300 fliers?crash_override wrote:Μπορεί να τους τελείωσαν.
Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2010-2011 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2010-2011 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Αν ήταν 300 τότε θα λειτούργησε το αθάνατο ελληνικό δημόσιο και θα τα ξέχασαν.
Είμαι σίγουρος ότι άμα πάτε να ζητήσετε πίσω αυτά που τους έμειναν, θα σας δώσουν και τα 300.
Είμαι σίγουρος ότι άμα πάτε να ζητήσετε πίσω αυτά που τους έμειναν, θα σας δώσουν και τα 300.
What to say man...what to say....
- Stayrakas
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Eldebryn wrote:Anyway.... είχα αράξει στα τραπέζια της ΠΑΣΠ [η κοπέλα που με καλωσόρισε νωρίτερα ήτανε πολύ ευγενική, κανείς δεν μου είπε να τίποτα κομματικό, τώρα με παρατάξεις δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει αλλα εμένα με βοήθησαν τα παιδιά οπότε μια χαρά] και αφού είχε έρθει και είχε ηρεμήσει το κύμα πρωτοετών είχαμε ελέγξει τα χαρτιά μας και περιμέναμε.
Ε, και εκεί που λες όλα ήρεμα όλα καλά να περάσει η ώρα να κάνουμε και την εγγραφή ακούω ένα ΣΠΛΑΤΣ! στο διπλανό τραπέζι και κατάλαβα απο τις φωνές οτι είχανε πετάξει απο πάνω αυγά ( ή γιαούρτι ή κατι ανάμεσα στα 2, δεν είμαι σίγουρος...) λίγο πιο πέρα και όποιος 1ετής και τα χαρτιά του ήταν σε απόσταση 2-3 μέτρων είχε γίνει λιγο χάλια...
Άφου σύμπλήρωσα μια φόρμα και γράφτηκα ήρθα σπίτι και κατάλαβα οτι είχα "σκαγια" στο μαλλί και τα παππούτσια... έπεσε πολύ γέλιο xD.
Αυγουλακια ακουσα? Ειχαμε και υγειινη διατροφη σημερα δηλαδη..μπραβο τα παιδια...Και με ποικιλια..
Εγω περσι με βαλαν κατι πασπιτισες απο τα πλαγια (να ναι καλα τα κοριτσια...και εξηγω γιατι)
Με το που πηγα να φυγω στη κεντρικη εισοδο ειδα 2 παλικαρια να ριχνουν μπουκετα με (πιθανο) λογο ποιος θα παρει το πρωτοετη :D :D (σκεψου να μουν στη θεση του..)
Ναι,τωρα μια χαρα κοριτσακια/αγορακια που βοηθουν το πανεπιστημιο (

Κατσε να δεις τοτε που θα χαλανε μιση ωρα τουλαχιστον απο το μαθημα για να πουνε τη λαλακια τους (ανουσια λογια για το ποιος την εχει μεγαλυτερη...τη συνεισφορα του στο πανεπιστημια)...
Για χαβαλε και για αστειακια καλοι ειναι...
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
- Eldebryn
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Ε, σιγά... ευτυχώς μας έδωσε ο θεός το /ignore command....
Εγω τα μαθηματά μου θέλω, να κάνω να μάθω τίποτα και άμα βρώ και καμιά παρέα για D&D ή αλλο PnP θα είμαι ευτυχισμένος. That simple.

Εγω τα μαθηματά μου θέλω, να κάνω να μάθω τίποτα και άμα βρώ και καμιά παρέα για D&D ή αλλο PnP θα είμαι ευτυχισμένος. That simple.
- marios
- Wow! Terabyte level
Αρχικά καλωσήρθες!
Τώρα από κει και πέρα, νομίζω δεν έκανες και την καλύτερη αρχή, αλλά εντάξει, τα αυγά δεν είναι καθημερινό φαινόμενο(όχι όμως ότι μεταξύ τους οι παρατάξεις δεν ανταλλάσουν και πάρα πολύ σπάνια, αφού σε κάποιες ΓΣ φεύγουν μεγάλες ποσότητες
).
cypher/Stoupeace/S.A.kiss.007/nickpro γράψατε τελικά το URL στο πίνακα;
Πάντως μέσα ήταν ελεύθερα, μόνο πρωτοετείς και από την γραμματεία είχε... Τουλάχιστον στο ΛΟ-ΧΡΗ!
Τώρα από κει και πέρα, νομίζω δεν έκανες και την καλύτερη αρχή, αλλά εντάξει, τα αυγά δεν είναι καθημερινό φαινόμενο(όχι όμως ότι μεταξύ τους οι παρατάξεις δεν ανταλλάσουν και πάρα πολύ σπάνια, αφού σε κάποιες ΓΣ φεύγουν μεγάλες ποσότητες

cypher/Stoupeace/S.A.kiss.007/nickpro γράψατε τελικά το URL στο πίνακα;
Πάντως μέσα ήταν ελεύθερα, μόνο πρωτοετείς και από την γραμματεία είχε... Τουλάχιστον στο ΛΟ-ΧΡΗ!
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Οχι δε βρισκω νοημα στις εγγραφες, μαζι με τοσο γαβ-γαβ για διαπληκτισμους (λεκτικους εστωmarios wrote:cypher/Stoupeace/S.A.kiss.007/nickpro γράψατε τελικά το URL στο πίνακα;

Στα πρωτα μαθηματα λεω να εχουμε κατι οργανωμενο. Το κραταω για εκπληξη

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- marios
- Wow! Terabyte level
Θα ελέγα όχι στα πρώτα. Εκεί είναι ακόμα πιο δύσκολο να σας ακούσουν...Stoupeace wrote:Στα πρωτα μαθηματα λεω να εχουμε κατι οργανωμενο. Το κραταω για εκπληξη
Βέβαια αν βάλεις το μαλλι μπροστά και φωνάζεις και αρχίσει ο S.A.kiss να κάνει μόνος του debate, νομίζω ότι δεν θα υπάρχει θέμα

Stoupeace wrote:Οχι δε βρισκω νοημα στις εγγραφες, μαζι με τοσο γαβ-γαβ για διαπληκτισμους (λεκτικους εστωmarios wrote:cypher/Stoupeace/S.A.kiss.007/nickpro γράψατε τελικά το URL στο πίνακα;)
Στα πρωτα μαθηματα λεω να εχουμε κατι οργανωμενο. Το κραταω για εκπληξη
γιατι δεν σκαμε ολοι (=πολλοι) απο το φορουμ σε καποιο μαθημα οπως εγινε με το μαθημα του τουμπη περσι; αμα σκασουμε καμια 10αρια+ ατομα σιγουρα θα τραβηξει την προσοχη αρκετων
@μαριος : αμα περιμενεις να κανουν ησυχια στο αμφιθεατρο ,θα πρεπει να τελειωσει η χρονια πρωτα - αμα ειναι φετος οπως ηταν η δικη μου "γενια" τουλαχιστον

- marios
- Wow! Terabyte level
Δεν εννοούσα λόγω φασαρίας, αλλά λόγω του πρηξίματος της αρχής(κάθε ώρα και ανακοίνωση, ένα σωρό άτομα να πιάνουν κουβέντα σε πολύ λιγότερα από αυτούς κλπ).chriskin wrote: @μαριος : αμα περιμενεις να κανουν ησυχια στο αμφιθεατρο ,θα πρεπει να τελειωσει η χρονια πρωτα - αμα ειναι φετος οπως ηταν η δικη μου "γενια" τουλαχιστον
Λόγω του pollution που λένε στο marketing με άλλα λόγια

- Eldebryn
Πάντως θα πρότεινα να μοιράσετε και κανα φυλλάδιο στο τμήμα πληροφορικής, εκεί λογικά θα ειναί περισσότεροι που ασχολούνται με Internet, forums κτλ. Οπότε θεωρώ οτι θα ήταν καλή ιδέα να το κάνετε κάποια στιγμή, νομίζω αρκετοί θα ενδιαφέρονται για ένα 'political-neutral' site για το ΟΠΑ.
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Στου να σε δω με γαλάζιο καπελάκι venus να μοιράζεις φυλλάδια έξω από τα αμφιθέατρα!! 

f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- sandra
- Wow! Terabyte level
Κάτι έχεις μπερδέψει ή εγώ δεν καταλαβαίνω. Αυτό είναι το forum της Πληροφορικής, όχι όλου του ΟΠΑ. Οπότε προφανως τα φυλλαδία που δίνονταν (?) σήμερα ήταν για της πληροφορικής τους φοιτητέςEldebryn wrote:Πάντως θα πρότεινα να μοιράσετε και κανα φυλλάδιο στο τμήμα πληροφορικής, εκεί λογικά θα ειναί περισσότεροι που ασχολούνται με Internet, forums κτλ. Οπότε θεωρώ οτι θα ήταν καλή ιδέα να το κάνετε κάποια στιγμή, νομίζω αρκετοί θα ενδιαφέρονται για ένα 'political-neutral' site για το ΟΠΑ.

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- zaveti
- Mbyte level
αυτο με το σπλατς το ειδα live.αρκετα διασκεδαστικο ομολογουμενως.με πηραν παντως ελαχιστα και εμενα τα σκαγια στο ποδι και στεκομουν στο κεντρο στα τραπεζακια της πανσπουδαστικης.περιμενα αλλα πραγματα να δω αλλα ομολογουμενως αυτο ηταν κιντερ-εκπληξη 

- Eldebryn
sandra wrote:Κάτι έχεις μπερδέψει ή εγώ δεν καταλαβαίνω. Αυτό είναι το forum της Πληροφορικής, όχι όλου του ΟΠΑ. Οπότε προφανως τα φυλλαδία που δίνονταν (?) σήμερα ήταν για της πληροφορικής τους φοιτητέςEldebryn wrote:Πάντως θα πρότεινα να μοιράσετε και κανα φυλλάδιο στο τμήμα πληροφορικής, εκεί λογικά θα ειναί περισσότεροι που ασχολούνται με Internet, forums κτλ. Οπότε θεωρώ οτι θα ήταν καλή ιδέα να το κάνετε κάποια στιγμή, νομίζω αρκετοί θα ενδιαφέρονται για ένα 'political-neutral' site για το ΟΠΑ.
Hmm... good point... Perception check fail οπως λένε οι φίλοι μου....
Κοινώς δικό μου λάθος, ας ξεχαστει...

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
Πλακα, πλακα εσυ σε ποιο τμήμα είσαι?Eldebryn wrote: Hmm... good point... Perception check fail οπως λένε οι φίλοι μου....

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- Stayrakas
- Mbyte level
E με τετοια ορολογια... θα πηδαγα απο τη ταρατσα της ΑΣΟΕΕ αν ακουγα λοχρη :PStoupeace wrote:Πλακα, πλακα εσυ σε ποιο τμήμα είσαι?Eldebryn wrote: Hmm... good point... Perception check fail οπως λένε οι φίλοι μου....
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
Απίστευτη σχολή!
Last edited by siopi on Sun Feb 13, 2011 5:13 pm, edited 1 time in total.
Ερώτηση.Όταν λέει 7-9 εννοεί το πρωί?
Και 9-11 πρωί?
Και 9-11 πρωί?
Last edited by siopi on Sun Feb 13, 2011 5:14 pm, edited 1 time in total.
- Eldebryn
Ε οχι και ΛΟ-ΧΡΗ.... είπαμε...
Τμήμα Πληροφορικής είμαι [φυσικά...]. Όσο για την ορολογία 'Perception check' είναι απο τα κλασσικά αστεία πέρι εκείνου του hobby που λέγεται Dungeonds & Dragons και έχει φάει τόσες ώρες απο την ζωή μου... Aν ενδιαφέρεται κανείς ή έχει απορία, post στο Gaming subforum.
to siopi: εγω το προγραμμα το βρήκα απο post στο venus http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... &start=100
Τμήμα Πληροφορικής είμαι [φυσικά...]. Όσο για την ορολογία 'Perception check' είναι απο τα κλασσικά αστεία πέρι εκείνου του hobby που λέγεται Dungeonds & Dragons και έχει φάει τόσες ώρες απο την ζωή μου... Aν ενδιαφέρεται κανείς ή έχει απορία, post στο Gaming subforum.
to siopi: εγω το προγραμμα το βρήκα απο post στο venus http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... &start=100
- mxsar.opa
- Mbyte level
Μιας και απαντήθηκε ήδη το link με το πρόγραμμα, ( http://www.aueb.gr/pages/news/attachments/902_0.pdf)siopi wrote:Ερώτηση.Όταν λέει 7-9 εννοεί το πρωί?
Και 9-11 πρωί?
Σόρρυ guys.Το πρόγραμμα το βρήκα στην ΠΑΣΠ.Που μπορώ να το βρω στο σαιτ της σχολής?
πάντα 9-11 = πρωί , 7-9 = απόγευμα

Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
- cypher
2.Λαθος επιλογες μαλλον. Μπορεις να ριξεις και μια ματια εδω btw. http://foss.aueb.grsiopi wrote: 2.Γιατί τόσοι λίγοι αγαπούν την πληροφορική? :'( (Περίμενα ότι θα βλεπα άτομα που ξέρανε καμια language ,όχι τίποτα πολύ σοβαρό απλά λίγο python,και τίποτα από ΕΛΛΑΚ,το οποίο τους είναι άγνωστο.Οι περισσότεροι ήθελαν άλλα αντί άλλων.ΝΤαξει και εγώ ήθελα Ηλεκτρονικός Χανιά αλλά συναφή είναι )
3.Αν μείνεις no politica θα σε λιθοβολούν ή θα μπορείς να χεις καλές σχέσεις με όλους?
3.Το πιθανοτερο ειναι απλα να σε αγνοησουν μετα απο λιγο καιρο και να μην σου μιλανε. No prob δηλαδη.

siopi wrote: 3.Αν μείνεις no politica θα σε λιθοβολούν ή θα μπορείς να χεις καλές σχέσεις με όλους?
Τα μόνα σοβαρά άτομα που γνώρισα ήταν αυτά της ΚΝΕ τα οποία μιλούσαν,και μάλιστα δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να μιλήσουν για αναρχικές ιδέες,και σε κάποιες συμφώνησαν.Όχι σαν τα άλλα 2 που προανέφερα που το μόνο που μου λεγαν ήταν να με βοηθήσουν να γράψω το όνομα μου.
Hello!Τόσα χρόνια σε διαγωνίσματα μόνο αυτό έγραφα.Πιστεύω ότι το ξέρω τώρα πια απέξω :P :P :P
ανετα μπορεις να εχεις καλες σχεσεις με ολους αρκει να ξεκαθαρισεις απο την αρχη τις αντιθεσεις σου αλλιως θα σε πριξουν. θα δεις παντως πως πιθανοτατα να μην θελεις να εχεις καν σχεσεις με τους περισσοτερους απο καποιες παραταξεις.
παιδια της πκς συμφωνησαν με αναρχικες ιδεες; πολυ θα ηθελα να μαθω ποιες ιδεες ηταν αυτες

επισης προσπαθησε να αποφευγεις τις ανακοινωσεις της πασπ για σημειωσεις, προγραμματα , διευθυνσεις βιβλιοπωλειων (και φετος απο βιβλιοπωλεια παιρνουμε η ειναι ολα απο βιβλιοδιανομη ; ) κτλ.siopi wrote:Ερώτηση.Όταν λέει 7-9 εννοεί το πρωί?
Και 9-11 πρωί?
Σόρρυ guys.Το πρόγραμμα το βρήκα στην ΠΑΣΠ.Που μπορώ να το βρω στο σαιτ της σχολής?
δεν το λεω (μονο) απο ιδεολογικη πλευρα αλλα επειδη ειναι γεματα λαθη - κοιτα στο φορουμ μας καλυτερα, σιγουρα θα υπαρχουν