http://amog.com/tech/gaming/oldschool-videogames/
samiwinch wrote:πω ρε παιδια,τι ανακαλυψα...θεικα παιχνιδακια του παρελθοντος που ξυπνανε μνημες των αθωων παιδικων μας χρονων...αμετρητες φορες ειχα παιξει τα περισσοτερα απο αυτα...αμετρητες ωρες λιωσιματος μπροστα απο την TV...πιστευω και οι περισσοτεροι εδω μεσα θα τα ειχατε παιξει και θα ειχατε κολλησει και σεις με αυτα...τι ωραιες εποχες που ηταν!!!πραγματικα θρυλικα παιχνιδια που σε ταξιδευουν στο παρελθον...δινω link για οποιον θελει να ταξιδεψει πισω στο χρονο και να θυμηθει τα παλια...πολυ συγκινηθηκα επειδη καποια απο αυτα ουτε που τα θυμομουν πλεον αν και ειχαν ξεχωριστη θεση στην καρδια μου σαν μικρο παιδι...![]()
Κοινώς, Mamesamiwinch wrote:πω ρε παιδια,τι ανακαλυψα...θεικα παιχνιδακια του παρελθοντος που ξυπνανε μνημες των αθωων παιδικων μας χρονων...αμετρητες φορες ειχα παιξει τα περισσοτερα απο αυτα...αμετρητες ωρες λιωσιματος μπροστα απο την TV...πιστευω και οι περισσοτεροι εδω μεσα θα τα ειχατε παιξει και θα ειχατε κολλησει και σεις με αυτα...τι ωραιες εποχες που ηταν!!!πραγματικα θρυλικα παιχνιδια που σε ταξιδευουν στο παρελθον...δινω link για οποιον θελει να ταξιδεψει πισω στο χρονο και να θυμηθει τα παλια...πολυ συγκινηθηκα επειδη καποια απο αυτα ουτε που τα θυμομουν πλεον αν και ειχαν ξεχωριστη θεση στην καρδια μου σαν μικρο παιδι...![]()
samiwinch wrote:Επιτελους!!!Βγηκε το F1 2010!!!προβλεπεται τρελο καψιμο απο Παρασκευη και μετα...
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Kρίμαsamiwinch wrote:Επιτελους!!!Βγηκε το F1 2010!!!προβλεπεται τρελο καψιμο απο Παρασκευη και μετα...
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Η απατη της χρονιας,και στα οσα χρονια παιζω η μεγαλυτερη απογοητευση απο racing παιχνιδι.Ντροπη απο μια εταιρια με την ιστορια της Codemasters να μην μπει στο κοπο να προγραμματισει ενα κακο εστω ΑΙ,αλλα να εμφανιζει στη πιστα αυτοκινητα και χρονους που καμια σχεση δεν εχουν με τα οσα συμβαινουν.Τα αυτοκινητα που βλεπετε στη πιστα απλα υπαρχουν σαν εμποδια οπως σε GTA,Crazy Taxi κλπ.,και ενω νομιζει κανεις πως κανει αγωνα πρωταθληματος στην πραγματικοτητα κανει time trial με κινουμενα εμποδια.Δεν κανουν αγωνα,ουτε βεβαια χρονομετρουνται.Βαση αυτης της ελλειψης του πλεον βασικου και στοιχειωδους χαρακτηριστικου δεν μπορουμε να μιλαμε για racing game.Η απουσια split times απο την αρχη μου φανηκε υποπτη,οπως και η περιεργη συμπεριφορα των ''αντιπαλων'',και μερικοι αγωνες απλα το επιβεβαιωσαν.Ουτε τα λεφτα ενος verbatim μη χαραμισετε.
Το έπαιξα για 4 ώρες, καταντάει βαρετό λίγο.zweistein wrote:the Dead are rising for second time
now on my pc
mwahahahahahahaha!!!
δοκίμασε το νέο silent hill, λένε ότι ήταν σχετικά καλο αν και εγώ ακόμα δεν το έπαιξα.emperormario wrote:γαμ..., είδα το video και λέω survival θαναι..Τι να κάνω τις brutalies?? Εγώ θέλω 9mm στο δεξί, φακό στο αριστερό και μισο-άδειο γεμιστήρα, με 4 ζομπι να με πλησιάζουν έρποντας/περπατώντας και όχι τρέχοντας (resident evil μπηχτη)!!
++++++Xrhstos_kiP wrote:Εβαλε κανεις το Fifa 11??
Δεν εχω προλαβει ακομα να δοκιμασω στο PES 2011, αλλα το Fifa 11 ειναι πολυ καλη βελτιωση απο το περσινο, και γενικα τα σπαει....
ρε,πρεπει να κανω χωρο στο σκληρο γιατι δεν εχω χωρο να το εγκαταστησω...emperormario wrote:Bγήκε το nba 2k11!![]()
Hawk, ξεκίνα προθέρμανση