Καλώς τον!p3 wrote:Να μαι κι εγώ!
Λοιπόν έχω φάει 2 ώρες για να ρυθμίσω τα ελληνικά στο σύστημα κι όμως δεν παίζει με τίποτα!Έβαλα τα locales, τα ρύθμισα,έβαλα και τα msttcorefonts μπας και βοηθήσουν αλλά τίποτα(στo fstab έχω βάλει κανονικά το iso8859-7).Ας πεί καποιος την ολοκληρωμένη διαδικασία για να μπορώ να α.διαβάζω ελληνικά, β.να κάνω install τα ελληνικά στο kde και να μπορώ να τα αλλάζω με τα αγγλικά όποτε θέλω!

Αν εννοείς με το debian που δώθηκε στο debiday, δεν χρειάζεσαι κανένα patch. "Απλώς" παίζεις με τα modprobe/insmod ή κάτι άλλα τέτοια άρρωστα utilities (κοίτα το documentation δίνοντας στην κονσόλα man modprobe) και με τα πολλά, τελικά ενεργοποιείται το module emu10k1 (που είναι κανονικά για τις SB Live! αλλά σχεδόν δουλεύει και για τις Audigy). Από την ALSA, δηλ. το "πρωτοποριακό" sound system (το οποίο έχει το module snd-emu10k1 αν θυμάμαι καλά), δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου υποστήριξη για Audigy (οι drivers της SB Live! για Audigy είναι ιδαίτερα προβληματικοί, με παράσιτα και άλλα προβλήματα κατά την αναπαραγωγή). Γι αυτό και από το "παραδοσιακό" sound system OSS φορτώνεις το module emu10k1 το οποίο σχεδόν δουλεύει. Αν σε ρωτήσει καμιά εφαρμογή (όπως ο aRts του KDE και οι music players του, ή το XMMS), επέλεξε τη ρύθμιση για OSS. Αν δεις ότι δεν δουλέψει, δοκίμασε και την ALSA (ήταν ένας εντελώς θολωμένος music player - δεν θυμάμαι ποιος - που το πίστεψε και δούλεψε!).p3 wrote:Που θα βρώ ένα patch για τον πυρήνα ώστε να μου δουλέψει η κάρτα ήχου μου(Creative SB Audigy LS 24bit);
Πληροφορίες για την ALSA για Creative κάρτες (προσοχή, δεν χρειάζεται να κάνεις compile τίποτα, το module αυτό υπάρχει by default).