Απαντηθηκε την ωρα που απαντουσα κ εγω.Τεσπα, καποια ιδεα για το τι θα γινει μετα τη Τεταρτη?Εχει ακουστει κατι?chriskin wrote:αμα σκοπευεις να κανεις την ιδια ερωτηση 100 φορες καταστρεφοντας την κουβεντα μην περιμενεις να σε παρουν στα σοβαρα. η ερωτηση σου απαντηθηκε παραπανω αρκετες φορες.
Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
Re: Θα κλείσει?
μαθημα;
- statakos
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ας το ελπίσουμε...chriskin wrote:μαθημα;
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Normal πράγματα..Εντάξει μία συμβολική κατάληψη αυτές τις μέρες δεν νομίζω να πάει τίποτα πίσω οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε όλοι.Επίσης
@ chriskin : δεν χρειάζεται να τους απαντάς , τους τσαμπουκάδες τους και τις ψευτομαγκιές τους και το πόσο ενδιαφέρονται για το τμήμα τους έχουμε μάθει..Εδώ στην ιστορία με τα παραβαν προσπαθούσαν να βγάλουν τρελό τον κόσμο , τώρα δεν θα προσπαθήσουν?
@ chriskin : δεν χρειάζεται να τους απαντάς , τους τσαμπουκάδες τους και τις ψευτομαγκιές τους και το πόσο ενδιαφέρονται για το τμήμα τους έχουμε μάθει..Εδώ στην ιστορία με τα παραβαν προσπαθούσαν να βγάλουν τρελό τον κόσμο , τώρα δεν θα προσπαθήσουν?
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Έχεις δίκιο απλά δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω . Έχει πλάκα που απαντάνε ότι νάναι παντως,
- mxsar.opa
- Mbyte level
Για να είμαι ειλικρινής μια χαρά μου ήρθε η κατάληψη. Όχι για να περάσω καλά αυτές τις μέρες αλλά για να διαβάσω μερικά μαθήματα που έχω μείνει λίγο πίσω. Οπότε ακόμα κι αν υπάρχει κατάληψη πάλι όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τη σχολή και τα μαθήματα μπορούν κατά την άποψή μου.
Μιας και δεν ήμουν μπροστά και ούτε άκουσα ακριβώς ποιος έσπρωξε ποιον κλπ (που αυτές οι δικαιολογίες για καυγά, μου θυμίζουν νηπιαγωγείο και όχι πανεπιστήμιο αλλά τεσπα...), έχω επιφυλάξεις με ό,τι κι αν διαβάσω σχετικά με το ποιος έφταιγε ή όχι. Πάντοτε η κομματικοποίηση και η πόλωση οδηγούν σε ακρότητες. Ελπίζω κάποτε να δούμε Γενικές Συνελεύσεις από πολιτικοποιημένους και όχι κομματικοποιημένους ανθρώπους. Αυτό θα έχει πραγματική αξία.
Μια ερώτηση από εμένα... Οk, καταλαβαίνω την κατάληψη την Τρίτη (που βέβαια θα έκλεινε τη σχολή ο Πρύτανης έτσι κι αλλιώς και εμείς σε ένα υγιές περιβάλλον θα έπρεπε να κάνουμε Γ.Σ. και να καταδικάζουμε την απόφασή του να χαθούν μαθήματα) για να συμμετέχει ο φοιτητικός σύλλογος στον εορτασμό του Πολυτεχνείου (όχι ότι με βρίσκει απολύτως σύμφωνη, καθώς θα μπορούσε η σχολή να κλείσει για μερικές ώρες και όχι όλη την ημέρα). Αλλά χθες και σήμερα για ποιο λόγο έκλεισε η σχολή? Διάβασα από κάποιον πως έκλεισε συμβολικά. Δηλαδή τι συμβολίζει η κατάληψη αυτές τις 2 μέρες?

Μιας και δεν ήμουν μπροστά και ούτε άκουσα ακριβώς ποιος έσπρωξε ποιον κλπ (που αυτές οι δικαιολογίες για καυγά, μου θυμίζουν νηπιαγωγείο και όχι πανεπιστήμιο αλλά τεσπα...), έχω επιφυλάξεις με ό,τι κι αν διαβάσω σχετικά με το ποιος έφταιγε ή όχι. Πάντοτε η κομματικοποίηση και η πόλωση οδηγούν σε ακρότητες. Ελπίζω κάποτε να δούμε Γενικές Συνελεύσεις από πολιτικοποιημένους και όχι κομματικοποιημένους ανθρώπους. Αυτό θα έχει πραγματική αξία.

Μια ερώτηση από εμένα... Οk, καταλαβαίνω την κατάληψη την Τρίτη (που βέβαια θα έκλεινε τη σχολή ο Πρύτανης έτσι κι αλλιώς και εμείς σε ένα υγιές περιβάλλον θα έπρεπε να κάνουμε Γ.Σ. και να καταδικάζουμε την απόφασή του να χαθούν μαθήματα) για να συμμετέχει ο φοιτητικός σύλλογος στον εορτασμό του Πολυτεχνείου (όχι ότι με βρίσκει απολύτως σύμφωνη, καθώς θα μπορούσε η σχολή να κλείσει για μερικές ώρες και όχι όλη την ημέρα). Αλλά χθες και σήμερα για ποιο λόγο έκλεισε η σχολή? Διάβασα από κάποιον πως έκλεισε συμβολικά. Δηλαδή τι συμβολίζει η κατάληψη αυτές τις 2 μέρες?

Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
Gewitter wrote:η απαντηση είναι προφανής...

και μη ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα νέα του portal μας

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload

OctoMag: νέο θαύμα στη ρομποτική!
Αντι-Facebook καμπάνια της Greenpeace
Internet Explorer 9 beta, Διαθέσιμος για donwload
- photisd
- Mbyte level
νομίζω το πολυκουράσαμε το θέμα σχετικά με το ποιος, γιατί και πως έκανε επεισόδια... Για όλους εμάς σημασία έχει ότι έκλεισε η σχολή, ότι φέρεστε σα μωρά εκεί στις Γ.Σ. και κατά τη γνώμη μου (όπως η αποχή θα έπρεπε να προβληματίζει τα κόμματα) θα έπρεπε να νιώσετε λίγο από το γεγονός ότι από 7-8 χιλιάδες φοιτητές, στη Γ.Σ. συμμετείχαν μόνο 400....
Όσο για τα νέα μέλη που γράφονται για να υπερασπιστούν Δαπ, πασπ κλπ... ρε παιδιά γιατί τους απαντάτε??
Όσο για τα νέα μέλη που γράφονται για να υπερασπιστούν Δαπ, πασπ κλπ... ρε παιδιά γιατί τους απαντάτε??
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
- S.a.kiss.007
- Mbyte level
- Academic status: 4th year
Υπήρχαν δυσκολίες σε κάποιους να εκφράσουν το τι ήθελαν και είχαν δικαίωμα να πουν, άσχετα από ποια παράταξη ήταν?
- maria nefeli
- Kilobyte level
Καλησπέρα ,
μπορώ να κάνω μια μάλλον αδαή ερώτηση για να καταλάβω λίγο καλύτερα τι γίνεται ;
Το πανεπιστήμιο είναι κλειστό υπό την έννοια του οτι :
α) οι πόρτες του είναι ανοιχτές αλλά τελεί υπό κατάληψη των φοιτητών - άρα μένει ανοιχτό και τη νύχτα ;
β) δεν υπάρχει πρόσβαση στο κτίριο (είναι κλειδωμένο) ;
(σημείωση : το παραπάνω μπορεί να ακούγεται λίγο πιο χαζό από ότι είναι στην πραγματικότητα - η πρυτανεία έβγαλε ανακοίνωση οτι το ΟΠΑ θα παραμείνει κλειστό ως τις 17/11 λόγω του εορτασμού του Πολυτεχνείου
)
γ) κάτι άλλο ;
Ευχαριστώ
ΥΓ: Σκοπεύω να κατέβω στη σχολή για να αποκτήσω και ιδία γνώμη για το τί συμβαίνει , μα αν είναι κλειδαμπαρωμένη δεν θα έχει νόημα κάτι τέτοιο , προφανώς .
μπορώ να κάνω μια μάλλον αδαή ερώτηση για να καταλάβω λίγο καλύτερα τι γίνεται ;
α) οι πόρτες του είναι ανοιχτές αλλά τελεί υπό κατάληψη των φοιτητών - άρα μένει ανοιχτό και τη νύχτα ;
(σημείωση : το παραπάνω μπορεί να ακούγεται λίγο πιο χαζό από ότι είναι στην πραγματικότητα - η πρυτανεία έβγαλε ανακοίνωση οτι το ΟΠΑ θα παραμείνει κλειστό ως τις 17/11 λόγω του εορτασμού του Πολυτεχνείου

γ) κάτι άλλο ;
Ευχαριστώ
ΥΓ: Σκοπεύω να κατέβω στη σχολή για να αποκτήσω και ιδία γνώμη για το τί συμβαίνει , μα αν είναι κλειδαμπαρωμένη δεν θα έχει νόημα κάτι τέτοιο , προφανώς .
Ωφελείν ή μη βλάπτειν (Ιπποκράτης)
Xaxa άπειρο respect for you !!!h4wk wrote:Gewitter wrote:η απαντηση είναι προφανής...![]()
πολύ τουμπή παρακολουθείς
![]()
ανοιχτές οι πόρτες της κεντρικής εισόδου με πανό κατάληψης , λειτουργεί μόνο το εστιατόριο.maria nefeli wrote:Καλησπέρα ,
(σημείωση : το παραπάνω μπορεί να ακούγεται λίγο πιο χαζό από ότι είναι στην πραγματικότητα - η πρυτανεία έβγαλε ανακοίνωση οτι το ΟΠΑ θα παραμείνει κλειστό ως τις 17/11 λόγω του εορτασμού του Πολυτεχνείου)
γ) κάτι άλλο ;
Ευχαριστώ
- maria nefeli
- Kilobyte level
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Όσο για την ανακοίνωση στη σελίδα του Πανεπιστημίου οτι
"Λόγω του εορτασμού της 17ης Νοέμβρη το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010.
(12-11-2010 09:36)"
προβληματίζομαι λιγάκι (μου θυμίζει αντίστοιχη ανακοίνωση που είχε βγει περί κλειστού πανεπιστημίου λόγω Η1Ν1 , πέρσι)
Ωφελείν ή μη βλάπτειν (Ιπποκράτης)
- Loner
- Venus Former Team Member
Μάλλον ντρέπονται να πούνε ότι τελεί υπό κατάληψη 

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Μόλις είδα την αιτιολογία "λόγω εορτασμού" γέλαγα επί 5 λεπτά.
Αναρωτιέμαι, αν θεωρητικά έρθουν και οι 7-8 χιλιάδες φοιτητές που λέει ο photisd σε μια Γ.Σ., πού θα χωρέσουν?
Αναρωτιέμαι, αν θεωρητικά έρθουν και οι 7-8 χιλιάδες φοιτητές που λέει ο photisd σε μια Γ.Σ., πού θα χωρέσουν?
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- photisd
- Mbyte level
Μα να σου πω κάτι... Μια πραγματική Γ.Σ. θα είχε συμμετοχή όλων των φοιτητών της σχολής - αυτών των συνηθισμένων προσώπων από παρατάξεις. Με 400 άτομα συμμετοχή, τι Γ.Σ είναι? Αμφιβάλλω αν υπήρχαν πάνω από 100 άτομα που δεν ανήκαν σε παράταξη...
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
ας ασχοληθουν να ερθουν και να συμμετεχουν επιτελους στα κοινα της σχολης τους κι ας κανουμε τη συνελευση και στο δρομο η την ταρατσα. το πολυ πολυ βαζει κανενας κανα ηχειο απ'εξω να ακουνε, οπως κανουν καθε φορα που βαζουν μουσικη οι διαφορες παραταξειςMpoMp wrote:Μόλις είδα την αιτιολογία "λόγω εορτασμού" γέλαγα επί 5 λεπτά.
δηλαδη προτινεις να σταματησουν μονιμα οι γενικες συνελευσεις;photisd wrote:Μα να σου πω κάτι... Μια πραγματική Γ.Σ. θα είχε συμμετοχή όλων των φοιτητών της σχολής - αυτών των συνηθισμένων προσώπων από παρατάξεις. Με 400 άτομα συμμετοχή, τι Γ.Σ είναι? Αμφιβάλλω αν υπήρχαν πάνω από 100 άτομα που δεν ανήκαν σε παράταξη...
να δεις ποιος αλλος το ειχε προτινει αυτο...
hint : εστειλε καποιους ανθρωπους του με τανκς σε ενα κτηριο λιιιγο διπλα απο το δικο μας
Last edited by chriskin on Fri Nov 12, 2010 4:16 pm, edited 1 time in total.
Ίσως μερικοί (κακώς) δεν έρχονται γιατί ξέρουν ότι δεν έχει νόημα. Όπως δεν είχε και η χθεσινή.
MpoMp @ Discord
αποψεις.MpoMp wrote:Ίσως μερικοί (κακώς) δεν έρχονται γιατί ξέρουν ότι δεν έχει νόημα. Όπως δεν είχε και η χθεσινή.
μια συνελευση εχει τοσο νοημα οσο θελουν να της δωσουν οι φοιτητες που ειναι εκει
αμα θελουν συνελευση με νοημα ας ερθουν να τις κανουν καλυτερες. με το να καθονται σπιτι δεν λυνουν τιποτα
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Οι περισσοτεροι δεν γουσταρουν το κλιμα μεταξυ τραμπουκισμου και καμμενης χασισοφυτειας που επικρατει στις ΓΣ.Και γνωριζοντας οτι ειναι προσωρινοι εδω μεσα δεν σκανε.
Ισχύει, αλλά είναι στο χέρι τους να το αλλάξουν, όπως λέει και ο chriskin.ultimate_aektzis wrote:Οι περισσοτεροι δεν γουσταρουν το κλιμα μεταξυ τραμπουκισμου και καμμενης χασισοφυτειας που επικρατει στις ΓΣ.Και γνωριζοντας οτι ειναι προσωρινοι εδω μεσα δεν σκανε.
MpoMp @ Discord