοι ίσως κρατάνε και μια προμηθειούλα για τον κόπο τους :P.
Σπάνια αν κοπεί κάποιος/α θα ξανακάνει μαθήματα. Το κέρδος τους οι σχολές το βγάζουν απο την βασική χρέωση που λαμβάνουν από όλους τους μαθητευόμενους.
Xrhstos_kiP
Gbyte level
Gbyte level

Post by Xrhstos_kiP » Thu Jul 15, 2010 10:47 pm

Το παρακατω δεν κολλαει ουτε στις "Καλοκαιρινες Συναυλιες 2010" γιατι ειναι Δεκεμβρη, και δεν κολλαει ουτε στις "Μεταλ Συναυλιες" γιατι πολυ απλα δεν ειναι μεταλ :-p

οποτε το παραθετω εδω ;)

Προκειται για το REUNION των GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR, για οσους ενδιαφερονται για ποστ-ροκ κλπ.. :-)
OI GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR LIVE ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Επτά χρόνια μετά την τελευταία τους ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα, οι Καναδοί post-rockers Godspeed You! Black Emperor επιστρέφουν για δύο συναυλίες, την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στο Gagarin 205.

Το συγκρότημα (συγνώμη, "κολεκτίβα") θα μας έρθει φρέσκο μετά από τη high profile αποστολή της επιμέλειας του φετινού χειμερινού φεστιβάλ All Tomorrow's Parties (3-5 Δεκεμβρίου). Αν και μέχρι τη συγκεκριμένη ανακοίνωση υπήρχε μια αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον τους, φαίνεται πως οι αναρχο-καλλιτέχνες από το Μόντρεαλ έχουν όρεξη για ένα comeback. Αλλά όχι πολλή όρεξη: θα παίξουν ελάχιστα live στην Ευρώπη (η Ελλάδα ανήκει για μια φορά στους τυχερούς) και στην Αμερική και δεν θα δώσουν καμία συνέντευξη όλο αυτό το διάστημα.

Επιπλέον, η Αθήνα είναι η μόνη πόλη στην οποία έχουν προγραμματίσει 2 εμφανίσεις (μάλλον γιατί η συναυλία θα ξεκινήσει τη μία μέρα και θα τελειώσει την άλλη, οι GY!ΒΕ αγαπούν τις αργέεες κιθάρες.)

Η προπώληση ξεκινάει περίπου τώρα και θα διαρκέσει είτε μέχρι την ημερομηνία των συναυλιών είτε μέχρι την εξάντληση των εισιτηρίων, τα οποία κοστίζουν 30 ευρώ (38 το διήμερο στο ταμείο) και διατίθενται στο http://www.ticketarena.gr

http://www.jumpingfish.gr/music/gigs/1289

ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Fri Jul 16, 2010 6:47 pm

Εχω να δηλωσω οτι ο Sakiss007, κατα κοσμον G(για ευνοητους λογους), αντιγραφει ευθαρσως τις ιδεες μου να βαζει αστεια πρωτοσελιδα για avatar. :-D :smt006
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Fri Jul 16, 2010 6:50 pm

ultimate_aektzis wrote:Εχω να δηλωσω οτι ο Sakiss007, κατα κοσμον G(για ευνοητους λογους), αντιγραφει ευθαρσως τις ιδεες μου να βαζει αστεια πρωτοσελιδα για avatar. :-D :smt006
Πράγματι, και εγώ δηλώνω υπεύθυνα ότι τα clopyrights από αυτού του είδους τα avatar ανήκουν στον φίλτατο aektzi και ο S.A.kiss.007 πρέπει να αλλάξει, αλλιώς θα καταργηθεί η καταγωγή του από την Κρήτη άμεσα :-p
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
S.a.kiss.007
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: 4th year

Post by S.a.kiss.007 » Sat Jul 17, 2010 3:25 pm

στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογέννεση! :-D
εσείς τα συντηρητικά γουρούνια που θέλετε να βάλετε την τέχνη σε καλούπια!
σε καλούπια που μόνο οι ισχυροί και το κεφάλαιο μπορούν να αγοράσουν καθώς οι άδειες για πνευματική ιδιοκτησία είναι δυσβάστακτες για τον απλό ΛΑΟ.
και μην ξεχνάτε κύριοι λαϊκοί κατήγοροι, όπως θέλετε να λέγεστε, πως ο πατριωτισμός προς την ελληνική τέχνη είναι μόνο η τέχνη του ΛΑΟΥ!
για αυτό λοιπόν όλοι στους δρόμους για τον σύντροφο S.a.kiss.007 που κατηγορήθηκε αδίκως από τα μεγαλύτερα σε posts κεφάλαια αυτού του forum μόνο και μόνο για να του κόψουν τα φτερά στον αγώνα που επιτάσσει η πραγματικά λαϊκή συνείδηση!
ακολουθείστε και συμβάλετε στον δίκαιο αγώνα αυτό με εχθρούς την πλουτοκρατία των μελών αυτού του φόρουμ που εξυπηρετούν μόνο τα προσωπικά τους συμφέροντά τους και όχι της κοινότητα, την καπιταλιστική βαρβαρότητα των "κυρίων" από πάνω, την άρχουσα τάξη και τα μισθωμένα τσιράκια της που σπιλώνουν το ηρωικό και άκρως αγωνιστικό όνομα του μέλους μας S.a.kiss.007!
Τι θέλουν? Η επιδίωξη του αεκτζίδικου μονοπωλίου, της πλουτοκρατίας, της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων είναι να πληρώσει ο S.a.kiss.007 την κρίση για την οποία δεν ευθύνεται, αλλά και να υποστεί θυσίες διαρκείας. Με την αφαίρεση όσων κατακτήσεων, με τόσο κόπο, αίμα, δάκρυα και ιδρώτα, απέμειναν, προστατεύουν τα κέρδη της πλουτοκρατίας και διασφαλίζουν τα μακροπρόθεσμα συμφέροντά της. Για την κερδοφορία του κεφαλαίου επιβάλλουν στα λαϊκά στρώματα να φιμωθεί πνευματικά και να πάψει να κρίνει τις ατασθαλίες του πρώην ΑΕΚικού μπλοκ ώστε μόνη πηγή πληροφόρησης προς τον κόσμο να είναι οι λασπολογίες αυτών των λίγων έναντι των αγωνιστών αυτού του τόπου με την προφανώς αέναη και άκρως ανθρωπιστική βοήθεια των ακόμα πιο χωμένων στη λάσπη αυτών που ευθύνονται για την κρίση!!!

Αχ Venus μου, θύμα σε κάνανε, σε ξεπουλήσανε και σε πεθάνανε...!!!
Νόμος είναι το δίκιο του Σάκη
Hasta la victoria siempre.
Post Reply

Return to “off-topic”