Βοήθεια σχετικά με το τμημα!!
- sandra
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Βοήθεια σχετικά με το τμημα!!
Απο τα Ιωαννινα δεν εισαι; Οχι, δε δικαιουσαι μετεγγραφη απο τη στιγμη που περασες στον τοπο διαμονης σου. Και μεταξυ μας το θεωρω χαζο τελειως να παρεις για ΑΣΟΕΕ.
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
-
- Gbyte level
Ακόμα και αν έπαιρνες μετεγγραφή, πολύ δύσκολα θα σου αναγνώριζαν όλα τα μαθήματα. Μόνο κάποια που θεωρούνται ισοδύναμα (για να μάθεις ποια είναι αυτά πρέπει να ρωτήσεις τη γραμματεία μας. Σε καμία περίπτωση η ταύτιση των τίτλων δε σημαίνει ότι είναι και ισοδύναμα)
- madness
- Mbyte level
η σχολή των Ιωαννίνων είναι αντίστοιχη με την δική μας!!! και γενικά δέχονται στο τμήμα μας από αυτήν (τουλάχιστον πριν 4-5 χρόνια σίγουρα :P - ένα τηλ στην γραμματεία στις ΑΣΟΕΕ πληροφορική θα στο επιβεβαιώσει!) το θέμα λοιπόν είναι να έχεις προϋποθέσεις να πάρεις (πχ. 3τεκνοι, πολύτεκνοι...)tasosatha wrote:Τελικα περασα στα Γιαννενα...θα ηθελα ομως να σας ρωτησω κατι αλλο και οποιος γνωριζει ας απαντησει...Γινεται αν περασω ολα τα μαθηματα του πρωτου έτους να παρω μεταγραφη στο τμημα σας και να εγγραφω στο δευτερο έτος???
Καθένας με την τρέλα του...
...εγώ προτιμώ την δική μου!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)-
- Buffer underflow exception
- Academic status: High school
Απλα ρωταω επειδη μου ειχε πει ενας καθηγητης στο σχολειο πως αν καποιος περασει ολα τα μαθηματα του πρωτου ετους εχει την δυνατοτητα εαν επιθυμει (σαν επιβραβευση) να παρει μεταγραφη σε οποιοδηποτε αντιστοιχο τμημα της Ελλαδας. Αμα ειναι θα ρωτησω στη γραμματεια για περισσοτερες πληροφοριες...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Τρελο μου φαινεται, ποσο δυσκολο ειναι να περασεις ολα τα μαθηματα του ετους σου?Αλλα και παλι...σε τοσο δυσκολους καιρους εγω θα καθομουν στα "αυγα" μου.
-
- Gbyte level
Μου φαίνεται πολύ πολύ δύσκολο (δε νομίζω ότι υπάρχει σχολή που θα θέλει να διώξει τους καλούς φοιτητές της). Επίσης, δεν είναι τόσο δύσκολο να περάσεις τα μαθήματα του πρώτου έτους. Αν ήταν έτσι τότε τα περιφερειακά πανεπιστήμια θα είχαν αδειάσει.tasosatha wrote:Απλα ρωταω επειδη μου ειχε πει ενας καθηγητης στο σχολειο πως αν καποιος περασει ολα τα μαθηματα του πρωτου ετους εχει την δυνατοτητα εαν επιθυμει (σαν επιβραβευση) να παρει μεταγραφη σε οποιοδηποτε αντιστοιχο τμημα της Ελλαδας. Αμα ειναι θα ρωτησω στη γραμματεια για περισσοτερες πληροφοριες...
- Theofaman
- Mbyte level
Erevodifwntas wrote:Μου φαίνεται πολύ πολύ δύσκολο (δε νομίζω ότι υπάρχει σχολή που θα θέλει να διώξει τους καλούς φοιτητές της). Επίσης, δεν είναι τόσο δύσκολο να περάσεις τα μαθήματα του πρώτου έτους. Αν ήταν έτσι τότε τα περιφερειακά πανεπιστήμια θα είχαν αδειάσει.tasosatha wrote:Απλα ρωταω επειδη μου ειχε πει ενας καθηγητης στο σχολειο πως αν καποιος περασει ολα τα μαθηματα του πρωτου ετους εχει την δυνατοτητα εαν επιθυμει (σαν επιβραβευση) να παρει μεταγραφη σε οποιοδηποτε αντιστοιχο τμημα της Ελλαδας. Αμα ειναι θα ρωτησω στη γραμματεια για περισσοτερες πληροφοριες...
Ξέρω περίπτωση που πέρασε όλα τα μαθήματα του 1ου έτους και πήρε μεταγραφή γιαυτό το λόγο. Δεν ξέρω όμως αν πρέπει το ίδρυμα που θα πας μετά να είναι στον τόπο μόνιμης κατοικίας. Βέβαια με τις αλλαγές που έγιναν τώρα τελευταία μπορεί κάτι να έχει αλλάξει οπότε η γραμματεία θα σου πει κάτι σίγουρο.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
- sandra
- Wow! Terabyte level
Οι αλλαγες συμφωνα με το υπουργειο θα ανακοινωθουν απο 7/9. Σχεδον απολυτα σιγουρη δε δικαιουσαι και ουτε θα δικαιουσαι μετεγγραφη απο τη στιγμη που ζεις μονιμα στα Ιωαννινα
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.