Μπορεί να τα δίνουν οι σχολές (όχι οι φοιτητές)MpoMp wrote:Και οι άλλες σχολές τότε γιατί δεν ζητάνε τίποτα? Ο ΟΑΣΑ παίζει ξύλο με το ΟΠΑ?ultimate_aektzis wrote:Ειναι λεφτα για τον ΟΑΣΑ αυτα, δεν καρπωνεται κατι η σχολη.
Διανομή πάσων
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: Διανομή πάσο
Δεν το έπιασα.enum21 wrote:Μπορεί να τα δίνουν οι σχολές (όχι οι φοιτητές)MpoMp wrote:Και οι άλλες σχολές τότε γιατί δεν ζητάνε τίποτα? Ο ΟΑΣΑ παίζει ξύλο με το ΟΠΑ?ultimate_aektzis wrote:Ειναι λεφτα για τον ΟΑΣΑ αυτα, δεν καρπωνεται κατι η σχολη.

“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- enum21
Κάθε σχολή έχει κάποια κονδύλια και τα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της (έρευνα κλπ.)MpoMp wrote:Δεν το έπιασα.enum21 wrote:Μπορεί να τα δίνουν οι σχολές (όχι οι φοιτητές)MpoMp wrote: Και οι άλλες σχολές τότε γιατί δεν ζητάνε τίποτα? Ο ΟΑΣΑ παίζει ξύλο με το ΟΠΑ?
Μπορεί στις σχολές που δεν πληρώνουν ΠΑΣΟ οι φοιτητές, να πληρώνει τον ΟΑΣΑ αλλά να μη μπορεί να παρέχει κάτι άλλο.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
MpoMp wrote:Και οι άλλες σχολές τότε γιατί δεν ζητάνε τίποτα? Ο ΟΑΣΑ παίζει ξύλο με το ΟΠΑ?ultimate_aektzis wrote:Ειναι λεφτα για τον ΟΑΣΑ αυτα, δεν καρπωνεται κατι η σχολη.
Οπως ειπε και η enum, τα καλυπτει η σχολη.Προσωπικα προτιμω να δινω 2Ε το χρονο αυτα τα 15-20.000 να πανε σε κανα εργαζομενο.
- zweistein
- Wow! Terabyte level
εννοεί ότι μπορεί τα χρήματα να τα δίνουν εκ μέρους των κονδυλιων του ιδρύματος και όχι να τα ζητάνε από τους φοιτητές.MpoMp wrote:Δεν το έπιασα.enum21 wrote:Μπορεί να τα δίνουν οι σχολές (όχι οι φοιτητές)MpoMp wrote: Και οι άλλες σχολές τότε γιατί δεν ζητάνε τίποτα? Ο ΟΑΣΑ παίζει ξύλο με το ΟΠΑ?

- emperormario
- Wow! Terabyte level
Τελικά δίνεις και 2 €, και πληρώνεις απο τους φόρους το κονδύλι των άλλων Πανεπιστημίων..ultimate_aektzis wrote:MpoMp wrote:Και οι άλλες σχολές τότε γιατί δεν ζητάνε τίποτα? Ο ΟΑΣΑ παίζει ξύλο με το ΟΠΑ?ultimate_aektzis wrote:Ειναι λεφτα για τον ΟΑΣΑ αυτα, δεν καρπωνεται κατι η σχολη.
Οπως ειπε και η enum, τα καλυπτει η σχολη.Προσωπικα προτιμω να δινω 2Ε το χρονο αυτα τα 15-20.000 να πανε σε κανα εργαζομενο.
*Προφανώς δεν κολλάω στο ποσό, έτσι?*
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Δεν με απασχολει τοσο αυτο ρε συ.Απο το να πληρωνω ολα αυτα που βγαινω καθε τοσο στην φορα, χαλαλι.
Μάλιστα, ελπίζω να είναι πράγματι έτσι.
MpoMp @ Discord
- dexter
- Academic status: N>4
οι σκλαηρά εργαζόμενοι υπάλληλοι της γραμματείας τα καρπώνονται αλλιώς σε συναλλαγή με το δημόσιο είτε θα έδινες παράβολο είτε θα έπαιρνες απόδειξη..ultimate_aektzis wrote:Ειναι λεφτα για τον ΟΑΣΑ αυτα, δεν καρπωνεται κατι η σχολη.
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
- Ισοβίτης
Όταν πέρυσι πήγα για ανανέωση πάσο, ρώτησα πού πάνε αυτά τα δύο ευρώ. Η αρχική απάντηση ήταν "πληρώνουμε το χαρτί". Τους εξήγησα ότι το χαρτί κοστίζει το πολύ 20 cents. Έδειξαν να εκνευρίζονται. Στη συνέχεια ομολογώ ότι έγινα λίγο ερριστικός και μου είπαν ειρωνικά να ρωτήσω τον πρύτανη. Έπειτα με είπαν εμμέσως αναρχοαριστερό (ναι, εμένα
). Ε, τσαντίστηκα, πέταξα τα 2 ευρώ και πήρα το πάσο μου
.

-
- Gbyte level
Φαίνεται ενδιαφέρον (και εντυπωσιακό), όταν αντιλαμβανόμαστε ότι ζούμε σε μικρόκοσμο. Μπορεί δηλαδή να κάνουμε θέμα για τα 2Ε ως προπτυχιακοί, αργότερα ως τελειόφοιτοι να χαλαστούμε για το ότι θα πληρώσουμε κάποιο σύγγραμμα και λίγο μετά να περάσουμε μια μικρή κατάθλιψη επειδή θα πληρωνόμαστε το 84% του μισθού που δικαιωματικά θα παίρναμε. Στο ενδεχόμενο της απόλυσής μας επιλέγουμε να επαναστατήσουμε βρίζοντας επόπτες και προϊσταμένους, ενώ καταριόμαστε τους "διεφθαρμένους πολιτικούς". Την επόμενη μέρα κάνουμε mass mailing το CV μας. Σε αυτή την ακολουθία γεγονότων (στιγμιότυπα της καθημερινότητας) επιλέγουμε το δρόμο της ατομικής διαπραγμάτευσης και επίλυσης των προβλημάτων μας με αυτούς που θεωρούμε (ή είναι) αρμόδιοι. Ζούμε έναν ολοκληρωμένο διαχωρισμό.
Πίσω στο θέμα, ενημερώθηκα από συναδέλφους (που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα των σχολών πληροφορικής), ότι δεν πληρώνουν για το πάσο. Εικάζω ότι το ζήτημα θα χει να κάνει με τον προϋπολογισμό του τμήματος ή του πανεπιστημίου. Πάντως στην επαρχία ως μαθητής θυμάμαι ότι πάντα πλήρωνα το πάσο μου.
Πίσω στο θέμα, ενημερώθηκα από συναδέλφους (που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα των σχολών πληροφορικής), ότι δεν πληρώνουν για το πάσο. Εικάζω ότι το ζήτημα θα χει να κάνει με τον προϋπολογισμό του τμήματος ή του πανεπιστημίου. Πάντως στην επαρχία ως μαθητής θυμάμαι ότι πάντα πλήρωνα το πάσο μου.
Καλά έκανες. Τον πρύτανη τον ρώτησες?Ισοβίτης wrote:Όταν πέρυσι πήγα για ανανέωση πάσο, ρώτησα πού πάνε αυτά τα δύο ευρώ. Η αρχική απάντηση ήταν "πληρώνουμε το χαρτί". Τους εξήγησα ότι το χαρτί κοστίζει το πολύ 20 cents. Έδειξαν να εκνευρίζονται. Στη συνέχεια ομολογώ ότι έγινα λίγο ερριστικός και μου είπαν ειρωνικά να ρωτήσω τον πρύτανη. Έπειτα με είπαν εμμέσως αναρχοαριστερό (ναι, εμένα). Ε, τσαντίστηκα, πέταξα τα 2 ευρώ και πήρα το πάσο μου
.
MpoMp @ Discord
Εγω που το ειχα χασει με εστειλαν στα κεντρικα του ΟΑΣΑ για να παρω καινουργιο πασο (αδειο) και πληρωσα και εκει τα 2 Ε αλλα εκει μου εδωσαν αποδειξη. Οποτε μαλλον ο ΟΑΣΑ τα παιρνει τα 2 E για το χαρτακι των 25 cents...
- Zifnab
- Academic status: MSc
Για τα μεγαλύτερα έτη θα βγει ανακοίνωση... Τσάμπα κατέβηκα 

- zweistein
- Wow! Terabyte level
no words left to say..miv wrote:Παρασκευή παίρνουν όλοι.

- zaveti
- Mbyte level
- Academic status: N>4
πειτε τους τωρα και ευχαριστω που πηρατε το πασο νοεμβρη μηνα κοντα και με 2 ευρω δωρο στους διαφανεστατους φοροφαγαδες του κεφαλαιου 

- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Πήρατε όλοι πάσο ή τον π.....zweistein wrote:no words left to say..miv wrote:Παρασκευή παίρνουν όλοι.
![]()
![]()
:smt065
![]()
![]()
![]()
:smt092
![]()
![]()
![]()
![]()

ποια ηταν η πηγη που ειπε οτι θα παιρναμε πασο παρασκευη;
τσαμπα εχασα το πρωινο μου και αργησα στα φινλανδικα
τσαμπα εχασα το πρωινο μου και αργησα στα φινλανδικα
- miv
- Kilobyte level
- Academic status: 2nd year
Κι εμένα κάποιος μου το πε. Δεν τηλεφώνησα στη γραμματεία. Όποιος θέλει να είναι σίγουρος ότι ισχύει η "φήμη" και δεν τυχαίνει να είναι στη σχολή πρωινές ώρες, τηλεφωνεί. Ό,τι ξέρεις, ξέρω.zweistein wrote:no words left to say..miv wrote:Παρασκευή παίρνουν όλοι.
![]()
![]()
:smt065
![]()
![]()
![]()
:smt092
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατά τ'αλλα, είχε γραφτεί από την Τετάρτη (δυο μέρες μετά το δικό μου ), το παρακάτω μήνυμα που τονίζει ότι ρώτησε στη γραμματεία. Προφανώς δεν το είδατε, γι'αυτό πήγατε την Παρασκευή.
barbarosa wrote:Λοιπόν σήμερα ρώτησα στη γραμματεία και μου είπαν ότι προς το παρόν δίνονται μόνο για τους πρωτοετείς!
Για τους φοιτητές μεγαλύτερου έτους θα βγει ανακοίνωση... (δεν ξέρουν πότε)
Επίσης το θέμα με τα 2 ευρώ δεν το κατέχω και πολύ ξέρω όμως ότι σε αλλες σχολες ΔΕΝ πληρώνουν τίποτα. (πχ ΤΕΙ αθήνας)
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
- Spy
- Kilobyte level
Εχει αρχισει η διανομη;
Βασικα δεν εχω προλαβει να παω ακομα σχολη, αν εχει καποιος, καποια ενημερωση!
Βασικα δεν εχω προλαβει να παω ακομα σχολη, αν εχει καποιος, καποια ενημερωση!
Δίνονται κανονικά τα πάσο σήμερα όσοι πιστοί προσέλθετε!
- photisd
- Mbyte level
μέχρι πότε ξέρουμε?
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...