Κι ένας στόχος-όραμα: να φτιαχτεί ένα μεγάλο PDF με όλα με τα θέματα της δεκαετίας 2000-2010.

δεν ακούγεται και πολύ πρακτικόPASCAL wrote:Κι ένας στόχος-όραμα: να φτιαχτεί ένα μεγάλο PDF με όλα με τα θέματα της δεκαετίας 2000-2010.
Δυστυχώς πολύ λίγοι υπάρχουν που να το κάνουν αυτό.The Punisher wrote:νομίζω ότι πλέον υποχρεούνται οι καθηγητές να παρέχουν τα παλιά τους θέματα. Οπότε θα έπρεπε να υπάρχουν και στο eclass
αυτό με τις 10 σελίδες ισχύει όντως?dexter wrote:
πάντως σε μερικά μαθήματα το ότι δεν υπάρχουν παλιά θέματα συνήθως σημαίνει ανακύκλωση θεμάτων(που δεν είναι κακό για εμάς) ή θέματα 10 σελίδων..
Ναι με κενά συμπλήρωσης - μερικά παραδείγματα κλασσικά που μου έτυχαν είναι οι Βάσεις, οι Τεχνολογίες και Εφαρμογές στον Ιστό και οι Δομές.XaviannNJ wrote:
αυτό με τις 10 σελίδες ισχύει όντως?dexter wrote:
πάντως σε μερικά μαθήματα το ότι δεν υπάρχουν παλιά θέματα συνήθως σημαίνει ανακύκλωση θεμάτων(που δεν είναι κακό για εμάς) ή θέματα 10 σελίδων..![]()
Πχ:dexter wrote: σε ποιο μάθημα έψαχνες θέματα και δεν υπάρχουν?
http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic.php?f=71&t=6361PASCAL wrote:Πχ:dexter wrote: σε ποιο μάθημα έψαχνες θέματα και δεν υπάρχουν?
Συστήματα Ανάκτησης Πληροφοριών: 0 θέματα...
Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιος νόμος/κανονισμός. Έχει κάποιος πληροφόρηση?Zifnab wrote: Οι καθηγητές καλό θα είναι να δημοσιοποιούν τα θέματα - και να βρούμε και τον νόμο/κανονισμό που τους υποχρεώνει.
Το pdf για όλα τα θέματα δεν νομίζω πως είναι πρακτικό...Άλλοι καθηγητές, άλλα μαθήματα επιλογής κτλ, αλλαγές ύλης μαθημάτων κτλ..