Spybot Search n Destroy
- P@radox
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Spybot Search n Destroy
Το Spybot SnD εχει γινει φιλαράκι πλέον με το λειτουργικο μου συστημα. Στις διεργασίες μου δειχνει μια μικρή περίληψη ( βασιζόμενη στην λίστα κάποιου Paul Collins ) και με ενημερωναι αν πρόκειται για καλή η εχθρική διαργασία.Καμια φορα σου παρέχει και 2 περιλήψεις ( π.χ. NeroCheck.exe ) στην περιπτωση που κυκλοφορουν συνωνοματες διεργασιες η διεργασιες επιφορτισμενες με το δυσκολο εργο του spywareing.
Όλα καλά μεχρι που την διεργασια ctfmon.exe η οποια στο http://www.processlibrary.com αναφέρται ως "part of the Microsoft Office suite" το SpSnD 1.3 την περιγράφει ως " Not required - virus, spyware,nalware or other resource hog ".
Τελικα υπάρχει κάποιο αξιόπιστο (αν ειναι δυνατον freeware) προγραμμα που να μπορουμε να εμπιστευθουμε; Προλα αυτά πρεπει να σας πω πως το Spybot ακομα παραμένει πιστος μου φίλος ( TeaTimer : Παρακολουθηση αλλαγων στα registrys..)
Όλα καλά μεχρι που την διεργασια ctfmon.exe η οποια στο http://www.processlibrary.com αναφέρται ως "part of the Microsoft Office suite" το SpSnD 1.3 την περιγράφει ως " Not required - virus, spyware,nalware or other resource hog ".
Τελικα υπάρχει κάποιο αξιόπιστο (αν ειναι δυνατον freeware) προγραμμα που να μπορουμε να εμπιστευθουμε; Προλα αυτά πρεπει να σας πω πως το Spybot ακομα παραμένει πιστος μου φίλος ( TeaTimer : Παρακολουθηση αλλαγων στα registrys..)
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
To ctfmon.exe ενεργοποιεί τον επεξεργαστή κειμένου για "εναλλακτική εισαγωγή στοιχείων από το χρήστη" - (σύμφωνα με την M$ πάντα) και χρησιμοποιείται απο το language bar του office. Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και πως να το απενεργοποιήσεις εάν θέλεις εδώ: http://support.microsoft.com/kb/q282599/
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Και εγώ Ad aware χρησιμοποιώ. Δεν τα έχω συγκρίνει για να μπορώ να εκφέρω παραπέρα γνώμη. Γενικά δεν είχα και πολλά προβλήματα virus, spyware κτλ. όσο καιρό χρησιμοποιώ pc και γι'αυτό δεν είμαι και πολύ σχολαστικός με αυτά τα θέματα. Πάντως για να είσαι πιο σίγουρος μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όλα! 
- AnINffected
- Gbyte level
Μπορείς να πάρεις περιοδικά με συγκριτικά τέστ κλπ.Fotis wrote:Ναι ρε παιδες.. αλλα με ποιο μπορουμε να ειμαστε πιο σιγουροι..;; Δεν ξεκινατε καμια ψηφοφορια να δουμε τι λενε οι στατιστικες..;;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!