όσοι έχετε να πάτε γήπεδο ή να δείτε αγώνες πείτε τι ώρες σας βολεύει..

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 17.10.10 16:00 NOVA
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟNΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 17.10.10 16:00 NOVA
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ 17.10.10 18:15 NOVA
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ 17.10.10 18:15 NOVA
ΑΡΗΣ - A.E.K. ΓΗΠΕΔΟ "ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ" 17.10.10 20:30 NOVA
Εγώ αν δεν έρθουν να με βρουν όσοι θα παίξουν να μου δώσουν τα λεφτά από πριν δεν κλείνω γήπεδο 9Χ9.dexter wrote:ναι 9x9 , θα βρούμε άτομα..
θα κλείσεις εσύ?
πρώτα βέβαια να προτείνουν όλοι τι ώρα τους βολεύει..
Γιατι δημιουργηθηκε θεμα την προηγουμενη φορα?Με τα λεφτα?ja_the_invincible wrote:Εγώ αν δεν έρθουν να με βρουν όσοι θα παίξουν να μου δώσουν τα λεφτά από πριν δεν κλείνω γήπεδο 9Χ9.dexter wrote:ναι 9x9 , θα βρούμε άτομα..
θα κλείσεις εσύ?
όχι δεν έχει γίνει κάτι απλά επειδή 18 άτομα είναι πολλά προτιμώ να τα μαζέψουμε εγκαίρως.άσε που δύσκολα μετά θα ακυρώνει όποιος έχει πληρώσειabujafar wrote:Γιατι δημιουργηθηκε θεμα την προηγουμενη φορα?Με τα λεφτα?ja_the_invincible wrote:Εγώ αν δεν έρθουν να με βρουν όσοι θα παίξουν να μου δώσουν τα λεφτά από πριν δεν κλείνω γήπεδο 9Χ9.dexter wrote:ναι 9x9 , θα βρούμε άτομα..
θα κλείσεις εσύ?
κυριακή λογικά 5.00 με 6.30 ανάλογα τι ώρα θα έχει γήπεδο..proskopos wrote:Για πότε λέτε?
το πολύ να περιμένεις 5-10 λεπτά , παραέχεται καλομάθει με το μετρό μερικοί..emperormario wrote:Dexter μη βάζεις χέρι στις δημοσιευσεις μου.
Εγώ δεν έχω θέμα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι αμα περνάνε τρόλευ απο την Αλεξάνδρας σχετικα συχνά την Κυριακή, ή θα περιμένω πολυ ωρα στη στάση?
σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια φιλτατε,αν και νομιζω οτι υπερβαλεις λιγακι...υπηρχε και ο Ροναλντο το φαινομενο,καθως και ο Ντιογκιτο...gasparosoft wrote:ΥΓ: Αν πάμε θέλω να είμαι με τον μεγαλύτερο σκόρερ όλων των εποχών - Sam για σένα λέω