Το λινκ που έβαλα? Πώς γίνεται?chriskin wrote:σιγουρα; εμενα μου πεταει αλλη σελιδα αντι για τη σωστη

Το λινκ που έβαλα? Πώς γίνεται?chriskin wrote:σιγουρα; εμενα μου πεταει αλλη σελιδα αντι για τη σωστη
Το κακο με αυτα τα site ειναι οτι παιζουν πολυ με τα κουρεματα και πολλα σκυλια δεν ειναι οπως φαίνονται στις φωτογραφίες.para wrote:Έψαξα σε παρόμοια sites για να βρω τις παραπάνω φωτό! Αυτό που έμοιαζε περισσότερο με αυτό που λέω είναι αυτό που έχω στην πρώτη εικόνα (Havanese)! Αλλά φαίνεται σαν να μην έχει αυτιά :Ρ Ενώ έχει, με επιφάνεια σαν του δεύτερου!
Ή αυτό, αλλά με κάτω τ' αυτιάstoupeace wrote:το πολυ πολυ west highland terrier μπασταρδεμένο (αν εχει κατω τα αυτάκια)
Ή αυτό, αλλά με τρίχωμα στ' αυτιά όπως είναι στη μουσούδα του! Δηλαδή όχι τόσο μακρύ τρίχωμα, αλλά κοντό, κολλημένο στο αυτί του!netharis wrote:bijon frise?
Εμένα πάντως δεν θα με ενοχλούσε να κυκλοφορεί ένας τέτοιος σκύλος σπίτι μου.para wrote:Μπλιάχ;![]()
![]()
Ωραίο να το βλέπεις, αλλά όχι να το έχεις να κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι σου![]()
![]()
Για μέσα στο σπίτι πάντως τα μικρά είναι όντως καλύτερα γιατί τα μεγάλα μπορεί να φτάνουν και στο τραπέζι της κουζίναςpara wrote:Μα μέσα στο σπίτι;; Δεν είναι λίγο huge να κυκλοφορεί στα δωμάτια;![]()
Για την αυλή καλό είναι! Αν και σε ασπρόμαυρο είναι καλύτερο :Ρ
Λίγα για τα λυκοσκυλα μην φέρω τον δικό μου στο επόμενο venus meeting και το βάλω να σε κυνηγάει μέχρι να φωνάζεις υπερ της ΑΕΚpara wrote: Ωραίο να το βλέπεις, αλλά όχι να το έχεις να κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι σου![]()
![]()