Παιδια,επειδη δεν ξερω που και αν αξιζει να ανοιξω νεο thread για το θεμα που θελω το γραφω εδω και οποιος ξερει σιγουρα πανω στο θεμα,ας απαντησει οσο πιο γρηγορα γινεται...
εχω συνδεση vodafone στο κινητο και ειμαι σε διαδικασια η ανανεωσης της συνεργασιας μου με τη vodafone η στην αλλαγη σε συνδεση cosmote...σημερα πηγα απο cosmote και μου ειπαν οτι εκτος του οικονομικου θεματος(παγια,επιδοτησεις κλπ) το καλο της cosmote ειναι οτι εκπεμπει υποδιπλασια ποσοτητα ακτινοβολιας απο τη vodafone...συγκεκριμενα η Cosmote εκπεμπει ακτινοβολια στα 1800 Mhz,ενω η Vodafone στα 900 Mhz...και μου ειπαν οτι οσο υψηλοτερη ειναι η τιμη των Mhz τοσο μικροτερη ειναι η ακτινοβολια που εκπεμπεται...μαλιστα ειπαν οτι στην Αμερικη ισως υπαρχει εταιρεια που εκπεμπει στα 1900+Mhz και που εξαλειφει σχεδον τελειως την οποια ακτινοβολια...δεν ξερω κατα ποσο στεκει βεβαια αυτο...τεσπα,ηθελα να δω αυτη η διαφορα των 2 εταιρειων ειναι οντως τοσο μεγαλη ωστε να συμφερει να αφησω την Vodafone και να το γυρισω σε Cosmote???ανεξαρτητου τα προγραμματα που εχει η καθε εταιρεια,μονο ως προς την ακτινοβολια που εκπεμπει η καθε μια,ειναι τοσο μεγαλη και σημαντικη αυτη η διαφορα ωστε να παω Cosmote,η απλα ειναι μικρη σχετικα διαφορα και δεν αξιζει να αλλαξω??οποιος εχει εμπειρια πανω στο συγκεκριμενο θεμα η ξερει περισσοτερες λεπτομερειες,ας βοηθησει οσο το δυνατον γρηγοροτερα γιατι εχουν στενεψει τα χρονικα περιθωρια και θελω να δω τι θα κανω με το συγκεκριμενο ζητημα και αν προλαβω να αλλαξω εταιρεια(αν τελικα ειναι σημαντικη η διαφορα εκπομπης) μεχρι να φυγω απο Κρητη...
ΥΓ : σε μια συντομη αναζητηση που εκανα στο internet,δεν λεει κατι πανω στη διαφορα συχνοτητων που εκπεμπουν οι 2 εταιρειες...απλα λεει παρατηρησεις και συμβουλες ωστε να μειωνουμε οσο το δυνατον περισσοτερο την εκπεμπομενη ακτινοβολια των κινητων γενικα καθως και αλλους λογους που επηρεαζουν την ποσοτητα ακτινοβολιας που δεχομαστε(πχ μοντελο κινητου κλπ),γενικα πραγματα για το τι ειναι και τι προκαλουν/επηρεαζουν οι ακτινοβολιες κλπ...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related