Λυπάμαι, αλλα δεν είναι κανενός φοιτητή καθήκον το να στείλει mail αφού πάρει έγκριση από την τύπισσα στο γραφείο, το συνυπεύθυνο του τμήματος, την πρυτανεία, να ενημερώσει την γραμματεία, και να στείλει πλήρες mail με την παρουσίαση του πανεπιστημιου, του τμήματος, να αιτιολογήσει ποια μαθήματα του δικού του οδηγού σπουδών καλύπτει, γιατί, σε ποιο επίπεδο, με τι καθηγητές και με ποίες καλύψεις, και να παρουσιάσει το πανεπιστήμιο το ίδιο ως ίδρυμα συμπεριλαμβάνοντας εγκαταστάσεις, διδακτικό προσωπικό και το επίπεδο του, παραδείγματα διακρίσεων και ερευνας και προφανώς να περιγράψει όλα με κατάλληλο τρόπο.chriskin wrote:αισιοδοξος :zweistein wrote:Xα χα την τελευταία φορα που ρώτησα για erasmus για μια χωρα που με ενδιέφερε εντός EU, εκτος του ότι δεν υπήρχε συνεργασία με κανένα σχετικό ίδρυμα στην χωρα (Φινλανδία), μου ζήτησαν να φροντίσω να ξεκινήσω εγώ ο ίδιος τις ενέργειες για την συνεννόηση μεταξύ των πανεπιστημίων για την εγκαθίδρυση συνεργασίας (!)....διαθέτουμε το πιο ισχυρό πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus στη χώρα..
Aπορώ βάση ποιων κριτηρίων θεωρούμε το πρόγραμμα μας ως "ισχυρό".
θελεις να πεις οτι γινεται να ξεκινησω εγω τις ενεργειες για συνεννοηση του πανεπιστημιου μας με της φινλανδιας;;; δεν με ενδιαφερει αμα ακουγεται σαν να κανω δικη τους δουλεια, θα το κανω![]()
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Και εφόσον λάβει απάντηση μετά από όλο αυτό, να λάβει τις δικες του ερωτήσεις (που προφανώς θα περιμένουν να τους απαντήσει ο ίδιος) εκτος της πιθανότητας να γελάσουν απλά που όλο αυτό το κάνει απλά ένας φοιτητής και να τον αγνοήσουν, (γιατί πολύ απλά δεν τίθεται θέμα αρμοδιότητας) [για Φινλανδία μιλάμε όχι για Αφχανιστάν], θα πρέπει μετά να επικοινωνήσει με τα ίδια άτομα από τα οποια πήρε στην αρχή τις "εγκρίσεις" για να ξεκινήσει την διαδικασία, των οποιων η απάντηση από την τρυπημένη από το ξύσιμο καρεκλα τους θα είναι "συνέχισε και ενημέρωσε μας".
Δεν ξέρω, αλλα εγώ ΔΕΝ πληρώνομαι για κάτι τέτοιο. Και ούτε θα συνεισφέρω στην παράλειψη των δικών τους καθηκόντων. Απλά παίρνω το πτυχίο μου και φεύγω.