ναι αλλά είχε βγει πρυτανική απόφαση ότι δεν θα γίνουν...Chuang wrote:Μπορεί να μην περνούμε απουσίες και να είναι προαιρετική η παρουσία μας αλλά δεν σημαίνει ότι θέλουμε να χάσουμε και κάποια μαθήματα.nickpro wrote:
Στη σχολή μας που δεν έχουμε απουσίες, καθένας είναι ελεύθερος να διαλέξει αν θα πάει στο μάθημα ή στην πορεία. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος. Όποιος θέλει έρχεται και όποιος δεν θέλει πάει στην πορεία. Αν κάποιος θέλει να πάει στην πορεία είμαι σίγουρος ότι θα πάει, έχουμε δεν έχουμε μάθημα, και αν κάποιος δεν θέλει να πάει, δεν θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη η κατάληψη. Έχεις δει στις πορείες να έχει περισσότερο κόσμο (από ΑΣΟΕΕ πάντα που δεν έχουμε απουσίες) όταν έχουμε κατάληψη, παρά όταν δεν έχουμε?? Εγώ νομίζω είναι ο ίδιος, και αν όχι ελάχιστα περισσότερος.
Για παράδειγμα, στην Ασφάλεια την προηγούμενη Δευτέρα που όλο το πανεπιστήμιο ήταν κλειστό, εκεί έγινε μάθημα, ουσιαστικά έπρεπε να επιλέξουμε αν θα ψηφίσουμε ή αν θα πάμε για μάθημα. (αυτοί που δεν είναι από Αθήνα τουλάχιστον).Με την λογική που λες, σημαίνει ότι τα μαθήματα θα έπρεπε να συνεχίσουν να γίνονται αφού είναι προαιρετικά.
Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Re: Θα κλείσει?
Εντάξει μεταξύ μας, προσωπικά δεν έχω πάρει μάθημα που να επιβάλεται να μην χάσεις διάλεξη, που να μην έχει διαφάνειες στιν βιβλιοδιανομή ή στο eclass, και οι καθηγητές που έχω ακούσει να χρησιμοποιούν φράσεις "το είπα δεν με ενδιφέρει αν είσουν εδώ", είναι 1 ή 2, εκ των οποίων ο 1 έχει πάρει σύνταξη, και ανέβαζε πάντα διαφάνειες.chriskin wrote:αυτο που λες ειναι παραλογο και το καταλαβαινεις νομιζω. δεν χρειαζετια να υπαρχουν απουσιες για να ειναι ενα μαθημα υποχρεωτικο. υπαρχει ανετα το "το ειπα στην ταξη, δεν ανεβαζω σημειωσεις στο ιντερνετ" οπως και το οτι πολλες φορες γινεται τοσο σημαντικο μαθημα που δεν μπορεις να το χασεις και να πηγαινεις για καλο βαθμο στο τελος.
οσο για το τελευταιο, κανε οτι θελεις, αλιμονο. καλο ειναι ομως αμα πας στο μερος της ψηφοφοριας να πας και στις ομιλιες. το να ψηφιζει κανεις χωρις να ξερει τι ψηφιζει ειναι καπως περιεργο. κι εγω το δαπιτη δεν θα τον ψηφιζα αλλα στη συνελευση ημουν εκει οταν μιλαγε και τον προσεχα (σχεδον) σε ολη τη διαρκεια της ομιλιας του

Γενικά όπως παρατηρείτε, μιλάω για το δικό μας ίδρυμα-τμήμα, χωρίς να ξέρω τι γίνεται αλλού. Απλά υποθέτω πως τα υπόλοιπα τμήματα της ΑΣΟΕΕ είναι σαν το δικό μας.
Στην τελική όμως, το ίδρυμα είναι υποχρεωμένο να μείνει ανεπιρέαστο και να εκτελέσει κανονικά τα μαθήματά του. Δεν είμαι υπέρ του να το κλείνουμε για να μην υπάρχει το δίλημμα για τις πορείες. Δεν είμαι υπέρ του να κλείνουμε γενικότερα, και γενικά οι τρόποι με τους οποίους αντιδράμε, πολύ σπάνια είναι επιτυχημένοι. Αν θέλουμε να είμαστε δημοκρατικοί, θα πρέπει όποιος θέλει να πάει στην πορεία να πηγαίνει, και όποιος θέλει να πηγαίνει για μάθημα να πηγαίνει. Παράλληλα όμως θα πρέπει όλοι να πηγαίνουν στις Γ.Σ. για να ψηφίζουν αυτό που επιθυμούν για να λειτουργίσει σωστά το δημοκρατικό πανεπιστήμιο.Αλλιώς οι καταληψίες αυτο το δίκιο το έχουν. Αλλά κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να τίθεται αυτό το θέμα στις συνελεύσεις.
Επειδή ξέρω λόγω φίλων και μαθημάτων επιλογής και άλλα τμήματα του πανεπιστημίου , ενα θα σου πώ , το eclass του είναι άγνωστη λέξη. Το πολύ να βάλουν οι καθηγητές καμια ανακοίνωση , βγήκανε τα αποτελέσματα τάδε εξαμήνου κτλ .nickpro wrote:
Εντάξει μεταξύ μας, προσωπικά δεν έχω πάρει μάθημα που να επιβάλεται να μην χάσεις διάλεξη, που να μην έχει διαφάνειες στιν βιβλιοδιανομή ή στο eclass, και οι καθηγητές που έχω ακούσει να χρησιμοποιούν φράσεις "το είπα δεν με ενδιφέρει αν είσουν εδώ", είναι 1 ή 2, εκ των οποίων ο 1 έχει πάρει σύνταξη, και ανέβαζε πάντα διαφάνειες.![]()
Γενικά όπως παρατηρείτε, μιλάω για το δικό μας ίδρυμα-τμήμα, χωρίς να ξέρω τι γίνεται αλλού. Απλά υποθέτω πως τα υπόλοιπα τμήματα της ΑΣΟΕΕ είναι σαν το δικό μας.

Ακόμα και στο τμήμα πληροφορικής υπάρχουν, αν όχι τόσο ακραίοι, παρεμφερείς καθηγητές... Τουλάχιστον ένας. Πολλοί θα καταλάβουν ποιον εννοώ.nickpro wrote:Εντάξει μεταξύ μας, προσωπικά δεν έχω πάρει μάθημα που να επιβάλεται να μην χάσεις διάλεξη, που να μην έχει διαφάνειες στιν βιβλιοδιανομή ή στο eclass, και οι καθηγητές που έχω ακούσει να χρησιμοποιούν φράσεις "το είπα δεν με ενδιφέρει αν είσουν εδώ", είναι 1 ή 2, εκ των οποίων ο 1 έχει πάρει σύνταξη, και ανέβαζε πάντα διαφάνειες.chriskin wrote:αυτο που λες ειναι παραλογο και το καταλαβαινεις νομιζω. δεν χρειαζετια να υπαρχουν απουσιες για να ειναι ενα μαθημα υποχρεωτικο. υπαρχει ανετα το "το ειπα στην ταξη, δεν ανεβαζω σημειωσεις στο ιντερνετ" οπως και το οτι πολλες φορες γινεται τοσο σημαντικο μαθημα που δεν μπορεις να το χασεις και να πηγαινεις για καλο βαθμο στο τελος.
οσο για το τελευταιο, κανε οτι θελεις, αλιμονο. καλο ειναι ομως αμα πας στο μερος της ψηφοφοριας να πας και στις ομιλιες. το να ψηφιζει κανεις χωρις να ξερει τι ψηφιζει ειναι καπως περιεργο. κι εγω το δαπιτη δεν θα τον ψηφιζα αλλα στη συνελευση ημουν εκει οταν μιλαγε και τον προσεχα (σχεδον) σε ολη τη διαρκεια της ομιλιας του![]()
Είπες και παραπάνω ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε τα μαθήματα και αυτή την καραμέλα την χρησιμοποιούν και πολλοί καθηγητές. Ναι, δεν είμαστε άμεσα υποχρεωμένοι, αλλά έμμεσα, θες να περάσεις το μάθημα, να πάρεις το πτυχίο σου, είσαι υποχρεωμένος να παρακολουθήσεις. Ειδικά αν ο καθηγητής έχει τις ιδιοτροπίες του. Οπότε ένα (από τα πολύ λίγα) σωστό που βρίσκω εγώ στην κατάληψη είναι, όπως είπε και ο chriskin, ότι δεν θα αναγκαστείς να χάσεις κάποιο μάθημα που παρ' όλα αυτά, έγινε.nickpro wrote: Αν θέλουμε να είμαστε δημοκρατικοί, θα πρέπει όποιος θέλει να πάει στην πορεία να πηγαίνει, και όποιος θέλει να πηγαίνει για μάθημα να πηγαίνει.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
Αυτό που λες είναι λάθος! Δεν έγινε μάθημα. Προβολή ενός ντοκιμαντέρ έγινε. Είχε βγει και ανακοίνωση στο site του μαθήματος που έλεγε ότι η παρουσία των φοιτητών ήταν προαιρετική.Chuang wrote:Για παράδειγμα, στην Ασφάλεια την προηγούμενη Δευτέρα που όλο το πανεπιστήμιο ήταν κλειστό, εκεί έγινε μάθημα, ουσιαστικά έπρεπε να επιλέξουμε αν θα ψηφίσουμε ή αν θα πάμε για μάθημα.
- terminator
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
καλησπερα παιδια..αυριο κανονικα μαθημα σωστα ; δεν κραταει περισσοτερο η καταληψη ουτε τα σπασαν;
- Hiroshima 45
- Chernobyl 86
- Windows 95
- Chernobyl 86
- Windows 95
terminator wrote:καλησπερα παιδια..αυριο κανονικα μαθημα σωστα ; δεν κραταει περισσοτερο η καταληψη ουτε τα σπασαν;
ναι, κανονικα.
εκτος αμα γινει καποια αλλη συνελευση και αποφασιστει κατι διαφορετικο
κατι αναφερθηκε σημερα για συνελευση στην πορεια αλλα δεν ακουσα για ποτε ηταν
- enum21
- Venus Former Team Member
Τετάρτη 24/11chriskin wrote:terminator wrote:καλησπερα παιδια..αυριο κανονικα μαθημα σωστα ; δεν κραταει περισσοτερο η καταληψη ουτε τα σπασαν;
ναι, κανονικα.
εκτος αμα γινει καποια αλλη συνελευση και αποφασιστει κατι διαφορετικο
κατι αναφερθηκε σημερα για συνελευση στην πορεια αλλα δεν ακουσα για ποτε ηταν
- Stayrakas
- Mbyte level
Εχω απο το πρωι χορτασει απο εκπομπες που αναφεροντουσαν στους φοιτητες του Πολυτεχνιου, για αυτους που ειχαν τα @@ με κεφαλαιο Α να πανε κοντρα στους φασιστες εκεινης της εποχης...Σε μια εποχη που η λεξη ελευθερια ηταν ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ, αυτοι βγηκαν και φωναζαν στον ελληνικο λαο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ...
Και μετα απο τοσες ωρες παρακολουθησης, εχω μελαγχολησει αρκετα...Εχω μελαγχωλησει γιατι σκεφτομαι ποσο ΑΧΡΗΣΤΗ ειναι η σημερινη νεολαια!! Πως ειναι ΛΙΓΟΙ ειναι αυτοι που νοιαζονται για το τι γινεται γυρω τους...
Θα μου πειτε γιατι να αγωνιστουν? Σαμπως εχουμε χουντα? Ναι , χουντα εχουμε! Οταν (τωρα) δημαρχοι και μεθαυριο κυβερνηση εκλεγονται με το 12% του λαου..ΝΑΙ ,χουντα εχουμε...
Ομως εμεις ειμαστε ανικανοι ακομα και να υπερβουμε την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ της πασπ και δαπ...Ειμαστε ανικανοι να αντισταθουμε στους ανθρωπους που καταστρεφουν τα πανεπιστημια μας, τη γνωση μας, τη ζωη μας...Ναι, πολλοι τους εχουμε γραμμενους, και προτιμαμε να χουμε 4 5 ησυχα χρονια, μακρυα απο οτι εχει σχεση με πολιτικη ...αφηνοντας τους ομως ανενοχλητους να συνεχισουν το εργο της καταστροφης και της μιζεριας...
Και μελλοντικα , η τωρινη νεολαια,δεν θα αλλαξει..Θα συνεχησει να μενει απραγη, αδιαφορη εναντια στους κλεφτες ψυχων και συνειδησεων..Θα μεινει σε αποχη (ακουστηκε πολυ τελευταια..) ενω κλεβουν τη ζωη της ... Αραγε, θα αποκτησουμε ποτε και εμεις αυτο που ειχαν καποιοι και εναντιωθηκαν στους φασιστες , η θα μεινουμε σε μια ζωη που θα κυβερνανε αλλοι για εμας,που θα μας κοροιδευουν στα μουτρα μας και θα λεμε και ευχαριστω...
(ΥΓ ξερω δεν ειναι πολυ σχετικο με το ολο θεμα και αν το κρινετε εντελως offtopic και ...εκτος εποχης , δεν εχω κανενα προβλημα να το διαγραψετε..)
Και μετα απο τοσες ωρες παρακολουθησης, εχω μελαγχολησει αρκετα...Εχω μελαγχωλησει γιατι σκεφτομαι ποσο ΑΧΡΗΣΤΗ ειναι η σημερινη νεολαια!! Πως ειναι ΛΙΓΟΙ ειναι αυτοι που νοιαζονται για το τι γινεται γυρω τους...
Θα μου πειτε γιατι να αγωνιστουν? Σαμπως εχουμε χουντα? Ναι , χουντα εχουμε! Οταν (τωρα) δημαρχοι και μεθαυριο κυβερνηση εκλεγονται με το 12% του λαου..ΝΑΙ ,χουντα εχουμε...
Ομως εμεις ειμαστε ανικανοι ακομα και να υπερβουμε την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ της πασπ και δαπ...Ειμαστε ανικανοι να αντισταθουμε στους ανθρωπους που καταστρεφουν τα πανεπιστημια μας, τη γνωση μας, τη ζωη μας...Ναι, πολλοι τους εχουμε γραμμενους, και προτιμαμε να χουμε 4 5 ησυχα χρονια, μακρυα απο οτι εχει σχεση με πολιτικη ...αφηνοντας τους ομως ανενοχλητους να συνεχισουν το εργο της καταστροφης και της μιζεριας...
Και μελλοντικα , η τωρινη νεολαια,δεν θα αλλαξει..Θα συνεχησει να μενει απραγη, αδιαφορη εναντια στους κλεφτες ψυχων και συνειδησεων..Θα μεινει σε αποχη (ακουστηκε πολυ τελευταια..) ενω κλεβουν τη ζωη της ... Αραγε, θα αποκτησουμε ποτε και εμεις αυτο που ειχαν καποιοι και εναντιωθηκαν στους φασιστες , η θα μεινουμε σε μια ζωη που θα κυβερνανε αλλοι για εμας,που θα μας κοροιδευουν στα μουτρα μας και θα λεμε και ευχαριστω...
(ΥΓ ξερω δεν ειναι πολυ σχετικο με το ολο θεμα και αν το κρινετε εντελως offtopic και ...εκτος εποχης , δεν εχω κανενα προβλημα να το διαγραψετε..)
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
- Michelle
- Gbyte level
Η πολιτική δεν έχει να κάνει μόνο με τον πανεπιστημιακό μικρόκοσμο. Προσωπικά δεν θεωρώ εαυτόν καθόλου αδιάφορο για την πολιτική, αλλά προτιμώ να βλέπω το big picture.Stayrakas wrote:Ναι, πολλοι τους εχουμε γραμμενους, και προτιμαμε να χουμε 4 5 ησυχα χρονια, μακρυα απο οτι εχει σχεση με πολιτικη ...αφηνοντας τους ομως ανενοχλητους να συνεχισουν το εργο της καταστροφης και της μιζεριας...
Question everything (and first of all, yourself)
w3.org/People/all#lea ✿ lea.verou.me ✿ @leaverou on Twitter
- iDriL..*
- Kilobyte level
Συμφωνώ με το ότι δεν έχει να κάνει η πολιτική μόνο με τον μικρόκοσμο της σχολής..αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι βλέπεις το big picture αν δεν συμμετέχεις σε ότι αφορά το πανεπιστήμιο?Michelle wrote:Η πολιτική δεν έχει να κάνει μόνο με τον πανεπιστημιακό μικρόκοσμο. Προσωπικά δεν θεωρώ εαυτόν καθόλου αδιάφορο για την πολιτική, αλλά προτιμώ να βλέπω το big picture.Stayrakas wrote:Ναι, πολλοι τους εχουμε γραμμενους, και προτιμαμε να χουμε 4 5 ησυχα χρονια, μακρυα απο οτι εχει σχεση με πολιτικη ...αφηνοντας τους ομως ανενοχλητους να συνεχισουν το εργο της καταστροφης και της μιζεριας...

" now for wrath,now for ruin and a red nightfall.. " J.R.R.T.
Γεια ! Μια απορία .... Αύριο ,δηλαδη σήμερα 18-11-2010, έχουμε κανονικά το πρόγραμμά μας ; 

- iDriL..*
- Kilobyte level
Όπως όλα δείχνουν ναι!Δεν έχει οριστεί κατάληψη(από την απόφαση της συνέλευσης) για κάποια μέρα μετά τις 17 και η επόμενη συνέλευση είναι στις 24 όπως ειπώθηκε και παραπάνω...
- Stayrakas
- Mbyte level
meli wrote:Γεια ! Μια απορία .... Αύριο ,δηλαδη σήμερα 18-11-2010, έχουμε κανονικά το πρόγραμμά μας ;
Δεν βρισκω καποιο λογο να μην γινει μαθημα

Ομως διαφωνεις οτι οτι γραμμη ακολουθουν οι περισσοτεροι σαυτη τη φαση της ζωης τους, θα την ακολουθησουν και στο μελλον? (Δηλαδη...αποχη τωρα? αποχη και στο μελλον, πασπ τωρα? πασοκ στο μελλον..)Michelle wrote:Η πολιτική δεν έχει να κάνει μόνο με τον πανεπιστημιακό μικρόκοσμο. Προσωπικά δεν θεωρώ εαυτόν καθόλου αδιάφορο για την πολιτική, αλλά προτιμώ να βλέπω το big picture.Stayrakas wrote:Ναι, πολλοι τους εχουμε γραμμενους, και προτιμαμε να χουμε 4 5 ησυχα χρονια, μακρυα απο οτι εχει σχεση με πολιτικη ...αφηνοντας τους ομως ανενοχλητους να συνεχισουν το εργο της καταστροφης και της μιζεριας...
Νομιζω πως ο καθε ανθρωπος τωρα κρινει τα πραγματα γυρω του...Τωρα αποφασιζει σε ποιο πολιτικο χωρο συγκλινει...Οποτε ναι..το μικροκοσμο του πανεπιστημιου , τον θεωρω αρρηκτα συνδεδεμενο με την ιδεολογια και τον μελλον της εκαστοτε χωρας..
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
- iDriL..*
- Kilobyte level
Συμφωνώ..και δεν βλέπω και κάποιο διαχωρισμό ανάμεσα στο πανεπιστήμιο και την μεγάλη εικόνα...Σαν θεσμός θεωρείται ασήμαντο?Κάτι εντελώς περαστικό?Stayrakas wrote: Νομιζω πως ο καθε ανθρωπος τωρα κρινει τα πραγματα γυρω του...Τωρα διαμορφωνει την πολιτικη ιδεολογια του...Οποτε ναι..το μικροκοσμο του πανεπιστημιου , τον θεωρω αρρηκτα συνδεδεμενο με την ιδεολογια και τον μελλον της εκαστοτε χωρας..
Για μένα όχι...Συμμετέχεις και διαμορφώνεις οτιδήποτε στο οποίο συμμετέχεις, πόσο μάλλον όταν αυτό αφορά την παιδεία σου και το μέλλον σου..Και μέσα από το πανεπιστήμιο μπορείς να παλέψεις για θέματα που αφορούν το γενικότερο πολιτικό πλαίσιο αφού συνδέονται άμεσα με αυτό..όπως και μέσα από τη δουλειά σου αργότερα...
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Ναι ήταν τρομεροί αγωνιστές η γενιά του πολυτεχνείου , αλτρουιστές και με όραμα.Η σημερινή γενιά είναι ένα τίποτα.Stayrakas wrote: Και μετα απο τοσες ωρες παρακολουθησης, εχω μελαγχολησει αρκετα...Εχω μελαγχωλησει γιατι σκεφτομαι ποσο ΑΧΡΗΣΤΗ ειναι η σημερινη νεολαια!! Πως ειναι ΛΙΓΟΙ ειναι αυτοι που νοιαζονται για το τι γινεται γυρω τους...
Πρώτον θες μερικά ονόματα φοιτητών από τότε?Δαμανάκη , Λαλιώτης κλπ...Όλοι από την γενιά των αγωνιστών..
Δεύτερον πρόπερσι δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά επί ένα μήνα γινότανε χαμός για τα Δεκεμβριανά.Πολύ αποχαυνωμένη η σημερινή νεολαία..

f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- Stayrakas
- Mbyte level
ja_the_invincible wrote:Ναι ήταν τρομεροί αγωνιστές η γενιά του πολυτεχνείου , αλτρουιστές και με όραμα.Η σημερινή γενιά είναι ένα τίποτα.Stayrakas wrote: Και μετα απο τοσες ωρες παρακολουθησης, εχω μελαγχολησει αρκετα...Εχω μελαγχωλησει γιατι σκεφτομαι ποσο ΑΧΡΗΣΤΗ ειναι η σημερινη νεολαια!! Πως ειναι ΛΙΓΟΙ ειναι αυτοι που νοιαζονται για το τι γινεται γυρω τους...
Πρώτον θες μερικά ονόματα φοιτητών από τότε?Δαμανάκη , Λαλιώτης κλπ...Όλοι από την γενιά των αγωνιστών..
Δεύτερον πρόπερσι δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά επί ένα μήνα γινότανε χαμός για τα Δεκεμβριανά.Πολύ αποχαυνωμένη η σημερινή νεολαία..
Ναι ,ειναι προφανες, οτι καποιοι γαντζωθηκαν απο αυτο , σπιλωσαν (και συνεχιζουν να το κανουν) την μνημη του πολυτεχνιου ,αναρηχηθηκαν στη καταντια του μεταπολιτευτικου συστηματος...Και? Αυτοι οι λιγοι, οι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος η των 2 χεριων, ηταν το πολυτεχνιο? Οχι , το πολιτεχνιο ηταν πολλοι περισσοτεροι, που επειτα συνεχισαν να υποστηριζουν τις ιδεες τους, δεν γλυκαθηκαν απο την εξουσια και γιαυτο εμειναν στην αφανεια..
Οσο για τα Δεκεμβριανα.. θα συμφωνησω οτι η συμμετοχη της νεολαιας ηταν εντυπωσιακη... Αλλα και? Ειδες κατι να αλλαζει? Δεν ξερω τι κατασταση επικρατουσε πριν απο αυτο στο πανεπιστημιο, αφου μπηκα περσι, αλλα εγω ΤΩΡΑ βλεπω την νεα γεννια να κλεινει τα ματια της στις αλλαγες που γινονται γυρω της και να πινει αδιαφορα το φραπεδακι της στη καφετερια..Και αυτο φυσικα με της ευχαριστιες των κυβερνησεων και των αντιστοιχων παραταξεων..
(σημειωση...παντα μιλαω για συντριπτικη πλειοψηφεια..και οχι για το πολυ γενικο , ολοι)
Last edited by Stayrakas on Thu Nov 18, 2010 2:30 am, edited 1 time in total.
- Michelle
- Gbyte level
Το big picture συμπεριλαμβάνει και το πανεπιστήμιο φυσικά, στο ποσοστό που του αναλογεί (χωρίς να υπονοώ ότι το ποσοστό που του αποδίδει ο μέσος έλληνας ανταποκρίνεται σε αυτό που του αναλογεί. Αλλά σίγουρα δεν του αναλογεί και το 90+%, ε; ).iDriL..* wrote:Συμφωνώ με το ότι δεν έχει να κάνει η πολιτική μόνο με τον μικρόκοσμο της σχολής..αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι βλέπεις το big picture αν δεν συμμετέχεις σε ότι αφορά το πανεπιστήμιο?Michelle wrote:Η πολιτική δεν έχει να κάνει μόνο με τον πανεπιστημιακό μικρόκοσμο. Προσωπικά δεν θεωρώ εαυτόν καθόλου αδιάφορο για την πολιτική, αλλά προτιμώ να βλέπω το big picture.Stayrakas wrote:Ναι, πολλοι τους εχουμε γραμμενους, και προτιμαμε να χουμε 4 5 ησυχα χρονια, μακρυα απο οτι εχει σχεση με πολιτικη ...αφηνοντας τους ομως ανενοχλητους να συνεχισουν το εργο της καταστροφης και της μιζεριας...
Αλλά την νοοτροπία ορισμένων φοιτητών που ασχολούνται μόνο με τα σχετικά με το πανεπιστήμιο και όσον αφορά οτιδήποτε άλλο συμβαίνει out there απλά να παπαγαλίζουν την hyped άποψη, τη θεωρώ ισοδύναμη της αποχής. Ίσως και χειρότερη.
Stayrakas wrote:Εχω απο το πρωι χορτασει απο εκπομπες που αναφεροντουσαν στους φοιτητες του Πολυτεχνιου, για αυτους που ειχαν τα @@ με κεφαλαιο Α να πανε κοντρα στους φασιστες εκεινης της εποχης...Σε μια εποχη που η λεξη ελευθερια ηταν ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ, αυτοι βγηκαν και φωναζαν στον ελληνικο λαο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ...
θα μου επιτρεψεις να ρωτησω για το πως περασες τη μερα σου, μιας και λες με τετοια δυναμη να γινουμε οι απολυτοι αγωνιστες;
οσο γι αυτους του πολυτεχνειου, ναι, καποιοι απο αυτους ειχαν @@ με @ κεφαλαιο. τι θα κανουμε γι αυτο; θα λεμε "α εμεις δεν ειμαστε ετσι, ας τα παρατησουμε κι ας κλαιγομαστε"; αμα ελεγαν το ιδιο κι αυτοι για τους πολεμιστες του 40 , δεν θα ειχαν κανει καν τον κοπο να πανε στο πολυτεχνειο (η στη νομικη νωριτερα κτλ)
- Michelle
- Gbyte level
Αναρωτιέμαι πώς είναι ένα κεφαλαίο παπάκι. Πάπια;chriskin wrote:ναι, καποιοι απο αυτους ειχαν @@ με @ κεφαλαιο.
- Stayrakas
- Mbyte level
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Οχι ειναι @Michelle wrote:Αναρωτιέμαι πώς είναι ένα κεφαλαίο παπάκι. Πάπια;chriskin wrote:ναι, καποιοι απο αυτους ειχαν @@ με @ κεφαλαιο.
Αχαχαχαχα respect!Michelle wrote:Αναρωτιέμαι πώς είναι ένα κεφαλαίο παπάκι. Πάπια;chriskin wrote:ναι, καποιοι απο αυτους ειχαν @@ με @ κεφαλαιο.

aquila non captat muscas. numero 5