Ένα μέλλον ως μετανάστες ονειρεύονται οι νέοι πτυχιούχοι

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Ένα μέλλον ως μετανάστες ονειρεύονται οι νέοι πτυχιούχοι

Post by ultimate_aektzis » Mon Aug 30, 2010 9:38 pm

Να τους αποδειξεις με καποιο τροπο οτι εχεις στην κατοχη σου και για παρτι σου 9000Ε.Υπαρχει ενας τροπος που εφαρμοζεται πιο πολυ σε αγοραπωλησιες επιχειρησεων αλλα δεν θυμαμαι.
τι χρειάζεται για να πάρεις άδεια παραμονής σε κάποια χώρα?
Στην Ελλαδα τιποτα...απλα περνας παρανομα τα συνορα.Και περνεις δωρο αδεια οδηγησης επιπλα για το σπιτι(μαζι με το σπιτι) δικαιωμα ψηφου καθως και επιδομα λαθρομεταναστη.jeffrey rules :-p
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by XaviannNJ » Mon Aug 30, 2010 9:48 pm

ultimate_aektzis wrote:
τι χρειάζεται για να πάρεις άδεια παραμονής σε κάποια χώρα?
Στην Ελλαδα τιποτα...απλα περνας παρανομα τα συνορα.Και περνεις δωρο αδεια οδηγησης επιπλα για το σπιτι(μαζι με το σπιτι) δικαιωμα ψηφου καθως και επιδομα λαθρομεταναστη.jeffrey rules :-p
Το έχω διαβάσει κι εγώ αυτό..... :smt019 :-p
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Mon Aug 30, 2010 9:50 pm

Ισοβίτης wrote:Κακά τα ψέματα... Πλέον, το μόνο σοβαρό εμπόδιο για να μην μεταναστεύσει κανείς είναι το οικονομικό
Οπως λέω και πιο πάνω το οικονομικό δεν ειναι το πρόβλημα της μετανάστευσης αντιθετα η μετανάστευση ειναι μια οικονομική συνέπεια - με την έννοια οτι οι άνθρωποι τείνουν να μεταναστεύουν από τις φτωχότερες προς τις πλουσιότερες χώρες. Αρα το οικονομικο οπως λές ειναι η αιτία. ;)

Θεωρία οικονομικής μεγέθυνσης.
που θα πάει θα το δουμε...
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by marios » Mon Aug 30, 2010 9:57 pm

rose wrote:με την έννοια οτι οι άνθρωποι τείνουν να μεταναστεύουν από τις φτωχότερες προς τις πλουσιότερες χώρες
Είναι άλλο το brain drain και άλλο η μεταναστευση.
Στο πρώτο φεύγω για να έχω καλύτερη εξέλιξη και να αναγνωριστούν οι ικανότητες μου(αυτό που γίνεται από τους νέους σήμερα).
Στο δεύτερο φεύγω γιατί δεν υπάρχει καμία προοπτική για εμένα(αυτό που έγινε π.χ. μετά τον Β' Παγκόσμιο στην Ελλάδα).
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Mon Aug 30, 2010 10:08 pm

marios wrote:
rose wrote:με την έννοια οτι οι άνθρωποι τείνουν να μεταναστεύουν από τις φτωχότερες προς τις πλουσιότερες χώρες
Είναι άλλο το brain drain και άλλο η μεταναστευση.
Στο πρώτο φεύγω για να έχω καλύτερη εξέλιξη και να αναγνωριστούν οι ικανότητες μου(αυτό που γίνεται από τους νέους σήμερα).
Στο δεύτερο φεύγω γιατί δεν υπάρχει καμία προοπτική για εμένα(αυτό που έγινε π.χ. μετά τον Β' Παγκόσμιο στην Ελλάδα).
Δεν εχω χρονο για περισσοτερη ανάλυση, ομως πιστεύεις οτι μονο τα "μεγάλα μυαλά" θέλουν να φύγουν? 7/10 ειναι "Einstein"?
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Mon Aug 30, 2010 10:11 pm

rose wrote:Δεν εχω χρονο για περισσοτερη ανάλυση, ομως πιστεύεις οτι μονο τα "μεγάλα μυαλά" θέλουν να φύγουν? 7/10 ειναι "Einstein"?
το τι πιστεύει κανείς για τον εαυτό του, είναι άσχετο με το τι είναι στην πραγματικότητα :-p
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Tue Aug 31, 2010 12:58 am

rose wrote:Μερικά χιλιάρικα για τα βασικα θέλεις αν δεν τα εχεις να δουλέψεις.
Δέν νομίζω οτι μιλάμε για μετανάστευση σε επίπεδο να εγκαταλείψουμε την χώρα χωρίς να έχουμε χρήματα και να πάμε στο εξωτερικό να δουλέψουμε για να βγάλουμε χρήματα για τα δίδακτρα απο την στιγμή που δέν έχουμε....Εγώ νόμζα οτι μιλάγαμε για την περίπτωση μεταπτυχιακού, και μετα μόνιμης διανομής αφού βρείς δουλειά...
Αλλα ναι έχεις δίκαιο, πάντα μπορείς να δουλέψεις σαν σερβιτόρος και να τα βγάλεις αν θέλεις...
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ;)~
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year

Post by Ganther » Tue Aug 31, 2010 10:49 am

Aυτα τα αρθρα ειναι πολυ ωραια αλλα εκτος πραγματικοτητας γιατι εκφραζουν ταση. Με τη γκρινια που υπαρχει εκπλησομαι που ειναι μονο 7 στους 10 αυτοι που θα ηθελαν θεωρητικα να φυγουν. Το να το λες ομως με το να το κανεις εχει μια αποσταση τεραστια.

Τα ατομα που μενουν εξω δεν ειναι τοσα πολλα, ειναι κατω απο τα μισα ακομα κ για ατομα που ηδη σπουδαζουν εξω (οι μισοι γυρνανε)

Το εχω ξαναπει νομιζω, πρεπει να κανεις 2 νεα ξεκινηματα στη ζωη σου στο εξωτερικο, κ αυτο ειναι το δυσκολο.
Η 1η ερχεται με το που πας για μεταπτυχιακο, αλλα ειναι πολυ ευκολη κ χαρουμενη αφου γνωριζεις ενα καρο ατομα στην ιδια κατασταση με εσενα κ κανεις γρηγορα φιλους.
Η 2η ειναι το αγκουρι οταν η φουσκαλιτσα του φοιτητη σπασει πια, η πλοιονοτητα των φιλων σου φυγουν κ γυρισουν πισω κ μεινεις μονος να ψαχνεις δουλεια, η ακομα κ να δουλευεις κ να προσπαθεις να γνωρισεις ατομα τα οποια δεν ειναι στην ιδια φαση, αρα οχι και τοσο ανοιχτοι.

Εμενα μου αρεσει παρα πολυ εδω που ειμαι προς το παρον αλλα ηδη με φοβιζει το μελλον. Μια καλη δουλεια* δεν εξασφαλιζει την ευτυχια. Για εμενα το να ζω σε μια πολη κ να ειμαι μονο ενα κομματι της μικροκοινωνιας των Ελληνων πχ (η των μεξικανων η οτι αλλο θελεις) δεν με καλυπτει. Ειναι ομως το συνηθεστερο κ οχι επειδη καποιος απαραιτητα το επιδιωκει. Δυστηχως ειναι πολυ δυσκολο να ενσωματωθεις στην κοινωνια οταν αποφασιζεις να πας σε ενα μερος στα 22+. Ειδικα σε ευρωπαικες χωρες.

*Η οποια δεν ειναι κ πανευκολο να βρεθει.
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Tue Aug 31, 2010 12:36 pm

Η γνώμη μου ειναι το εξωτερικό να το βλέπεις σαν εργαλείο. Δεν ειναι απαραιτητο oποτε μιλάμε για εξωτερικό να σκεφτόμαστε τον εαυτό μας παππου στην Σουηδία, ουτε χρειάζεται να κλαιμε τη μοιρα του εγγονου μας που θα κάνει παρτουζες μονο με μου@@ρες Σουηδέζες...χαλαρώστε. :) Καλύτερες σπουδές, μερικά χρονια δουλειά, εμπειρίες κτλκτλ. και βλέπουμε δεν ζουμε και στο Αφγανιστάν. ;)
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year

Post by Ganther » Tue Aug 31, 2010 12:49 pm

Το τελευταιο ξαναπεστο.
Ναι ειμαστε οι χειροτεροι, αλλα οι χειροτεροι στο γκρουπ των καλυτερων. Υπαρχουν ΠΟΛΥ χειροτερα. Ειναι ολα θεμα προοπτικης!
Γενικα το θεμα παντως δεν ειναι που θα κανεις λεφτα, αλλα να μπορεις να ζεις αξιοπρεπως*. Και δυστηχως αυτη την περιοδο ειναι πολυ δυσκολο αυτο στην Ελλαδα για καποιον που ξεκιναει.

*ανθρωπινες ωρες κ αρκετα λεφτα ωστε να ζεις μονος σου χωρις υποστηριξη.
kwnccc
Mbyte level
Mbyte level

Post by kwnccc » Tue Aug 31, 2010 1:06 pm

Η αλήθεια είναι ότι να ξεκινήσεις δουλεύοντας στη χώρα μας είναι ότι χειρότερο! Εκτός του ότι θα βγάζεις ένα μισθό ικανό να συντηρήσεις το σκύλο σου, πιστεύω ότι σου "σκοτώνουν" κάθε δημιουργική σου σκέψη και όρεξη για δουλειά! Και αν αυτό ξεκινήσει να γίνεται από τα 25 (ας πούμε) σκέψου σε τι κατάσταση θα έχεις φτάσει στα 50+ σου! :???:
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Κάβουρας και λίγα λέγε! (Σήμερα δεν πήγε στην εξέταση των πρωτοετών!)
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Fri Sep 03, 2010 12:11 am

kwnccc wrote:Η αλήθεια είναι ότι να ξεκινήσεις δουλεύοντας στη χώρα μας είναι ότι χειρότερο! Εκτός του ότι θα βγάζεις ένα μισθό ικανό να συντηρήσεις το σκύλο σου, πιστεύω ότι σου "σκοτώνουν" κάθε δημιουργική σου σκέψη και όρεξη για δουλειά! Και αν αυτό ξεκινήσει να γίνεται από τα 25 (ας πούμε) σκέψου σε τι κατάσταση θα έχεις φτάσει στα 50+ σου! :???:
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Κάβουρας και λίγα λέγε! (Σήμερα δεν πήγε στην εξέταση των πρωτοετών!)
Αφού σου σκότωσαν τα καλύτερα χρόνια 18-24 στα δημιουργικότατα πανεπιστήμια μας...
L30N
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by L30N » Fri Sep 03, 2010 12:35 am

To άρθρο της LIFO της τρέχουσας εβδομάδας , με κάλυψε προσωπικά πάντως , αναφορικά με το θέμα .
kwnccc
Mbyte level
Mbyte level

Post by kwnccc » Fri Sep 03, 2010 9:34 am

Zifnab wrote:
Αφού σου σκότωσαν τα καλύτερα χρόνια 18-24 στα δημιουργικότατα πανεπιστήμια μας...

Δεν διαφωνώ, αλλά δεν είναι το ίδιο... γιατί όταν βγαίνεις στην αγορά εργασίας έχει διαφορετική "όρεξη" να ασχοληθείς, να κάνεις κάτι καλό, δημιουργικό!
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Fri Sep 03, 2010 4:39 pm

Γεια σταθείτε ρε παιδιά,οι γονείς μας ήταν σε καλύτερη μοίρα όταν ξεκινούσαν? Ο πατέρας μου δούλευε ωρομίσθιος(που θα πει σήμερα σε θέλουμε,αύριο μπορεί όχι) στον ΟΠΑΠ και στον ιππόδρομο όταν παντρεύτηκε... Μήπως έχουν ανέβει πολύ τα στάνταρ της ζωής μας? Μήπως μπορούμε να ζήσουμε χωρίς κομμωτήρια κάθε βδομάδα και ψώνια όποτε νιώθουμε άσχημα ψυχολογικά? Πολύς ντόρος γίνεται για τα λεφτά, εγώ δεν φεύγω απ'τη χώρα μου γι'αυτόν τον λόγο...
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Fri Sep 03, 2010 4:51 pm

Loner wrote:Γεια σταθείτε ρε παιδιά,οι γονείς μας ήταν σε καλύτερη μοίρα όταν ξεκινούσαν? Ο πατέρας μου δούλευε ωρομίσθιος(που θα πει σήμερα σε θέλουμε,αύριο μπορεί όχι) στον ΟΠΑΠ και στον ιππόδρομο όταν παντρεύτηκε... Μήπως έχουν ανέβει πολύ τα στάνταρ της ζωής μας? Μήπως μπορούμε να ζήσουμε χωρίς κομμωτήρια κάθε βδομάδα και ψώνια όποτε νιώθουμε άσχημα ψυχολογικά? Πολύς ντόρος γίνεται για τα λεφτά, εγώ δεν φεύγω απ'τη χώρα μου γι'αυτόν τον λόγο...
Δέν νομιζω οτι μίλησε κανείς για λεφτά και ψώνια...Προσωπικά εγώ μίλησα για μια καλύτερη ζωή σε ενα καλά οργανωμένο κράτος, με μια αξιοπρεπή δουλειά.... ή (πιό κοντά στην περίπτωσή μασ) σπουδές σε εναν χώρο ο οποίος λειτουργεί σωστά και αντί να σε ωθεί να φύγεις απο το αμφιθέατρο και να πάς για καφέ, σε ωθεί στο να ασχοληθείς με την επιστήμη που ήρθες να ασχοληθείς με καθηγητές σωστούς με όρεξη για βοήθεια σε έναν χώρο χωρίς αφίσες, ξυλοδαρμούς, και πράγματα που κάνουν τα πάντα για να σε αποσπάσουν απο τον στόχο σου κάθε μέρα....
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present ;)~
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Fri Sep 03, 2010 5:13 pm

Kostas1601 wrote:
Loner wrote:Γεια σταθείτε ρε παιδιά,οι γονείς μας ήταν σε καλύτερη μοίρα όταν ξεκινούσαν? Ο πατέρας μου δούλευε ωρομίσθιος(που θα πει σήμερα σε θέλουμε,αύριο μπορεί όχι) στον ΟΠΑΠ και στον ιππόδρομο όταν παντρεύτηκε... Μήπως έχουν ανέβει πολύ τα στάνταρ της ζωής μας? Μήπως μπορούμε να ζήσουμε χωρίς κομμωτήρια κάθε βδομάδα και ψώνια όποτε νιώθουμε άσχημα ψυχολογικά? Πολύς ντόρος γίνεται για τα λεφτά, εγώ δεν φεύγω απ'τη χώρα μου γι'αυτόν τον λόγο...
Δέν νομιζω οτι μίλησε κανείς για λεφτά και ψώνια...Προσωπικά εγώ μίλησα για μια καλύτερη ζωή σε ενα καλά οργανωμένο κράτος, με μια αξιοπρεπή δουλειά.... ή (πιό κοντά στην περίπτωσή μασ) σπουδές σε εναν χώρο ο οποίος λειτουργεί σωστά και αντί να σε ωθεί να φύγεις απο το αμφιθέατρο και να πάς για καφέ, σε ωθεί στο να ασχοληθείς με την επιστήμη που ήρθες να ασχοληθείς με καθηγητές σωστούς με όρεξη για βοήθεια σε έναν χώρο χωρίς αφίσες, ξυλοδαρμούς, και πράγματα που κάνουν τα πάντα για να σε αποσπάσουν απο τον στόχο σου κάθε μέρα....
Ο Loner δε μίλησε για λεφτά και ψώνια αλλά κυρίως για τις συνθήκες διαβίωσης των γονιών μας (και έθεσε παράδειγμα). Η προηγούμενη γενιά ήταν σε πιο δύσκολη κατάσταση από εμάς που τα περισσότερα τα βρίσκουμε έτοιμα. Σαφώς υπάρχουν χώρες που είναι καλύτερες σε θέματα οργάνωσης για αυτό άλλωστε είναι και πιο μπροστά από εμάς. Καλύτερη οργάνωση οδηγεί σε καλύτερη οικονομία, περισσότερες θέσεις εργασίας, αξιοκρατία και αν είσαι στους τυχερούς και ικανούς περισσότερα χρήματα. Αυτά είναι αλληλένδετα. Γιατί και να πας σε κάποια άλλη πατρίδα σίγουρα θα πρέπει να σε προβληματίσει το πως θα ζήσεις και με τι. ;)
Αλλά δεν νομίζω πως οι αφίσες ή οι ξυλοδαρμοί ή οτιδήποτε και αν συμβαίνει στη σχολή να είναι ικανό να σε αποσπάσει από το στόχο σου. Αν όντως έχεις βάλει κάποιους στόχους στη ζωή σου τότε σε αυτούς επικεντρώνεσαι και προσπαθείς να τα καταφέρεις υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.
Kostas1601
Mbyte level
Mbyte level

Post by Kostas1601 » Fri Sep 03, 2010 6:08 pm

enum21 wrote:Ο Loner δε μίλησε για λεφτά και ψώνια αλλά κυρίως για τις συνθήκες διαβίωσης των γονιών μας (και έθεσε παράδειγμα). Η προηγούμενη γενιά ήταν σε πιο δύσκολη κατάσταση από εμάς που τα περισσότερα τα βρίσκουμε έτοιμα. Σαφώς υπάρχουν χώρες που είναι καλύτερες σε θέματα οργάνωσης για αυτό άλλωστε είναι και πιο μπροστά από εμάς. Καλύτερη οργάνωση οδηγεί σε καλύτερη οικονομία, περισσότερες θέσεις εργασίας, αξιοκρατία και αν είσαι στους τυχερούς και ικανούς περισσότερα χρήματα. Αυτά είναι αλληλένδετα. Γιατί και να πας σε κάποια άλλη πατρίδα σίγουρα θα πρέπει να σε προβληματίσει το πως θα ζήσεις και με τι. ;)
Αλλά δεν νομίζω πως οι αφίσες ή οι ξυλοδαρμοί ή οτιδήποτε και αν συμβαίνει στη σχολή να είναι ικανό να σε αποσπάσει από το στόχο σου. Αν όντως έχεις βάλει κάποιους στόχους στη ζωή σου τότε σε αυτούς επικεντρώνεσαι και προσπαθείς να τα καταφέρεις υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.
Κοιταξέ όμως, επειδή οι γονείς μας είχαν χειρότερες συνθήκες διαβοίωσης, εμείς δέν πρεπει να αναζητούμε το καλύτερο???Και οι παππούδες μας ζούσαν με ακόμα χειρότερες συνθήκες...
Όσον αφορά τις αφίσες και τους ξυλοδαρμούς και τα υπόλοιπα,όποιος έχει στόχο, τον εκπληρώνει και με αυτά τα "εμπόδια"(αν θέλεις) ναι συμφωνώ, ωστόσο,όταν εσύ βλέπεις τι κατάσταση επικρατεί στον χώρο αυτό του πανεπιστημίου, ο στόχος σου παραμένει να είναι ο ίδιος??..μόνο κάποιος που δέν σκέφτεται θα είχε τον ίδιο στόχο μετα απο όλα αυτα...Η απάντηση είναι οτι μεσα απο όλα αυτά, ο στόχος σου αλλάζει γιατι επιδιώκεις το καλύτερο...και ο στόχος αυτός μετατοπίζεται σε άλλη κατεύθυνση...
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Fri Sep 03, 2010 6:19 pm

Δεν ξέρω κάποιον που να'χει κάτι να τον κρατάει στην Ελλάδα, εκτός απο τα λεφτά του, και καμιά έτοιμη δουλειά.

Αν είναι να ξεκινήσω απο το 0, προτιμώ να είναι σε άλλη χώρα, πρώτον επειδή δεν νιώθω κάποιον ιδιαίτερο δεσμό για τη "χώρα", και δεύτερον επειδή θα'χε πλακα να ζεις αξιοπρεπώς!
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Fri Sep 03, 2010 6:26 pm

Stoupeace wrote:Δεν ξέρω κάποιον που να'χει κάτι να τον κρατάει στην Ελλάδα, εκτός απο τα λεφτά του, και καμιά έτοιμη δουλειά.

Αν είναι να ξεκινήσω απο το 0, προτιμώ να είναι σε άλλη χώρα, πρώτον επειδή δεν νιώθω κάποιον ιδιαίτερο δεσμό για τη "χώρα", και δεύτερον επειδή θα'χε πλακα να ζεις αξιοπρεπώς!
+++++++++++++++++
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Fri Sep 03, 2010 6:44 pm

Διαφωνώ. Υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν να αλλάξει αυτή γενική κακοδαιμονία στην Ελλάδα. Μπορεί να μην τα καταφέρουν ή να απογοητευθούν και να τα παρατήσουν ή ακόμα και ενσωματωθούν στο συστημα. Αλλά χίλιες φορές με αυτούς που προσπαθούν να παλέψουν εδώ, στην καρδιά του προβλήματος, παρά με εκείνους που κοιτάνε πως να βολέψουν τον εαυτούλη τους αφήνοντας την Ελλάδα να καταστραφεί.
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Fri Sep 03, 2010 6:47 pm

PASCAL wrote:Διαφωνώ. Υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν να αλλάξει αυτή γενική κακοδαιμονία στην Ελλάδα. Μπορεί να μην τα καταφέρουν ή να απογοητευθούν και να τα παρατήσουν ή ακόμα και ενσωματωθούν στο συστημα. Αλλά χίλιες φορές με αυτούς που προσπαθούν να παλέψουν εδώ, στην καρδιά του προβλήματος, παρά με εκείνους που κοιτάνε πως να βολέψουν τον εαυτούλη τους αφήνοντας την Ελλάδα να καταστραφεί.
Φαντάζομαι ότι κάτι διαφορετικό τότε είναι η Ελλάδα για σένα, από ότι σε εμένα...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”