Gewitter wrote:Ευχαριστώ πολύ ρε σεις... μη λυπάστε τόσο
Προσπαθούμε να μην λυπόμαστε γιατί ξέρουμε οτι και εσύ αυτό θες, να παμε να πιούμε μπύρες και να μην δώσουμε σήμασια στο ότι λείπεις για να μην μειωθεί ούτε ελάχιστα η ευτυχία μας την οποία εσύ δεν εχείς την τύχη να απολαμβάνεις.... Ναι ώρες-ώρες είμαι πολύ κακός
[επικό το vid απο family guy btw...]
Seriously τωρα, κρίμα που δεν θα ερθείς, πιστεύω ότι μπορούμε να σου κάνουμε μια πρόποση την 1η γύρα όμως για αυτό το thread
Τέλεια ήταν - ελπίζω η ενοχλητικές ερωτήσεις μου για mathematical challenges during alcohol sessions και how much beer you've had να μην ήταν τόσο ενοχλητικές
Νομίζω πως τα έσπασε το meeting
Την επόμενη φορά, θα φέρω εξωτερικό σκληρό, ώστε να είναι λίγο χειρότερο
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
προτείνω το επόμενο meeting να γίνει λίγο πριν τα χριστούγεννα για λίγο extra pre-christmass hapiness!!!:P
στην oktoberfest για μονολιτρη ευτυχια με 9e
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
στο επόμενο meeting θα είμαι κι εγώ μέσα γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι τις συναντήσεις αυτές...
χάνω πολλά ε??
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
φαντάζομαι σκηνικό και πεθαίνω
πόσοι πληροφορικάριοι κουστουμάτοι σε meeting έξω για μπύρα πχ
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]