Στάσεις στα ΜΜΜ και απεργίες

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Στάσεις στα ΜΜΜ

Post by chriskin » Mon Dec 13, 2010 10:47 pm

:lol: :lol: :lol:

σοβαρα τωρα, μπορει να ειμαι πολυ τυχερος αλλα δεν εχει τυχει να μου δημιουργηθει παραπονο για μμμ , παρα μονο δυο φορες (τη μια δεν σταματησε σε σταση και την αλλη δεν ανοιξε να μπουμε κι ας ηταν το τελευταια λεοφορειο)
που δυο φορες στις καποιες χιλιαδες που θα εχω μπει σε λεοφορεια/τρολευ/κτλ την τελευταια δεκαετια δεν ειναι και τοσο κακο (οχι οτι αμα πιασω το μ34634α που δεν ανοιξε την πορτα δεν θα του κατεβασω καντηλια, αλλα δεν θα κρινω ολους τους συναδελφους του εξαιτιας του)

τελος - μιας και αναφερθηκε , συγκρινοντας τα δικα μας μμμ με αυτα σε αλλες χωρες που εχω παει μονο χειροτερα δεν μπορω να πω οτι ειναι τα δικα μας (εχεις προβλημα με τα δρομολογια ; κατσε να εισαι μεσα στην παγωνια στο ελσινκι και να αργησει 25 λεπτα το λεοφορειο Χωρις κινηση - το 237 ποτε δεν εχει αργησει πανω απο 10λεπτο)
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Mon Dec 13, 2010 10:50 pm

ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
Αν κάποτε θελήσετε και σεις να κάνετε απεργία όλο και κάποιος καλοθελητής θα βρεθεί να σας πει ότι κακώς κάνετε γιατί ταλαιπωρείται τσάμπα ο κόσμος. Τι κι αν απολύουν εργαζομένους της επιχείρησής σας, τι κι αν μειώνουν στο μισό το μισθό, τι κι αν σας αφήνουν ανασφάλιστους...
Δεν ξερω αν αυτο πηγαινει για μενα αλλα μαλλον δεν ειδες τι εγραφα.Οπως ειναι δομημενη η Αθηνα οι οδηγοι επιτελουν λειτουργημα και οχι επαγγελμα.Αρα οταν θελουν να διαμαρτυρηθουν δεν μπορουν να ακολουθουν τετοιες μεθοδους.Δες τους γιατρους.Βαζουν προσωπικο ασφαλειας.Ας κλεισουν τα ακυρωτικα.Πιστεψε με αυτο θα τσουξει πιο πολυ.Και θα κλεισει και οσα στοματα μιλανε για λουφαδορους και χαραμοφαιδες.Αλλα μαλλον ετσι ειναι γιατι κανουν απεργιες καθε λιγο και λιγακι.Δεν γινονται μονο τωρα.
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Mon Dec 13, 2010 10:59 pm

@madness και μέχρι τις 9 δεν πέρναγε σχεδόν κανένα λεωφορείο - φαντάζομαι το πρόβλημα συνεχίζεται και τώρα..
chriskin wrote:τελος - μιας και αναφερθηκε , συγκρινοντας τα δικα μας μμμ με αυτα σε αλλες χωρες που εχω παει μονο χειροτερα δεν μπορω να πω οτι ειναι τα δικα μας (εχεις προβλημα με τα δρομολογια ; κατσε να εισαι μεσα στην παγωνια στο ελσινκι και να αργησει 25 λεπτα το λεοφορειο Χωρις κινηση - το 237 ποτε δεν εχει αργησει πανω απο 10λεπτο)
Εμ βέβαια το 237 το 247 το Α4 (πλέον ενδυναμώθηκε) είναι παραδείγματα πολύ συχνών και συνεπών λεωφορείων.
Θα μιλήσω για τα δικά μου λεωφορεία, όσα θυμάμαι από αυτά που έχουν γίνει.

Όμως άλλα όπως Β3 Α3 μου έχει τύχει να πηδήξουν δρομολόγιο και να κάνουν 40 λεπτά να έρθουν.
Επίσης οδηγός Α3 δεν σταμάτησε ενώ ήμουν μπροστά όταν περνούσε.
Μου έχει τύχει Α3 (4 φορές να είμαι) και 2 να δώ, να αλλάξει το δρομολόγιο του παρακάμπτωντας περίπου 7 στάσεις και να βγει κατευθείαν στην Βουλιαγμένης χωρίς να κάνει τον κύκλο κοντά στο παλαιό αεροδρόμιο
Μου έχει τύχει να είμαι σε λεωφορείο που έγγραφε Β3 όταν το πήρα από Άγιο Δημήτριο και τελικά είχε ξεχάσει να αλλάξει την σήμανση και είπε στον κόσμο τελευταία στιγμή ότι απότελεί Α3 και ότι και καλά είχε κολλήσει η ένδειξη... Εμένα μου έκανε όπως και να έχει αλλά είχε υποχρέωση να κάνει δρομολόγιο Β3 εφόσον ο κόσμος το πήρε για Β3

Μου έχει τύχει να σκάσει λάστιχο 171 μια φόρα και να μας κατεβάσει στη μέση του πουθενά. Επίσης μου έχει τύχει να χαλάσει 171 και πάλι να περιμένουμε να μπούμε σε άλλο λεωφορείο. Καλά δεν τα συντηρούν!?

Οδηγόι 171 ξεχάσαν δις (σε διαφορετικές μέρες) να ανοίξουν πόρτες (ξέχασαν ότι είχε στάση) και με άφησαν ακόμα πιο μακριά από το σπίτι μου.
Οδηγοί 171 πήδηξαν 3! δρομολογία με συνολική καθυστέρηση 60 λεπτών!

Επίσης να μην μιλήσω ότι δεν τηρούν τα δημοσιευμένα δρομολόγια και ΔΕΝ ανανεώνουν το αρχαίο site...

Φυσικά έτυχε οδηγός να με πάρει ενώ ακόμα έτρεχα για την στάση - και τον ευχαρίστησα - δεν ξεχνώ τα θετικά αλλά τα αρνητικά είναι μιας τάξης περισσότερα.

Όλα αυτα είναι τυχαία ή μήπως δεν είναι μόνο 2-3 μ!@#!#!! στον κλάδο?? Πολύ επαγγελματίες...
madness
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by madness » Mon Dec 13, 2010 11:28 pm

zif μήπως είσαι ΛΙΓΟ γκαντέμης... όλα σε σένα τυχαίνουν??? το μόνο απίστευτο που θυμάμαι είναι ότι μια φορά σε 201 ήρθε μετά από 20-25 λεπτά και μόλις μπήκαμε μέσα σε 3 στάσεις κόλησε ένας ηλίθιος με ΙΧ από πίσω και μας κατέβασε... επίσης άλλη μια φορά σε 237 μας κατέβασε στο σύνταγμα κακήν κακώς γιατί λέει ήταν χαλασμένο και θα πήγαινε για επισκευή... λες και μια στάση θα τον κατέστρεφε... σιγά την απόσταση!

αα και να σημειωθεί ότι το 237 δεν είναι και τόσο συνεπέστατο (συχνότητα 10 λεπτά, και κατά βάση κάνει 20... εκτός και αν έχεις ραντεβού μαζί του οπότε θα περάσει μόλις είσαι στην στάση :P )
Καθένας με την τρέλα του...
...εγώ προτιμώ την δική μου!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Tue Dec 14, 2010 12:06 am

madness wrote:zif μήπως είσαι ΛΙΓΟ γκαντέμης... όλα σε σένα τυχαίνουν??? )
Ρε παιδιά σε άλλους τυχαίνουν σε άλλους όχι. Μην γίνεστε όλοι υπερβολικοί. "Εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος, δε ξέρω που ζεις"/"ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ, ΑΙΣΧΟΣ".

Περάστε και για λίγο στη μετριοπάθεια. Παράδειγμα: Ο Zifnab και ο chriskin "διαφωνούν". Και σχεδόν όλοι έχετε ταχθεί με μία από τις δύο πλευρές.
Δε νομίζω ότι αφενός ο Zifnab είναι εδώ μέσα ως τσιράκι κάποιου κόμματος και άδικα συκοφαντεί όποιον του καπνίσει.
Ούτε ο chriskin είναι κανας βαλτός γλύφτης που μπήκε εδώ για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια.

Συζήτηση γίνεται και ο καθένας μιλάει για τις εμπειρίες του. Ακούτε και τον άλλο πριν πέσετε πάνω του επειδή σε εσάς δεν έτυχε.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
nickpro
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by nickpro » Tue Dec 14, 2010 3:14 am

@chriskin: Νομίζω στα ΜΜΜ των άλλων χωρών, ακόμα κα τα λεωφορεία έχουν στις στάσεις ταμπέλες που λένε πότε θα έρθει το επόμενο.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Tue Dec 14, 2010 3:24 am

nickpro wrote:@chriskin: Νομίζω στα ΜΜΜ των άλλων χωρών, ακόμα κα τα λεωφορεία έχουν στις στάσεις ταμπέλες που λένε πότε θα έρθει το επόμενο.
ναι εχουν. οπως θα αποκτησει και η ελλαδα συντομα, αρχιζοντας - αμα θυμαμαι καλα - απο την πατρα
δεν σημαινει οτι ερχονται στην ωρα που γραφει ο πινακας ομως, ουτε οτι ο πινακας γραφει παντα πραγματα πανω
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Tue Dec 14, 2010 4:10 am

chriskin wrote:
nickpro wrote:@chriskin: Νομίζω στα ΜΜΜ των άλλων χωρών, ακόμα κα τα λεωφορεία έχουν στις στάσεις ταμπέλες που λένε πότε θα έρθει το επόμενο.
ναι εχουν. οπως θα αποκτησει και η ελλαδα συντομα, αρχιζοντας - αμα θυμαμαι καλα - απο την πατρα
δεν σημαινει οτι ερχονται στην ωρα που γραφει ο πινακας ομως, ουτε οτι ο πινακας γραφει παντα πραγματα πανω
Ο ΟΑΣΘ παρέχει και online tracking των λεωφορείων.

Πάντως στην Ζυρίχη οτιδήποτε πάνω από 3' αναμονή για λεωφορείο θεωρείται καθυστέρηση.. και δεν συμβαίνει συχνά. Μικρότερη πόλη από την Αθήνα βέβαια αλλά αποδεικνύουν ότι με σωστό προγραμματισμό όλα γίνονται.

Γενικά όμως κάθε Ευρωπαϊκή χώρα έχει τις δικές τις ιδιαιτερότητες. Καμία όμως δεν έχει το τιμημένο 608 a.k.a "Ο γύρος της Αθήνας σε 80 ημέρες" :smt028
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Tue Dec 14, 2010 9:57 am

Επίσημη ανακοίνωση για την Τετάρτη από ΟΑΣΑ (http://www.oasa.gr)
14-12-2010: Τετάρτη 15 Δεκ. Τρόλλεϋ & Λεωφορεία θα λειτουργούν από 09:00 - 21:00. Ηλεκτρικός και Μετρό θα λειτουργούν από 10:00 - 18:00. Ο Προαστιακός σιδ. θα έχει 24ωρη απεργία.
Ενώ ο απεργιακός χάρτης του in.gr (αναμένεται διασταύρωση) λέει πως πάμε για 24ωρη την Πέμπτη
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231071000
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level

Post by XaviannNJ » Tue Dec 14, 2010 11:20 am

chriskin wrote:

Αυτό υπάρχει ήδη στην Θεσσαλονίκη και σε ορισμένα σημεία πόλεων της Μακεδονίας καθώς και στα Χανιά!Επίσης το έχω δει και σε μια στάση στην Αθήνα(πλατεία Κλαυθμώνος).

(Δεν ξέρω αν έρχονται στην ώρα τους. :-p )
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Tue Dec 14, 2010 12:28 pm

XaviannNJ wrote:σε μια στάση στην Αθήνα(πλατεία Κλαυθμώνος).
Αυτό είναι για τα τρόλλευ. :-p
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Dec 14, 2010 1:26 pm

Και στο Ηρακλειο Κρητης υπαρχει.Ετσι για να χαρει και ο sami. :-p
miv
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 2nd year

Post by miv » Tue Dec 14, 2010 1:49 pm

Βασικά και τις απλές ταμπέλες που αναφέρουν συχνότητες, στάσεις και πρώτο-τελευταίο δρομολόγιο (σε αρκετές στάσεις έχει και πλήρες πρόγραμμα ανά ώρα) ή θα τις έχουν σπάσει, ή θα έχουν κολλήσει πάνω αφίσες/αυτοκόλλητα/ενοικιαστήρια ή που θα έχουν γράψει ό,τι να'ναι. Εννοώ, το πρόβλημα δεν είναι πάντα τι έχεις, αλλά πως το διαχειρίζεσαι και το σέβεσαι.

--------------------
barbarosa wrote:Όταν απεργούν οι οδηγοί, παραλύει μια πόλη 5 εκατομυρίων άρα λάθος τους.
Όταν απεργούν οι σκουπιδιάρηδες βρωμίζει ο τόπος άρα να υποχωρήσουν.
Οι απεργοί που παίρνουν 2000 ευρώ και πάνω δεν δικαιούνται να απεργούν.
Όταν απεργούν οι δημόσιοι υπάλληλοι , ε αυτοί δεν δουλεύουν έτσι κι αλλιώς άρα τι απεργούν?
Όταν απεργεί ο καφετζής η γειτονιά μένει χωρίς καφέ άρα κακώς το κάνει!
Όποιος απεργεί είναι τεμπέλης και ξύνεται!

Αυτές οι απόψεις καλλιεργούνται συνεχώς από τα κανάλια και τα ΜΜΕ κατά των απεργών με σκοπό να στρέφεται το ένα μέρος των εργαζομένων κατά των άλλων. Διαίρει και βασίλευε είναι η τακτική και εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς.

Λες και ξέρουν όλοι πόσα παίρνει ο κάθε υπαλληλος στα ΜΜΜ. Τα δουλεύουν κύριοι τα λεφτά τους. Κι όποιος οδηγός τα παίρνει τα 2 χιλιάρικα είναι γιατί τα έχει δουλέψει μέρες και ώρες που όλοι οι άλλοι είναι σπίτια τους (όπως Κυριακές, νύχτες και αργίες).
Καλά κάνουν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ και ναι κακώς απεργούν μεμονομένες μέρες θα έπρεπε να κυρήξουν απεργία 2 εβδομάδων αν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα με τα οικονομικά τους! Απεργούν και για μας και κατά της άυξησης του εισιτηρίου

ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
Αν κάποτε θελήσετε και σεις να κάνετε απεργία όλο και κάποιος καλοθελητής θα βρεθεί να σας πει ότι κακώς κάνετε γιατί ταλαιπωρείται τσάμπα ο κόσμος. Τι κι αν απολύουν εργαζομένους της επιχείρησής σας, τι κι αν μειώνουν στο μισό το μισθό, τι κι αν σας αφήνουν ανασφάλιστους...

Όταν υπάρχει απ'τα σωματεία τους απόφαση και βρίσκω και δίκαιο το αίτημά τους, θα τους υποστηρίξω. Όπως επίσης κι αν μου δείξουν ότι είναι λίγο aware του προβλήματος που προκαλούν και κάνουν και κάτι για να διευκολύνουν. Τα μπλόκα των φορτηγατζήδων, ας πούμε, μέχρι που έκαναν συμφωνία και διαλύθηκαν, επέτρεπαν όπου υπήρχε ανάγκη να περνάνε. Τώρα, το ότι το σωματείο έχει πάρει απόφαση για στάση 11-5 και ξαφνικά όταν στις 5 πάνε να πάρουν τα αυτοκίνητα, σκάνε 10 άκυροι από κάποια παράταξη και κλείνουν τις πόρτες όχι, δεν θα το υποστηρίξω γιατί δεν είναι απόφαση των εργαζομένων, είναι τραμπουκισμός. Έχουν πάει και στο νοσοκομείο οδηγοί που απλώς προσπάθησαν να ξεκινήσουν δουλειά στις 5, ακριβώς δηλαδή όταν έληγε η στάση επειδή τους δείρανε οι ίδιοι τραμπούκοι. Επίσης δεν υποστηρίξα τους φορτηγατζήδες που έσκαγαν λάστιχα από διεθνή αυτοκίνητα (που δεν υπόκεινται σε καμία απόφαση ελληνικού σωματείου) και που έκλειναν τις πόρτες των διυλιστηρίων και δε μπορούσε να περάσει ούτε ιδιωτικό αυτοκίνητο. Επειδή, δηλαδή, απεργούσαν οι οδηγοί φορτηγών δημοσίας χρήσης, δεν θα έπρεπε να κινείται και οτιδήποτε έχει 3 άξονες και πάνω και μεταφέρει εμπόρευμα....
Θα δεχτώ, λοιπόν, και θα στηρίξω τη σημερινή 24ωρη γιατί ξέρω και τα αιτήματα. Δεν θα υποστηρίξω, όμως, το γεγονός ότι χτες οι εργαζόμενοι κύρηξαν στάση 11-5 και ξαφνικά στις 5 εμφανίστηκαν αυθαίρετα κάποιοι και εμπόδισαν τους εργαζόμενους απ΄το να κάνουν αυτό που είχαν αποφασίσει. Επίσης, να προστατέυεται το δικαίωμα κάποιου μέλους ενός σωματείου, αν θέλει, να ΜΗΝ απεργήσει. Όταν ο άλλος έχει στο σπίτι του ανθρώπους που περιμένουν να φάνε απ'αυτόν ή επειδή τέλος πάντων μπορεί να μη γουστάρει, δε μπορείς να τον αναγκάσεις να κατέβει σε οποιοδήποτε "αγώνα"...Είναι λίγο έως πολύ τραγικό να απεργείς για το δικαίωμα στην εργασία όταν ταυτόχρονα εσύ δεν επιτρέπεις σε συναδέλφους σου που θέλουν ή έχουν ανάγκη, να πάνε να δουλέψουν.
Ναι στους (δίκαιους) αγώνες των εργαζομένων, όχι στην αυθαιρεσία κάποιων τραμπούκων που παίζουν με εντολές απ'τα πολιτικά τους κέντρα και πληρώνονται για να "αγωνίζονται".
Last edited by Zifnab on Tue Dec 14, 2010 2:10 pm, edited 1 time in total.
Reason: merged double post
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Tue Dec 14, 2010 4:26 pm

η σχέση απεργών-σωματείων-συνδικάτων και κράτους μου θυμίζει μια οικογένεια που η γυναικα γκρινιάζει πάντα στον άντρα της για τα θέλω της, και για κάθε υποχώρηση που κάνει ο άντρας της κόβει από κάπου αλλου ενώ παράλληλα δανείζεται από την τράπεζα και πρέπει να πληρώνει τουλάχιστον τους τόκους από τα υπέρογκα του δάνεια. :)
Image
mxsar.opa
Mbyte level
Mbyte level

Post by mxsar.opa » Tue Dec 14, 2010 6:05 pm

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου

Τρόλλεϋ & Λεωφορεία θα λειτουργούν από 09:00 - 21:00.
Ηλεκτρικός και Μετρό θα λειτουργούν από 10:00 - 18:00.
Το τραμ θα λειτουργεί από 06:00 - 24:00.
Ο Προαστιακός σιδ. θα έχει 24ωρη απεργία.
http://www.oasa.gr/
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Tue Dec 14, 2010 6:25 pm

Πάντως χθες που και καλά λειτουργούσαν τα λεωφορεία μετά τις 5 εγώ δεν είδα να περνάει κάποιο μέχρι τις 6.30 :-p .Keep that in mind...
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
darkness
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by darkness » Tue Dec 14, 2010 7:42 pm

Για σήμερα, αυτό που έγραφε στο site του ΟΑΣΑ ότι
Προαστιακός στάση εργασίας από 12:00 - 15:00
ίσχυε μόνο για την γραμμή Άνω Λιόσια-Αεροδρόμιο. Στην γραμμή Πειραιάς-Κιάτο πραγματοποιήθηκαν συνολικά μόνο 6 δρομολόγια... :???:
For science. You monster.
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Tue Dec 14, 2010 7:44 pm

darkness wrote:Για σήμερα, αυτό που έγραφε στο site του ΟΑΣΑ ότι
Προαστιακός στάση εργασίας από 12:00 - 15:00
ίσχυε μόνο για την γραμμή Άνω Λιόσια-Αεροδρόμιο. Στην γραμμή Πειραιάς-Κιάτο πραγματοποιήθηκαν συνολικά μόνο 6 δρομολόγια... :???:
Γενικά αυτή η εβδομάδα είναι και θα είναι ένα μπάχαλο από δρομολόγια, κίνηση κλπ. :roll:
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Wed Dec 15, 2010 12:31 am

κουράγιο παιδιά.όσοι χρησιμοποιούμε μόνο μέσα θα το χρειαστούμε. :roll: :cry:
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Wed Dec 15, 2010 1:51 am

ja δες πιο πάνω έγινε αρκετά έντονη συζήτηση για τα λεωφορεία χθές - επίσης mxsar έχω ήδη ποστάρει την ανακοίνωση από oasa - αλλά never mind :smt023
Kουράγιο παιδιά :eek:
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Wed Dec 15, 2010 9:30 pm

Έχουμε κάτι επίσημο αύριο για τα μέσα? Ο ΟΑΣΑ ακόμα να βγάλει ανακοίνωση για αύριο :smt021
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Dec 15, 2010 9:35 pm

για τα μεσα δεν ξερω αλλα η σχολη εβγαλε πως δεν θα γινουν μαθηματα , αυτο εγραψε καποιος (νομιζω ο stoupeace?) στο αναλογο thead
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”