get grill

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Για τι clan wars κτλπ μιλάμε ? Ισχύει ακόμα η προσφορά?pyro wrote:αναζητούμε 2 άτομα για clan wars με όρεξη, πνεύμα συνεργασίας και διάθεση να ασχοληθούν ,
get grill![]()
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Επαιζα dota league παλια ειχαμε φτασει 2η division. (πρώτη ηταν mym,mouz,virtus.pro etc)pyro wrote:Παραδόξως ισχύει ακόμα :P
το μόνο που χρειάζεται είναι garena account και ανάλογα τα κέφια skype αλλιώς θα στήσουμε ventrilo server![]()
,
όσον αφορα τα clan wars χρειάζεται πρώτα public practice να έχουμε μάθει κάποιους heroes και strategy πάνω σ' αυτούς, μετά έπονται europe clan wars rooms kai irc να δούμε τη γλύκα:P
Σε καθε κατηγορια ειχε γραμματα.(a,b etc)pyro wrote:2 division χμ hard to believe :p , εκει αυτοί πληρώνονταν ,
με ποιο team είσουν?
Θρυλικά names...παίζαν και ladder αν δε κάνω λάθος?abujafar wrote:Σε καθε κατηγορια ειχε γραμματα.(a,b etc)pyro wrote:2 division χμ hard to believe :p , εκει αυτοί πληρώνονταν ,
με ποιο team είσουν?
Δεν ειμασταν 2α νομιζω 2c h d.
Αρχικα με τους peos (mouz.akas,mouz.moula) και μετα με τους Creeps που τωρα εχουν γινει tRu νομιζω.(η διαλυθηκαν δν θυμαμαι)
Αυτα που σου λεω ηταν οταν ημουν 1ο ετος?Μπορει και πιο παλια.(Δηλαδη πολυ παλια αυτοι που παιζουν τωρα δν υπηρχαν τοτε οι περισσοτεροι)
Ο mouz.akas επαιζε.kaliteros wrote:Θρυλικά names...παίζαν και ladder αν δε κάνω λάθος?abujafar wrote:Σε καθε κατηγορια ειχε γραμματα.(a,b etc)pyro wrote:2 division χμ hard to believe :p , εκει αυτοί πληρώνονταν ,
με ποιο team είσουν?
Αρχικα με τους peos (mouz.akas,mouz.moula) και μετα με τους Creeps που τωρα εχουν γινει tRu νομιζω.(η διαλυθηκαν δν θυμαμαι)
Αυτα που σου λεω ηταν οταν ημουν 1ο ετος?Μπορει και πιο παλια.(Δηλαδη πολυ παλια αυτοι που παιζουν τωρα δν υπηρχαν τοτε οι περισσοτεροι)
Τεσπα,εγώ unclef4ck3r λέγομαι στο battle.net όποιος ενδιαφέρεται...abujafar wrote:Ο mouz.akas επαιζε.kaliteros wrote:Θρυλικά names...παίζαν και ladder αν δε κάνω λάθος?abujafar wrote: Σε καθε κατηγορια ειχε γραμματα.(a,b etc)
Κ εγω στην αρχη ladder επαιζα. Too noob to mention ομως
spell breaker (δεν έπεζα σοβαρά ladder,casual :P)abujafar wrote:kaliteros wrote: Τεσπα,εγώ unclef4ck3r λέγομαι στο battle.net όποιος ενδιαφέρεται...
Νομιζω σ ειχα δει παλια που καιγομουν.Δεν ειχες εικονιδιο απο humans στο bnet?
้ahhahakaliteros wrote:spell breaker (δεν έπεζα σοβαρά ladder,casual :P)abujafar wrote:kaliteros wrote: Τεσπα,εγώ unclef4ck3r λέγομαι στο battle.net όποιος ενδιαφέρεται...
Νομιζω σ ειχα δει παλια που καιγομουν.Δεν ειχες εικονιδιο απο humans στο bnet?