Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
-
alexo
- Venus Former Team Member
Σήμερα κλάπηκε το κινητό ενός φοιτητή στο cslab 2 .
Εκείνη τη στιγμή ήμασταν 10 άτομα μέσα και μπήκε ένα τυπάκι για ένα λεπτό και έφυγε ... Δεν τον κατάλαβε κανείς ...
Επειδή στο Πανεπιστήμιο μπαίνουν και άτομα εκτός του χώρου ,καλό θα ήταν να έχουμε τα μάτια μας 104 ....
Ελπίζω το παλικαράκι να βρήκε καμιά άκρη ,αλλά αφού πήρε τηλ στο κίνητο του και είναι κλειστό,δύσκολα τα πράγματα ...

-
lumenintervalum
- Wow! Terabyte level

-
by lumenintervalum » Mon Mar 21, 2005 10:44 pm
το χειρότερο απ όλα είναι ότι αν κάνεις δουλειά δεν προσέχεις γύρω γύρω να δεις τι παίζει και αφοσιώνεσαι...
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
- Gbyte level

-
@lexo wrote:Σήμερα κλάπηκε το κινητό ενός φοιτητή στο cslab 2 .
Εκείνη τη στιγμή ήμασταν 10 άτομα μέσα και μπήκε ένα τυπάκι για ένα λεπτό και έφυγε ... Δεν τον κατάλαβε κανείς ...
Επειδή στο Πανεπιστήμιο μπαίνουν και άτομα εκτός του χώρου ,καλό θα ήταν να έχουμε τα μάτια μας 104 ....
Ελπίζω το παλικαράκι να βρήκε καμιά άκρη ,αλλά αφού πήρε τηλ στο κίνητο του και είναι κλειστό,δύσκολα τα πράγματα ...

Το π@@@@άκι ... δεν βρέθηκε κανένας να τον δει τον ξυλοφορτώσει ...
Μα τι μ@λ@κες υπάρχουν στις μέρες μας πάνε και κλέβουν τους φοιτητές ...
Συγγνώμη για την αθυροστομία μου αλλά τα παίρνω άγρια με τέτοια περιστατικά ...
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
-
a_s
- Mbyte level

- Academic status: Alumnus/a
-
semis19 wrote:Το π@@@@άκι ... δεν βρέθηκε κανένας να τον δει τον ξυλοφορτώσει ...
Μα τι μ@@@κες υπάρχουν στις μέρες μας πάνε και κλέβουν τους φοιτητές ...
Συγγνώμη για την αθυροστομία μου αλλά τα παίρνω άγρια με τέτοια περιστατικά ...
Καλά.... μέσα στο πανεπιστήμιο μπαίνει κάθε καρυδιάς καρύδι... από διαφημιστές που μοιράζουν φυλλάδια στο κεντρικό κτήριο για New York College κλπ (έλεοςςςςς!) μέχρι ένα γέρο που είναι βρωμιάρης και κυκλοφορεί με ένα βιβλίο και θέλει να γράψεις αφιέρωση....
Ήθελα να ξέρω: Αυτοί που κάθονται στο θυρωρείο βάφουν τα νύχια τους και δεν τους βλέπουν?
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
-
semis19
- Gbyte level

-
Καλή ερώτηση ... αυτό το παπούδι που λες a_s το έχει πετάξει έξω ο jc μια φορά ... αυτοί που μοιράζουν φεϊγ - βολάν δεν με πειράζουν (ό,τι και αν δίνουν) τους μαζεύω καμμιά 10αρα για να φύγουν μια ώρα αρχίτερα ...
Η απόλυτη ειρωνία είναι όταν μπαίνω από Δεριγνύ μου δίνουν 1 μετά αμέσως σε 5' πάω για φωτοτυπία ... τσιμπάω άλλο 1 ... ύστερα επιστρέφω στη σχολή και τριτώνει ... μιλάμε κορυφή ...

"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
-
Paralias
- Gbyte level

Πραγματικά όμως...
Το ίδιο γίνεται και σε'μένα και φαντάζομαι σε όλους!

-
P3
- Venus Project Founder

Και στο cslab 1 είχαν παρατηρηθεί κατα καιρόυς φαινόμενα κλοπής ή απώλειας πραγμάτων.Είχαμε βα΄λει και ανακοίνωση για να προετοιμάζομε τους φοιτητές να προσέχουν.Είναι όντως τραγικό ως φαινόμενο!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
-
AnINffected
- Gbyte level

by AnINffected » Tue Mar 22, 2005 10:44 am
a_s wrote:(...) μέχρι ένα γέρο (...)
semis19 wrote:αυτό το παπούδι που λες a_s το έχει πετάξει έξω ο jc μια φορά ...
Έχω ακούσει και εγώ γι'αυτόν.Ένα παιδί πήγε να υπογράψει στο βιβλίο του αλλά του έπεσε από τα χέρια και βριστήκανε πολύ άσχημα.
Μπορεί να έχει κάποια ψυχολογικά προβλήματα.
Σας το λέω για να μην ανταποδώσετε εαν συμβεί κάτι παρόμοιο και γίνουν φασαρίες τσάμπα.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything.
It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω
και εγώ να παίξω
D&D λέμε!!!

-
rapadder
- Gbyte level

Αυτός αφού υπογράψεις στο Βιβλίο του σου ζητάει λεφτά. Προσπαθήστε να τον αποφύγεται και να είσαστε ευγενικοί. Πρόκειτε ακόμα για ένα άτομο με ψυχολογικά προβλήματα σε αυτήν την πόλη. Όσο για τις κλοπές, εννοείτε ότι πρέπει όλοι μας να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι κλέφτες δεν είναι απαραίτητα περιθωριακά στοιχεία. Υπάρχουν και κλεπτομανείς που έχουν παθολογικό πρόβλημα και μπορεί να είναι μια χαρά κατά τ' άλλα και μάλιστα και με ένα σωρό λεφτά στην τσέπη.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
-
semis19
- Gbyte level

-
rapadder wrote:Όσο για τις κλοπές, εννοείτε ότι πρέπει όλοι μας να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι κλέφτες δεν είναι απαραίτητα περιθωριακά στοιχεία. Υπάρχουν και κλεπτομανείς που έχουν παθολογικό πρόβλημα και μπορεί να είναι μια χαρά κατά τ' άλλα και μάλιστα και με ένα σωρό λεφτά στην τσέπη.
βλ. Winona Ryder
rapadder wrote:Αυτός αφού υπογράψεις στο Βιβλίο του σου ζητάει λεφτά. Προσπαθήστε να τον αποφύγεται και να είσαστε ευγενικοί.
AnINffected wrote: Έχω ακούσει και εγώ γι'αυτόν.Ένα παιδί πήγε να υπογράψει στο βιβλίο του αλλά του έπεσε από τα χέρια και βριστήκανε πολύ άσχημα.
Μπορεί να έχει κάποια ψυχολογικά προβλήματα.
Αυτό το βίβλιο έχει κανείς ιδέα τι διαπραγματεύεται γιατί ο παππούς ζητάει φράγκα;
Καλά το ότι θα έχει ψυχολογικά προβλήματα ήταν φανερό.
-
nap
- Kilobyte level

-
Τον έχω πετύχει τον συγκεκριμένο γέρο στα Εξάρχεια, ήρθε εκεί που πίναμε καφέ και ζητούσε να γράψουμε στο βιβλίο. Όπως έριξα μια ματια σ'αυτά που ήταν γραμμένα , ο καθένας γράφει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι (συνθήματα, αφιερώσεις, ποιήματα, σκιτσάκια κλπ). Εγώ το είδα σαν έναν "πρωτότυπο" τρόπο που βρήκε ο γέρος για να ζητιανεύει. Όπως είπε και ο rapadder, αν είσαι ευγενικός απέναντι του, δεν σε πειράζει. Εδώ κυκλοφορούν ελεύθεροι μεγαλύτεροι "τρελάρες"...

It is by will alone I set my mind in motion...
-
HdkiLLeR
- Venus Project Founder

-
To παλικάρι ο παππούς μου έτυχε να μου ζητάει επίμονα λεφτά...Εάν δεν ήταν παππούς και συνέχιζε λίγο ακόμη θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
-
TaRaNTuLa
- Gbyte level

- Academic status: PhD
Την προηγούμενη Παρασκευή που ήμουν στο εργαστήριο,βλέπω 3 τυπάκια(κάνανε μπαμ ότι δεν είναι φοιτητές,εκτός του ότι δεν ήξερα κανενός τη φάτσα) να μπαίνουν και να κοιτάζουν στους διαδρόμους του CSLAB1 με το στυλ "έχει τίποτα να σουφρώσουμε;",και πήγα και τους ρώτησα αν θέλουν κάτι,δε μου απάντησαν και είδα ότι ανέβηκαν στον 3ο όροφο,πρέπει να έριξαν ένα βλέφαρο και εκεί και κατέβηκαν μετά από 3'.... Οπότε αρκετή προσοχή στα πράγματά μας
Πραγματικά,αυτά τα τυπάκια στο θυρωρείο είναι για να μας κάνουν "Σσσσσσσ!!!" σε περίοδο εξεταστικής και να μας διώχνουν από την κεντρική είσοδο;;
HdkiLLeR wrote:To παλικάρι ο παππούς μου έτυχε να μου ζητάει επίμονα λεφτά...Εάν δεν ήταν παππούς και συνέχιζε λίγο ακόμη θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα.
Πωπωπωπωπω αγριάδες!!!

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
-
AmmarkoV
- Wow! Terabyte level

-
Το περιστατικό στο CSLAB2 πραγματικά είναι πολύ ανησυχητικό..
Και θέλει πολύ θράσος εκ μέρους του κλέφτη , δηλαδή αν τον είχαν αντιληφθει θα τον είχαν τουλουμιάσει στο ξύλο..
Εγώ ευτυχώς παίρνω μαζί τσαντάκι (μπανάνα) και επειδή είναι δεμένο πάνω μου και κλειστό είναι κάπως δύσκολο να μου πάρουν κάτι χωρίς να το καταλάβω(Ελπίζω

)..
Ο παππούς με είχε πλησιάσει μια φορά ενώ καθόμουν έξω από την γραμματεία μας με το βιβλίο , αλλά ούτε του έγραψα , ούτε του έδωσα χρήματα..
Λέτε να είναι κάποιος αιώνιος φοιτητής??
Επίσης highlight για τα διαφημιστικά είναι το παλικάρι έξω από την κεντρική είσοδο που προσπαθεί να δίνει ταυτόχρονα σε όσους περνάνε..
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα.
Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν!
Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας
Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει
[url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]

-
semis19
- Gbyte level

-
AmmarkoV wrote:Επίσης highlight για τα διαφημιστικά είναι το παλικάρι έξω από την κεντρική είσοδο που προσπαθεί να δίνει ταυτόχρονα σε όσους περνάνε..
Είμουν σίγουρος ότι ανοίγοντας αυτή τη συζήτηση θα έρθει στο προσκήνιο ο τυπάς αυτός ...
Δεν παίζεται με τπτ ... κρίμα ... οκ έχει πρόβλημα κρίμα ...
Ας σταματήσουμε εδώ!
-
AmmarkoV
- Wow! Terabyte level

-
Προς θεού δεν το λέω για να τον μειώσω απλά μου έχει κάνει εντύπωση πιο πολύ απ`όλους..
-
P3
- Venus Project Founder

Moderation Message
Μέρος τις συζήτησης μεταφέρθηκε στο
offtopic v.6 για ευνόητους λόγους.Παρακαλώ να εμμένετε στα θέματα των ενοτήτων.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
-
a_s
- Mbyte level

-
Σήμερα πάλι μπήκε ένας τύπος ναρκωμανής στο cslab II και προσπαθούσε να βρει ευκαιρία να βουτίξει κάτι
Το κακό έχει παραγίνει και πρέπει να κάνουμε κάτι
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
-
Ethel
- Venus Project Founder

-
Eφαρμογή βιομετρικών μεθόδων perhaps?

There's no place like 127.0.0.1
-
Ganther
- Wow! Terabyte level

- Academic status: 3rd year
Για αυτα δεν κανουνε τιποτα, και εμενα μου την ειπανε, ευγενικα μεν, αρκετα ομως δε, επειδη ηθελα να παρω με την ταυτοτητα ενος αλλου παιδιου τον κωδικο του για το cslab επειδη δουλευει...
-
Tomahawk
- Mbyte level

Και ναι εγω ειμαι ο μ@λ@κ@ς που αντι να βαζω το ρημαδι το κινητο στη τσεπη το κρατουσα στο χερι μιας και ηταν ολοκαινουργιο και το γουσταρα και ηθελα να το βλεπω.Αποτελεσμα να αφεθει μονο του.Λιγα ατομα ηταν στο cslab και δεν σκεφτηκα οτι θα μπορουσε να γινει τπτ και για να ειμαι ειλικρινης απλα δεν το πηρα πρεφα οτι το αφησα.Αλλα μιλαμε για απικο πρεπει να ηταν το παλικαρι!!Ελαχιστα ελειψα και δεν βγηκα και απο την αιθουσα να φανταστητε.
Anyhow επισης να πω οτι με αυτο τον π@π@ρο-γερο εγω εχω μεγαλωσει!!!Σοβαρα.Μπορει και να τον ξερω 8 χρονια.Ειλικρινα εχω βαρεθει να τον βλεπω.Και η εμπειρια μου ηταν παρομοια με αλλους οπου σε δουλεβει στη μαπα και εχει και κ@λοστυλακι.
-
AnINffected
- Gbyte level

by AnINffected » Sat Apr 23, 2005 7:49 pm
Ωχ... Κάρτα ή σύνδεση;Το είχες κλειστό όταν στο πήρε;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything.
It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω
και εγώ να παίξω
D&D λέμε!!!