LOGITECH GAMEPAD F510 or Xbox 360 Controller for Windows???

ε ναι,windows εχω,οποτε δεν τιθεται θεμα συμβατοτητας...stoupeace wrote:Επισης δεν ξερω τι παιζει με compatibility, αλλα φανταζομαι MS Windows + MS Controller, εεεε δε θα΄χεις προβλημα.
Εγω με κατι μουφες των 10€ ειχα θεμα με τα games, αλλα μαλλον ηταν το 10€ που εφταιγε
emperormario wrote:Και το πιο άβολο χειρηστήριο στον κόσμο να ήταν (που δεν είναι σε καμία περίπτωση άβολο-το αντίθετο), και μόνο που θα ξέρεις ότι κάθε παιχνίδι που υποστηρίζει controller+δόνηση υποστηρίζει τουλάχιστον το ms360, νομίζω σου αρκεί
ΥΓ:Εχω μια τάση να μετατρέπω εύκολα νοήματα σε δυσνόητες -και με κακό συντακτικό- προτάσεις
νομιζα οτι ηταν πιο ακριβο το wireless...31 ευρω ειναι παρα πολυ καλη τιμη...το θεμα ειναι οτι δεν εμπιστευομαι πολυ τα wireless γιατι μου φαινεται οτι δεν θα εχουν τοσο αμεση αποκριση οσο αυτα με καλωδιο...μπορει και να ειναι ιδεα μου βεβαια,αλλα πιστευω οτι θα ισχυουν παρομοια πραγματα οπως στο internet,οπου με καλωδιο παει με 2πλασια ταχυτητα απο οτι wireless...gasparosoft wrote:Του xbox πάρε δίχως δεύτερη σκέψη (αν σε συμφέρει πάρε το ασύρματο). Από τα καλύτερα και βολικότερα χειριστήρια πάντως.
μια χαρά απόκριση έχουν , και διαφορά να έχουν είναι τόσο μικρή που δεν γίνεται αντιληπτή από τον άνθρωπο..samiwinch wrote:νομιζα οτι ηταν πιο ακριβο το wireless...31 ευρω ειναι παρα πολυ καλη τιμη...το θεμα ειναι οτι δεν εμπιστευομαι πολυ τα wireless γιατι μου φαινεται οτι δεν θα εχουν τοσο αμεση αποκριση οσο αυτα με καλωδιο...μπορει και να ειναι ιδεα μου βεβαια,αλλα πιστευω οτι θα ισχυουν παρομοια πραγματα οπως στο internet,οπου με καλωδιο παει με 2πλασια ταχυτητα απο οτι wireless...gasparosoft wrote:Του xbox πάρε δίχως δεύτερη σκέψη (αν σε συμφέρει πάρε το ασύρματο). Από τα καλύτερα και βολικότερα χειριστήρια πάντως.
ποτέ δεν είναι αρκετό το κάψιμο στο gamingsamiwinch wrote:ok dexter..ty all guys for your help!!!(το σκοτωσα λιγο η μου φαινεται???)
Χαχαχαχα!!!Τι λες ρε;αυτο ειναι ιεροσυλια!!!Χαχαχαχαχ!!chriskin wrote:μονο εμενα μου φαινονται γελοια τα ρουχα στο τρον;
Καπως ενοχλητικο μου φανηκε εμενα, το εβγαλα στο πρωτο μισαωρο. Η καμερα ειχε δυο modes η "ανεξελεγκτο περα δωθε" η "κουναω το ποντικι μια ωρα για να γυρισει" + το οτι ο χειρισμος δεν ειναι τοσο ανετος/user friendly οσο θα μπορουσε. Too bad γιατι σαν concept ηταν καλουτσικο.vasilaros69 wrote:Παιδια πριν λιγες μερες βγηκε το παιχνιδακι και μου εχει κολλησει και θελω να το παιξω το γα**μενο αλλα εχω προβλημα με το installation....
cypher wrote:Καπως ενοχλητικο μου φανηκε εμενα, το εβγαλα στο πρωτο μισαωρο. Η καμερα ειχε δυο modes η "ανεξελεγκτο περα δωθε" η "κουναω το ποντικι μια ωρα για να γυρισει" + το οτι ο χειρισμος δεν ειναι τοσο ανετος/user friendly οσο θα μπορουσε. Too bad γιατι σαν concept ηταν καλουτσικο.
cypher wrote:Καπως ενοχλητικο μου φανηκε εμενα, το εβγαλα στο πρωτο μισαωρο. Η καμερα ειχε δυο modes η "ανεξελεγκτο περα δωθε" η "κουναω το ποντικι μια ωρα για να γυρισει" + το οτι ο χειρισμος δεν ειναι τοσο ανετος/user friendly οσο θα μπορουσε. Too bad γιατι σαν concept ηταν καλουτσικο.