Στάσεις στα ΜΜΜ και απεργίες
- madness
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Στάσεις στα ΜΜΜ
Καθένας με την τρέλα του...
...εγώ προτιμώ την δική μου!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)Re: Στάσεις στα ΜΜΜ
ωραιαααα και ειχα κανονισει να φαω εξω.σπιτακι λοιπον 

- emperormario
- Wow! Terabyte level
news24 wrote:Παρά τη κρίση της απεργίας ως παράνομης από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, οι εργαζόμενοι του Μετρό εμμένουν στην απόφασή τους για 24ωρη απεργία τη Τρίτη 13 Ιουλίου. Έτσι, οι συρμοί του μετρό θα τραβήξουν χειρόφρενο για αύριο.
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
cosmo.grΘα λειτουργήσει κανονικά το μετρό την Τρίτη (13/7) αφού τελικά αποφασίστηκε από τους εργαζόμενους να μην πραγματοποιήσουν την 24ωρη απεργία που είχαν προαναγγείλει.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Ρώτησα έναν security στην Ομόνοια και μου είπε ότι θα ανοίξει σε 6-8 μήνες περίπου.Η ΑΕ ΗΣΑΠ ενημερώνει το επιβατικό κοινό οτι λόγω εργασιων ανακαίνισης της Σιδηροδρομικής Γραμμής απο Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010 θα παραμείνει κλειστό το τμήμα:
ΑΤΤΙΚΗ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
για το ανωτέρω τμήμα το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με τη γραμμή 2 και 3 του ΜΕΤΡΟ
(ΑΤΤΙΚΗ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ).
Υ.Γ. Στην Αττική και το Μοναστηράκι μπορείς να κατέβεις με τον ηλεκτρικό. Δηλαδή είναι τελικοί σταθμοί. Απλά δεν μπορείς να συνεχίσεις.
What to say man...what to say....
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Μεχρι τελος του χρονου θα ειναι.Εχει ανακοινωθει.
Δηλαδη Φλεβαρη στην καλυτερη...

Κρίμα, θα μου λείψουν αυτές οι ευωδιαστικές μυρουδιές και αυτή η κοινωνική επαφή (ο ένας πάνω στον άλλον) που μας πρόσφερε ο ηλεκτρικός!ultimate_aektzis wrote:Μεχρι τελος του χρονου θα ειναι.Εχει ανακοινωθει.![]()

- sinty
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
Για να πάω πλεον στη σχολή θα πρέπει να πάρω τρόλεϋ, που είναι ακόμα καλύτερα και από ηλεκρικό! Οπότε ποδαράκια και πάλι ποδαράκια...kwnccc wrote:Κρίμα, θα μου λείψουν αυτές οι ευωδιαστικές μυρουδιές και αυτή η κοινωνική επαφή (ο ένας πάνω στον άλλον) που μας πρόσφερε ο ηλεκτρικός!ultimate_aektzis wrote:Μεχρι τελος του χρονου θα ειναι.Εχει ανακοινωθει.![]()
She's lost in the darkness, fading away
I'm still around here, screaming her name
Κοίτα θα κατεβαίνεις Ομόνοια, αν θες κάνε και το σταυρό σου και με λίγη καλή θέληση θα φτάνεις και στη σχολή ακέραια!sinty wrote:Για να πάω πλεον στη σχολή θα πρέπει να πάρω τρόλεϋ, που είναι ακόμα καλύτερα και από ηλεκρικό! Οπότε ποδαράκια και πάλι ποδαράκια...kwnccc wrote:Κρίμα, θα μου λείψουν αυτές οι ευωδιαστικές μυρουδιές και αυτή η κοινωνική επαφή (ο ένας πάνω στον άλλον) που μας πρόσφερε ο ηλεκτρικός!ultimate_aektzis wrote:Μεχρι τελος του χρονου θα ειναι.Εχει ανακοινωθει.![]()
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Επισης απο Αττικη παει και ποδαρατο, ειναι σχετικα κοντα.Just to know 

Δεν έχω ιδέα πως πάμε από Αττική!ultimate_aektzis wrote:Επισης απο Αττικη παει και ποδαρατο, ειναι σχετικα κοντα.Just to know

- cypher
- Venus Former Team Member
Διπλα στην σχολη ειναι αν περπατησεις με σταθερο ρυθμο.kwnccc wrote:Δεν έχω ιδέα πως πάμε από Αττική!ultimate_aektzis wrote:Επισης απο Αττικη παει και ποδαρατο, ειναι σχετικα κοντα.Just to know

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Αγιου Μελετιου?Δεν ειναι τοσο πισω νομιζω.Στον Αγιο Παντελεημονα βγαζει ανεβεις νομιζω...
- sinty
- Kilobyte level
- Academic status: MSc
Από τον χάρτη φαίνεται ότι μπορείς να βγεις αν πάρεις και μια ευθεία.και μετά δυο τετραγωνάκια και τσα! Πιπίνου λέει??
She's lost in the darkness, fading away
Βασικά από την Αγ. Μελετίου δεν κάνεις λίγο κύκλο από την Αττική?
Νομίζω συμφερει να πιάσεις Κοδριγκτόνος ή Δεριγνύ και να ανέβεις Πατησσίων!
Νομίζω συμφερει να πιάσεις Κοδριγκτόνος ή Δεριγνύ και να ανέβεις Πατησσίων!

Last edited by kwnccc on Sat Jul 24, 2010 10:50 pm, edited 1 time in total.
- enum21
Κάτι μου λέει ότι θα τελειώσουν πολύ πιο μετά

Μειώνουν και τα δρομολόγια των λεωφορείων άρα θα γίνεται χαμός.ΗΣΑΠ, νέες καθυστερήσεις
Κλείνει από Δευτέρα το τμήμα Μοναστηράκι - Αττική έως και το τέλος Δεκεμβρίου
Της Αλεξανδρας Kασσιμη
Νέα ταλαιπωρία περιμένει τους επιβάτες του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου από Δευτέρα, καθώς η διοίκηση των ΗΣΑΠ ανακοίνωσε χθες νέες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των έργων ανακαίνισης της σιδηροδρομικής υποδομής. Οι αρχικές εξαγγελίες τοποθετούσαν την ολοκλήρωση του έργου στις αρχές του περασμένου Μαρτίου, στη συνέχεια μετατέθηκε για το τρέχον καλοκαίρι, ύστερα για το φθινόπωρο και η τελευταία ενημέρωση κάνει λόγο για συνέχιση των έργων έως το τέλος του έτους, χωρίς όμως καμία αναφορά για τον χρόνο ολοκλήρωσής τους. Ετσι, από την ερχόμενη Δευτέρα 26 Ιουλίου έως και το τέλος Δεκεμβρίου θα παραμείνει κλειστό το υπόγειο τμήμα του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου από το Μοναστηράκι μέχρι την Αττική. Η συγκοινωνία θα διεξάγεται στα τμήματα από Πειραιά μέχρι Μοναστηράκι και από Αττική μέχρι Κηφισιά.
Κάτοχοι ετήσιων καρτών
Οι κάτοχοι των ετήσιων καρτών απεριορίστων διαδρομών με αποκλειστική χρήση ΗΣΑΠ θα μπορούν, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, να χρησιμοποιούν το μετρό, αλλά μόνο για το τμήμα Αττική - Σταθμός Λαρίσης - Μεταξουργείο - Σύνταγμα - Μοναστηράκι χωρίς επιβάρυνση. Ωστόσο, για να κινηθούν από την Αττική στο Μοναστηράκι θα πρέπει να πραγματοποιούν δύο μετεπιβιβάσεις, αφού θα χρησιμοποιούν τη μία γραμμή του μετρό μέχρι το Σύνταγμα κι από εκεί θα επιβιβάζονται στην άλλη γραμμή του μετρό για να φτάσουν στο Μοναστηράκι. Στο μεταξύ, σήμερα και αύριο, εκτός λειτουργίας θα είναι και το τμήμα του Hλεκτρικού από τα Ανω Πατήσια έως το Νέο Φάληρο. Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στο συγκεκριμένο συγκοινωνιακό κομμάτι θα λειτουργήσει εκτάκτως η λεωφορειακή γραμμή «Χ20», με ενδιάμεσες στάσεις κοντά στους σταθμούς του Hλεκτρικού. Η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι αντίστοιχη με αυτήν των συρμών του ΗΣΑΠ, ενώ οι επιβάτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται και από τις υφιστάμενες γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ.
Δρομολόγια ΟΑΣΑ
Ταυτόχρονα, σε νέες περικοπές στις συχνότητες δρομολογίων προχωρεί η διοίκηση του ΟΑΣΑ, η οποία εφαρμόζει από σήμερα στα λεωφορεία και από τη Δευτέρα στα τρόλεϊ το δεύτερο θερινό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα τη μείωση των συχνοτήτων διέλευσης των οχημάτων (λεωφορείων και τρόλεϊ από τις στάσεις).
Εγκαινιάστηκε ο «Χολαργός»
Εγκαινιάστηκε χθες το πρωί ο σταθμός του Μετρό στον Χολαργό, ο 34ος σταθμός του δικτύου. Βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Μεσογείων με την οδό Φανερωμένης και αναμένεται να εξυπηρετεί καθημερινά 20.000 επιβάτες. Από αρχιτεκτονικής άποψης, έχει μια ιδιαιτερότητα: είναι ο πρώτος του Μετρό όπου οι δύο αποβάθρες ενώνονται με κλεισμένη σε γυαλί πεζογέφυρα λίγο υψηλότερα από τα διερχόμενα τρένα.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πιάσουν και πάλι δουλειά οι δύο μετροπόντικες στη Θεσσαλονίκη –που έχουν σταματήσει από τις αρχές του έτους– ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα εγκαινιαστεί και ο σταθμός της Αγίας Παρασκευής. Η ξαφνική κινητικότητα στα τρία αυτά μέτωπα του Μετρό οφείλεται στη συμφωνία που επετεύχθη ανάμεσα στο υπουργείο Υποδομών και τον κατασκευαστή τους, ο οποίος είχε εγκαταλείψει τα έργα εγείροντας οικονομικές αξιώσεις.
Ευκαιρία να βγάλουμε στο δρόμο τα ποδήλατα μας! 

- enum21
Αν υπήρχε δρόμος, γιατί όχι?kwnccc wrote:Ευκαιρία να βγάλουμε στο δρόμο τα ποδήλατα μας!

Εννοείς δρόμος για τα ποδήλατα να φανταστώ?enum21 wrote:Αν υπήρχε δρόμος, γιατί όχι?kwnccc wrote:Ευκαιρία να βγάλουμε στο δρόμο τα ποδήλατα μας!
Ε εντάξει... ακόμα και χωρίς θα επιβιώσουμε!

- madness
- Mbyte level
ναι αν δε σε φάνε λάχανο οι μηχανόβιοι και τα αυτοκίνητα!!! 

@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)Re: Στάσεις στα ΜΜΜ
Θα τα καταφέρουμε!madness wrote:ναι αν δε σε φάνε λάχανο οι μηχανόβιοι και τα αυτοκίνητα!!!

Να μαζευτούμε πολλοί να γεμίσουμε τους δρομούς να μην μπορούν να κυκλοφορούν και να αναγκαστούν να μας φτιάξουν ειδικά διαζώματα!

- madness
- Mbyte level
σωστό και αυτό!!!
να δημοσιεύσω κ εγώ την διατριβή μου για την πρόσβαση στην σχολή με μετρό και πόδια:
να δημοσιεύσω κ εγώ την διατριβή μου για την πρόσβαση στην σχολή με μετρό και πόδια:

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)