http://efreedom.com/Question/1-3192172/ ... nk-Failure
http://www.stormacq.com/?p=190
Code: Select all
<name>Vangos</name>
{ "name": "Vangos" }
Ναι αλλά πέθανε (ειδικά η έκδοση για κινητά). Καταλαβαίνω όμως την ομορφιά της (το bind της είναι θεϊκό -ειδικά σε σχέση με το αντίστοιχο του silverlight). Πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι αρκεί να αλλάξεις το localhost και να βάλει την IP της MySQL. Τι εννοείς ότι θες να αποφύγεις το recompile? πώς αλλιώς μπορείς να το κάνεις? ακόμα και web services να βάλεις (που δεν έχουν σχέση με javascript) recompile θέλει... Κάτι έχω χάσει μάλλονZifnab wrote: @erevo το θέμα είναι ότι η JavaFX είναι πολύ πιο συμπαθητική και δυνατή σε σχέση με το swing που αγάπησα να μισώ - νομίζω JavaFX χρησιμοποιείται και σε android εφαρμογές.
Θέλω να αποφύγω να ξανακάνω compile κτλ το jar για να περνάω παραμέτρους IP και στοιχεία βάσης - θα έχω ένα συγκεκριμένω χρήστη με περιορισμένα δικαιώματα και κωδικούς για αυτό το λόγο. Δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω το Jar να βλέπει αρχεία που είναι στον ίδιο φάκελο με αυτό (π.χ. εξωτερικά database config files) - οπότε αναγκαστικά μπήκαν όλα μέσα στο jar
Erevodifwntas wrote:Ναι αλλά πέθανε (ειδικά η έκδοση για κινητά). Καταλαβαίνω όμως την ομορφιά της (το bind της είναι θεϊκό -ειδικά σε σχέση με το αντίστοιχο του silverlight). Πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι αρκεί να αλλάξεις το localhost και να βάλει την IP της MySQL. Τι εννοείς ότι θες να αποφύγεις το recompile? πώς αλλιώς μπορείς να το κάνεις? ακόμα και web services να βάλεις (που δεν έχουν σχέση με javascript) recompile θέλει... Κάτι έχω χάσει μάλλονZifnab wrote: @erevo το θέμα είναι ότι η JavaFX είναι πολύ πιο συμπαθητική και δυνατή σε σχέση με το swing που αγάπησα να μισώ - νομίζω JavaFX χρησιμοποιείται και σε android εφαρμογές.
Θέλω να αποφύγω να ξανακάνω compile κτλ το jar για να περνάω παραμέτρους IP και στοιχεία βάσης - θα έχω ένα συγκεκριμένω χρήστη με περιορισμένα δικαιώματα και κωδικούς για αυτό το λόγο. Δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω το Jar να βλέπει αρχεία που είναι στον ίδιο φάκελο με αυτό (π.χ. εξωτερικά database config files) - οπότε αναγκαστικά μπήκαν όλα μέσα στο jar
Ή μπορώ να στείλω ένα post εκεί - επιτρέπεται να στέλνει posts ένα applet ???php executes on the server side. A java applet executes on the client side. Therefore, php is not going to be talking to a java applet. Your php will have long since finished executing when a java applet begins executing.
class Utils {
public static String sendPostRequest(){
String data="";
String aLine="";
try {
String parametersAsString = "param1=value1"; //για παραμετρους
byte[] parameterAsBytes = parametersAsString.getBytes();
// στέλνω post
String server = "http://blabla.com/";
URL url = new URL(server + "test.php");
URLConnection con = url.openConnection();
((HttpURLConnection) con).setRequestMethod("POST");
con.setDoOutput(true);
con.setDoInput(true);
con.setUseCaches(false);
OutputStream oStream = con.getOutputStream();
oStream.write(parameterAsBytes);
oStream.flush();
//παίρνω την απάντηση
BufferedReader in = new BufferedReader(new InputStreamReader(con.getInputStream()));
while ((aLine = in.readLine()) != null)
{
data+=aLine;
if(aLine.equals("")) break;
}
in.close();
oStream.close();
}
catch (Exception ex)
{
return ex.toString();
}