Ομάδα για RPG

Οτιδήποτε έχει σχέση με gaming (ψηφιακό και μη)
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
Eldebryn
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Re: Ομάδα για RPG

Post by Eldebryn » Mon Oct 04, 2010 5:04 pm

anestis wrote::-) Να με...
Με 2,5 campaign που παίζω ταυτόχρονα θα έλεγα ότι δεν προλαβαίνω, αλλά ποιόν κοροιδεύω-πάντα υπάρχει χρόνος για D&D :-D Η ιδέα για εναλλαγη DM είναι καλή, αφού ο χρόνος προετοιμασίας αποτελεί σημαντικό εμπόδιο, τουλάχιστον για τους περισσότερους εντός σχολής.Άλλα έχει το μειονεκτημα ότι η ιστορία θα αργεί να προχωρήσει. Εκτός σχολής θα μπορούσα να ψήσω κάποιον για να κάνει DM...αλλά νομίζω ήδη κάνει DM σε 5-6 παιχνίδια :!: .

Γενικά υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται, απλά δεν συμπίπτουν εύκολα οι ώρες.Στο Vampire βέβαια ήμασταν πολλοί, εντός και εκτός σχολής οπότε ήταν απίστευτο να μπορούν όλοι πάντα. Γενικά 3-4 φορές τον μήνα έχω συνηθίσει και εγώ, από 4-5 ώρες (βέβαια γίνεται και λιγότερο γίνεται και περισσότερο, απλά κάτω από 2 ώρες δεν έχει νόημα :???: και πάνω από 12 μπορεί να γίνει κουραστικό (για τον DM) :razz: )

Επίσης πρόσφατα έπαιξα και Star Wars...καλή φάση και αυτό.
Να αρχίσουμε να μαζεύουμε κόσμο για DnD, αρχικά με την σκέψη να αλλάζουμε DM ανά παιχνίδι, ή ανά adventure ή whatever;
Καταρχάς να ρωτήσω τι εννοέις 2,5 campaign γιατι αυτό δεν το έπιασα.
Η εναλλαγή DM δεν είναι και άσχημη, μαλιστά αν ο εκάστοτε DM έχει και χαραχτήρα μπορούμε κάλιστα να παίζουμε με ομάλη συνέχεια στο storyline. Οι DMs μπουρούν να κρατάνε τους παίχτες τους στο campaign ή να τους αποσύρουν (πχ τοτε ο fighter αρρωσταίνει και δεν μπορεί να συνοδέψει την ομάδα σε αυτο το quest, αλλα ευτυχώς συναντάνε έναν ranger πρόθυμο να τους βοηθήσει, ο οποίος τυχαία ειναι ο παίχτης του προηγούμενου DM :) )

Επίσης να ρωτήσω τι συστήματα κανόνων είσαι πρόθυμος να παίξεις τόσο σε D&D όσο και σε vampire για να ξέρουμε. Όσο για εκείνον που λές εκτός σχολής, θα το εκτιμούσα αν ρωτούσες αν ενδιαφέρεται για άλλους παίχτες σε δικό του campaign ή καινούργιο και τι έκδοση κανόνων τρέχει.
Image<-- My profile playlists
anestis
bit level
bit level
Academic status: 3rd year

Post by anestis » Mon Oct 04, 2010 5:32 pm

Ενας παίκτης είναι Κρήτη...οπότε παίζουμε πολύ αραιά για να θεωρηθεί ολόκληρο :razz:

Προτιμώ 3.5... 4 δεν έχω ιδέα. Οκ έχω ιδέα, άλλα δεν μου άρεσε αρκετά για να τη μάθω. Αλλά αν είναι πρόβλημα μπορώ να αυτοσχεδιάσω μέχρι να την μάθω :-p

Τρέχει 3.5 και θα τον ρωτήσω αν είναι. Το θέμα είναι ο χώρος...ένας Μενίδι, Παιανία, Δάφνη, Μαρούσι*...ΛΟΛ καλό μας ταξίδι :P Εκτός και αν παίζουμε σε Καισσα. Το πρόβλημα είναι ότι ξέρω ότι δεν μπορεί καθημερινές, οπότε ίσως καλύτερα να παίξουμε μεταξύ μας (?)

*μάλλον θα παίξει και άλλος ένας.

Edit: Vampire the masquerade είχαμε παίξει, οπότε αυτούς τους κανόνες ξέρω,...αλλά δεν παίζει πρόβλημα και με τους καινούργιους
Eldebryn
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by Eldebryn » Mon Oct 04, 2010 6:23 pm

Βασικά εγώ είμαι πρόθυμος και χρησιμοποιώ συγκοινωνίες αρκετά συχνά για να παω κέντρο, ενώ υποθέτω μπορούμε να βρεθούμε και σε κανα σπίτι κάθε τόσο. Όπως και να έχει, καλύτερα να ποστάρει πρώτα εδώ όποιος ενδιαφέρεται και τα συζητάμε όλα.

ΕDIT: Πες και στον φίλο σου που λές οτι θέλει να παίξει να κάνει ένα post, όσο για έκδοση κανόνων εγώ 3.5 ξέρω μια χαρά και παίζω αν αυτή αποφασιστεί αρκεί να ρίξω ένα φρεσκάρισμα, απλώς ρώτησα μήπως θέλετε τέταρτη γιατί ξέρω πολλους που την προτιμούν γιατι είναι πιο balanced, με λιγότερες λεπτομέρειες και οι non-casters δεν είναι τοσο βαρετοί γιατί έχουνε Powers ( κάτι σαν τα skills στα ΜΜΟ )
Image<-- My profile playlists
VanGios
Buffer underflow exception
Buffer underflow exception
Academic status: 2nd year

Post by VanGios » Wed Oct 20, 2010 10:25 pm

Ξαχνω παρεα για pnp ιδιος Vampire αλλα και για dnd ή αλλα επιτραπέζια, μένω κοριδαλο αλλα δεν εχω προβλημα με της σηνγκηνονίες για Πειρεά ή Αθήνα.Χαρικα για την γνωριμία που δεν καναμε ακόμα.
Post Reply

Return to “Gaming”