Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2010-2011 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ
Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2010-2011 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ
Όχι κανονικά δηλώνουν (ηλεκτρονικά) και οι πρωτοετείς τα μαθήματα... δηλαδή πριν 2 χρόνια εγώ έτσι τα είχα δηλώσει! 

sinty wrote:Σίγουρα μπήκες στο κτήριο της ασοεε;fwteinh wrote:Λοιπόν παιδιά γράφτηκα κι εγώ και η αλήθεια είναι πως πιο πολύ ενθουσιάστηκα με το κτίριο τις σχολής γιατί δεν το είχα ξαναδεί.![]()
![]()
Χαχαχα νομίζω πως ναι

sinty wrote:Αυτό που δεν περίμενα πάντως ήταν να με περιμένουν έξω απο το λεωφορείο!
Δε θα το κάνουν για πολύ καιρό! Μέχρι τις εκλογές!
Ήμουν σίγουρη γιάυτό!!
Οδηγό σπουδών πήρα από την ΔΑΠ αλλά δεν ξέρω αν εννοείς αυτό! Έναν φάκελο μας έδωσαν μόνο με τους κωδικούς μας!kwnccc wrote:Κανονικά μοιράζουν οδηγό σπουδών, σε εσάς δεν μοίρασαν καθόλου? Μπορεί επειδή άλλαξε φέτος η κατανομή των μαθημάτων στα εξάμηνα να μην τους είχαν ακόμη...fwteinh wrote: Παιδιά που έχουν γραφτεί σε άλλες σχολές έχουν πάρει και ένα βιβλιαράκι που σημειώνουν τα μαθήματα που θα δώσουν.Εμείς έχουμε τέτοιο και δεν μας το έδωσαν ακόμα ή εγώ δεν το πήρα;![]()
- marios
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Πλέον παίζει η επιλογή συγγραμμάτων, οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να σου κάνουν την δήλωση μαθημάτων αυτομάτα και να πρέπει να κάνεις την δηλωση συγγραμμάτων μόνος σουsinty wrote: Νομίζω οι δηλώσεις των πρωτοετών γίνονται αυτόματα... Τουλάχιστον παλιά έτσι γινόταν! Διορθώστε με αν κάνω λάθος!

Μόνο μια απορία: τι ποσοστό του κατάφερες να δεις; γιατί με πανό κλπ, εγώ όταν είχα μπεί έκανα πέρα-δώθε 4-5 φορές, μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι είναι πανεπιστήμιοfwteinh wrote:Το κτίριο της σχολής είναι τέλειο!

Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
kwnccc wrote:Όχι κανονικά δηλώνουν (ηλεκτρονικά) και οι πρωτοετείς τα μαθήματα... δηλαδή πριν 2 χρόνια εγώ έτσι τα είχα δηλώσει!
Οι πρωτοετείς δηλώνουν τα μαθήματά τους (υποχρεωτικά) ηλεκτρονικά εδώ και 4 χρόνια και εδώ και 2 χρόνια υπάρχει η επιλογή συγγραμμάτων!
Οι βαθμολογίες ανακοινώνονται πλέον μόνο ηλεκτρονικά και όχι σε χαρτιά έξω από την γραμματεία εδώ και έναν χρόνο.
@fwteinh οτιδήποτε σε ρωτάνε τα παιδιά αν σου το έδωσαν - δεν αναφέρονται σε αυτά που δίνουν οι παρατάξεις αλλά η γραμματεία και μόνο

Επίσης το ιδανικό είναι να είναι τόσο ενεργό το forum που να μην προλάβεις να περιμένεις μέχρι να σου έρθουν 2-3 απαντήσεις! Μακάρι να γινόταν σε όλη την έκταση του forum και να υπήρχε μεγάλη συμμετοχή απ' όλους τους φοιτητές

Το απ' 'εξω παρατήρησα και μου άρεσε. Εκεί στα σκαλάκια.marios wrote:Μόνο μια απορία: τι ποσοστό του κατάφερες να δεις; γιατί με πανό κλπ, εγώ όταν είχα μπεί έκανα πέρα-δώθε 4-5 φορές, μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι είναι πανεπιστήμιοfwteinh wrote:Το κτίριο της σχολής είναι τέλειο!

Α οκ!Zifnab wrote:kwnccc wrote:Όχι κανονικά δηλώνουν (ηλεκτρονικά) και οι πρωτοετείς τα μαθήματα... δηλαδή πριν 2 χρόνια εγώ έτσι τα είχα δηλώσει!
Οι πρωτοετείς δηλώνουν τα μαθήματά τους (υποχρεωτικά) ηλεκτρονικά εδώ και 4 χρόνια και εδώ και 2 χρόνια υπάρχει η επιλογή συγγραμμάτων!
Οι βαθμολογίες ανακοινώνονται πλέον μόνο ηλεκτρονικά και όχι σε χαρτιά έξω από την γραμματεία εδώ και έναν χρόνο.
@fwteinh οτιδήποτε σε ρωτάνε τα παιδιά αν σου το έδωσαν - δεν αναφέρονται σε αυτά που δίνουν οι παρατάξεις αλλά η γραμματεία και μόνο

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετη τι εννοείτε με την επιλογή συγγραμάτων; Σόρρυ αν βγαίνω εκτός θέματος!

Η γραμματεία δεν υποτίθεται ότι κάθε χρόνο δίνει στους νεοεισαχθέντες οδηγο σπουδών? Περίεργο... γιατί σε άλλα τμήματα της σχολης είχαν οδηγούς σπουδών από το καλοκαίρι!Zifnab wrote:kwnccc wrote:Όχι κανονικά δηλώνουν (ηλεκτρονικά) και οι πρωτοετείς τα μαθήματα... δηλαδή πριν 2 χρόνια εγώ έτσι τα είχα δηλώσει!

Όντως έχεις δίκιο.. γιατί μπήκα τη χρόνια που έδιναν επιλογές στα συγγράμματα...
Μην αγχώνεσαι... Απλά σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις 1 από κάποια προτεινόμενα από τον/την καθηγητή/τρια συγγράμματα (βιβλία)!fwteinh wrote: Συγνώμη ρε παιδιά αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετη τι εννοείτε με την επιλογή συγγραμάτων; Σόρρυ αν βγαίνω εκτός θέματος!
Last edited by Zifnab on Wed Sep 29, 2010 3:27 pm, edited 1 time in total.
Reason: added βιβλία
Reason: added βιβλία
Ααα κατάλαβα!! Ευχαριστώ πολ'υkwnccc wrote:Μην αγχώνεσαι... Απλά σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις 1 από κάποια προτεινόμενα από τον/την καθηγητή/τρια συγγράμματα (βιβλία)!fwteinh wrote: Συγνώμη ρε παιδιά αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετη τι εννοείτε με την επιλογή συγγραμάτων; Σόρρυ αν βγαίνω εκτός θέματος!

- XaviannNJ
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Μερικά παιδιά κρατάγανε οδηγούς σπουδών της σχολής αν δεν απατώμαι.kwnccc wrote: Η γραμματεία δεν υποτίθεται ότι κάθε χρόνο δίνει στους νεοεισαχθέντες οδηγο σπουδών? Περίεργο... γιατί σε άλλα τμήματα της σχολης είχαν οδηγούς σπουδών από το καλοκαίρι!![]()

Αλλά πρέπει να μην ήταν της πληροφορικής.

- Eldebryn
Ααα... ώστε εσύ ήσουνα που έψαχνες τις φωτογραφίες.... Αφού τις βρήκες πάντως παλι καλά να λες..fwteinh wrote:Λοιπόν παιδιά γράφτηκα κι εγώ και η αλήθεια είναι πως πιο πολύ ενθουσιάστηκα με το κτίριο τις σχολής γιατί δεν το είχα ξαναδεί.Αυτό που δεν περίμενα πάντως ήταν να με περιμένουν έξω απο το λεωφορείο!
Το σκηνικό με τα αυγά εγώ δεν το πρόσεξα καν δυστυχώς ή ευτυχώς!Η σχολή ,πάντως, μου φάνηκε αρκετά οργανωμένη και οι άνθρωποι μέσα στην αίθουσα που μας εξυπηρέτησαν ήταν πολύ ευγενικοί όλοι. (Μία πολύ καλή κυρία με βοήθησε να βρω κιόλας τις φωτογραφίες μου που της είχα χάσει μέσα στο αμφιθέατρο.
)
Παιδιά που έχουν γραφτεί σε άλλες σχολές έχουν πάρει και ένα βιβλιαράκι που σημειώνουν τα μαθήματα που θα δώσουν.Εμείς έχουμε τέτοιο και δεν μας το έδωσαν ακόμα ή εγώ δεν το πήρα;
Ευχαριστώ και τα παιδιά απο προηγούμενα ποστ που μου με βοήθησαν σχετικά με την Θετική Κατεύθυνση και συγνώμη που δεν πήραν ποτέ απάντηση απλά τώρα τα είδα!!
Ωχ κατάλαβα...ρεζίλι έγινα πάλιEldebryn wrote: Ααα... ώστε εσύ ήσουνα που έψαχνες τις φωτογραφίες.... Αφού τις βρήκες πάντως παλι καλά να λες..

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Μπα, υπαρχουν και χειροτερα.
- Kostas1601
- Mbyte level
Σου άρεσε το κτήριο?fwteinh wrote: πιο πολύ ενθουσιάστηκα με το κτίριο τις σχολής γιατί δεν το είχα ξαναδεί.![]()
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present
~

Ναι αρκετά! Απ'ότι κατάλαβα μέσα σε αυτό το forum μόνο σε εμένα παίζει να αρέσει ε;Kostas1601 wrote:Σου άρεσε το κτήριο?fwteinh wrote: πιο πολύ ενθουσιάστηκα με το κτίριο τις σχολής γιατί δεν το είχα ξαναδεί.![]()

- Zifnab
Καλούλι είναι μωρέ - αρκεί να ήταν πιο καθαρό κτλ κτλ κτλ...fwteinh wrote: Ναι αρκετά! Απ'ότι κατάλαβα μέσα σε αυτό το forum μόνο σε εμένα παίζει να αρέσει ε;
Με γυαλιά virtual reality μοιάζει με αυτό

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... t_ntnu.jpg
- para
- Wow! Terabyte level
Εγώ πάντως την πρώτη μέρα που το είδα εντυπωσιάστηκα! Είναι πολύ όμορφο κτίριο!
Δεν είναι ούτε σαν το ΠΑ.ΠΕΙ. που μοιάζει με σχολείο, ούτε σαν τα άχαρα κτίρια στου Ζωγράφου.
Δεν είναι ούτε σαν το ΠΑ.ΠΕΙ. που μοιάζει με σχολείο, ούτε σαν τα άχαρα κτίρια στου Ζωγράφου.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- XaviannNJ
- Gbyte level
Zifnab wrote:Καλούλι είναι μωρέ - αρκεί να ήταν πιο καθαρό κτλ κτλ κτλ...fwteinh wrote: Ναι αρκετά! Απ'ότι κατάλαβα μέσα σε αυτό το forum μόνο σε εμένα παίζει να αρέσει ε;
Με γυαλιά virtual reality μοιάζει με αυτό![]()
Με λίγη φαντασία όλα γίνονται!Που βρίσκεται το κτήριο της φωτο?
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Στην αρχή πάντως είχε κατασκευαστεί για σχολείο.
Στη συνέχεια, στεγάστηκε "προσωρινά" το ΟΠΑ εκεί, με την προοπτική να μεταφερθεί κάποτε στην πανεπιστημιούπολη.
Μετά μάλλον τους άρεσε και έχτισαν άλλες δύο πτέρυγες...Δεριγνύ...και....Αντωνιάδου.
Στη συνέχεια, στεγάστηκε "προσωρινά" το ΟΠΑ εκεί, με την προοπτική να μεταφερθεί κάποτε στην πανεπιστημιούπολη.
Μετά μάλλον τους άρεσε και έχτισαν άλλες δύο πτέρυγες...Δεριγνύ...και....Αντωνιάδου.
What to say man...what to say....
- Kostas1601
- Mbyte level
HAHAHAHAHAHAHAHAHAZifnab wrote:
Καλούλι είναι μωρέ - αρκεί να ήταν πιο καθαρό κτλ κτλ κτλ...
Εγώ το θεωρώ ωραίο σάν κτήριο μέν, απλά είναι διαλυμένο(αφίσες, σπρέυ παντου, απ'εξω λέει A O E E , σπασμένα πλακάκια κλπ κλπ ναι...)
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present
~

- Zifnab
Νορβηγία (Trondheim) : το NTNU (http://en.wikipedia.org/wiki/Norwegian_ ... Technology)XaviannNJ wrote:Zifnab wrote:Καλούλι είναι μωρέ - αρκεί να ήταν πιο καθαρό κτλ κτλ κτλ...fwteinh wrote: Ναι αρκετά! Απ'ότι κατάλαβα μέσα σε αυτό το forum μόνο σε εμένα παίζει να αρέσει ε;
Με λίγη φαντασία όλα γίνονται!Που βρίσκεται το κτήριο της φωτο?
- sinty
- Kilobyte level
Ωραίο είναι, αλλά εγώ εκεί θα φοβόμουν να κυκλοφορήσω μόνη μου! Ειδικά όταν θα έχει σκοτάδι!!
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
She's lost in the darkness, fading away
I'm still around here, screaming her name
I'm still around here, screaming her name
-
- Mbyte level
Το κτίριο είναι ωραίο, κάνεις και γερά πόδια.
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level

Last edited by AmmarkoV on Wed Sep 29, 2010 5:57 pm, edited 1 time in total.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη