Στάσεις στα ΜΜΜ και απεργίες
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Re: Στάσεις στα ΜΜΜ
Διάβαζα σε εφημερίδα ότι υπάρχει το σενάριο απο το 2011 να καταργηθούν τα πάσο των φοιτητών, στρατιωτικών κοκ., άμα δεν αποπληρωθούν κάτι χρέη
Δε νομίζω βέβαια να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί λογικά θα υπάρξει κατακραυγή

Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Θα του πάρει ο διάλος άμα γίνει τίποτα τέτοιο.emperormario wrote:Διάβαζα σε εφημερίδα ότι υπάρχει το σενάριο απο το 2011 να καταργηθούν τα πάσο των φοιτητών, στρατιωτικών κοκ., άμα δεν αποπληρωθούν κάτι χρέηΔε νομίζω βέβαια να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί λογικά θα υπάρξει κατακραυγή

- miv
- Kilobyte level
- Academic status: 2nd year
Χμμ....αν αποφασίσουν να παρέχουν μια πιο λογική τιμή για frequent travellers αντί για 36 ευρώ για ένα δίκτυο μες τις καθυστερήσεις, τα έργα και τις απεργίες τότε ίσως. Αν και πάλι, θα πρέπει να διατηρήσουν μια κοινωνική πολιτική για τα χαμηλά εισοδήματα (που προς Θεού, δεν είναι ούτε όλοι οι φοιτητές, ούτε όλοι οι στρατιωτικοί στην κατηγορία αυτή), κυρίως γιατί σε σχολές όπως η ΑΣΟΕΕ και με αμάξι να θέλεις να πας, δυστυχώς είναι αδύνατο. Όταν μπορέσουν να παρέχουν υψηλής ποιότητας εναλλακτικές, όπως γίνεται σε σοβαρές πόλεις της Ευρώπης (πχ. Βερολίνο), τότε ας χρεώνουν όσο θέλουν. Προς το παρόν απλά εκμεταλλεύονται την ανάγκη του κόσμου, αυτό διαπιστώνω. Κι ας προσπαθήσουν, επιτέλους, να φτιάξουν σύστημα χρέωσης με ζώνες, δεν είναι δυνατόν εγώ απ'το Περιστέρι μέχρι τη Βικτώρια (3 στάσεις) να καλούμε να πληρώνω όσο πληρώνει ο άλλος που πάει απ'την Κηφισιά στον Άγιο Δημήτριο.
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Θα τους έπαιρνε και ο διάολος με τις κάμερες, τα ομόλογα, το βατοπέδι, τις υποκλοπές, το ΔΝΤ, τις περικοπές.PASCAL wrote:Θα του πάρει ο διάλος άμα γίνει τίποτα τέτοιο.emperormario wrote:Διάβαζα σε εφημερίδα ότι υπάρχει το σενάριο απο το 2011 να καταργηθούν τα πάσο των φοιτητών, στρατιωτικών κοκ., άμα δεν αποπληρωθούν κάτι χρέηΔε νομίζω βέβαια να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί λογικά θα υπάρξει κατακραυγή
Ο,τι θέλουνε περνάνε ρεεεε, τιποτα δεν θα πάρει κανέναν. Καληνυχτα!
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
emperormario wrote:Διάβαζα σε εφημερίδα ότι υπάρχει το σενάριο απο το 2011 να καταργηθούν τα πάσο των φοιτητών, στρατιωτικών κοκ., άμα δεν αποπληρωθούν κάτι χρέηΔε νομίζω βέβαια να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί λογικά θα υπάρξει κατακραυγή
κατακραυγη για τις αλλαγες στις τιμες των εισιτηριων;

την προηγουμενη φορα που τις διπλασιασαν γιατι δεν μιλησε κανεις και θα μιλησει τωρα που το κοινο ειναι τοσο τραγικα μικροτερο;
(θυμαται κανεις πως απο 45 λεπτα στο λεοφορειο πηγε 80 και μετα 1ευρω;)
το πολυ πολυ να βγει ο γιωργακης και να πει οτι ειναι ενα μετρο που παιρνουμε απο τις βορειες χωρες και μετα θα νιωθουν και περιφανοι οι περισσοτεροι.
- dexter
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
να δουλέψει κανένας ελεγκτής πρέπει, μια χαρά έσοδα θα έχουν τα μμμ αρκεί να γίνονται τακτικοί έλεγχοι και τσουχτερά πρόστιμα..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
ALL BLACKS supporter..
dexter wrote:να δουλέψει κανένας ελεγκτής πρέπει, μια χαρά έσοδα θα έχουν τα μμμ αρκεί να γίνονται τακτικοί έλεγχοι και τσουχτερά πρόστιμα..
αυτο εχει αρχισει ηδη , αμα δεν κανω λαθος
τουλαχιστον εχει αρχισει στα λεοφορεια , κοντα εδω που μενω τουλαχιστον, και στα μετρο
τα προστιμα ειναι ηδη αρκετα ψηλα, 60 φορες την τιμη του εισιτηριου
(εδιτ λογω του απο κατω μηνυματος)
Last edited by chriskin on Thu Sep 16, 2010 5:34 pm, edited 1 time in total.
- crash_override
- Wow! Terabyte level
60 φορές είναι. Ανάλογα με το είδος του εισιτηρίου που έχεις.
What to say man...what to say....
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Κατακραυγή για κατάργηση των πάσο..Πάσο δεν είναι μόνο οι αστικές συγκοινωνίες, είναι και οι υπεραστικές. Σκεφτείτε λοιπόν αυτούς που υπηρετούν μακριά απο το σπίτι τους..Επίσης, τα πάσο αφορούν και ευρύτερες κοινωνικές ομάδες (π.χ. άτομα με αναπηρία)chriskin wrote: κατακραυγη για τις αλλαγες στις τιμες των εισιτηριων;![]()
![]()
την προηγουμενη φορα που τις διπλασιασαν γιατι δεν μιλησε κανεις και θα μιλησει τωρα που το κοινο ειναι τοσο τραγικα μικροτερο;
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
ναι δεν ειπα κατι διαφορετικο - η καταργηση στο πασο ειναι αλλαγη στις τιμες των εισιτηριων, αυτο λεω.emperormario wrote:Κατακραυγή για κατάργηση των πάσο..Πάσο δεν είναι μόνο οι αστικές συγκοινωνίες, είναι και οι υπεραστικές. Σκεφτείτε λοιπόν αυτούς που υπηρετούν μακριά απο το σπίτι τους..Επίσης, τα πάσο αφορούν και ευρύτερες κοινωνικές ομάδες (π.χ. άτομα με αναπηρία)chriskin wrote: κατακραυγη για τις αλλαγες στις τιμες των εισιτηριων;![]()
![]()
αλλωστε και στις υπεραστικες συγκοινωνιες αλλαζουν τα εισητηρια και δεν λεει κανεις τιποτα
κυπαρισσια πηγαινα με 12 ευρω χωρις πασο και τωρα ειναι 15 ΜΕ πασο και 20 χωρις - με το κτελ παντα γιατι το τρενο το εκοψαν τελειως και παλι δεν μιλησε κανεις.
επισης για να μην αρχισει να φωναζει κανεις σιγουρα θα αφησουν τα ατομα με διαφορες αναπηριες εκτος του μετρου, οπως σιγουρα και τους αστυνομικους και τους φανταρους - φοιτητες θα χτυπησουν , ΑΜΑ ειναι πραγματικο αυτο το μετρο.
- gasparosoft
- Gbyte level
Είμαστε όλοι επαναστάτες του κώλου και του πληκτρολογίου. Όλο λόγια κι από έργα μηδέν. Μας αρέσει το πισοκολλητό από ότι φαίνεται. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει όπως είπε και ο Stoupeace.
- philimonas
- Kilobyte level
Συμφωνώ, αλλά πριν απ'αυτό πρέπει να βάλουν αυτόματα μηχανήματα στα λεωφορεία (όπως στη Θεσσαλονίκηdexter wrote:να δουλέψει κανένας ελεγκτής πρέπει, μια χαρά έσοδα θα έχουν τα μμμ αρκεί να γίνονται τακτικοί έλεγχοι και τσουχτερά πρόστιμα..

Δεν γίνεται να μην έχουν τα 2-3 περίπτερα δίπλα στη στάση εισιτήριο και να σε γράφει..!
Επίσης επιτρέπονται τα ποδήλατα στο μετρό (μόνο εκείνη τη μέρα...The Punisher wrote:Δεν κολλάει ιδιαίτερα εδώ, αλλά
Αυτό το Σάββατο οι μετακινήσεις στην Αθήνα θα γίνονται με ένα μόνο εισιτήριο (1€ ή 0,50€) για όλη τη μέρα

- dexter
ή να έχουν εισιτήρια αλλά κανένα φοιτητικό!philimonas wrote:Συμφωνώ, αλλά πριν απ'αυτό πρέπει να βάλουν αυτόματα μηχανήματα στα λεωφορεία (όπως στη Θεσσαλονίκηdexter wrote:να δουλέψει κανένας ελεγκτής πρέπει, μια χαρά έσοδα θα έχουν τα μμμ αρκεί να γίνονται τακτικοί έλεγχοι και τσουχτερά πρόστιμα..).
Δεν γίνεται να μην έχουν τα 2-3 περίπτερα δίπλα στη στάση εισιτήριο και να σε γράφει..!

το συμπέρασμα - μηνιαία κάρτα ftw με 18 ευρώ το μήνα χρησιμοποιείς ότι θέλεις όσο θέλεις

http://foss.aueb.gr
ALL BLACKS supporter..
ALL BLACKS supporter..
- madness
- Mbyte level
αλλά απ ότι φαίνεται ΟΧΙ αυτό το μήνα... (εκτός και αν άρχισε να δίνει πάσο η γραμματείαdexter wrote: το συμπέρασμα - μηνιαία κάρτα ftw με 18 ευρώ το μήνα χρησιμοποιείς ότι θέλεις όσο θέλεις

Καθένας με την τρέλα του...
...εγώ προτιμώ την δική μου!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)- para
- Wow! Terabyte level
Βγήκαν από το Υπουργείο το πρωί και έλεγαν ότι δε θα πάρουμε για τους πρώτους μήνες φέτος πάσο, γιατί χρωστάνε λεφτά στον ΟΑΣΑ και ενημέρωσαν τους υπαλλήλους να δέχονται το παλιό πάσο.
Αργότερα βγήκαν και είπαν ότι τελικά θα πάρουμε πάσο.
Φαντάζομαι ότι ισχύει το ότι θα δέχονται το παλιό πάσο.
Αργότερα βγήκαν και είπαν ότι τελικά θα πάρουμε πάσο.
Φαντάζομαι ότι ισχύει το ότι θα δέχονται το παλιό πάσο.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- madness
- Mbyte level
Σημερα πήγα κατά τις 6 παρά (το απόγευμα) να βγάλω κάρτα και μου είπαν οτι δεν μπορούν να μου βγάλουν μειωμένο γιατί λέει έχω παλιό πάσο...
και μάλιστα πήγα και στο Πανεπιστήμιο και στο Σύνταγμα και οι 2 υπάλληλοι απάντησαν το ίδιο πράμα...
ξέρουμε τίποτα στα σίγουρα? έβγαλε κανένας κάρτα? μόνο εγώ έπεσα στις περιπτώσεις???
και μάλιστα πήγα και στο Πανεπιστήμιο και στο Σύνταγμα και οι 2 υπάλληλοι απάντησαν το ίδιο πράμα...
ξέρουμε τίποτα στα σίγουρα? έβγαλε κανένας κάρτα? μόνο εγώ έπεσα στις περιπτώσεις???
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)Re: Στάσεις στα ΜΜΜ
madness wrote:Σημερα πήγα κατά τις 6 παρά (το απόγευμα) να βγάλω κάρτα και μου είπαν οτι δεν μπορούν να μου βγάλουν μειωμένο γιατί λέει έχω παλιό πάσο...
πηγαινε σε καμια μη κεντρικη σταση και δεν θα εχουν προβλημα. στον αγιο δημητριο εμενα δεν μου ετυχε προβλημα τουλαχιστον
- madness
- Mbyte level
σε περίπτωση που το έχει κάποιος απορία
σήμερα δεν είχα πρόβλημα μου την έβγαλαν την κάρτα με το παλιό το πάσο!!!
σήμερα δεν είχα πρόβλημα μου την έβγαλαν την κάρτα με το παλιό το πάσο!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)-
- Gbyte level
Σήμερα το πρωί είχε βγει η ανακοίνωση. Μέχρι χτες δε μπορούσα να βγάλω κάρτα απεριορίστων και σήμερα έβγαλα κανονικά -αφού τους ρώτησα αν ισχύει τελικά το παλιό μου πάσο, μου είπαν ότι βγήκε ανακοίνωση για παράταση μέχρι το τέλος Οκτωβρίου)
Έχετε ακούσει τπτ για απεργία στα ΜΜΜ αύριο? Γτ κάτι πήρε το αυτί μου αλλά δεν μπορώ να βρω πληροφορίες κάπου!
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Nαι, πολλοί το λένε, αλλά πουθενά δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Περιμένουμε ακόμα, μπορεί να βγει κατι τελευταια στιγμή.gkarag wrote:Έχετε ακούσει τπτ για απεργία στα ΜΜΜ αύριο? Γτ κάτι πήρε το αυτί μου αλλά δεν μπορώ να βρω πληροφορίες κάπου!
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- Loner
πηγή: in.grΣε 24ωρη απεργία προχωρά η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη
Αθήνα
Παραλύει αύριο, Πέμπτη, ο δημόσιος τομέας λόγω της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ με βασικό αίτημα «την ακύρωση των αντιλαϊκών πολιτικών του μνημονίου».
Οι απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν στις 11:30 το πρωί σε Αθήνα (πλατεία Κλαυθμώνος) και Θεσσαλονίκη (άγαλμα Βενιζέλου).
Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει επίσης συγκέντρωση στις 11:00 στην Ομόνοια και στις 10:00 στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.
Στην απεργία συμμετέχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί, οι εργαζόμενοι σε δήμους και νομαρχίες και το προσωπικό των Ταμείων. Επίσης, απεργούν δάσκαλοι και καθηγητές, ενώ με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, λόγω της απεργίας των γιατρών και των εργαζομένων σε αυτά.
............
Κανονικά θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.