το έχω κάνει εγώ και παίζω όλα τα καινουργια παιχνίδια χωρίς κανένα πρόβλημα..
επίσης μετά το jb έκανα και αλλαγή σκληρού δίσκου για να έχω περισσότερο χώρο και δεν χρειάστηκε να ξανακάνω το jb..
το λειτουργικό του ps3 είναι ξεχωριστά από τον δίσκο οπότε τον αλλάζεις χωρίς πρόβλημα , έχεις δυνατότητα να τον κάνεις όλο backup σε εξωτερικό δίσκο και μετά restore στον καινούργιο..
προσοχή το ps3 παίρνει 2,5' δίσκο όχι 3,5'
το άρθρο από το πρώτο θέμα είναι τελείως ανακριβές και ότι να ναι..
το Jailbreak έχει γίνει από 18 αυγούστου , μετά από κανά μήνα περίπου ακολούθησε και το psgroove το open source και δωρεαν αντίγραφο του jailbreak και αυτό στο οποίο αναφέρεται το άρθρο που θα κάνει ο Geohot είναι custom firmware για να μην χρειάζεται το usb stick για να παίζεις τα παιχνίδια..
το usb το ενεργοποιείς όταν ανοίγεις το ps3 και αν δεν το θες (πχ θες μόνο να δεις κάποια ταινία) απλά δεν το ενεργοποιείς..
κυκλοφορεί ήδη το custom firmware 3.55 αλλά είναι ακόμα dummy και δεν παίζει όλες τις homebrew εφαρμογές ούτε παιχνίδια..
προσωπική εκτίμηση σε 1 μήνα το πολύ θα είναι τεσταρισμένο και λειγουργικό με psn access
μεγάλη προσοχή από ποιον θα πάρετε και το usb αλλά και από που θα κατεβάσετε τα .hex αρχεία που προγραμματιζουν το ειδικό usb(τα κοινά δεν κάνουν)
άμα θέλετε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία για την διαδικασία και τις εφαρμογές ρωτήστε(και για κάποιο ή κάποια παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν)