Δε θα μπορούσαν απλά να ζητήσουν την προσκόμιση μιας απόδειξης; Γιατί να έρθουν σπίτι σου; Και με την απόδειξη μια χαρά έλεγχος δε γίνεται;lost_noni_dw wrote:Να σου πω το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μην τους αφησω να ερθουν οταν με ξαναπαρει τηλεφωνο αυτος για να κανονισει το ποτε.Σε καθε περιπτωση προφανως κ θα ζητησω αποδειξεις για το ποιοι ειναι κ τι θελουν.Και εκτος του οτι θελουν να μπουν στο σπιτι μου θελουν να ψαχουλεψουν κ τον υπολογιστη μου.Πριτς!proskopos wrote:εγώ που το πήρα και το 1 το έδωσα στον θείο μου και το άλλο μου το κλέψαν, τι θα πάθω? θα πονέσω?lost_noni_dw wrote: Οχι δεν ημουν εγω.Αν οντως κανουν ελεγχο εστω κ καθυστερημενα καλα κανουν αλλα εξακολουθω να ειμαι δυσπιστη.Ευχαριστω παντως.
πφφ τι έλεγχος ρε παιδιά? εγώ σπίτι μου δεν θα έβαζα κανέναν με τέτοια δικαιολογία...
Daywalkings... 06:01-23:59
- sinty
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
Re: Daywalkings... 06:01-23:59
Last edited by sinty on Tue Jul 20, 2010 5:56 pm, edited 1 time in total.
She's lost in the darkness, fading away
I'm still around here, screaming her name
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Καλύτερα να μην επιτρέψεις να έρθουν σπίτι σου, το λέω για το δικό σου καλό γιατί πολλά γίνονται. Αν θέλουν ερωτηματολόγιο ας το κάνουν online. Και τι ελεγχο μπορεί να κάνουν αν όντως αγοράστηκε laptop? Για 500 ευρώ να αναστατώσουν κόσμο και ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και οι περισσότεροι λείπουν -->

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- lost_noni_dw
- Mbyte level
Ευχαριστω για τις συμβολες σας δεν προκειται να τους αφησω να ερθουν. 

- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Ούτε εμένα μου είχα ζητήσει τίποτα που είχα πάρει laptop. Και εμένα η άποψή μου είναι να μην τους αφήσεις.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- enum21
(από chain mail..) Τι πολίτευμα έχουμε??
Άσκηση 1
Να βρεθεί:
Η πιθανότητα να συμβεί τρεις φορές σε 189 χρόνια ζωής του Ελληνικού κράτους, στην ίδια χώρα, με πληθυσμό 8000000 (έστω) να γίνουν πρωθυπουργοί: Παππούς, Γιος και Εγγονός της ίδιας οικογένειας.
Ξαναλέμε: ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΧΙ ΜΙΑ!
Απάντηση
Να βρεθεί:
Η πιθανότητα να συμβεί επτά φορές σε 189 χρόνια ζωής του Ελληνικού κράτους, στην ίδια χώρα, με πληθυσμό 8000000 (κατοίκων έστω) να γίνουν πρωθυπουργοί: Πατέρας και Γιος.
Απάντηση

Άσκηση 1
Να βρεθεί:
Η πιθανότητα να συμβεί τρεις φορές σε 189 χρόνια ζωής του Ελληνικού κράτους, στην ίδια χώρα, με πληθυσμό 8000000 (έστω) να γίνουν πρωθυπουργοί: Παππούς, Γιος και Εγγονός της ίδιας οικογένειας.
Ξαναλέμε: ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΧΙ ΜΙΑ!
Απάντηση
Να βρεθεί:
Η πιθανότητα να συμβεί επτά φορές σε 189 χρόνια ζωής του Ελληνικού κράτους, στην ίδια χώρα, με πληθυσμό 8000000 (κατοίκων έστω) να γίνουν πρωθυπουργοί: Πατέρας και Γιος.
Απάντηση

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Eχω αυτό το κινητό Nokia 6720 classic που έχει Symbian 9.3
Μπορω να βρω και να φορτωσω χάρτες στο κινητό, για να τους βλεπω χωρις να μπαινω ίντερνετ? Νομίζω το gps ειναι της νοκια, όχι Sygic που βρίσκω μόνο.
Μπορω να βρω και να φορτωσω χάρτες στο κινητό, για να τους βλεπω χωρις να μπαινω ίντερνετ? Νομίζω το gps ειναι της νοκια, όχι Sygic που βρίσκω μόνο.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Αμα ψάξεις σε warez-site, θα βρεις λογικά χάρτες. Γενικά, ναι, γίνεται να χρησιμοποιήσεις το χάρτη "offline". Aλλά θα επιμείνω στο να δεις και κάποια αυτόνομη λύση gps.. Καλά, ιδίως αυτό το κινητό με τέτοια οθονούλα δε θα σε βολέψει καθόλου..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Aπο το ovi store η πλοηγηση και οι χαρτες εγιναν διαθεσιμοι τζάμπα. Εβαλα λοιπόν τα οφίσιαλ σκηνικά, και μια female greek navigator, και τωρα χαιρομαι μονος μου.emperormario wrote:Αμα ψάξεις σε warez-site, θα βρεις λογικά χάρτες. Γενικά, ναι, γίνεται να χρησιμοποιήσεις το χάρτη "offline". Aλλά θα επιμείνω στο να δεις και κάποια αυτόνομη λύση gps.. Καλά, ιδίως αυτό το κινητό με τέτοια οθονούλα δε θα σε βολέψει καθόλου..
Βεβαια ειμαι -1€ στο offline mode οποτε μενει να δω αν ειναι οντως free. Iσως ειναι η πρωτη ενεργοποιηση μονο, δεν ξερω.
Αλλα για true gps θα το ψαξω οταν θα'χω 200€+ γιατι νομιζω τοσο δεν κανουν τα ομιλούντα? Θελω φωνουλα.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- philimonas
- Kilobyte level
Και τα πιο φτηνά μοντέλα έχουν φωνούλα
!
Εγώ έχω το Navigon 1200 (τώρα πουλιέται η επόμενη έκδοση, το 1400). Σπάει εύκολα και του έχω βάλει το iGo primo που είναι από τα καλύτερα προγράμματα πλοήγησης. Το μόνο κακό είναι ίσως η μικρή οθόνη, αλλά κατά τ'άλλα κάνει μια χαρά τη δουλειά του και κοστίζει κάτω από 100ε!
Btw δε ξέρω αν το 1400 σπάει το ίδιο εύκολα με το 1200

Εγώ έχω το Navigon 1200 (τώρα πουλιέται η επόμενη έκδοση, το 1400). Σπάει εύκολα και του έχω βάλει το iGo primo που είναι από τα καλύτερα προγράμματα πλοήγησης. Το μόνο κακό είναι ίσως η μικρή οθόνη, αλλά κατά τ'άλλα κάνει μια χαρά τη δουλειά του και κοστίζει κάτω από 100ε!
Btw δε ξέρω αν το 1400 σπάει το ίδιο εύκολα με το 1200

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Ρε παιδια, φορτιστη αυτοκινητου εχουνε μεσα by default?Ή θα ψαχνω μεταχειρισμενα παλι?Εκτος και αν νομιζουν τα τουβλα οτι θα δωσω 25 και 30Ε για ενα καλωδιο. 

- marios
- Wow! Terabyte level
Αυτοκινήτου έχουν σίγουρα. Φορτιστή για το σπίτι δεν έχουν όλα 

Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Ε ενταξει, του αυτοκινητου με καιει.Δεν εχω τοσο μεγαλο σπιτι ωστε να το χρειαζομαι και εκει. 

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Εχω ενα IDE δισκο που δεν χωραει στο tower αλλα δεν θελω να τον πεταξω...σκεφτομαι να του βαλω ενα κουτι να τον κανω εξωτερικο USB.Καλο θα ηταν να υποστηριζει και SATA.Και σχετικα φτηνο....τι να κοιταξω? 

- sinty
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
She's lost in the darkness, fading away
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Ποσο γ@μαει το arch?
Εφαγα το μισο ΣΚ για να το κανω αρκετα λειτουργικο και θα χρειαστω και αλλο τοσο για να μπορω να δουλευω με την ιδια ευχερεια οπως στο παλιο συστημα αλλα χαλαλι του.

Εφαγα το μισο ΣΚ για να το κανω αρκετα λειτουργικο και θα χρειαστω και αλλο τοσο για να μπορω να δουλευω με την ιδια ευχερεια οπως στο παλιο συστημα αλλα χαλαλι του.

- S.a.kiss.007
- Mbyte level
- Academic status: 4th year
ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο λεωφορείο που να "κυκλοφορεί" μέσα στο αεροδρόμιο. θέλω να πάω κοντά στο εμπορικό πάρκο (ικεα κτλ) αλλά από την άλλη πλευρά που είναι το τελωνείο, το ταχυδρομείο κτλ. αλλά από ό,τι βλέπω είναι μακρυά από το σταθμό του μετρό (περίπου 2 χλμ (?))
- cypher
Πηγαινε στο ΙΚΕΑ που ειναι στο αιγαλεο. Πας με την μπλε γραμμη του μετρο μεχρι το αιγαλεο και μετα με το λεωφορειο 730 (η το 735 δεν θυμαμαι ακριβως) κατεβαινεις στην σταση "ΙΚΕΑ" (S.a.kiss.007 wrote:ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο λεωφορείο που να "κυκλοφορεί" μέσα στο αεροδρόμιο. θέλω να πάω κοντά στο εμπορικό πάρκο (ικεα κτλ) αλλά από την άλλη πλευρά που είναι το τελωνείο, το ταχυδρομείο κτλ. αλλά από ό,τι βλέπω είναι μακρυά από το σταθμό του μετρό (περίπου 2 χλμ (?))

- ninaT
- byte level
- Academic status: N>4
η πάρε το αμάξι σου και πήγαινε!δίπλα είσαι S.a.kiss.007!!cypher wrote:Πηγαινε στο ΙΚΕΑ που ειναι στο αιγαλεο. Πας με την μπλε γραμμη του μετρο μεχρι το αιγαλεο και μετα με το λεωφορειο 730 (η το 735 δεν θυμαμαι ακριβως) κατεβαινεις στην σταση "ΙΚΕΑ" (S.a.kiss.007 wrote:ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο λεωφορείο που να "κυκλοφορεί" μέσα στο αεροδρόμιο. θέλω να πάω κοντά στο εμπορικό πάρκο (ικεα κτλ) αλλά από την άλλη πλευρά που είναι το τελωνείο, το ταχυδρομείο κτλ. αλλά από ό,τι βλέπω είναι μακρυά από το σταθμό του μετρό (περίπου 2 χλμ (?))) που ειναι ακριβως διπλα.
My dream is to fly,over the rainbow ..so high..
Πάντως πρέπει να κανονίσουμε συνάντηση venus στα ΙΚΕΑ για φαί...cypher wrote:Πηγαινε στο ΙΚΕΑ που ειναι στο αιγαλεο. Πας με την μπλε γραμμη του μετρο μεχρι το αιγαλεο και μετα με το λεωφορειο 730 (η το 735 δεν θυμαμαι ακριβως) κατεβαινεις στην σταση "ΙΚΕΑ" (S.a.kiss.007 wrote:ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο λεωφορείο που να "κυκλοφορεί" μέσα στο αεροδρόμιο. θέλω να πάω κοντά στο εμπορικό πάρκο (ικεα κτλ) αλλά από την άλλη πλευρά που είναι το τελωνείο, το ταχυδρομείο κτλ. αλλά από ό,τι βλέπω είναι μακρυά από το σταθμό του μετρό (περίπου 2 χλμ (?))) που ειναι ακριβως διπλα.

υ.γ. και με τα πόδια αν βαριέσαι να περιμένεις σε ένα τεταρτο είσαι εκεί... ή επίσης αν είσαι κοντά στον Κηφισσό επίσης φτάνεις πολύ γρήγορα!
- S.a.kiss.007
- Mbyte level
- Academic status: 4th year
οκ.... πάμε άλλη μίαninaT wrote:η πάρε το αμάξι σου και πήγαινε!δίπλα είσαι S.a.kiss.007!!cypher wrote:Πηγαινε στο ΙΚΕΑ που ειναι στο αιγαλεο. Πας με την μπλε γραμμη του μετρο μεχρι το αιγαλεο και μετα με το λεωφορειο 730 (η το 735 δεν θυμαμαι ακριβως) κατεβαινεις στην σταση "ΙΚΕΑ" (S.a.kiss.007 wrote:ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο λεωφορείο που να "κυκλοφορεί" μέσα στο αεροδρόμιο. θέλω να πάω κοντά στο εμπορικό πάρκο (ικεα κτλ) αλλά από την άλλη πλευρά που είναι το τελωνείο, το ταχυδρομείο κτλ. αλλά από ό,τι βλέπω είναι μακρυά από το σταθμό του μετρό (περίπου 2 χλμ (?))) που ειναι ακριβως διπλα.

S.a.kiss.007 wrote: ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο λεωφορείο που να "κυκλοφορεί" μέσα στο αεροδρόμιο. θέλω να πάω κοντά στο εμπορικό πάρκο (ικεα κτλ) αλλά από την άλλη πλευρά που είναι το τελωνείο, το ταχυδρομείο κτλ. αλλά από ό,τι βλέπω είναι μακρυά από το σταθμό του μετρό (περίπου 2 χλμ (?))

----------------
edit:
Είναι εύκολο δλδ να πάω με τα πόδια?kwnccc wrote: υ.γ. και με τα πόδια αν βαριέσαι να περιμένεις σε ένα τεταρτο είσαι εκεί...
Όπως θα βγεις από το μετρό θα ρωτήσεις πως πας προς Κηφισσό και έτσι παίρνεις την Ιερά Οδό μέχρι τον Κηφισσό και μετά παίρνεις τον Κηφισσό δεξιά και αμέσως μετά την Shell που θα αχνοφαίνεται θα φτάσεις ΙΚΕΑ!S.a.kiss.007 wrote:Είναι εύκολο δλδ να πάω με τα πόδια?kwnccc wrote: υ.γ. και με τα πόδια αν βαριέσαι να περιμένεις σε ένα τεταρτο είσαι εκεί...